Menu

Futbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Chelsea FC

0:1

koniec (0:0)

30.12.2018, 13:00 • Selhurst Park, Londýn • 20. kolo • Miroslav Kováčik

Tipsport: 4.98 3.83 1.77

88

Posledné striedania hosťujúceho tímu. Na lavičku náhradníkov odchádza Ross Barkley, ktorý v dnešnom dueli herne nenadchol. Na jeho miesto prichádza Chorvát Mateo Kovačić.

82

Druhé striedanie na strane hostí. Z ihriska odchádza Willian, ktorému dnešný zápas príliš nevyšiel. Na necelých desať minút jeho miesto v útočnej formácii zaujme Emerson.

78

Druhé striedanie domáceho kormidelníka. Na trávnik prichádza spomínaný Max Meyer, ktorý sa pokúsi oživiť hru Crystalu Palace. Na lavičke náhradníkov už sedí Cheikhou Kouyaté.

76

Avizované striedanie je v tejto chvíli realitou. Olivier Giroud pre zranenie musí skončiť v dnešnom londýnskom derby a na jeho miesto prichádza španielsky útočník Álvaro Morata.

69

Prvé striedanie domáceho tímu. Na lavičku náhradníkov odchádza Jeff Schlupp a na jeho miesto prichádza Connor Wickham. Uvidíme, či bude mať Roy Hodgson šťastnú ruku pri striedaní.

Crystal Palace FC – Chelsea FC

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 51. Kanté

Karty:   10. Alonso (CHE)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:8.

Crystal Palace FC: Guaita – Wan-Bissaka, Tomkins, M. Sakho, van Aanholt – McArthur, Milivojević (C), Kouyaté (78. Meyer), Schlupp (69. Wickham) – Townsend, Zaha.
Náhradníci: Hennessey – J. Ward, Dann, Meyer, Puncheon, J. Ayew, Wickham.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Rüdiger, David Luiz, Alonso – Kanté, Jorginho, Barkley (88. Kovačić) – Willian (82. Emerson), Giroud (76. Morata), E. Hazard.
Náhradníci: Caballero – Zappacosta, Christensen, Emerson, Kovačić, Ampadu, Morata.

Rozhodca: Craig Pawson – Ian Hussin, Eddie Smart – Andre Marriner