Menu

Futbal

Holandská Eredivisie

Feyenoord Rotterdam – NAC Breda

4:2

koniec (1:1)

02.09.2018, 16:45 • De Kuip, Rotterdam • 4. kolo • Michal Břuchanský cz

Tipsport: 1.16 8.34 18.0

81

81. Mitchell te Vrede - 4:2

81

Breda právě vstřelila branku!
Další možnost hostů už končí gólem a snížením na 2:4! Hned tři domácí fotbalisté se špatně dohodli před středovým kruhem a míč si nevzal ani jeden z nich. Z toho vznikl rychlý kontr, na jehož konci Ilić vysunul MITCHELLA TE VREDEHO. Bijlow proti němu vyběhl na penaltu, ale střela mu proletěla nad levou nohou do brány.

78

78. Tonny VILHENA - 4:1

78

Feyenoord právě vstřelil branku!
A už je to o tři góly! Yassin Ayoub vymyslel perfektní přihrávku za obranu z půlící čáry. TONNY VILHENA nekompromisně využil zaváhání jednoho ze stoperů a běžel sám na van Leera, který jeho střelu nezastavil. Skluz vracejícího se Verschurena přišel pozdě.

72

72. Robin van Persie - 3:1

72

Feyenoord právě vstřelil branku!
De Kuip oslavuje proniknutí třetího balónu za van Leerova záda! Botteghin po centru z rohového kopu srazil míč před ROBINA VAN PERSIEHO, který prokázal vynikající postřeh a natáhl se ke střele, kterou upravil stav na 3:1. Slavit hattrick ale nemůže, neboť druhý gól byl prohlášen jako van Leerův vlasťnák.

62

62. Benjamin van Leer vl. - 2:1

62

Feyenoord právě vstřelil branku!
Velké štěstí pro domácí celek, který se ve dvaašedesáté minutě vrací do vedení! Feyenoord to zkusil po pravé straně, odkud zčistajasna přiletěl přesný centr na van Periseho Velezkušený kanonýr trefil zády brance břevno, nicméně od něj se míč odrazil do nohy BENJAMINA VAN LEERA a pak za brankovou čáru. Gólman Bredy si tak při svém debutu v novém týmu dává hodně smolný vlastenec.

34

34. GIANLUCA NIJHOLT - 1:1

34

Breda právě vstřelila branku!
K velké radosti několika stovek hostujících fanoušků je znovu vyrovnáno! Míč si na penaltový puntík postavil GIANLUCA NIJHOLT a poslal míč ze svého pohledu do pravé strany. Bijlow směr střely odhadl, ale přesto na ni nedosáhl.

24

24. Robin van Persie - 1:0

24

Feyenoord právě vstřelil branku!
St. Juste byl faulován, nicméně během vteřiny rychle rozehrál a dokonale překvapil soupeřovu obranu, jež ve 24. minutě poprvé kapituluje. Pravý obránce Feyenoordu využil služby Berghuise, jenž zprava přihrál na malé vápno ROBINU VAN PERSIEMU a ten nikým neobtěžován nemohl z bezprostřední blízkosti minout.

Feyenoord Rotterdam – NAC Breda

4:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 24. van Persie, 62. van Leer (vla.), 72. van Persie, 78. Vilhena – 34. Nijholt, 81. te Vrede

Karty:   33. Malacia (FEY) – 68. Nijholt (BRD)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 6:12.

Feyenoord Rotterdam: Bijlow – St. Juste, Botteghin, van der Heijden, Malacia – Clasie, Toornstra (74. Ayoub), Vilhena, S. Berghuis – van Persie, Sam Larsson (46. El Hankouri).
Náhradníci: Delle, Vermeer – Ayoub, El Hankouri, Nieuwkoop, Sinisterra, Tapia, van Beek, Vente, Verdonk.

NAC Breda: van Leer – Verschueren, Koch, Mets, Leigh – Kali, Fernandes (69. Kastaneer), Nijholt, M. Rosheuvel – te Vrede, El Allouchi (77. Ilić).
Náhradníci: Niemczycki, Zwarthoed – Carolina, Ilić, Kastaneer, Klomp, Palmer-Brown, van Hooijdonk, Sporkslede, Reuvers, Mühren.

Rozhodca: Nijhuis – van de Ven, de Vries