Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – Liverpool FC

1:1

koniec (1:1)

08.11.2020, 17:30 • Etihad Stadium, Manchester • 8. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.97 4.17 3.59

90+3

Žltú kartu dostáva Kyle Walker (Manchester City), ktorý ostrým sklzom po vlastnej nepresnej prihrávke zasiahol Wijnalduma do lýtka.

79

Žltú kartu za držanie prenikajúceho Salaha v nádejne sa rozvíjajúcom protiútoku Liverpoolu dostáva Aymeric Laporte (Manchester City).

63

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Trent Alexander-Arnold, prichádza James Milner.

61

Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Ferrán Torres, prichádza Bernardo Silva.

61

Žltú kartu za šliapnutie na nohu Matipa pri napádaní rozohrávky Liverpoolu dostáva Raheem Sterling (Manchester City).

59

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Xherdan Shaqiri.

55

55. Gabriel Jesus (MAC)

55

Cancelo krásnym pasom z ľavej strany medzi stopérov Liverpoolu nakopol loptu na nabiehajúceho Jesusa, ktorý úplne sám pred bránou hostí nasmeroval loptu hlavou tesne mimo Alissonovej brány.

46

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za šliapnutie na nohu De Bruyneho Joël Matip (Liverpool FC). Domáci kapitán zostáva sedieť na trávniku a musí byť ošetrený.

44

44. Trent Alexander-Arnold (LIV)

44

Salah prihrávkou na pravú stranu šestnástky vysunul rozbehnutého Alexander-Arnolda, ktorý už zvnútra pokutového územia tvrdo vystrelil. Loptu brankár Ederson len stlmil, domáci gólman ale zareagoval bleskovo a pred bránkovou čiarou ju stihol pred dobiehajúcim Jotom chytiť.

42

42. Kevin De Bruyne (MAC)

42

Kevin De Bruyne (Manchester City) poslal brankára Alissona do pravej strany, loptu však z penaltového bodu poslal po zemi tesne mimo ľavej tyče brány Liverpoolu.

41

Presne tak, Craig Pawson okamžite po tom, čo sa otočil od obrazovky, ukázal na penaltový bod! Loptu si na pokutový kop pripravuje Kevin De Bruyne.

40

40. Joe Gomez (LIV)

40

Hlavný rozhodca sa ide pozrieť na videozáznam sám, zdá sa ale, že nie je veľmi o čom diskutovať a City bude kopať penaltu.

39

Mané prišiel o loptu v strede poľa pri snahe o prechod na útočnú polovicu a domáci hneď vyrazili do protiútoku. De Bruyne potiahol hrací predmet po pravej strane k šestnástke Liverpoolu a jeho center do nej zasiahol rukou Joe Gomez. Hlavný rozhodca hneď konzultuje situáciu s videoasistentom.

32

Domáci sa mohli dostať už i do vedenia! Kevin De Bruyne si spracoval prihrávku pred šestnástkou a tvrdou strelou po zemi bez váhania vystrelil tesne mimo pravej tyče Alissonovej brány.

31

31. Gabriel Jesus (MAC) - 1:1

31

Manchester City dal gól!
Je vyrovnané! De Bruyne prihral na hranicu šestnástky GABRIELOVI JESUSOVI, ktorý si loptu posunul pätou okolo Alexander-Arnolda a v sklze ju ľavačkou poslal do siete cez vybiehajúceho brankára Alissona.

25

25. Raheem Sterling (MAC)

25

Wijnaldum zbytočne stratil loptu pred vlastnou šestnástkou a domáci okamžite prešli do protiútoku. De Bruyne z prvej z pravej strany nakopol loptu na zadnú tyč na Sterlinga, ktorý však namiesto prihrávky na voľného Jesusa vystrelil. Jeho strelu zblokoval vybiehajúci brankár Alisson a Matip pred bránkovou čiarou loptu odkopol.

13

13. Mohamed Salah (LIV) - 0:1

13

Liverpool dal gól!
Hostia otvárajú skóre! Brankár Ederson síce vystihol, že MOHAMED SALAH kopne loptu z penaltového bodu do ľavej strany, na presne mierenú Egypťanovu strelu k tyči ale nedosiahol.

11

Na druhej strane sa však penalta kopať bude! Mané si spracoval na ľavej strane Robertsonovu prihrávku a zaskočil Diasa s Walkerom tým, že sa po otočke okamžite rozbehol do šestnástky. Walker ho v nej kolenom zrazil na trávnik a hlavný rozhodca Craig Pawson okamžite ukazuje na penaltový bod!

Tento zápas sa kvôli opatreniam v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 odohrá bez divákov.

Manchester City – Liverpool FC

1:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 31. Jesus – 13. M. Salah (pen.)

Karty:   61. Sterling (MAC), 79. Laporte (MAC), 90+3. Walker (MAC) – 46. Matip (LIV)

Nepremenená penalta: 42. De Bruyne (MAC), mimo

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 19:11.

Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, Cancelo – De Bruyne (C), Rodri, Gündoğan – F. Torres (61. B. Silva), Jesus, Sterling.
Náhradníci: Steffen – Aké, Foden, García, B. Silva, Stones, Zinčenko.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (63. Milner), Matip, Joe Gomez, Robertson – J. Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Mané, Diogo Jota – Firmino (59. Shaqiri).
Náhradníci: Adrián – Jones, Keïta, Milner, Origi, Phillips, Shaqiri.

Rozhodca: Pawson – Betts, West