Menu

Futbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín

2:3

koniec (0:2)

20.06.2020, 20:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • 2. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 3.82 4.01 1.82

77

Zlaté Moravce dali gól!

Je znížené na rozdiel jedného gólu! K lopte sa dostal MARTIN KOVAĽ, ktorý to skúsil z veľkej vzdialenosti a je napokon autorom krásneho gólu, keď lopta zapadla presne do horného rohu bránu – 2:3!

60

Zlaté Moravce dali gól!

ViOn sa predsa len dokázal v tomto zápase gólovo presadiť! Švec predviedol skvelú robotu, poslal presnú prihrávku pred bránu súpera, Križan ju nedokázal upratať do bezpečia, čoho využil TOMÁŠ ĎUBEK a presnou strelou k tyčke znižuje na 1:3!

56

Trenčín dal gól!

Ako by som to celé privolal! Trenčín založil úspešný útočný výpad, van Kessel zrejme zmiatol obranu domácich, ktorá si myslela, že práve na neho pôjde lopta, ale OSMAN BUKARI sa vyhol ofsajdu a svoj únik na brankára Pindrocha zakončil gólom v jeho sieti – 0:3!

36

Trenčín dal gól!

V krátkom slede pridávajú hostia aj svoj druhý gól v tomto zápase! Defenzíva domácich si opäť môže spytovať svedomie, je to presne ako gól cez kopirák, teraz však van Kessel našiel presnou prihrávkou pred pokutovým územím znova nepokrytého JAKUBA KADÁKA a ten sa opäť nemýlil – 0:2!

33

Trenčín dal gól!

Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia! Tento rýchly útočný výpad vyšiel hosťom výborne, Keston potiahol loptu po kraj až pred pokutové územie, v jeho vnútri našiel presnou prihrávkou nepokrytého JAKUBA KADÁKA a ten upravuje stav stretnutia na 0:1!

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín

2:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 60. Ďubek, 77. Kovaľ – 33. Kadák (Keston), 36. Kadák (van Kessel), 56. Bukari

Karty:   90+2. El Mahdioui (TRE)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:15.

FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Asanović, Hrnčár, Tóth (46. Chren), Brašeň – Ďubek (C), Švec, Duga, Sloboda (70. Grozdanovski), Kovaľ – Cmiljanić (46. Válovčan).
Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Chren, Richtárech, Orávik, Válovčan.

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Keston – Zubairu, El Mahdioui, Kadák (87. Čataković) – Bukari, van Kessel (89. Depetris), Ghali.
Náhradníci: Bergsen – Corryn, Čataković, Slávik, Ligeon, Tučný, Depetris.

Rozhodca: Michal Očenáš – Daniel Poláček, Marek Galo – Bystrík Nemček

Diváci: 332