Menu

Futbal

Talianska Seria A

AC Miláno – Hellas Verona

2:2

koniec (1:2)

08.11.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 7. kolo • Milan Huppert cz

Tipsport: 1.39 5.07 8.19

90+3

90+3. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 2:2

90+3

AC Milán právě vstřelil branku!
Teď už Milánským nikdo a nic vyrovnávací branku nesebere! Nezdolný ZLATAN IBRAHIMOVIĆ prolomil obrovskou smůlu, po centru Díaze z pravé strany hlavičkoval neomylně do levého horního rohu.

90+2

Arbitr Guida nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.

90+1

90+1. Calabriův gól neplatil kvůli ruce Ibrahimoviće

90+1

Všechno je jinak! Hlavní rozhodčí si na radu videorozhodčího šel překontrolovat celou situaci na obrazovku, kde skutečně odhalil hru rukou Ibrahimoviće. Gól neplatí!

90+1

Po inkasované brance k hlavnímu rozhodčímu naběhli tři hráči Verony, kteří hlasitě protestovali proti počínání švédského útočníka. Adrien Tameze si vykoledoval akorát žlutou kartu.

89

Rossoneri se nakonec dočkali, je vyrovnáno! Zlatan Ibrahimović sklepl balón pro Davide Calabriu, jenž z halfvoleje napálil balón nechytatelně k levé tyči!

87

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Jens Hauge.

78

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Brahim Díaz.

77

77. Ibrahimović hlavičkoval do spojnice

77

Branková konstrukce nyní zachránil zmrazeného Silvestriho! Italský gólman pouze sledoval, jak hlavička Ibrahimoviće po centru od rohového praporku orazítkovala spojnici břevna a tyče.

73

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Giangiacomo Magnani, přichází Mert Çetin.

69

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Ivan Ilić, přichází Iyenoma Destiny Udogie.

65

65. Neproměněná penalta Ibrahimoviće

65

Stejně jako proti Spartě, i teď Zlatan Ibrahimović selhal při zahrávaní penalty! Znovu mířil na střed, bránu ovšem přestřelil o několik metrů.

65

65. Nedovolený zákrok Lovata, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop

65

Avšak vyrovnat mohou Rossoneri hned vzápětí. Matteo Lovato zezadu trefil do lýtka Kessiého, sudí neváhal a odpískal pokutový kop.

65

65. Hernández ve stoprocentní šanci minul

65

Ani druhou stoprocentní šanci nedokázal Theo Hernández přetavit v gól! Po pěkné narážečce byl sám před Silvestrim, jenže balón poslal vedle levé tyče!

63

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Paweł Dawidowicz, přichází Adrien Tameze.
Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Nikola Kalinić, přichází Ebrima Colley.

54

Frustrovaný středopolař Ismaël Binnásir obdržel úplně zbytečnou žlutou kartu. V době držení balónu se ohnal po Ilićovi, jehož trefil do obličeje.

52

52. Gól Çalhanoğla neplatil pro ofsajd

52

Domácí dokázali vyrovnat, z gólu se ovšem radovali jen malou chvíli. Zblokovanou střelu dorazil za záda brankáře Hakan Çalhanoğlu, po jeho střele však pomezní odmával ofsajd.

51

51. Zaccagni těsně přestřelil

51

Zničehonic mohlo udeřit na druhé straně! Mattia Zaccagni se krásně prosadil přes Calabrou a nahrávkou pod sebe našel osamoceného Federico Dimarco, jenž slabší pravačkou přestřelil.

46

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Ante Rebić.

42

Také druhá žlutá karta míří do řad Verony. Matteo Lovato riskantním skluzem minul míč, nikoliv nohy Leaa. Nebylo co řešit.

33

Premiérovou žlutou kartu střetnutí si vykoledoval Federico Ceccherini. Obránce nedokázal zachytit pohyb Alexise Saelemaekerse, kterého zezadu podrazil.

29

Okamžitě mohlo být srovnáno! Mezi obránci proletěl Theo Hernández, jemuž na poslední chvíli skvěle změnšil úhel Silvestri a právě jeho francouzský bek napálil.

27

27. Giangiacomo MAGNANI - 1:2

27

AC Milán právě vstřelil branku!
Smolný zásah i na druhé straně! Na centr Saelemaekerse si skvěle naběhl Kessié, který ale nedokázal balón usměrnit do brány. To za něj udělal bránící GIANGIACOMO MAGNANI, od jeho těla se balón odrazil k levé tyčce.

19

19. Davide CALABRIA vlastní - 0:2

19

Hellas Verona právě vstřelila branku!
Druhá standardka znamená druhý gól v bráně domácích! Barák se k hlavičce nedostal, avšak do odraženého míče se z první opřel Mattia Zaccagni a mimo dosah gólmana následně smolně ztečoval balón pravý bek DAVIDE CALABRIA.

6

6. Antonín BARÁK - 0:1

6

Hellas Verona právě vstřelila branku!
Hosté začali zápas bez přehnaného respektu a odměnou jim je překvapivé vedení! Donnarumma sice skvěle vychytal Kaliniće, avšak po centru z rohového kopu Federico Ceccherini sice hlavičkoval pouze do horního břevna, ale s dorážkou přispěchal český borec ANTONÍN BARÁK, jenž byl rychlejší jak Kjaer a poslal kulatý nesmysl do sítě.

AC Miláno – Hellas Verona

2:2

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 27. Magnani (vla.), 90+3. Ibrahimović (B. Díaz) – 6. Barák, 19. Calabria (vla.) (pen.)

Karty:   54. Binnásir (ACM) – 33. Ceccherini (VRN), 42. Lovato (VRN), 90+1. Tameze (VRN)

Nepremenená penalta: 65. Ibrahimović (ACM), mimo

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 12:2. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:19.

AC Miláno: G. Donnarumma (C) – Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernández – Binnásir, Kessié – Saelemaekers (46. Rebić), Çalhanoğlu (87. Hauge), Leao (78. B. Díaz) – Ibrahimović.
Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Castillejo, Conti, Dalot, B. Díaz, Duarte, Hauge, Krunić, Rebić, Tonali.

Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini, Lovato, Magnani (73. Çetin) – Lazović (C), Dawidowicz (63. Tameze), Ilić (69. Udogie), Dimarco – Barák, Zaccagni – N. Kalinić (63. Colley).
Náhradníci: Pandur, Borghetto – Amione, Cancellieri, Çetin, Colley, Di Carmine, Empereur, Salcedo, Tameze, Terracciano, Udogie.

Rozhodca: Guida – Fiorito, Sechi