Menu

Futbal

Anglická Premier League

Leicester City – Chelsea FC

2:2

koniec (0:0)

01.02.2020, 13:30 • King Power Stadium, Leicester • 25. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.59 3.56 2.8

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (15:31:09)
Držanie lopty: 50 % : 50 %.
Strely na bránu: 4:3.
Strely mimo: 5:1.
Rohy: 4:6.
Ofsajdy: 1:1.
Fauly: 16:14.
Druhé dejstvo prinieslo omnoho dramatickejší priebeh a hlavne štyri góly. Skóre otvoril hneď na začiatku druhého polčasu Rüdiger, domáci ale skóre v priebehu 10 minút gólmi Barnesa a Chilwella otočili. Zápas ale k výhre nedoviedli, v 71. minúte totiž vyrovnal svojim druhým hlavičkovým gólom v zápase Antonio Rüdiger. Následne boli o niečo bližšie k víťaznému gólu domáci, ani Evans a ani Barnes však vo vyložených gólových príležitostiach neuspeli. Remíza sa tak po priebehu zápasu dá považovať za zaslúžený výsledok a znamená to, že tretí Leicester bude mať v tabuľke i po tomto kole pred štvrtou Chelsea osembodový náskok.

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Barnes prenikol po ľavej strane za obranu Chelsea a centrom trafil v šestnástke Rüdigera do ruky, ktorú schovával za chrbtom. Hlavný rozhodca napriek protestom domácich hráčov penaltu nenariadil a hra tak bude ešte chvíľu pokračovať.

90+4

Chelsea drží loptu v úplnom závere zápasu na polovici Leicesteru, do šestnástky sa jej ale vôbec nedarí preniknúť. Hostia si tak loptu prihrávajú len zo strany na stranu.

90+3

Žltú kartu za hrubosť dostáva Jonny Evans (Leicester City).

90+2

Evans zostal mimo hry ležať na trávniku a musí byť ošetrený.

90+1

Kovačić sa cez trojicu protihráčov dostal s loptou k šestnástke Leicesteru, tam ale jeho spoluhráči loptu po nepresnej kolmici na Barkleyho prakticky prenechali domácim obrancom.

90

Nadstavený čas je päť minút.

90

Domáci však v úplnom závere riadnej hracej doby pokračujú v tlaku a naďalej kombinujú okolo šestnástky Chelsea. Hostia sú zatiahnutí v hlbokom obrannom bloku.

89

Ayoze Pérez sa dral k šestnástke po pravom krídle, ostrým, ale súčasne čistým sklzom mu však loptu vypichol Rüdiger.

88

Mountov center z rohu tentokrát obrana Leicesteru vyriešila a brániaci hráči domáceho celku po nepresnej prihrávke na Mounta loptu napokon získali pod svoju kontrolu.

87

Hudson-Odoi nakoniec odišiel za autovú čiaru po vlastných a po chvíli sa vrátil do hry. Tá pokračovala prienikom Kantého z pravého krídla do šestnástky, ktorý ukončil sklzom lopty na rohový kop až striedajúci Praet.

86

Callum Hudson-Odoi zostáva naďalej ležať na trávniku a zdá sa, že sa jedná o vážnejšie zranenie. Chelsea pritom už trikrát vystriedala.

85

Chilwell zasiahol vysokou nohou pri odkope lopty nohu Hudson-Odoia. Ten zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.

83

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Tammy Abraham, prichádza Ross Barkley.

82

Kolmicu Ayozeho Péreza na Iheanacha zastavil Rüdiger, loptu ale odkopol len k obrancom Leicesteru. Až po nepresnom nákope Söyüncüho skončila lopta v rukaviciach brankára Caballera.

81

Domáci držia loptu pred vlastnou šestnástkou napriek vysokému presingu hráčov Chelsea. Preniknúť na útočnú polovicu sa im ale zatiaľ nedarí.

Leicester City – Chelsea FC

2:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 54. H. Barnes, 64. Chilwell – 46. Rüdiger, 71. Rüdiger

Karty:   61. Maddison (LEC), 90+3. J. Evans (LEC) – 56. Jorginho (CHE), 76. Kovačić (CHE)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.

Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, Söyüncü, J. Evans, Chilwell – Choudhury – Ayoze Pérez, Maddison, Tielemans (80. Praet), H. Barnes – Vardy (80. Iheanacho).
Náhradníci: D. Ward – Justin, Fuchs, Praet, D. Gray, Albrighton, Iheanacho.

Chelsea FC: Caballero – James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta (C) – Kanté, Jorginho (74. Kovačić), Mount – Hudson-Odoi, T. Abraham (83. Barkley), Pedro (74. Willian).
Náhradníci: Arrizabalaga – Tomori, M. Alonso, Kovačić, Barkley, Willian, Batshuayi.

Rozhodca: Mason – Long, Scholes

Diváci: 32 186