Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Sevilla – Deportivo Alavés

2:0

koniec (1:0)

04.04.2019, 19:30 • Estádio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • 30. kolo • Michal Sadlek

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:27:40)
Držanie lopty: 65 % : 35 %.
Strely na bránu: 5:1.
Strely mimo: 6:2.
Rohy: 11:1.
Ofsajdy: 3:2.
Fauly: 13:19.
Sevilla predviedla v druhom polčase výborný výkon a úplne zaslúžene získava dnes všetky tri body. Alavésu nedovolila v útoku takmer nič a sama si vytvorila veľa nebezpečných príležitostí, po ktorých mohla mať na konte i viac strelených gólov ako dva. Hostia predviedli slabý výkon, ktorým domácich prakticky ani nepreverili. Po tomto výsledku si tak oba tímy svoje pozície v tabuľke vymenia – Sevilla bude šiesta s jednobodovou stratou na štvrté Getafe, Alavés klesne na siedme miesto.

90+6

Koniec zápasu.

90+6

Jony už sa na ihrisko nevráti, pretože zostáva na striedačke Alavésu. Zápas sa i tak už len dohráva.

90+5

Jony vypadá otrasene, za autovú čiaru ale odchádza našťastie po vlastných.

90+4

Escudero trafil odkopom Jonyho priamo do hlavy. Krídelník domácich musí byť ošetrený.

90+3

I Sarabia už hrá skôr na krásu. Jeho elegantná prihrávka sa dostala namiesto k Ben Yedderovi k Navarrovi, ktorý loptu rezolútne odkopol až na tribúnu.

90+2

Domáci majú loptu, už sa ale nikam neponáhľajú. Loptu si posúvajú obrancovia Sevilly.

90+1

Alavés sa konečne dostal k lopte, hneď po tom ju ale Brašanac nepresným nákopom poslal priamo k brankárovi Sorianovi. Hosťom sa dnešný zápas jednoducho nevydaril.

90

Bude sa hrať ešte päť minút.

90

Alavés sa nie a nie dostať k lopte. Sevilla má záver zápasu plne pod kontrolou a smeruje nezadržateľne za dôležitými tromi bodmi.

89

Kjaer si dobre nabehol na Sarabiov center, hlavou však loptu len jemne tečoval priamo do rukavíc brankára Pacheca.

88

Pacheco ale rozohral len na Roga, ktorý loptu posunul Navasovi. Strela kapitána Sevilly bola zablokovaná do autu. Následne Wakaso podrazil Ben Yeddera, domáci tak budú mať priamy kop z pravej strany.

87

Sarabia stále nemá dosť. Naviedol si loptu na stred a spoza šestnástky vystrelil, s jeho pokusom k ľavej tyči si však brankár Pacheco poradil.

86

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Franco Vázquez, prichádza Quincy Promes.

86

Guidetti sa dostal k centru z pravej strane a našiel presne na zadnej tyči Jonyho, ktorého hlavička po odraze od zeme končí tesne nad Sorianovou bránou.

85

Sarabia si narazil loptu pred šestnástkou Alavésu s Ben Yedderom a potom poslal spätnou prihrávkou svojho spoluhráča do nábehu. Ben Yedderovi však center nevyšiel a loptu poslal priamo do rukavíc brankára Pacheca.

84

Ten rozohrali domáci na krátko a po krátkej kombinácii centroval sprava Sarabia. Loptu odvrátila obrana Alavésu, avšak znovu len k domácim hráčom.

FC Sevilla – Deportivo Alavés

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 41. Mesa, 80. Sarabia

Karty:   39. Navas (SEV), 45+1. Escudero (SEV), 54. Mesa (SEV) – 46. Wakaso (DAL), 60. Pina (DAL), 67. Bastón (DAL), 70. Navarro (DAL)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:19.

FC Sevilla: Soriano – Navas (C), Carriço, Kjaer, Escudero – Sarabia, Mesa (72. Rog), Gonalons, F. Vázquez (86. Promes) – Ben Yedder, Munir (82. André Silva).
Náhradníci: Díaz Sánchez – Amadou, Sergi Gómez, Gil, André Silva, Rog, Promes.

Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Martín, Navarro, Laguardia, R. Duarte – Inuj (67. Twumasi), Pina (75. Brašanac), Wakaso, Jony – Bastón, Calleri (75. Guidetti).
Náhradníci: Sivera – Brašanac, Ely, Guidetti, Rolán, Twumasi, Vigaray.

Rozhodca: Martínez Munuera

Diváci: 33 212