Menu

Futbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – AFC Bournemouth

5:1

koniec (2:1)

27.02.2019, 20:45 • Emirates Stadium, Londýn • 28. kolo • Miroslav Kováčik

Tipsport: 1.41 5.21 7.93

80

Avizované striedanie hostí je v tejto chvíli realitou. Odchádza špilmacher mužstva Ryan Fraser, čo je istým spôsobom znakom kapitulácie hostí. Na jeho miesto prichádza s číslom 44 Sam Surridge.

71

V rýchlom slede tu máme ďalšie striedanie, tentokrát na strane Arsenalu. Pierre-Emerick Aubameyang strelil svoj šestnásty gól v sezóne, a tak môže spokojne opustiť trávnik. Na jeho miesto prichádza Denis Suárez.

70

Druhé striedania na strane hostí. Eddie Howe posiela na trávnik Diega Rica. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje Adam Smith, ktorý mal veľký podiel na druhom strelenom góle domáceho tímu.

64

Druhé striedania na strane Arsenalu. Na záverečnú polhodinu vybehne na trávnik francúzsky útočník Alexandre Lacazette. Naopak, za veľkého potlesku domácich fanúšikov končí v zápase Henrich Mchitarjan.

58

Prvýkrát vstupuje do diania na trávniku aj španielsky kouč Unai Emery. Na hraciu plochu prichádza Alex Iwobi, ktorý trošku prekvapujúco chýbal v základnej zostave. Nahradzuje Seada Kolašinaca.

56

Eddie Howe pripravil svoje prvé dnešné striedanie. Jordon Ibe má pre dnešok odpracované a na hracej ploche ho nahradí Charlie Daniels. Uvidíme či hosťom toto striedanie pomôže a dočkáme sa zápletky.

Arsenal FC – AFC Bournemouth

5:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 4. Özil, 27. Mchitarjan, 47. Koscielny, 59. Aubameyang, 78. A. Lacazette – 30. Mousset

Karty:   36. Papastathopoulos (ARS), 69. Torreira (ARS) – 32. J. King (BTH), 77. Daniels (BTH)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 11:9.

Arsenal FC: Leno – Papastathopoulos, Koscielny (C), Monreal – Jenkinson, Guendouzi, Torreira, Kolašinac (58. Iwobi) – Mchitarjan (64. A. Lacazette), Özil – Aubameyang (71. Denis Suárez).
Náhradníci: Čech – Mustafi, Alnaní, Denis Suárez, Iwobi, A. Lacazette, Ramsey.

AFC Bournemouth: Boruc – Clyne, Mepham, Aké, A. Smith (70. Rico) – Ibe (56. Daniels), Gosling, Surman (C), Fraser (80. Surridge) – Mousset, J. King.
Náhradníci: Begović – Rico, Daniels, Simpson, Taylor, Brooks, Surridge.

Rozhodca: Chris Kavanagh – Daniel Cook, Dan Robathan – Jonathan Moss