Menu

Futbal

Španielska LaLiga

FC Sevilla – SD Eibar

1:0

koniec (0:0)

06.07.2020, 22:00 • 34. kolo • Miroslav Revaj

90+11

Tak toto bol mega dramatický záver zápasu! Eibar získal aut, dlhá lopta do pokutového územia dopadla k brankárovi Dmitovićovi, ktorý mohol byť hrdinom hostí, ale jeho zakonenčenie zneškodnil výborným zákrokom Ocampos, ktorý si musel na seba obliesť brankársky dres a rukavice! Následne sa ešte hostia dostali do ďalšieho zakončenia, ale Navas zachránil na bránkovej čiare! V týchto chvíľach mala Sevilla obrovské šťastie a tri body zostanú doma!

90+9

Nuž to je teda veľmi zaujímavý moment! Vaclík toto stretnutie už nedohrá a tak v závere zápasu bude musieť do brány ísť niekto z hráčov, bude to napokon Ocampos! Eibar ešte získane šancu v podobe rohového kopu!

90+5

Domáci prežili klinickú smrť, v samom závere nadstaveného času mohli stratiť víťazstvo! Kike sa dostal v pokutovom území k lopte a podarilo sa mu prekonať vybehnutého Vaclíka, lopta však končí len na tyčke! Sevilla mala mega obrovské šťastie!

90

Žltú kartu dostáva Éver Banega (FC Sevilla).

88

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergi Enrich, prichádza Charles.

88

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergio Álvarez, prichádza Miguel Atienza.

87

Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Jordán našiel svojou prihrávkou Susu, ale jeho zakončenie výborným zákrokom zlikvidoval brankár Dmitrović!

80

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Sergio Escudero, prichádza Sergio Reguilón.

80

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Sergi Gómez, prichádza Nemanja Gudelj.

80

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Munir, prichádza Suso.

77

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Papakouli Diop, prichádza Pablo De Blasis.

77

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Takaši Inuj, prichádza Pedro León.

68

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Eduardo Expósito, prichádza Kike García.

63

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Luuk de Jong, prichádza Júsuf Nasjrí.

63

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Óliver Torres, prichádza Joan Jordán.

57

Sevilla dala gól!
Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Do vedenia sa dostáva domáci celok, keď pred Dmitrovićovu bránu smeroval center na zadnú tyč, tam sa do zaujímavého zakončenia dostal LUCAS OCAMPOS a loptu napokon dostáva do siete – 1:0!

45+3

Druhá veľká šanca domácich v tomto zápase a tiež zostane nevyužitá! Ocampos výborne napádal rozohrávku súpera, dostal sa k lopte a z vnútra pokutového územia zakončoval len tesne vedľa brány! Celý jeho tím aj striedačka sa chystá za hlavu!

43

Toto je prvá veľká šanca v tomto zápase a mali ju domáci futbalisti! Po rohovom kope si na centrovanú loptu najvyššie vyskočil Fernando, jeho gólovú hlavičku výborným zákrokom zlikvidoval brankár Dmitrović!

37

Žltú kartu dostáva Sergio Álvarez (SD Eibar).

28

Toto môžme označiť za prvý zaujímavý moment tohto zápasu! Inuj sa v pokutovom území domácich dostal do zakončenia, po zásahu obrany získava Eibar ešte rohový kop!

14

Žltú kartu dostáva Sergi Gómez (FC Sevilla).

FC Sevilla – SD Eibar

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 57. Ocampos

Karty:   14. Sergi Gómez (SEV), 90. Banega (SEV) – 37. S. Álvarez (EIB)

FC Sevilla: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Sergi Gómez (80. Gudelj), Escudero (80. Reguilón) – Fernando, Banega, Ó. Torres (63. Jordán) – Ocampos, Munir (80. Suso), L. de Jong (63. Nasjrí).
Náhradníci: Bunú, Díaz – Nasjrí, Suso, Gudelj, Jordán, Lara, Mena, Rony Lopes, Reguilón, Genaro, F. Vázquez.

SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Burgos, P. Oliveira, Rafa – Papakouli Diop (77. De Blasis) – Cristóforo, S. Álvarez (88. Atienza), Expósito (68. Kike García), Inuj (77. P. León) – Enrich (C) (88. Charles).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Atienza, Bigas, R. Correa, Cubero, De Blasis, Charles, Quique, Kike García, P. León, Marí, Cote.

Rozhodca: A. Lahoz – X. Fernández, R. Fernández