Menu

Futbal

Anglická Premier League

Leicester City – Sheffield United

2:0

koniec (1:0)

16.07.2020, 19:00 • King Power Stadium • 36. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 2.2 3.29 3.75

Leicester City dnešný dôležitý súboj pre oba tímy zvládol a ostáva v hre o Ligu majstrov, ale ešte nič nemá isté. Nováčikovi, ktorý je Sheffield United sa cesta do Európskej komplikuje. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný deň. (20:53:43)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva John Fleck (Sheffield United FC).

90+2

Leicester City zvláda záver stretnutia veľmi dobre, loptu domáci držia na útočnej polovici ihriska, ďaleko od svojej bránky.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Kasper Schmeichel sa síce vo vzduchu dostal k lopte, bol navyše faulovaný. Dánsky gólman bude rozohrávať z vlastnej polovici ihriska.

89

George Baldock poslal sprava loptu k šestnástke a Oliver McBurnie hľadal spoluhráčov pred bránkou. Z päťky odkopol na roh Ryan Bennett.

88

John Lundstram mal problémy v rozohrávke, prihral tak na svojho brankára. Dean Henderson nedostal ideálnu prihrávku, no stihol ju odkopnúť včas do bezpečia.

87

Billy Sharp nemal v hlavičkovom súboji žiadny nárok, dominoval Wes Morgan. Leicester posúva loptu postupne smerom dopredu.

86

Hostia držia loptu, avšak iba v strede ihriska, odkiaľ nehrozí žiadne nebezpečenstvo pre Schmeichela a spol.

85

Posledných päť minút plus nadstavený čas pre Sheffield United, ktorému v tomto zápase chýba v ofenzíve moment prekvapenia.

83

Žltú kartu dostáva John Egan (Sheffield United FC).

82

Ryan Bennett nedokázal zakončiť center z rohu na jeho osobu. Odrazenú loptu získali domáci a Youri Tielemans zrazeným centrom získal aut. Leicester pokračuje v aktivite.

81

James Justin sa sprava dostal do pokutového územia, jeho zrazený center prináša rohový kop. Ďalšia možnosť pre domácich ohroziť Hendersona.

80

Leicester City mohol už dávno viesť o tri alebo viac gólov, ale nakoniec uniká do vyššieho vedenia až teraz. Môže to by rozhodujúci moment duelu.

79

79. Demarai Gray (LEC) - 2:0

79

Leicester City dáva gól!
Výborne zapracoval Jonny Evans. Po zisku lopty ju poslal na ľavé krídlo. Jamie Vardy prihral do šestnástky a aj keď DEMARAI GRAY nemal dobrý prvý dotyk, tak strelou po trávniku obstrelil Hendersona.

78

Jonny Evans poslal z vlastnej polovice smerom dopredu dlhý aut, v strede poľa však loptu získali hráči Sheffieldu United a znova sa snažia niečo vymýšľať.

77

Billy Sharp sa nedostal k lopte vedľa šestnástky súpera, proti skúsenému harcovníkovi to skvele zvládol Luke Thomas.

Leicester City – Sheffield United

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 29. Ayoze Pérez, 79. D. Gray

Karty:   75. J. Evans (LEC) – 83. Egan (SHU), 90+3. Fleck (SHU)

Leicester City: Schmeichel – R. Bennett, Morgan (C), J. Evans – Justin, Ndidi, Tielemans, Thomas – Ayoze Pérez (72. Choudhury), Vardy, H. Barnes (76. D. Gray).
Náhradníci: D. Ward – Johnson, D. Gray, Choudhury, James, N. Mendy, Praet, Iheanacho, Hirst.

Sheffield United: D. Henderson – Basham (59. Sharp), Egan, O'Connell – Baldock, S. Berge (46. Fleck), Norwood (C), Osborn (46. Lundstram), Stevens – McBurnie, McGoldrick (46. Mousset).
Náhradníci: Moore – Jagielka, K. Freeman, Robinson, Fleck, Lundstram, Sharp, Mousset, R. Živković.