Menu

Futbal

Anglická Premier League

West Bromwich Albion – Leicester City

0:3

koniec (0:0)

13.09.2020, 15:00 • The Hawthorns, West Bromwich • 1. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 3.58 3.52 2.0

84

84. Jamie Vardy (pen.) (LEC) - 0:3

84

Leicester City dáva gól!
JAMIE VARDY premieňa i druhú penaltu v krátkom časovom slede a úplne rovnakým spôsobom ako prvú. Brankára Johnstonea poslal do pravej strany a z penaltového bodu vystrelil presne k ľavej tyči.

83

83. James Justin (LEC)

83

Druhá penalta pre Leicester v zápase! Barnesovi pri snahe o prienik z ľavého krídla odskočila lopta, odrazila sa ale zaňho k Justinovi. Toho tesne za hranicou pokutového územia trochu nešikovne podkopol O'Shea. Domáci ani neskúšajú protestovať proti nariadenej penalte, tak jasný bol O'Sheov faul.

79

Barnes si na ľavej strane pekne zasekol O'Shea, naviedol si loptu do šestnástky a pravačkou ju technickou prízemnou strelou zakrútil tesne mimo vzdialenejšej tyče Johnstoneovej brány.

75

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Dennis Praet, prichádza James Maddison.

74

74. Jamie Vardy (pen.) (LEC) - 0:2

74

Leicester City dáva gól!
Hostia odskakujú do dvojgólového náskoku! K pokutovému kopu sa postavil JAMIE VARDY, ktorý vystrelil sebaisto po zemi presne k ľavej tyči. Brankár Johnstone skočil doprava a na loptu tak nemal žiadnu šancu dosiahnuť.

72

72. Jamie Vardy (LEC)

72

Barnes dostal výbornú prihrávku na ľavé krídlo za obrancu a vletel do pokutového územia WBA. Jeho strelu z ostrého uhla vyrazil brankár Johnstone, súčasne však v pokutovom území zrazil nabiehajúceho Vardyho zozadu na trávnik Bartley. Penalta pre Leicester!

69

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Darnell Furlong, prichádza Rekeem Harper.

68

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Romaine Sawyers, prichádza Kyle Edwards.

67

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Ayoze Pérez, prichádza Marc Albrighton.

63

Žltú kartu za doslova zostrelenie rozbehnutého Barnesa ostrým sklzom dostáva Semi Ajayi (West Bromwich Albion). Leicester bude mať k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti zhruba 35 metrov od domácej brány.

60

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Callum Robinson, prichádza Hal Robson-Kanu.

56

56. Timothy Castagne (LEC) - 0:1

56

Leicester City dáva gól!
Hostia sú odmenení za svoju aktivitu a otvárajú skóre! Justin krásnou kolmou prihrávkou na ľavú stranu šestnástky vysunul do voľného priestoru Praeta, ktorý nacentroval už takmer z bránkovej čiary na hranicu bránkoviska. Tam sa k hlavičke najlepšie pretlačil jeho krajan TIMOTHY CASTAGNE, ktorý nasmeroval loptu k ľavej tyči Johnstoneovej brány. Castagne tak strieľa vo svojom prvom zápase v drese Leicesteru i svoj prvý gól.

42

Livermore krásnou prihrávkou pomedzi obrancov Leicesteru našiel na ľavej strane šestnástky hostí voľného Matheusa Pereiru. Jeho strelu z ostrého uhla vykopol brankár Schmeichel a odrazenú loptu si potom spracovával rukou Robinson.

30

30. Harvey Barnes (LEC)

30

Domáci trochu prepadli pri snahe o útok a hostia vyrazili do rýchleho protiútoku. Tečovaný center Ayozeho Péreza sa odrazil v strede pokutového územia WBA k nikým neobsadenému Barnesovi, ktorý však z prvej namieril priamo na brankára Johnstonea. Ten jeho zakončenie reflexívne vyrazil.

16

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zostrelenie rozbehnutého Furlonga tesne pred vlastnou šestnástkou James Justin (Leicester City). West Bromwich bude mať priamy kop z výbornej streleckej pozície.

Tento zápas sa, rovnako ako všetky ostatné zápasy tohto kola anglickej Premier League, bude kvôli nariadeniam v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 hrať bez divákov.

West Bromwich Albion – Leicester City

0:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 56. Castagne, 74. Vardy (pen.), 84. Vardy (pen.)

Karty:   63. Ajayi (WBA) – 16. Justin (LEC)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:9.

West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong (69. R. Harper), Bartley, Ajayi, O'Shea, Gibbs – Matheus Pereira, Livermore (C), Sawyers (68. Edwards), Diangana – Robinson (60. Robson-Kanu).
Náhradníci: Button – Hegází, Grosicki, R. Harper, Robson-Kanu, Ch. Austin, Edwards.

Leicester City: Schmeichel (C) – Justin, Ndidi, Söyüncü, Castagne – N. Mendy – Ayoze Pérez (67. Albrighton), Praet (75. Maddison), Tielemans, H. Barnes – Vardy.
Náhradníci: D. Ward – Fuchs, Thomas, Maddison, Albrighton, Choudhury, Iheanacho.

Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn