Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Sevilla – SD Eibar

1:0

koniec (0:0)

06.07.2020, 22:00 • 34. kolo • Miroslav Revaj

V druhom polčase sme sa napokon gólu dočkali. O víťazstve domácich rozhodol v 57. minúte Ocampos. Sevilla kontrolovala po góle vývoj zápasu až do jeho záveru, keď v nadstavenom čase mal obrovskú šancu na vyrovnanie Kike García, ale trafil len tyčku. Následne sa dlho nehralo a zranený Vaclík musel opustiť ihrisko na nostítkach. Do brány sa postavil Ocampos a skvelým zákrokom zachránil domácim tri body, následne sa stal hrdinom aj Navas, ktorý vykopával loptu z bránkovej čiary. Eibar bol na konci poriadne zúfalí, ani z takéhoto mega tlaku gól nevyťažil.

To je už teda všetko, ďakujem za pozornosť a prajem už dobrú noc! (00:06:11)

90+12

Koniec zápasu.

90+11

Tak toto bol mega dramatický záver zápasu! Eibar získal aut, dlhá lopta do pokutového územia dopadla k brankárovi Dmitovićovi, ktorý mohol byť hrdinom hostí, ale jeho zakonenčenie zneškodnil výborným zákrokom Ocampos, ktorý si musel na seba obliesť brankársky dres a rukavice! Následne sa ešte hostia dostali do ďalšieho zakončenia, ale Navas zachránil na bránkovej čiare! V týchto chvíľach mala Sevilla obrovské šťastie a tri body zostanú doma!

90+10

Vaclík musí opustiť ihrisko na nosítkach. Aj touto cestou želáme skoré uzdravenie, nasledovať už bude rohový kop hostí, zápas sa už hrá nad rámec nadstaveného času.

90+9

Nuž to je teda veľmi zaujímavý moment! Vaclík toto stretnutie už nedohrá a tak v závere zápasu bude musieť do brány ísť niekto z hráčov, bude to napokon Ocampos! Eibar ešte získane šancu v podobe rohového kopu!

90+8

S brankárom domácich to vôbec nevyzerá dobre, aj naďalej je v opatere.lekárov. No uvidíme, ako dlho sa bude čakať a následne aj dohrávať.

90+7

Stále toto stretnutie prebieha, ale nič sa na ihrisku nedeje. Vaclík je aj naďalej ošetrovaný, ešte sa tak bude hrať aj nad rámec nadstaveného času.

90+6

Hra sa musela prerušiť, Vaclík sa s Kikem dostal do stretu a zostáva ležať na ihrisku, musí prebehnúť jeho ošetrenie.

90+5

Domáci prežili klinickú smrť, v samom závere nadstaveného času mohli stratiť víťazstvo! Kike sa dostal v pokutovom území k lopte a podarilo sa mu prekonať vybehnutého Vaclíka, lopta však končí len na tyčke! Sevilla mala mega obrovské šťastie!

90+4

Hostia zahrávali priamy kop z celkom nádejnej pozície. Lopta však trafila len obraný múr domácich. Čoskoro sa naplní aj avizovaný nadstavený čas.

90+3

Sevilla získala rohový kop, s jeho rozohrávkou si samozrejme dala načas. Napokon ho domáci rozohrali veľmi zle, Eibar sa dostáva k lopte a už musí začať riskovať.

90+2

Eibar sa postupne presúva na polovicu súpera, ale domáci všetko zvládajú a už len veľmi málo ich delí od zisku troch bodov.

90+1

V prvom polčase sa nadstavuje 5 minút!

90

Žltú kartu dostáva Éver Banega (FC Sevilla).

89

Riadny hrací čas tohto zápasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.

88

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergi Enrich, prichádza Charles.

88

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergio Álvarez, prichádza Miguel Atienza.

87

Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Jordán našiel svojou prihrávkou Susu, ale jeho zakončenie výborným zákrokom zlikvidoval brankár Dmitrović!

FC Sevilla – SD Eibar

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Ocampos

Karty:   14. Sergi Gómez (SEV), 90. Banega (SEV) – 37. S. Álvarez (EIB)

FC Sevilla: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Sergi Gómez (80. Gudelj), Escudero (80. Reguilón) – Fernando, Banega, Ó. Torres (63. Jordán) – Ocampos, Munir (80. Suso), L. de Jong (63. Nasjrí).
Náhradníci: Bunú, Díaz – Nasjrí, Suso, Gudelj, Jordán, Lara, Mena, Rony Lopes, Reguilón, Genaro, F. Vázquez.

SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Burgos, P. Oliveira, Rafa – Papakouli Diop (77. De Blasis) – Cristóforo, S. Álvarez (88. Atienza), Expósito (68. Kike García), Inuj (77. P. León) – Enrich (C) (88. Charles).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Atienza, Bigas, R. Correa, Cubero, De Blasis, Charles, Quique, Kike García, P. León, Marí, Cote.

Rozhodca: A. Lahoz – X. Fernández, R. Fernández