Menu

Futbal

Talianska Seria A

AS Rím – U.S. Sassuolo Calcio

0:0

koniec (0:0)

06.12.2020, 15:00 • 10. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.61 4.71 5.18

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (16:57:12)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 10:11.
Je konec! AS Řím nakonec uhrálo se Sassuolem bezbrankovou remízu. Domácí celek se hned v osmé minutě dostal do velké šance, jenže Mchitarjan v dobré pozici minul branku. Následně se spíše bojovalo ve středu hrací plochy. Ani jeden z týmů se dlouho nedostával do šancí. V závěru poločasu přišla komplikace pro domácí, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Pedro. AS přesto dokázalo v závěru dopravit míč do sítě, jenže branka nemohla pro ruku platit. Po změně stran měl slibnou možnost Leonardo Spinazzola, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil. Na opačné straně dokonce vsítil branku střídající Haraslín, ale gól kvůli ofsajdu neplatil.

90+4

Konec zápasu.

90+3

V samotném závěru se do útoku hnalo ještě Sassuolo, jenže kombinaci hostujícího celku zhatila nepřesná přihrávka na levou stranu. Míč skončil v autu.

90+2

Rick Karsdorp byl faulován v blízkosti rohového praporku na vlastní polovině a získal pro AS rozehrávku. Domácí celek má čas na poslední útok.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Juan Jesus se ihned po svém příchodu na trávník pustil do napadání rozehrávky Sassuola. V souboji v blízkosti velkého vápna se dopustil šlapáku.

89

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Maraš Kumbulla, přichází Juan Jesus.

89

Exekuce následného přímého kopu z dobré pozice se ujal Mehdi Bourabia, který zvolil zakončení pravačkou. Jeho pokus skončil v rukavicích brankáře.

88

Rick Karsdorp fauloval unikajícího soupeře v blízkosti šestnáctky a vidí žlutou kartu.

87

Borja Mayoral ihned po svém příchodu na trávník táhl akci AS po levé straně. Rychlonohý fotbalista se dostal do blízkosti šestnáctky, ale už neodcentroval.

86

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Borja Mayoral.
Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Mehdi Bourabia.

85

Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Oba týmy dění na hřišti rozkouskovaly. AS Ŕím bude vhazovat na pravé straně.

84

Bryan Cristante tentokrát nakopl míč na levé křídlo, kam sprintoval Roger Ibañez, nicméně přihrávka se po trávníku svezla do zámezí.

83

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Amadou Diawara.
Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Rogério, přichází Giorgos Kiriakopoulos.

82

Lorenzo Pellegrini bude muset střídat. Domácí fotbalista znovu zůstává ležet na trávníku.

81

Zraněným hráčem na straně domácího celku je Lorenzo Pellegrini, který zatím kulhá, ale podle všeho ještě zkusí v utkání pokračovat.

80

Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů totiž zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a drží se za levý kotník.

79

V posledních minutách se na hřišti opravdu přitvrdilo. Za další ostrý šlapák vidí žlutou kartu Obiang.

78

Pedro Obiang si v pokutovém území naběhl na přízemní centr z levé strany, jenže musel zakončovat špičkou kopačky, což znamenalo velmi nepřesnou střelu.

77

Na opačné straně se do velké šance dostal Henrich Mchitarjan, který se s míčem protáhl do pokutového území, jenže levačkou těsně minul zadní tyč!

76

76. Haraslínova neuznaná branka

76

Tak pozor! Ani zásah Sassuola platit nebude! Haraslín byl v době přihrávky v ofsajdu!

75

Hostující brankář dlouho otálel s rozehrávkou od své branky. Jeho nákop směřoval na levou stranu, kde se k míči znovu dostali jen hráči AS Řím.

74

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Lukáš Haraslín.
Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Hamed Traorè.

73

Gian Marco Ferrari poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho pobídka mířila jen do míst, kde kraloval skvěle postavený Rick Karsdorp.

72

Raspadori při návratu na vlastní polovinu zastavil soupeře zatažením za dres a vidí žlutou kartu.

71

Manuel Locatelli se dostal do pokutového území, kde se krásně zbavil prvního obránce, jenže následnou přihrávkou neoslovil spoluhráče.

70

Marlon si dal pozor na vysokou přihrávku za obranu Sassuola. Hostující obránce ukázal své rychlostní přednosti a pomohl si malou domů.

69

Sassuolo se snad poprvé po změně stran usadilo na delší dobu v blízkosti pokutového území. Nikdo v bílém dresu se však nedostal do zakončení.

68

Zadáci AS už rozjeli další akci domácího celku. Hráči v černém se i bez vyloučeného Pedra neúnavně tlačí do útoku a jsou o něco lepším týmem.

67

Sassuolo zahrávalo přímý kop na polovině domácích. Nadýchaný centr se tentokrát snesl ke vzdálenější tyči, jenže nikdo v bílém na míč nedosáhl.

66

Kaan Ayhan si řekl o přihrávku na pravou stranu, nicméně dostal příliš prudkou pobídku, kterou už nedohnal na hrací ploše.

65

Lorenzo Pellegrini zahrával další rohový kop domácích. Jeho nadýchaný centr tentokrát mířil na přední tyč, ale Leonardo Spinazzola zakončil vysoko nad branku.

64

Gonzalo Villar dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna a odcentroval do pokutového území. Na jeho pobídku nikdo v černém dresu AS nedosáhl.

63

Filip Djuričić v dalším souboji pořádně dojel Pellegriniho, který zůstává ležet na trávníku a drží se za levačku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

62

Filip Djuričić upadl v pokutovém území po souboji s brankářem. Hostující útočník ale ihned gestem ukázal, že nešlo o zákrok na penaltu. Prostě nestačil uhnout.

61

Bryan Cristante se na vlastní polovině dlouho rozmýšlel s rozehrávkou a dostal se pod tlak. Fotbalisté v černém následně kvůli nepřesnosti přišli o míč.

60

Lorenzo Pellegrini si posunul míč mezi dva soupeře, jenže v klíčovou chvíli upadl. Podle rozhodčího mu k tomu faulem pomohl jeden z hráčů Sassuola.

59

Bryan Cristante poslal přihrávku na levou stranu, kde byl Roger Ibañez. Celek z italské metropole po změně stran prakticky nepouští soupeře k míči.

58

58. Spinazzolův technický pokus

58

Leonardo Spinazzola si z levé strany připravil míč na hranici velkého vápna ke střele pravačkou, ale hostující brankář jeho přízemní pokus vyškrábl!

57

Stopeři domácího celku opět uklidňují rozehrávku na polovině hřiště. Domácí celek sice hraje pouze v deseti, ale po změně stran je mnohem aktivnější.

56

Edin Džeko napadal rozehrávku Sassuola na polovině soupeře. Domácí útočník se míče sice dotkl, ale balón mu nakonec uskočil do zámezí.

55

Henrich Mchitarjan si krásně navedl míč do blízkosti velkého vápna, odkud následně zakončil přímým nártem. Jeho dělovku brankář bez problémů vyrazil.

54

Marlon si dal pozor na další průnikovou přihrávku mezi obránce. Míč byl tentokrát příliš prudký a skončil až v rukavicích připraveného brankáře.

53

Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v černém dresu se do zakončení nedostal.

52

Bryan Cristante poslal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně ani jeho přihrávka nenašla adresáta. Obrana Sassuola zatím brání na jedničku.

51

Filip Djuričić dostal přihrávku na levou stranu, potáhl si míč na polovinu AS, jenže jeho následná pobídka na hranici velkého vápna nenašla adresáta.

50

Po dalším rohovém kopu už se Edin Džeko dostal v pokutovém území do zakončení volejem, ale jeho ránu zablokoval hned první obránce.

49

Domácí celek zahrával rohový kop. Edin Džeko poslal krásný centr na značku pokutového kopu, odkud obrana Sassuola odehrála míč na další roh.

48

Filip Djuričić napadal rozehrávku AS v blízkosti velkého vápna. Domácí obránci si dali na soupeře pozor a Bryan Cristante balón odehrál.

47

Domácí celek rozjel další kombinaci ze zadních řad. Hráči AS se vydali na polovinu soupeře, jenže nikdo v černém dresu se nedostal k odcentrování.

46

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Maxime López, přichází Giacomo Raspadori.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce platí v Římě nerozhodný stav. Domácí celek se hned v osmé minutě dostal do velké šance, jenže Mchitarjan v dobré pozici minul branku. Následně se spíše bojovalo ve středu hrací plochy. Ani jeden z týmů se dlouho nedostával do šancí. V závěru poločasu přišla komplikace pro domácí, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Pedro. AS přesto dokázalo v závěru dopravit míč do sítě, jenže branka nemohla pro ruku platit. Do kabin se proto odchází bez branek.

45+2

První poločas skončil.

45

45. Neuznaná branka domácích

45

Tak pozor! Domácí sice vstřelili branku, ale sudí si celou situaci nechal prozkoumat na videu, kde našel ruku!

45

Marlon se z pozice stopera vydal na polovinu domácího celku. Sassuolo se následně po levé straně dostalo do šestnáctky, ale Berardi na centr z levé strany nedosáhl.

44

Leonardo Spinazzola se z levého křídla prosmýkl do pokutového území, kde si míč přehodil na levačku, ale vracející se Marlon míč srazil na rohový kop.

43

Kaan Ayhan dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže jeho pobídka skončila na Cristanteho hlavě.

42

42. Červená karta

42

Obrovská komplikace pro domácí celek! Pedro dostává po dalším faulu druhou žlutou kartu a musí do sprch!

41

Gonzalo Villar se s míčem dostal do pozice pro odcentrování, jenže jeho vysoká pobídka mířila jen do míst, kde kralovala obrana Sassuola.

40

Gonzalo Villar si dal pozor na kolmici mezi obránce domácího celku a včasným skluzem odehrál míč do zámezí. Sassuolo bude jen vhazovat.

39

Marlon dostal přihrávku na pravou stranu a potáhl míč na polovinu domácího mužstva. Následnou přihrávkou na střed odevzdal balón domácím.

38

Lorenzo Pellegrini dostal přihrávku na polovinu soupeře a krásným nákopem roztáhl hru na pravou stranu. Jeho pobídka však proskákala do autu.

37

Pedro se po přihrávce za obranu Sassuola sice dostal do zakončení, jenže jeho rána levačkou byla zbytečná, jelikož si nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdu.

36

Obránci Sassuola nyní museli pobavit své fanoušky krásnou kombinaci na vlastní polovině. Tři hráči v bílém si zahráli bago s dvojicí napadajících soupeřů.

35

Domácí celek zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na přední tyč, odkud jej bez problémů odehrál dobře postavený Marlon.

34

Edin Džeko se po levé straně tlačil do pokutového území, ale pozorný obránce skvěle stínoval pohyb bosenského útočníka a nepustil jej do šestnáctky.

33

Zadáci Sassuola kombinují s míčem na vlastní polovině. Nikdo v černém dresu rozehrávku soupeře neatakuje. Je to spíše taková vyčkávaná.

32

Ani po dalším rohovém kopu se domácí fotbalisté nedostali do zakončení. Centr se snesl na malé vápno, jenže zakončující Pedro nemířil mezi tři tyče.

31

Leonardo Spinazzola vhazoval na levé straně hrací plochy, jenže jeho pobídka skončila na hrudi obránce v bílém dresu. AS získalo pouze rohový kop.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme spíše bojovné utkání. Ani jeden z týmů si zatím nedokázal vytvořit souvislý tlak.

29

Exekuce následného přímého kopu se zhostil Filip Djuričić, který zvolil zakončení pravačkou, ale jeho rána prosvištěla vysoko nad břevnem.

28

Maraš Kumbulla fauloval v těsné blízkosti velkého vápna, čímž Sassuolu nabídl rozehrávku přímého kopu z opravdu skvělé pozice.

27

Henrich Mchitarjan se prodral na polovinu Sassuola, kde jej v ostrém souboji nedovoleným způsobem zastavil Marlon. Tento zákrok se však obešel bez karty.

26

Gonzalo Villar fauloval na polovině hostujícího celku a dostává žlutou kartu.

25

Další ofenzivní snažení Sassuola zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Jeremie Boga.

24

Rogério dostal přihrávku do pokutového území, kde se chytře zbavil obránce, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního hráče AS.

23

Kaan Ayhan si dal pozor na nákop za obranu hostujícího celku a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Sassuolo zatím brání pozorně.

22

Rogério si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, kde se s míčem chytře otočil, nicméně jeho následná rozehrávka byla velmi nepřesná.

21

Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde v krkolomné pozici hlavičkoval Edin Džeko, jehož hlavička prolétla nad břevnem.

20

Stopeři AS uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu Sassuola rozehrávku soupeře neatakuje.

19

Maxime López nafilmoval pád v pokutovém území a sudí jej potrestal žlutou kartou.

19

Rogério potáhl míč středem hřiště na polovinu hrací plochy a rozehrál na levou stranu. Jeremie Boga si následně raději pomohl přihrávkou do zadních řad.

18

Rick Karsdorp znovu rozkmital své rychlé nohy po pravé straně, jenže tentokrát nedostal přesnou přihrávku. AS Řím přesto zůstává u míče.

17

Kaan Ayhan je v úvodu dnešního souboje hodně aktivní. Hostující stoper tentokrát poslal přihrávku na pravou stranu, kde si Pedro Obiang nepotykal se zpracováním.

16

Rick Karsdorp podpořil ofenzivu domácího celku náběhem po pravém křídle, dostal se do pozice k odcentrování, ale jeho přízemní pobídku odvrátil hned první obránce.

15

Sassuolo znovu kombinuje na polovině domácího AS Řím. Nikdo v bílém dresu se však není schopen dostat do střelecké pozice. Domácí defenziva brání skvěle.

14

Filip Djuričić si řekl o přihrávku do blízkosti pokutového území, krásně se s míčem u nohy otočil, ale jeho rozehrávka skončila na noze pozorného Ibaňeze.

13

Edin Džeko napadal rozehrávku Sassuola na jeho polovině. Bosenský útočník dostal obránce v bílém dresu pod tlak, jenže míč pro domácí AS nezískal.

12

Gonzalo Villar se po levém křídle prokličkoval až do blízkosti pokutového území a vyslal zajímavý centr levačkou. Jeho pobídku zadáci Sassuola odvrátili.

11

Žlutou kartu dostává Pedro (AS Řím).

10

Edin Džeko dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud zpětnou přihrávkou našel Pellegriniho, jenže jeho zakončení zablokoval obránce.

9

Henrich Mchitarjan si tentokrát skvěle pokryl míč na polovině soupeře a napadající Gian Marco Ferrari jej faulem poslal k zemi. AS bude pokračovat v kombinaci.

8

8. Mchitarjan v první šanci dnešního souboje

8

Henrich Mchitarjan dostal krásnou přihrávku na levou stranu, zpracováním si míč posunul do šestnáctky, ale jeho projektil skončil těsně vedle branky!

7

Kaan Ayhan zapojil do rozehrávky hostujícího brankáře. Jeho nákop však skončil v prostoru, kde kralovali obránci domácího AS Řím.

6

Rick Karsdorp si dal na hranici velkého vápna pozor na další průnikovou přihrávku a podařilo se mu odkopnout míč mimo nebezpečný prostor.

5

Rogério vyslal přihrávku vnějším nártem za obranu domácího celku, jenže na jeho pobídku si nenaběhl nikdo ze spoluhráčů. Sassuolo přesto získalo roh.

4

Kaan Ayhan dostal přihrávku na pravou stranu a nákopem podél pomezní čáry nakopl míč na hranici velkého vápna. Jeho pobídku si obrana AS pohlídala.

3

Bryan Cristante se znovu zapojil do rozehrávky domácího celku. Stoper AS míč nakopl na polovinu soupeře, kde nebyl nikdo z fotbalistů AS.

2

Kaan Ayhan poslal přihrávku za obranu domácího celku, jenže obránce Bryan Cristante si jeho pohyb skvěle pohlídal a domácí brankář si pro míč doklouzal.

1

Sassuolo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali na polovinu soupeře, ale s vysokým nákopem si poradil stoper.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. AS Řím bude hrát v černém, zatímco Sassuolo oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

AS Řím: Mirante – Ibañez, Cristante, Kumbulla – Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Villar, Spinazzola – Pedro, Mchitarjan – Džeko.
Náhradníci: Farelli, Pau López – Calafiori, Darboe, Diawara, Fazio, Juan Jesus, Milanese, B. Mayoral, C. Pérez, Peres.

US Sassuolo Calcio: Pegolo – K. Ayhan, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang, Maxime López, Locatelli – D. Berardi, Djuričić, Boga.
Náhradníci: Turati – Bourabia, Haraslín, Magnanelli, Kiriakopoulos, Müldür, Oddei, Raspadori, Peluso, Schiappacasse, Traorè, Toljan.

Rozhodčí: Maresca – Meli, Pagnotta.
AS Řím

Domácí AS Řím je na tom o něco hůře. Celek z italské metropole získal v devíti zápasech sedmnáct bodů a zatím drží šestou pozici. Na druhý Inter však ztrácí pouze jediný bod. Italská liga je v letošním roce opravdu vyrovnaná. AS v posledním kole prohrálo vysoko 0:4 na hřišti Neapole. Ve čtvrtek si v rámci Evropské ligy zlepšilo chuť triumfem 3:1 nad Young Boys.
US Sassuolo Calcio

Hostující Sassuolo zatím prožívá povedenou sezónu. Kometa letošního ročníku Seria A odehrála devět zápasů, ve kterých získala osmnáct bodů a zatím drží třetí pozici ligové tabulky. Na vedoucí AC Milán však ztrácí pět bodů. Sassuolo má navíc velkou výhodu v tom, že nehraje poháry a může se koncentrovat na domácí soutěž. V posledním kole však doma padlo v souboji o druhé místo proti Interu Milán.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi AS Řím a Sassuolem. Duel začíná v 15 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

AS Rím – U.S. Sassuolo Calcio

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   11. Pedro (ASR), 26. Villar (ASR), 88. Karsdorp (ASR) – 19. Maxime López (SAS), 72. Raspadori (SAS), 79. Obiang (SAS)   42. Pedro (ASR)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 10:11.

AS Rím: Mirante – Ibañez, Cristante, Kumbulla (89. Juan Jesus) – Karsdorp, Lorenzo Pellegrini (83. Diawara), Villar, Spinazzola – Pedro, Mchitarjan – Džeko (86. B. Mayoral).
Náhradníci: Farelli, Pau López – Calafiori, Darboe, Diawara, Fazio, Juan Jesus, Milanese, B. Mayoral, C. Pérez, Peres.

U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – K. Ayhan, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério (83. Kiriakopoulos) – Obiang (86. Bourabia), Maxime López (46. Raspadori), Locatelli – D. Berardi, Djuričić (74. Traorè), Boga (74. Haraslín).
Náhradníci: Turati – Bourabia, Haraslín, Magnanelli, Kiriakopoulos, Müldür, Oddei, Raspadori, Peluso, Schiappacasse, Traorè, Toljan.

Rozhodca: Maresca – Meli, Pagnotta