Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Barcelona – Levante UD

2:1

koniec (2:0)

02.02.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • 22. kolo • Michal Sadlek

: 1.4 11.25 25.7

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:14:43)
Držanie lopty: 67 % : 33 %.
Strely na bránu: 9:5.
Strely mimo: 8:5.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 1:3.
Fauly: 6:10.
Druhý polčas mal omnoho vyrovnanejší priebeh ako prvý, Barcelona ale mala hru viacmenej pod kontrolou. Domáci a i sám Lionel Messi mali hromadu príležitostí na to, aby navýšili skóre, to sa im ale nepodarilo a takmer sa im to vypomstilo. I hostia si totiž v druhom dejstve vypracovali niekoľko veľmi sľubných gólových možností, gólu sa ale dočkali až v nadstavenom čase zásluhou Rochinu. To však dnes bolo na úspech málo a tri body tak zostávajú na Camp Nou. Barcelona touto výhrou stiahla náskok prvého Realu Madrid na tri body, naopak Levante je po štvrtej prehre za sebou na 13. mieste tabuľky.

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Hostia ešte mali v úplnom závere jeden útok. Center Hernâniho sprava odhlavičkoval Piqué znovu k Rochinovi, ktorý z voleja tentokrát poslal loptu vysoko nad ter Stegenovu bránu.

90+2

Levante dalo gól!
Hostia po chybe brankára ter Stegena znižujú! Center z rohu odhlavičkovali domáci k RUBÉNOVI ROCHINOVI za šestnástku, ktorý loptu hneď vypálil na bránu Barcelony. Jeho prízemná strela preletela cez Veza, ktorý zostal po rohu ešte v pokutovom území domácich, a gólman ter Stegen si ju zrazil do siete. Domáci ešte reklamujú ofsajd Veza, ktorý mal podľa nich strelu tečovať, jeho dotyk sa ale nepotvrdil a gól je tak uznaný.

90+1

Messi si prevzal Puigovu prihrávku z pravej strany v šestnástke Levante a vystrelil cez obranu hostí, Fernándezovu bránu ale znovu minul. Dnes to bola jeho už desiata strela...

90

Bude sa hrať ešte štyri minúty.

90

Rochina ostrým sklzom zozadu zostrelil Busquetsa, napriek veľkým protestom domácich hráčov ale nedostal za tento zákrok žiadnu kartu. Busquets je našťastie v poriadku.

89

Levante sa predsa len ešte dostalo k lopte a kombinuje na polovici Barcelony. Domáci sú teraz zatiahnutí v obrannom postavení.

88

Mayoral vypichol loptu Lengletovi pri rozohrávke Barcelony a posunul ju hneď do šestnástky na voľného Martího. Ten však v stopercentnej gólovej príležitosti zlyhal, keď ju poslal vysoko nad ter Stegenovu bránu.

87

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Anssumane Fati, prichádza Ricard Puig.

86

Barcelona sa už snaží dohrať zápas bez zbytočnej drámy do víťazného konca. Domáci si loptu prihrávajú na vlastnej polovici a vôbec ju nepožičiavajú hosťom.

84

Barcelona už nenapáda hostí ani zďaleka tak aktívne ako v prvom polčase. I tak sa však domáci zmocnili po zlej rozohrávke hostí lopty a v strede poľa si ju krátkymi prihrávkami vymieňajú.

83

Messi hľadal centrom do šestnástky Levante Piquého, tomu však lopta odskočila a z otočky ju už nedokázal vystreliť na bránu hostí.

82

Robertov pas za obranu nedokázal spracovať Fati, loptu však posunul dozadu na Rakitića, ktorého podrazil obranca Levante. Priamy kop pre Barcelonu.

81

Hernâni vysunul do nábehu na ľavom krídle Toňa, ktorý prihrávkou z prvej našiel medzi obrancami Barcelony voľného Rochinu. Ten taktiež prvým dotykom usmernil loptu smerom na bránu Barcelony, ter Stegen bol ale pripravený a loptu chytil.

80

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Frenkie de Jong, prichádza Arthur.

80

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Nikola Vukčević, prichádza Enis Bardhi.

FC Barcelona – Levante UD

2:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 30. Fati, 31. Fati – 90+2. Rochina

Karty:   65. Piqué (BAR), 65. Alba (BAR)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:10.

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, F. de Jong (80. Arthur) – Messi (C), Griezmann (71. Roberto), Fati (87. Puig).
Náhradníci: Peña – Collado, Firpo, Puig, Arthur, Roberto, Umtiti.

Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, Toňo – Rochina, N. Vukčević (80. E. Bardhi), Melero (60. Hernâni), Campaña – Martí, Morales (C) (60. B. Mayoral).
Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, C. Clerc, Ó. Duarte, B. Mayoral, Hernâni.

Rozhodca: Vega – Montero, Espejo

Diváci: 60 295