Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Granada CF – SD Huesca

3:3

koniec (1:1)

06.12.2020, 14:00 • 12. kolo • Daniela Mesíková

90

Granada dala gól!
Granada behom dvoch minút vyrovnáva! Kenedy vyslal parádny center presne na hlavu GERMÁNA SÁNCHEZA, ktorý loptu nechytateľne upratal do siete!

88

Granada dala gól!
Ešte z tohto zápasu môže byť dráma! Machís posadil center presne na hlavu JORGE MOLINU, ktorý zakončil k bližšej žrdi.

82

Tím Huesca práve strelil gól!
Kenedy si vôbec neporadil s odhlavičkovaním ďalekého nákopu a Rui Silva bol ďaleko z brány. To dostatočne využil ŠINDŽI OKAZAKI, ktorý sa fantasticky trafil z veľkej diaľky.

49

Tím Huesca práve strelil gól!
Obrana Granady zaspala, videli sme center z pravej strany, na ktorý bol BORJA GARCÍA vo vápne úplne sám. Hosťujúci záložník ukázal ťažké zakončenie, ale trafil sa presne k žrdi.

43

Granada dala gól!
Domáci toho smerom dopredu veľa nepredviedli, ale podarilo sa im vyrovnať! Dvojica hráčov Granady obrala súpera o loptu. Puertas ju potom predložil JAVIEROVI CHARRISOVI, ktorý sa trafil pohodlne k žrdi.

21

Tím Huesca práve strelil gól!
Hosťujúci celok zatiaľ pôsobí oveľa lepším dojmom a dočkáva sa zaslúženého vedenia! Center si našiel presne hlavu MIKELA RICA, ktorý sa trafil k zadnej žrdi.

Granada CF – SD Huesca

3:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 43. Charris, 88. J. Molina, 90. G. Sánchez – 21. M. Rico, 49. B. García, 82. Okazaki

Karty:   31. Foulquier (GRN), 56. G. Sánchez (GRN)

Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez, D. Duarte, Neva (78. J. Molina) – Milla (68. Kenedy), Gonalons, Eteki (46. Y. Herrera) – Puertas (46. Soldado), Charris, Machís.
Náhradníci: Fabrega, A. Escandell – J. Molina, Soldado, Kenedy, N. Pérez, P. Sánchez, Y. Herrera, Soro, Quini.

SD Huesca: Fernández Llorente – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Galán – Ferreiro, M. Rico (64. I. Doumbia), Mosquera, B. García – Mir (64. Okazaki), Sandro Ramírez (70. Ontiveros).
Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, Luisinho, Pedro López, G. Silva, Carlos, Escriche, Gómez, Nwakali, Insua, Okazaki, Ontiveros.