Menu

Futbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín

2:3

koniec (0:2)

20.06.2020, 20:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • 2. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 3.82 4.01 1.82

V druhom polčase sa ešte diali veci. Hostia išli gólom Bukariho do trojgólového vedenia a zdalo sa, že o všetkom je rozhodnuté. Domáci však zásluhou Ďubeka a Kovaľa znížili na rozdiel dvoch gólov a bola z toho ešte dráma. Trenčín si však tesné víťazstvo o jeden gól už postrážil a tak si domov povezie tri body, čím si upevnú vedúcu pozíciu v skupine o záchranu.

Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok neskorého večera! (21:59:06)
Držanie lopty: 49 % : 51 %.
Strely na bránku: 5:9. Strely mimo: 7:7. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:15.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Žltú kartu dostáva Aschraf El Mahdioui (AS Trenčín).

90+1

ViOn je pri lopte, ale nemôže sa dostať k poriadnemu tlaku. Trenčín to zatiaľ zvláda a je blízko k zisku troch bodov.

90

V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!

89

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza David Depetris.

88

Ďubek zahrával priamy kop, center na hranicu pokutového územia si hostia postrážili. ViOn však zostáva pri lopte a snaží sa presadiť v útoku.

87

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Kadák, prichádza Hamza Čataković.

85

Zlaté Moravce sa aj naďalej snažia tlačiť s loptou pred pokutové územie súpera, ale Trenčín teraz výrazné chyby v obrane nerobí.

84

Šemrinec bol teraz napomenutý hlavným rozhodcom, aby nezdržiaval rozohrávku od svojej brány.

83

Trenčín sa teda musí obávať o svoje víťazstvo. Uvidíme, či ViOn ešte má sily, ktoré by sústredil do útoku, z tribún prichádza povolený doping od fanúšikov.

82

Kadák sa ocitol v ofsajde, domáci rýchlo rozohrávajú loptu a skúšajú sa dostať až na útočnú polovici a vypracovať si tak ďalšiu šancu na gól.

81

K lopte sa dostal Trenčín a po svojej aktivite získava rohový kop. S jeho rozohrávkou si hostia samozrejme dávajú poriadne načas.

80

Necelých 10 minút ostáva do konca tohto stretnutia. V 56. minúte to vyzeralo, že o osude zápasu je rozhodnuté, ale teraz tu je dráma a nestraný fanúšik sa má na čo tešiť.

79

Razom je to teda len o jeden gól a ešte z toho môže byť dráma. Bukariho zrejme mrzí, ako nedávno premárnil veľkú šancu.

77

Zlaté Moravce dali gól!

Je znížené na rozdiel jedného gólu! K lopte sa dostal MARTIN KOVAĽ, ktorý to skúsil z veľkej vzdialenosti a je napokon autorom krásneho gólu, keď lopta zapadla presne do horného rohu bránu – 2:3!

75

Takéto šance sa musia jednoznačne premieňať. Trenčín síce stále vyhráva o dva góly, ale mohol pridať ďalšiu poistku.

74

Obrovská šanca pre Trenčín! Domáci prepadli v obrane, van Kessel potiahol loptu až pred brankára Pindrocha, ale miesto strely zvolil prihrávku na Bukariho, ktorý však takmer z bránkovej čiary loptu do siete nedokázal dostať!

74

ViOn zahrával priamy kop, center do pokutového územia od Ďubeka však súper dokázal pokryť.

73

Na druhej strane zakončoval po rýchlom brejku Kadák, ale aj on mieril nepresne. Hosťujúci futbalista by dnes určite rád zaznamenal hattrick.

72

Domáci teraz nebezpečne zakombinovali v okolí pokutového územia súpera, následne zakončoval Ďubek, ale svoj druhý gól v tomto zápase nepridal.

71

Napokon sa už domáci Sloboda do hry nevrátil a bol vystriedaný, Karol Praženica tak už využil všetky striedanie. V európskych súťažiach sa síce po prestávke môže striedať až päťkrát, na Slovensku sa však zachoval ten klasický model s troma striedaniami.

70

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Anton Sloboda, prichádza Tomče Grozdanovski.

69

ViOn sa usadil s loptou na kopačkách pred pokutovým územím súpera. Domáci ešte skúšajú streliť kontaktný gól, ktorý by toto stretnutie zdramatizoval.

68

Zatiaľ sa však nehrá, prebieha ošetrenie zranených hráčov, konkrétne je to Sloboda a Kadák, ktorý budú musieť ísť za postranú čiaru a potom sa do hry vrátia.

67

Je tu faul a následne prerušenie hry, dvaja hrači zostali ležať na trávniku. Hlavný rozhodca Michal Očenáš teraz trocha krotí emócie a dohovára faulujúcim hráčom.

66

Na druhej strane potom zakončoval van Kessel, ale aj on mieril nepresne. Trenčín reklamoval ešte rohový kop, ale ten sa napokon zahrávať nebude.

65

Jakub Kadák má dnes zálusk na hattrick. Po spracovaní lopty sa pokúsil vystreliť spoza pokutového územia, ale jeho pokus tesne míňa domácu bránu.

64

Válovčan zakončoval útok domácich, ale bolo to z ofsajdovej pozície. Loptu tak na svoje kopačky získava Trenčín, ktorý sa nemusí nikam ponáhľať.

63

Domáci futbalisti teraz dlhšiu dobu držia loptu na svojich kopačkách, ale nedarí sa im nájsť recept na pozornú defenzívu súpera. Dočkáme sa ešte nejakých zaujímavých momentov v tomto zápase?

61

Hodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou. Pred malou chviľou kapitán Tomáš Ďubek znížil na 1:3 a ešte by tak toto stretnutie mohlo byť zaujímavé, nechajme sa prekvapiť.

60

Zlaté Moravce dali gól!

ViOn sa predsa len dokázal v tomto zápase gólovo presadiť! Švec predviedol skvelú robotu, poslal presnú prihrávku pred bránu súpera, Križan ju nedokázal upratať do bezpečia, čoho využil TOMÁŠ ĎUBEK a presnou strelou k tyčke znižuje na 1:3!

59

Jeden z asistentov hosťujúceho trénera dostáva od hlavného rozhodcu žltú kartu. Stalo sa tak po vážnych protestoch smerom k postranému rozhodcovi, ktorý odmával ofsajd.

58

Šanca domácich! Hrnčár vyslal spoza pokutového územia veľmi nebezpečnú strelu, ktorú brankár Šemrinec dokázal vyraziť, k dorážke sa potom dostal Kovaľ, ale z vnútra pokutového územia bránu súpera prestrelil!

57

Hostia vyhrávajú v Zlatých Moravciach rozdielom triedy. To je už pre domáci celok veľmi náročná situácia, aby sa im to podarilo zvrátiť, musel by sa stať malý zázrak.

56

Trenčín dal gól!

Ako by som to celé privolal! Trenčín založil úspešný útočný výpad, van Kessel zrejme zmiatol obranu domácich, ktorá si myslela, že práve na neho pôjde lopta, ale OSMAN BUKARI sa vyhol ofsajdu a svoj únik na brankára Pindrocha zakončil gólom v jeho sieti – 0:3!

55

Momentálne sledujeme kombináciu hosťujúceho celku na útočnej polovici. Trenčín je stále pri chuti a má snahu streliť prípadný ďalší gól, ktorý by už znamenal definitívne rozhodnutie.

54

Toto bola veľmi pekná akcia domácich, Brašeň našiel presnou prihrávkou Kovaľa, ktorý strielal z uhla svojou ľavou nohou a lopta ide tesne nad bránu súpera.

53

Trenčín zahrával rohový kop, ale jeho výsledkom bol len útočný faul na Slobodu. Na tem išiel aj hosťujúci Ghali po súboji s Válovčanom, ale penalta sa nepíska.

51

Brašeň teraz fauloval a zastavil tak nebezpečný útok domácich. Hostia aj reklamovali žltú kartu pre domáceho hráča, ale rozhodca Michal Očenáš dnes zatiaľ kartový trest neudelil.

50

Z väčšej vzdialenosti teraz skúšal vystreliť Švec, ale mieril veľmi nepresne a lopta má tak v držaní opäť Trenčín. Futbalisti v bielych dresoch sa nemajú kam ponáhľať.

49

Sledovali sme rýchly brejk domácich, ale ten nič zaujímavého neponúkol a tak má loptu na svojich kopačkách opäť Trenčín.

48

El Mahdioui zahrával priamy kop hostí, centrovanú loptu do pokutového územia vyboxoval Pindroch do bezpečia. Trenčín ešte operuje na útočnej polovici.

47

Druhý polčas v Zlatých Moravciach je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali domáci. ViOn je v ťažkej pozícii a Karol Praženica siahol hneď k dvojnásobnému striedaniu.

46

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Boris Cmiljanić, prichádza Martin Válovčan.
Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Martin Chren.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Napokon sa nič nenadstavovalo, hlavný rozhodca Michal Očenáš ukončil prvý polčas! Ten bol určite veľmi zaujímavý, oba tímy vstúpili do zápasu aktívne, mali aj šance, ale tie zostali nevyužité, aj vďaka výborným zákrokom oboch brankárov. Prišla však 33. minúta a Jakub Kadák strelil gól na 0:1, keď si ho nikto z domácich nepostrážil. Takmer identický gól strelil Kadák aj o tri minúty neskôr, takže Trenčín vyhráva 2:0 po prvom polčase a domáci majú pred sebou do druhého dejstva veľmi náročnú pozíciu.

Druhý polčas sa začne približne o 21:00.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Riadny hrací čas prvého polčasu už bude čoskoro minulosťou. Uvidíme, či sa bude aj niečo nadstavovať.

43

ViOn sa v závere prvého polčasu zdržuje na útočnej polovici, ale ťažko sa domáci presadzujú cez defenzívu súpera. Trenčín chce už určite v pokoji dohrať prvý polčas.

42

Po veľmi dlhej dobe sme boli svedkami útoku zo strany domácich. Na hranici pokutového územia sa k strele dostal Cmiljanić, ale jeho pokus ide tesne vedľa Šemrincovej brány.

41

Trenčín je navyše stále pri chuti a snaží sa ešte vymyslieť ďalšiu nebezpečnú situáciu pred bránou súpera. Uvidíme, čo nám ešte záver prvého polčasu prinesie.

40

Necelých päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Jej strednú časť domáci nezvládli čo sa týka defenzívy a prehrávajú o dva góly. To je ťažká situácia pre ViOn.

39

Rohový kop domáci síce ubránili, ale stále musia čeliť obrovskému tlaku zo strany svojho dnešného súpera.

38

Mohlo to byť 0:3! Bukari si krásne narazil loptu, následne ju cez obrancov súpera dostal na van Kessela, ale jeho strelu pod brvno vyrazil Pindroch fantastickým zákrokom na rohový kop!

37

Ako sa pomaly blíži záver prvého polčasu, tak hostia sa dostávajú do veľmi výhodnej pozície. Domáci dvakrát výrazne prepadli v obrane a už sa to tvrdo pykajú.

36

Trenčín dal gól!

V krátkom slede pridávajú hostia aj svoj druhý gól v tomto zápase! Defenzíva domácich si opäť môže spytovať svedomie, je to presne ako gól cez kopirák, teraz však van Kessel našiel presnou prihrávkou pred pokutovým územím znova nepokrytého JAKUBA KADÁKA a ten sa opäť nemýlil – 0:2!

34

Na rade sú teda domáci, ktorí musia doťahovať náskok súpera. ViOn bol zatiaľ určite vyrovnaným súperom pre hostí, musí si teda počkať na ďalšie šance a tie potom aj využiť.

33

Trenčín dal gól!

Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia! Tento rýchly útočný výpad vyšiel hosťom výborne, Keston potiahol loptu po kraj až pred pokutové územie, v jeho vnútri našiel presnou prihrávkou nepokrytého JAKUBA KADÁKA a ten upravuje stav stretnutia na 0:1!

31

Polhodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na úvodný presný zásah, šance sme už síce videli, ale vďaka brankárom sa gólom neskončili.

30

Rohový kop Trenčína už nič zaujímavého neponúkol, domáci vyviezli loptu do bezpečia. Dážď v dejisku stretnutia je čoraz viac hustejší a zrejme to bude hráčom robiť problémy.

29

Nasledovať bude rohový kop hostí, k rohovej zástavke si loptu berie El Mahdioui. ViOn teraz pod menším tlakom a aj naďalej sa bude musieť brániť.

28

Ďalšie zakončenie od hosťujúceho Bukariho, ale v tomto prípade vyslal len slabú strelu do stredu brány, Pindroch nemusel výrazne zasahovať.

27

Trenčínu táto akcia pomohla a už je opäť aktívnejší. Domáci však výborne bránia svoje územie a súpera do ďalších šancí nepúšťajú.

26

Mohlo to byť 0:1! Bukari sa dostal do veľkej šance, svoju strelu mieril pod brvno, ale brankár Pindroch vytiahol skvelý zákrok a podržal tak domáci celok, stále to je 0:0!

25

Postupune sa priostruje aj v osobných súbojich, zatiaľ sa však žltá karta udeľovať nemusela.

24

Dlhšiu dobu však žiadny zaujímavý moment neprichádza, útoky oboch celkov sú nepripravené a finála fáza tak úspešná nie je.

23

ViOn teraz dlhšie drží loptu na svojich kopačkách, snaží sa opäť presadiť na útočnej polovici.

22

Dostávame sa za polovicu prvého polčasu. Zatiaľ čakáme na úvodný presný zásah, ale gólové šance už boli na oboch stranách.

20

Ďubek zahrával priamy kop, pokúsil sa o priame ohrozenie brány, ale loptu zastavil obraný múr. Domáci ešte chvílu kombinovali na útočnej polovici, ale loptu už strácajú.

19

Nasledoval ešte rohový kop pre Trenčín, ale ten si domáci postrážili. ViOn sa zakrátko s loptou na kopačkách presúva na útočnú polovicu.

18

El Mahdioui krásnou prihrávkou vysunul smerom dopredu Bukariho, ten už sa dostáva do veľkej šance, ale v pokutovom území ho včas od lopty odzbrojil fantastickým obraným zákrokom Tóth!

17

Ďalší center padol na hlavu domáceho obrancu a ten ju upratal do bezpečia. ViOn teraz prepadol v strede poľa a je tu rýchly brejk hostí.

16

Jeho výsledkom bol potom rohový kop z opačnej strany. Ďubekov center priniesol malý rozruch, k odrazenej lopte sa dostal Sloboda a jeho pokus je zblokovaný na ďalší rohový kop.

15

Smerom dopredu však prenikli domáci, ktorí získali rohový kop. Ten rozohrali nakrátako a ešte teda pokračujú na útočnej polovici vo svojom nápore.

14

Oba celky si už teda pripísali po jednej gólovej príležitosti, ostali však nevyužité. Momentálne je pri lopte opäť Trenčín, ktorý sa snaží o ďalší útočný výpad.

13

Obrovská šanca pre Trenčín! Bukari potiahol útok svojho celku, presnou prihrávkou pred bránu našiel Ghaliho, ale ten v stopercentnej šanci zlyhal a svoje zakončenie poslal vedľa brány!

12

Dnes na Slovensku husto prší a výnimkou nie sú ani Zlaté Moravce. Uvidíme, ako ďalej ovplyvnia tieto podmienky stretnutie, ktoré sledujeme.

11

Tento útočný výpad hostí nebol úspešný, nepresná prihrávka sa stala ľahkou korisťou pre brankára Pindrocha, ktorý už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.

10

Úvodná desaťminútovka tohto zápasu je minulosťou, z oboch strán zatiaľ sledujeme veľmi aktívny futbal, snáď toto tempo vydrží až do konca zápasu.

9

Hosťujúci van Kessel si sprcoval v pokutovom území ťažkú loptu, napokon sa zbavil obrancov a nebezpečne vystrelil, Pindroch si však pripisuje prvý úspešný zákrok v tomto zápase.

8

Trenčín sa s loptou usadil na útočnej polovici, domáci sú teraz pod menším tlakom a musia sa vyvarovať každej jednej chybe.

7

Domáci získali po faule priamy kop, lopta sa dostala na hlavu Tótha, ale jeho zakončenie bolo nepresné. Šemrinec už rozohral loptu na svojich spoluhráčov, hostia sa snažia o rýchlu odpoveď.

6

Začína to byť veľmi aktívne z oboch strán, smerom dopredu sa už snažia opäť preniknúť domáci futbalisti. Verme, že zaujímavých momentov bude pribúdať.

5

Po rohovom kope sa k odrazenej lopte dostal van Kessel, ale jeho strela bola nepresná a ide vysoko nad bránu súpera. Pindroch tak bude rozohrávať od svojej brány.

4

Do útoku sa už dostávajú aj hostia, ktorí si svojou aktivitou vybojoval prvý rohový kop v tomto zápase. ViOn sa tak bude musieť v tejto chvíli brániť.

3

Prvá veľká šanca tohto zápasu a mali ju domáci futbalisti! Po autovom vhadzovaní zaviezol loptu do pokutového územia Švec, prihral ju na Cmiljanića, ale ten nedokázal prekonať Šemrinca!

2

ViOn vysoko napádal rozohrávku súpera, ale z následného útoku domáci nič nevyťažili, lopta končí len pri brankárovi Šemrincovi a ten ju rozohráva na svojich spoluhráčov.

1

Prvý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia, ktorí nastupujú v bielych dresoch, domáci v čiernych.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Po vynútenej prestávke pokračuje naša Fortuna liga ďalší kolom, odohrá sa konkrétne druhé kolo nadstavby. Aktéri tohto stretnutia sa nachádzajú v skupine o záchranu, kde posledný celok bude napokon hrať baráž s víťazom 2. ligy. Zlaté Moravce a Trenčín však takéto problémy nemajú, naopak môžu túto skupinu vyhrať a tak ešte aj živiť nádej na predkolo Európskej ligy. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopm sa znova prihlásime.
Úvodné zostavy:

FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Hrnčár, Asanović, Tóth, Brašeň – Švec, Ďubek (C), Duga, Sloboda, Kovaľ – Mészáros

Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Kováč, Válovčan, Chren, Orávik, Richtárech

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Keston – Zubairu, El Mahdioui, Kadák – Bukari, van Kessel, Ghali

Náhradníci: Bergsen – Corryn, Čataković, Slávik, Ligeon, Tučný, Depetris

Rozhodca: Michal Očenáš – Daniel Poláček, Marek Galo – Bystrík Nemček
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC ViOn Zlaté Moravce a AS Trenčín. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:00.

Dočkali sme sa už aj na Slovensku, po prestávke spôsobenej koronavírusom pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga! Bude sa pokračovať v upravenom formáte, namiesto 10 kôl nadstavby, ktoré sa mali pôvodne odohrať sa ich odohrá len 5, fanúšikovia a vedenia klubov vyjadrili s týmto veľkú nespokojnosť, obmedzený je podľa nariadenia hlavného hygienika aj počet fanúšikov v hľadisku, od 1.7 však bude možné sedieť na tribúnach šachovnicovo a naplnená bude môcť byť 50% kapacita.

Prvé kolo po prestávke už tímy absolvovali. V tomto prenose sa pozrieme do skupiny o záchranu, kde nás čaká zaujímavý súboj prvého s druhým. Hosťujúci AS Trenčín má momentálne na svojom konte 30 bodov a tak vedie skupinu o záchranu. FC ViOn Zlaté Moravce však zaostávajú len o 1 bodov. V predchádzajúcom kole si Trenčín poradil vysoko 4:0 s Pohroním, Zlaté Moravce otočili doma výsledok s Nitrou a vyhrali 2:1.

Čaká nás teda veľmi zaujímavé stretnutie. Aj zo skupiny o záchranu sa dá ešte postúpiť do predkola Európskej ligy. Sledujte náš online prenos!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín

2:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 60. Ďubek, 77. Kovaľ – 33. Kadák (Keston), 36. Kadák (van Kessel), 56. Bukari

Karty:   90+2. El Mahdioui (TRE)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:15.

FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Asanović, Hrnčár, Tóth (46. Chren), Brašeň – Ďubek (C), Švec, Duga, Sloboda (70. Grozdanovski), Kovaľ – Cmiljanić (46. Válovčan).
Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Chren, Richtárech, Orávik, Válovčan.

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Keston – Zubairu, El Mahdioui, Kadák (87. Čataković) – Bukari, van Kessel (89. Depetris), Ghali.
Náhradníci: Bergsen – Corryn, Čataković, Slávik, Ligeon, Tučný, Depetris.

Rozhodca: Michal Očenáš – Daniel Poláček, Marek Galo – Bystrík Nemček

Diváci: 332