Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Barcelona – Levante UD

2:1

koniec (2:0)

02.02.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • 22. kolo • Michal Sadlek

: 1.4 11.25 25.7

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:14:43)
Držanie lopty: 67 % : 33 %.
Strely na bránu: 9:5.
Strely mimo: 8:5.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 1:3.
Fauly: 6:10.
Druhý polčas mal omnoho vyrovnanejší priebeh ako prvý, Barcelona ale mala hru viacmenej pod kontrolou. Domáci a i sám Lionel Messi mali hromadu príležitostí na to, aby navýšili skóre, to sa im ale nepodarilo a takmer sa im to vypomstilo. I hostia si totiž v druhom dejstve vypracovali niekoľko veľmi sľubných gólových možností, gólu sa ale dočkali až v nadstavenom čase zásluhou Rochinu. To však dnes bolo na úspech málo a tri body tak zostávajú na Camp Nou. Barcelona touto výhrou stiahla náskok prvého Realu Madrid na tri body, naopak Levante je po štvrtej prehre za sebou na 13. mieste tabuľky.

90+5

Koniec zápasu.

90+4

Hostia ešte mali v úplnom závere jeden útok. Center Hernâniho sprava odhlavičkoval Piqué znovu k Rochinovi, ktorý z voleja tentokrát poslal loptu vysoko nad ter Stegenovu bránu.

90+2

Levante dalo gól!
Hostia po chybe brankára ter Stegena znižujú! Center z rohu odhlavičkovali domáci k RUBÉNOVI ROCHINOVI za šestnástku, ktorý loptu hneď vypálil na bránu Barcelony. Jeho prízemná strela preletela cez Veza, ktorý zostal po rohu ešte v pokutovom území domácich, a gólman ter Stegen si ju zrazil do siete. Domáci ešte reklamujú ofsajd Veza, ktorý mal podľa nich strelu tečovať, jeho dotyk sa ale nepotvrdil a gól je tak uznaný.

90+1

Messi si prevzal Puigovu prihrávku z pravej strany v šestnástke Levante a vystrelil cez obranu hostí, Fernándezovu bránu ale znovu minul. Dnes to bola jeho už desiata strela...

90

Bude sa hrať ešte štyri minúty.

90

Rochina ostrým sklzom zozadu zostrelil Busquetsa, napriek veľkým protestom domácich hráčov ale nedostal za tento zákrok žiadnu kartu. Busquets je našťastie v poriadku.

89

Levante sa predsa len ešte dostalo k lopte a kombinuje na polovici Barcelony. Domáci sú teraz zatiahnutí v obrannom postavení.

88

Mayoral vypichol loptu Lengletovi pri rozohrávke Barcelony a posunul ju hneď do šestnástky na voľného Martího. Ten však v stopercentnej gólovej príležitosti zlyhal, keď ju poslal vysoko nad ter Stegenovu bránu.

87

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Anssumane Fati, prichádza Ricard Puig.

86

Barcelona sa už snaží dohrať zápas bez zbytočnej drámy do víťazného konca. Domáci si loptu prihrávajú na vlastnej polovici a vôbec ju nepožičiavajú hosťom.

84

Barcelona už nenapáda hostí ani zďaleka tak aktívne ako v prvom polčase. I tak sa však domáci zmocnili po zlej rozohrávke hostí lopty a v strede poľa si ju krátkymi prihrávkami vymieňajú.

83

Messi hľadal centrom do šestnástky Levante Piquého, tomu však lopta odskočila a z otočky ju už nedokázal vystreliť na bránu hostí.

82

Robertov pas za obranu nedokázal spracovať Fati, loptu však posunul dozadu na Rakitića, ktorého podrazil obranca Levante. Priamy kop pre Barcelonu.

81

Hernâni vysunul do nábehu na ľavom krídle Toňa, ktorý prihrávkou z prvej našiel medzi obrancami Barcelony voľného Rochinu. Ten taktiež prvým dotykom usmernil loptu smerom na bránu Barcelony, ter Stegen bol ale pripravený a loptu chytil.

80

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Frenkie de Jong, prichádza Arthur.

80

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Nikola Vukčević, prichádza Enis Bardhi.

79

Vukčevića naložili na nosidlá a za potlesku tribún ho odvážajú z ihriska. Hostia tak budú vynútene striedať.

78

Vukčević bez cudzieho zavinenia spadol na trávnik vo vlastnej šestnástke a spoluhráči mu pomáhajú od kŕčov, ktoré má zjavne v oboch nohách. Na ihrisku sa už objavilo i vozidlo s nosítkami.

77

Messi si znovu naviedol loptu okolo dvojice protihráčov do streleckej pozície, znovu ale trafil len obrancu Levante. Argentínčan krúti hlavou, že to už nie je možné...

76

Fati najprv stratil loptu po nepresnej prihrávke de Jonga, potom ju ale vybojoval naspäť pod svoju kontrolu. Domáci tak prakticky bez prerušenia pokračujú v postupnom útoku, ktorý už trvá cca 4 minúty.

Lionel Messi vystrelil dnes už ôsmykrát, štyrikrát však bránu Levante minul alebo mu strelu zablokovali obrancovia hostí a štyrikrát ho vychytal gólman Levante.

74

Messi sa prekľučkoval cez niekoľkých protihráčov do šestnástky a z pravej strany zakončoval, znovu ho ale vychytal vybiehajúci brankár Levante Aitor Fernández.

73

Barcelona po predošlej aktivite Levante znovu prevzala iniciatívu a hostia sú opäť zatlačení v hlbokom obrannom bloku.

72

De Jong oblúčikom z pravej strany prihral loptu k Fatimu, ktorý zakončoval „nožničkami“. Jeho krásne zakončenie skončilo tesne mimo pravej tyče brány Levante.

71

Messi si prevzal loptu pred šestnástkou Levante, naviedol si loptu na ľavačku a vystrelil. Dnes ale jednoducho nie je jeho deň a znovu vystrelil len do stredu brány do rúk pripraveného brankára Fernándeza.

71

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza Sergi Roberto.

69

Rochina preniesol vysokým pasom loptu z ľavej strany na pravú k Hernânimu, ktorý si ju naviedol na ľavačku. Z rohu pokutového územia ju potom ľavačkou zakrútil mimo pravej tyče Fernándezovej brány.

67

Center z následného rohového kopu odvrátila obrana Barcelony, avšak na rozdiel od predošlých situácií získali tentokrát odrazenú loptu hostia. Tí sa po dlhej dobe usadili na polovici Barcelony.

66

Hernâni strieľal z hranice pokutového územia Barcelony po prihrávke z pravej strany, jeho výbornú strelu pod brvno však reflexívnym zákrokom vyrazil gólman ter Stegen.

65

Žltú kartu za protesty proti odpískaniu faulu Piquého dostáva Jordi Alba (FC Barcelona).

65

Prvú žltú kartu za podrazenie Mayorala ostrým sklzom zozadu dostáva Gerard Piqué (FC Barcelona). Piqué nebude hrať kvôli žltým kartám v ďalšom zápase.

64

Messi prenikol okolo dvojice obrancov Levante po ľavej strane do šestnástky, už takmer z bránkovej čiary ale nedokázal presne prihrať Fatimu. Hostia následne otáčajú hru na opačnú stranu.

63

Messiho strelu opäť zablokoval jeden z brániacich hráčov Levante. I tentokrát sa však lopta odrazila k domácim, ktorí prakticky bez prerušenia pokračujú vo svojej kombinácii.

62

Messiho center na hranicu bránkoviska odhlavičkoval Vezo, odrazenú loptu však získali Barcelončania. Tí loptu posunuli dozadu k brankárovi ter Stegenovi a od neho zakladajú svoj ďalší postupný útok.

61

Rochina podrazil tesne pred vlastnou šestnástkou prenikajúceho Rakitića. Barcelona získava ďalší priamy kop.

60

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Luis Morales, prichádza Borja Mayoral.

60

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Gonzalo Melero, prichádza Hernâni.

58

Brankár klubu z Valencie vykopol loptu do stredu poľa, kde sa k nej dostali jeho spoluhráči. Vukčević chcel kolmicou vysunúť do nábehu za obranu Barcelony Martího, ten ale jeho prudkú prihrávku nedokázal spracovať.

57

Messiho center obrana Levante odhlavičkovala zo svojej šestnástky, lopta sa ale vrátila naspäť k Argentinčanovi. Ten tentokrát na nič nečakal a vystrelil sám, namieril ale len do stredu brány na pripraveného Aitora Fernándeza.

56

Messi posunul loptu z pravej strany na hranicu pokutového územia k Fatimu, ktorého strelu ale obrana Levante zablokovala. Následne sa však hostia previnili proti pravidlám faulom a Barcelona získala priamy kop.

55

Rochina prenikol k šestnástke Barcelony po pravej strane a prihrávkou na prednú tyč našiel voľného Melera. Ten strelou z prvej po zemi namieril k bližšej tyči, ter Stegen však dokázal jeho pokus zastaviť.

54

Domáci získali rohový kop. Ten rozohral Fati centrom na prednú tyč, kde však boli len obrancovia hostí, ktorí loptu odkopli do stredu poľa.

53

Za veľkého piskotu sa dostal do otvorenej obrany Barcelony Martí, ktorého strelu zvnútra šestnástky vyrazil výborným zákrokom ter Stegen. Dobiehajúci Morales sa potom dostal k odrazenej lopte, odkrytú bránu Barcelony ale prestrelil.

52

Lopta po prihrávke Griezmanna zasiahla rozhodcu, ten však vrátil spornú loptu hosťom. Tí sa neukázali ako veľmi féroví, keď si loptu ponechali a zaútočili.

51

Strely: 13:0

50

Griezmann prestrčil loptu k ľavej tyči na Fatiho, ktorý ju okolo vybiehajúceho brankára Aitora Fernándeza posunul dozadu na voľného Messiho. Jeho strelu letiacu do odkrytej brány odkopol jeden z obrancov Levante a Busquets potom dorážkou prestrelil svätyňu hostí.

48

Hostia vytlačili domácich na ich polovicu, o loptu ich ale stále nedokázali obrať. Barcelona sa tak po chvíli znovu vrátila na polovicu hostí.

47

Domáci ešte nepožičali hosťom loptu a postupne sa usadili na polovici Levante. Albovi sa pokus o sólový prienik z ľavého krídla nevydaril, loptu ale posunul k svojim spoluhráčom dozadu a útok Barcelony tak pokračuje.

46

Výkop druhého polčasu mala Barcelona. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 22:03.
Barcelona úplne ovládla prvý polčas a dvojgólový rozdiel je pre Levante ešte veľmi milosrdný. Katalánci mohli streliť pokojne 5-6 gólov, buď ich ale zradila koncovka alebo ich vychytal brankár Aitor Fernández. Hostia nepredviedli smerom dopredu takmer nič a brankára ter Stegena neohrozili ani raz. Domáci tak zatiaľ smerujú za hladkým víťazstvom a uvidíme, či im hostia cestu za tromi bodmi v druhom polčase aspoň trochu skomplikujú.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 69 % : 31 %
Strely na bránu: 4:0
Strely mimo: 5:0
Rohy: 5:1
Ofsajdy: 0:2
Fauly: 4:4

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Semedo sa pretlačil z pravej strany do šestnástky Levante a prihrávkou na prednú tyč našiel nabiehajúceho Griezmanna, Francúz ale zblízka loptu usmernil mimo brány Levante.

43

Katalánci tak pokračujú v obliehaní obranného postavenia hostí. Loptu si zatiaľ prihrávajú zo strany na stranu a snažia sa obranu hostí roztiahnuť do šírky.

42

Messi si navádzal loptu okolo šestnástky na strelu, hostia mu ale žiaden priestor nedali. Jeho prihrávka na ľavú stranu na Fatiho presná nebola a obranca Levante potom loptu odkopol do stredu poľa.

41

Presne týmto spôsobom donútili domáci hostí k chybe v rozohrávke i tentokrát. Loptu si prihráva obranná štvorica Barcelony spolu so svojim brankárom ter Stegenom v blízkosti svojej šestnástky.

40

Domáci majú hru jasne pod kontrolou. Hostia majú veľký problém podržať loptu na svojich kopačkách a ak ju aj majú pod kontrolou, tak čelia vysokému presingu domáceho tímu.

38

Fati hľadal prihrávkou pomedzi dve obranné línie Levante v šestnástke Lionela Messiho, tomu ale tentokrát lopta pri spracovávaní odskočila. Hostia ju odkopli len k obrancom Barcelony.

37

Po dlhej doby sa hostia objavili na polovici Barcelony, zo svojho rýchleho útoku ale okrem jedného nepresného centru Campañu nevyťažili nič. Loptu vráti do hry rozohrávkou od svojej brány nemecký gólman Kataláncov ter Stegen.

36

Semedo si z pravého krídla nabehol na kolmicu Messiho, v šestnástke si zasekol dvojicu obrancov Levante a tvrdou strelou ľavačkou trafil brvno brány Levante.

35

Domáci rozohrali roh rýchlo na krátko a prešli do postupného útoku. V tejto chvíli sa hra odohráva výhradne na polovici Levante.

34

Barcelončania sú poriadne povzbudení dvomi gólmi. Semedo oblúčikom do šestnástky hľadal nabiehajúceho Lionela Messiho, ktorému na poslednú chvíľu odkopol loptu na rohový kop Vezo.

31

Barcelona dala gól!
Messi a Fati si svoju spoluprácu zopakovali a dostávajú svoj tím rýchlo do dvojgólového náskoku! Messi prenikol k šestnástke Levante, kde prihrávkou na jej ľavú stranu našiel voľného ANSSUMANEHO FATIHO. Barcelonský mladík si loptu naviedol okolo obrancu Miramóna na ľavačku a znovu strelou pomedzi nohy brankára Fernándeza poslal loptu do siete.

30

Barcelona dala gól!
Domáci zaslúžene otvárajú skóre! Messi nádhernou kolmicou vysunul za obranu Levante z ľavého krídla ANSSUMANEHO FATIHO, ktorý utiekol Miramónovi do samostatného nájazdu a strelou pomedzi nohy prekonal vybiehajúceho brankára Aitora Fernándeza.

29

Griezmann posunul na hranici šestnástky Levante loptu pätičkou na Messiho, ktorého okamžitú tvrdú strelu zlikvidoval gólman hostí Aitor Fernández.

28

Barcelona tak pokračuje vo svojom tlaku, ktorý sa v posledných okamihoch akoby trochu otupil. Hostia držia domácich na dištanc od svojej brány a Barcelončania sa nedokážu priblížiť k ich šestnástke.

27

Počet prihrávok: 261:127

26

Messi chcel znovu vysunúť do nábehu Fatiho, tomu ale loptu vypichol Vezo. Ten okamžite rozohral na opačnú stranu, kde ale jeho spoluhráči nedokázali podržať loptu a rýchlo o ňu prišli.

25

Fati sa z ľavej strany prekľučkoval cez Postiga do šestnástky Levante, tam mu ale cestu skrížil Vezo, ktorý mu loptu odkopol na rohový kop.

24

Rochina chcel po prechode na útočnú polovicu vysunúť do nábehu Martího, loptu ale prihral svojmu spoluhráčovi až príliš prudko a ten ju tak nedokázal spracovať.

23

Hostia sa snažia hru trochu upokojiť a podržať loptu na svojich kopačkách. V posledných minútach sa im to príliš nedarilo a dostali sa pod veľký tlak domácich.

21

Messiho center z rohu sa odrazil od jedného z hráčov hostí na hranici bránkoviska a lopta sa odrazila tesne mimo ľavej tyče Fernándezovej brány. Hostia si teraz poriadne vydýchli...

20

Semedo obišiel na pravom krídle Veza a nacentroval na hranicu bránkoviska, kde však bol len Vukčević. Ten loptu odhlavičkoval na rohový kop.

19

Fati si nabiehal za kolmicou Busquetsa, loptu si ale predkopol príliš ďaleko a v šestnástke Levante ju chytil vybiehajúci brankár Aitor Fernández.

18

Griezmann si nabehol na výborný pas za obranu Levante a prenikol s loptou do šestnástky. Tesne pred bránkoviskom sa pokúsil obstreliť vybiehajúceho brankára Fernándeza, loptu ale poslal mimo jeho brány.

17

Levante potom pokazilo rozohrávku a lopta sa dostala k Messimu. Ten si ju naviedol do šestnástky na ľavačku, strelou po zemi k pravej tyči ale nechal tentokrát vyniknúť gólmana hostí.

16

Busquets chcel hneď po obnovení hry vysunúť kolmicou do šestnástky de Jonga, ten ale tento pas nespracoval a lopta skončila u brankára hostí Aitora Fernándeza.

15

Busquetsa pri spracovávaní Rakitićovej prihrávky podrazil Martí. Domáci záložník zostáva ležať na trávniku, zdá sa ale, že sa nejedná o nič vážneho.

14

Domáci sa znovu usadili na útočnej polovici a snažia sa nájsť voľný priestor v obrannom postavení hostí.

13

Center hostí z priameho kopu bez problémov vyriešila domáca obrana a Barcelona rýchlo zaútočila. Fati prihrávkou z ľavého krídla našiel medzi stopérmi Levante voľného Lionela Messiho, ktorý si loptu spracoval a potom vystrelil po zemi tesne mimo ľavej tyče Fernándezovej brány.

12

Piqué prišiel pred vlastnou šestnástkou o loptu a podrazil potom Campañu. Priamy kop pre Levante zo zhruba 35 metrov od ter Stegenovej brány.

10

Úvodných desať minút máme za sebou. Územnú prevahu má podľa očakávania Barcelona, hostia sú ale v obrane zatiaľ veľmi dobre zorganizovaní a domácich tak nepustili do nebezpečnejších streleckých pozícií.

9

Messiho center z priameho kopu sa snažil hlavou sklepnúť na spoluhráčov Piqué, Campaña ale jeho prihrávku zastavil a nakoniec loptu odkopol do autu.

8

Toňo šliapol na nohu Semedovi pri spracovávaní lopty. Priamy kop pre Barcelonu z pravej strany útočnej polovice.

7

Busquets nakopával loptu za obranu Levante, Messi ale stál vo veľkom ofsajde a pokračovať v akcii tak nemohol. Loptu rozohrá brankár hostí Aitor Fernández.

6

Campaña rozohral rohový kop na krátko na Toňa, ktorého center sa stal ľahkou korisťou domáceho brankára ter Stegena. Hostia sa následne rýchlo zoradili do obranného postavenia a Barcelona tak musí útočiť „do plných“.

5

Morales sa pokúsil o individuálny prienik po ľavom krídle, Semedo ho ale vytlačil k rohovej zástavke a napokon mu loptu odkopol na rohový kop.

4

De Jongov center z pravej strany zrazila obrana Levante na prvý rohový kop domácich. Nákop z neho na prednú tyč zastavil hneď prvý brániaci hráč Levante a ten loptu odkopol na polovicu Barcelony.

3

Griezmann si nabehol na pravú stranu šestnástky na Semedovu kolmicu, jeho center na Fatiho ale odhlavičkoval Miramón. Piqué v následnom súboji o odrazenú loptu fauloval protihráča.

2

Barcelončania však vysokým presingom donútili hostí k chybe v rozohrávke a hneď sa usadili na polovici Levante k svojej tradičnej kombinácii na krátke prihrávky.

1

Výkop zápasu mali hostia, ktorí sa okamžite rozbehli na útočnú polovicu. Campañov center z ľavej strany Piqué odkopol na polovicu Levante a obrancovia hostí zakladajú svoj ďalší útok.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Barcelona bude hrať v tradičných modročervených dresoch, Levante v sivých.
Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, F. de Jong – Messi (C), Griezmann, Fati.
Náhradníci: Peña – Collado, Firpo, Puig, Arthur, Roberto, Umtiti.

Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, Toňo – Rochina, N. Vukčević, Melero, Campaña – Martí, Morales (C).
Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, C. Clerc, Ó. Duarte, B. Mayoral, Hernâni.

Rozhodca: Vega – Montero, Espejo.


Vzájomné zápasy

Vzájomná bilancia z poslednej doby hovorí jasne v prospech Barcelony, ktorá z posledných 20 zápasov proti Levante vyhrala až 16. Dvakrát sa súboj týchto dvoch klubov skončil nerozhodným výsledkom a dvakrát sa z výhry radovalo Levante. Tím z Valencie vyhral prvý vzájomný zápas v tejto sezóne, keď doma zdolal Kataláncov 3:1.

Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
7.1.2018: Barcelona – Levante 3:0
13.5.2018: Levante – Barcelona 5:4
16.12.2018: Levante – Barcelona 0:5
27.4.2019: Barcelona – Levante 1:0
2.11.2019: Levante – Barcelona 3:1


Levante UD

Tím z Valencie nemá v posledných týždňoch dobrú formu a postupne sa začína nebezpečne prepadávať tabuľkou k zostupovej zóne. Pred dneškom bolo Levante na 13. mieste tabuľky a pred 18. Celtou Vigo malo deväťbodový náskok. Z posledných siedmich zápasov však až päť prehralo a len dva vyhralo. Aktuálne navyše ťahá sériu troch prehier za sebou. Jeho útok (26 strelených gólov) i obrana (32 inkasovaných gólov) patria medzi priemer ligy. V tabuľke zápasov vonku je Levante až na 13. mieste, keď v 11 zápasoch na cudzích ihriskách získalo len 9 bodov za tri výhry.

Posledných 5 ligových zápasov:
Granada – Levante 1:2
Levante – Celta Vigo 3:1
Atlético Madrid – Levante 2:1
Levante – Alavés 0:1
Osasuna – Levante 2:0


FC Barcelona

Barcelona je pred týmto duelom na druhom mieste tabuľky, z ktorého zaostáva za prvým Realom Madrid už o šesť bodov. Tento zápas majú Katalánci k dobru, potrebujú ho však na stiahnutie straty na tri body vyhrať. Barcelona v poslednom kole prehrala vo Valencii 0:2 a jej forma v posledných týždňoch celkovo nie je najideálnejšia, keď z posledných šiestich zápasov vyhrala len dva. I tak je však výrazne najproduktívnejším tímom LaLigy (50 inkasovaných gólov) na čele s najlepším strelcom súťaže Lionelom Messim (14 gólov). Doma doteraz vyhrala Barcelona všetky ligové zápasy v tomto ročníku okrem El Clásica, ktoré sa skončilo nerozhodným výsledkom.

Posledných 5 ligových zápasov:
Barcelona – Real Madrid 0:0
Barcelona – Alavés 4:1
Espanyol – Barcelona 2:2
Barcelona – Granada 1:0
Valencia – Barcelona 2:0
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu FC Barcelona – Levante UD. Stretnutie 22. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.

FC Barcelona – Levante UD

2:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 30. Fati, 31. Fati – 90+2. Rochina

Karty:   65. Piqué (BAR), 65. Alba (BAR)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:10.

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, F. de Jong (80. Arthur) – Messi (C), Griezmann (71. Roberto), Fati (87. Puig).
Náhradníci: Peña – Collado, Firpo, Puig, Arthur, Roberto, Umtiti.

Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, Toňo – Rochina, N. Vukčević (80. E. Bardhi), Melero (60. Hernâni), Campaña – Martí, Morales (C) (60. B. Mayoral).
Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, C. Clerc, Ó. Duarte, B. Mayoral, Hernâni.

Rozhodca: Vega – Montero, Espejo

Diváci: 60 295