Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

OGC Nice – AS Monaco

1:2

koniec (0:1)

08.11.2020, 17:00 • Allianz Riviera, Nice • 10. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin) cz

Tipsport: 3.6 3.86 2.05

85

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Pietro Pellegri.
Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Djibril Sidibé.

84

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Stanley N'Soki, přichází Dan Ndoye.

83

83. Willem Geubbels (ASM)

83

Wissam Ben Yedder přechodil svého soka, čímž našel nabíhajícího Willema Geubbelse. Jeho pokus z pravé části pokutového území zamířil do vzdálenější tyče!

79

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Florentino Luís.

75

Dalším potrestaným hráčem je Wissam Ben Yedder (Monaco), který u postranní čáry vletěl do Morgana Schneiderlina. Rozhodčí musel vytáhnout žlutou kartu, tady jiná možnost nebyla.

73

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Sofiane Diop, přichází Willem Geubbels.

69

Po brance se v pokutovém území strhla mela, kterou hlavní rozhodčí rozehnal. Ovšem ještě udělil žluté karty, které viděli Morgan Schneiderlin (Nice) a Sofiane Diop (Monaco).

69

69. Pierre LEES-MELOU - 1:2

69

Nice právě vstřelilo branku!
Pasivní Monaco inkasuje a závěr derby bude mít pořádné grády! Z poza šestnáctky vystřelil Myziane Maolida, jehož pokus mířil do pravého spodního rohu branky a ještě skočil, a tak jej Vito Mannone neudržel. Míče se chopil Benoît Badiashile, jenž nastřelil PIERREA LEESE-MELOUA, který ihned zavěsil – 1:2.

67

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hišám Búdawí, přichází Alexis Claude-Maurice.
Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Jeff Reine-Adélaïde, přichází Myziane Maolida.
Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Kasper Dolberg, přichází Rony Lopes.

65

Wissam Ben Yedder a Ruben Aguilar kombinovali na pravé straně, až vnikli společnými silami do šestnáctky. Hostující kapitán tam zasekl balon a vystřelil těsně nad branku.

53

53. Sofiane DIOP - 0:2

53

Monaco právě vstřelilo branku!
Dáreček a Monaco vede už o dvě trefy! Stanley N'Soki nepřesně rozehrál a míče se chopil SOFIANE DIOP, který z pravé strany vnikl do pokutového území, odkud zamířil mezi brankářovy nohy.

46

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Khéphren Thuram, přichází Andy Pelmard.

41

Wissam Ben Yedder středem postupoval vpřed, když následně přihrál na levou stranu šestnáctky. Gelson Martins měl míč moc pod nohami, a tak si ho dlouho rovna a už měl blízko Waltera Beníteze.

23

23. Axel DISASI - 0:1

23

Monaco právě vstřelilo branku!
Nice si dlouho koledovalo, až opravdu přišel trest a Monaco jde zaslouženě do vedení! Na centr od rohového praporku si naskočil v chumlu hráčů AXEL DISASI, který míč usměrnil přesně k levé tyči. Tentokrát už byl Walter Benítez na zakončení krátký – 0:1 Asistence: Youssouf Fofana.

19

Prvním potrestaným hráčem je Hišám Búdawí (Nice) , který byl v souboji pozdě a skluzem trefil soupeře. Aurélien Tchouaméni leží na zeleném pažitu a potřebuje ošetření.

12

Přihrávku za obranu převzal Wissam Ben Yedder, proti kterému vystartoval Walter Benítez, kterého hostující kapitán trefil. Výkon Monaca je výborný, stejně tak představení domácího brankáře.

10

Z dálky se do toho opřel Youssouf Fofana, jehož pokus těsně před brankářem skočil, čímž mu nadělal obrovské potíže. Jenomže Walter Benítez si se situací poradil a jenom díky němu je stav zápasu stále bezbrankový.

9

Volné místečko v pokutovém území si našel Kevin Volland, který mířil jen doprostřed branky. Walter Benítez si připisuje další velký zákrok nedělního podvečera.

4

4. Kevin Volland (ASM)

4

Tohle byl obrovská příležitost hostujícího mužstva! Zprava vnikl do šestnáctky Kevin Volland, jenž technickým pokusem trefil břevno. Následně pálil z hranice vápna také Wissam Ben Yedder, jehož dělovku vyrazil Walter Benítez před sebe. Monaco se tlačilo ještě k dorážce, ale dopustilo se útočného faulu.

OGC Nice – AS Monaco

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 69. Lees-Melou – 23. Disasi (Fofana), 53. Diop

Karty:   19. Búdawí (NIC), 69. Schneiderlin (NIC) – 69. Diop (ASM), 75. Ben Yedder (ASM)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:16.

OGC Nice: Benítez – Lotomba, Bambu, N'Soki (84. Ndoye), Thuram (46. Pelmard) – Búdawí (67. Claude-Maurice), Schneiderlin, Lees-Melou (C), Reine-Adélaïde (67. Maolida) – Dolberg (67. Rony Lopes), Gouiri.
Náhradníci: Cardinale – Claude-Maurice, Daniliuc, Maolida, Rony Lopes, Ndoye, Pelmard, Trouillet.

AS Monaco: Mannone – Aguilar, Disasi, Badiashile, Caio Henrique – Diop (73. Geubbels), Tchouaméni, Fofana, G. Martins (85. Sidibé) – Volland (79. F. Luís), Ben Yedder (C) (85. Pellegri).
Náhradníci: Majecki – Ballo-Touré, Fàbregas, F. Luís, Geubbels, Jovetić, Maripán, Pellegri, Sidibé.

Rozhodca: Karim Abed – Claude Colombo, Benjamin Pages