Menu

Futbal

Európska liga

Inter Miláno – Bayer Leverkusen

2:1

koniec (2:1)

10.08.2020, 21:00 • Düsseldorf Arena (Düsseldorf) • Štvrťfinále • Miroslav Revaj

Je koniec! Druhý polčas v Düsseldorfe už žiadny presný zásah neponúkol, aj keď sme sledovali zaujímavý futbal, šance mal v druhom dejstve hlavne Inter. V závere zápasu sa do hry napokon dostal aj Milan Škriniar a pomohol tak Interu ubrániť výsledok 2:1 a tak sme spoznali prvého semifinalistu tohtoročnej edície Európskej ligy! Druhé stretnutie, v ktorom na seba narazili Manchester United a Kodaň je bez gólov a putuje do predĺženia.

Ja vám už ďakujem za pozornosť a prajem ešte príjemný neskorý večer a rovnako aj dobrú noc! (22:58:03)

90+7

Koniec zápasu.

90+7

Žltú kartu dostáva Nicoló Barella (Inter Miláno).

90+7

Šesť nadstavených minút uplynulo, ale dlho sa nehralo pri skúmaní okolo prípadnej penalty. Bude sa tak hrať ešte ďalej, ale Bayer Leverkusen je na pokraji vypadnutia.

90+6

Belgická hviezda Lukaku sa pretláčal do zakončenia, ale napokon je odpískaný útočný faul a tak už nemohol v pokutovom území zakončovať.

90+5

Eriksen zahrával priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia a všetkých prekvapil svojou zaujímavou strelou, Hrádecký ju napokon zastavuje hruďou a jeho spoluhráči sa už presúvajú na útočnú polovicu.

90+4

Zrazený center putuje k Handanovičovi. Inter sa tak dostáva k lopte a skúsi ju čo najdlhšie udržať na svojich kopačkách.

90+3

Bayer Leverkusen útočí a zahrával rohový kop, jeho realizácia však nemeckému celku nevyšla. Inter však nemá loptu vo svojej moci.

90+2

Lukaku si ani teraz penaltu nebude môcť realizovať! Pred pádom Eriksena predchádzala Barellova ruka a tak sa pokračuje za stavu 2:1 a ubieha už nadstavený čas.

90+2

Španielsky rozhodca už ukazuje, že sa ide presunúť k obrazvke. Nadstavený čas plynie ďalej, Lukaku drží loptu a čaká, či si už teraz pôjde penaltu kopnúť.

90+1

Aj v tomto prípade ešte situáciu skúma VAR! Carlos del Cerro Grande zatiaľ nejde k obrazovke.

90+1

V druhom polčase sa nadstavuje 6 minút!

90

90. Nicoló Barella (INM)

90

Bola nariadená penalta pre Inter! Eriksen sa dostal k odrazenej lopte a po súboji s Bellarabim sa píska pokutový kop!

89

Inter Miláno stále operuje na polovici súpera a presne toto taliasnkemu tímu vyhovuje. Čas sa veľmi rýchlo kráti, Inter zatiaľ klope na semifinálovu bránu.

88

Alexis Sánchez potreboval opateru lekárov, už odchádza za postranú čiaru a drží sa za zadný stehený sval. Inter už rozohráva loptu na polovici súpera.

87

Žltú kartu dostáva Edmond Fayçal Tapsoba (Bayer Leverkusen).

86

Tapsoba fauloval Lukakua a tak sa k lopte dostáva Inter Miláno. V závere druhého polčasu sa taliansky celok nemá kam ponáhľať.

85

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Lars Bender, prichádza Karim Bellarabi.
Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Kevin Volland, prichádza Lucas Alario.

Inter Miláno – Bayer Leverkusen

2:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 15. Barella, 21. R. Lukaku – 24. Havertz

Karty:   31. D'Ambrosio (INM), 90+7. Barella (INM) – 43. Sinkgraven (LEV), 48. L. Bender (LEV), 87. Tapsoba (LEV)

Inter Miláno: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, Bastoni (84. Škriniar) – D'Ambrosio (59. Moses), Barella, Brozović, Gagliardini (59. Eriksen), Young – R. Lukaku, Lautaro Martínez (64. Alexis Sánchez).
Náhradníci: Agoume, Biraghi, Candreva, Eriksen, S. Esposito, Moses, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Škriniar, Valero.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C) (85. Bellarabi), Tah, Tapsoba, Sinkgraven (67. Wendell) – Palacios (59. Bailey), Baumgartlinger (67. Amiri) – Havertz, Demirbay, Diaby – Volland (85. Alario).
Náhradníci: Lomb, R. Özcan – Alario, Amiri, Bailey, Bellarabi, Dragović, Weiser, Wendell, Wirtz.

Rozhodca: Carlos del Cerro Grande – Juan Carlos Yuste, Roberto Alonso Fernandez – Jesús Gil Manzano (všetci ESP)