Menu

Hokej

KHL

HC Salavat Julajev Ufa – Metallurg Magnitogorsk

1:3

koniec (0:1, 1:0, 0:2)

07.12.2020, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • Lukáš Mihal (@mihal_lukas) cz

Tipsport: 2.21 3.77 2.91

To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Souboj dvou týmů z horní části tabulky tedy ovládl Magnitogorsk, který se tak posouvá na třetí místo Západní konference. Tak zase někdy na počtenou. (17:26:13)
Československá stopa v utkání
Andrej Nestrašil (MET) 0+1, 2 střely, TOI 18:27
Statistiky
Střely na branku: 32 – 40
Zblokované střely: 17 – 13
Tresné minuty: 8 – 10
Využití: 1/5 – 1/4
V oslabení: 0 – 1
Vyhrané buly: 29 – 27
Hity: 14 – 6
Čas v útočném pásmu: 18:35 – 13:50
Magnitogorsk potvrzuje skvělou formu i proti Ufě, přičemž si připisuje už páté vítězství za sebou. V dnešním duelu byl po většinu času lepší, lépe mu vyšel zejména začátek duelu, díky čemuž se dostal brzy do vedení. Ufa následně usilovala o vyrovnání, což se jí nakonec z velkou dávkou štěstí podařilo, ale to bylo vše, na co se v zápase zmohla. Závěrečná část už patřila Metallurgu, který si nejprve vzal vedení zpět, které potvrzoval výbornou defenzivou a následně definitivně rozhodl gólem do prázdné klece, který si připsal Sergej Plotnikov, pro kterého to byla druhá branka v duelu.

Konec zápasu.

59:23

59:23 Sergej PLOTNIKOV - 1:3

59:23

Metallurg právě vstřelil branku!
Je hotovo, na konečných 3:1 dává v samotném závěru SERGEJ PLOTNIKOV, který nejprve dotlačil kotouč do střední třetiny, tam uspěl v souboji s protihráčem, díky čemuž se mohl v klidu trefit do prázdné domácí branky. Bez asistence.

58:49

Ufa se usadila v útoku až teď a samozřejmě to okamžitě zkouší bez brankáře, první střelecký pokus však úspěšně kryje gólman Magnitogorsku.

58:18

Metallurg i toto oslabení zatím zvládá naprosto bez problémů a velmi jistě směřuje za pátým vítězstvím v řadě.

57:24

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jegor Jakovlev – 2 min., krosček).

57:11

Vasilij Košečkin musí vytahovat další zákrok, i když nic složitého to pro něj nebylo, protože nahození od modré čáry moc dobře viděl.

56:48

Hosté získávají co nejvíce času pomocí napadání, což jim vychází na výbornou, protože Salavatu stále rozehrávka vůbec nevychází.

56:08

Ufě už začíná opravdu docházet čas, přičemž má problémy jen s přechodem do útočného pásma. Většinou tak přichází jen nahození, po kterém se však Magnitogorsk bez problémů osvobodí.

55:37

Dmitrij Kugryšev dostal nabito na hranici pravého kruhu a pálil z první, ale mířil jen do betonu Vasilije Košečkina, který i nadále působí velmi jistým dojmem.

55:16

Metallurg má oslabení bleskově za sebou, nyní se navíc bude moci uklidnit v útočném pásmu, protože Salavat nahazuje jen na zakázané uvolnění.

54:45

Ufa v přesilovce moc nebezpečná není, i když se drží v útočném pásmu. Do zakončení se však skoro vůbec nedostává.

52:57

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Semjon Košelev – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).

Dnešní utkání sleduje 2433 diváků.

52:08

52:08 Dennis RASMUSSEN - 1:2

52:08

Metallurg právě vstřelil branku!
Domácí nakonec doplatili na svou nedisciplinovanost a hosté se tak vrací do vedení! Po nahození Jegora Jakovleva se před bránou kotouč několikrát odrazil, následně si ho našel DENNIS RASMUSSEN, který využil zmateného Juhy Metsoly a kotouč tak prostrčil za brankovou čárou. Asistence: Andrej Nestrašil, Jegor Jakovlev.

51:48

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Grigorij Panin – 2 min., nedovolené bránění).

51:35

Julajev nebezpečně krouží v útočném pásmu, kde dostal kotouč do předbrankového prostoru, ale odtud ho Metallurg bez problémů dostal.

51:07

Teemu Hartikainen vyváží kotouč jen do ofsajdového postavení, následovat tak bude buly ve střední třetině.

50:43

Domácí další ubráněné oslabení zvedlo k lepším výkonům, na ledě jsem najednou mnohem aktivnější a snaží se rozhodnout ještě v základní hrací době.

50:07

Po konci početní nevýhody mohl hosty šokovat Dmitrij Kugryšev, který dobře trefil skákající puk, ale nedokázal ho usměrnit mezi tři tyče!

49:08

Andrej Nestrašil po dobrém přechodu dopředu hledal nějakého spoluhráče před bránou, ale jeho pas byl zablokován prvním protihráčem v cestě.

48:44

Domácí se zase bez problémů osvobozují, takže hosté mění svou přesilovkou formaci.

48:18

Ufa zase začíná oslabení na výbornou, soupeře vyhání až za jeho bránu, čímž získává pár cenných sekund.

47:53

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Michail Vorobjov – 2 min., nedovolené bránění).

47:08

Magnitogorsk se vzápětí chopil puku a okamžitě hledá cestu do zakončení, ale jeho postup dopředu končí krátce za útočnou modrou čárou.

46:19

Salavat je po delší době také vepředu, kde mohl Pavel Koledov pálit od modré čáry, ale kvůli špatnému zpracování z toho nakonec sešlo.

45:50

Souboj ve středu hřiště zvládl opět lépe Metallurg, který velmi aktivně hledá cestu ke své druhé brance utkání.

45:20

Po nepřesném nahození Philipa Holma už se domácí osvobozují, ale ne na dlouho, protože kotouč zase posílají až na zakázané uvolnění.

44:48

Juha Metsola si zkušeně pohlídal překvapivé zakončení od mantinelu, hru raději přerušil, takže se před ním bude konat buly.

44:09

Jegor Jakovlev tentokrát pálil z dálky a opět to bylo pořádně nebezpečné, protože Juha Metsola byl mimo pozici, ale kotouč se odrazil vedle prázdné klece!

43:48

Jegor Jakovlev využil své rychlosti a z pravé strany se protlačil až před bránu, kde však nedokázal procpat kotouč do sítě.

42:52

Michail Vorobjov jel zničehonic sám na brankáře, ale ani on v této dobré pozici neuspěl a nechal se vychytat!

42:14

Ufa si v této přesilovce nic nebezpečného nepřipravila a nyní se bude muset soustředit na bránění, protože se proviňuje zakázaným uvolněním.

41:24

Maxim Karpov si po vyhraném vhazování vytvořil nadějnou střeleckou pozici, ale jeho rána ke vzdálenější tyčce se do brány jen těsně nevešla!

41:14

Další útočné snažení domácích přerušuje čárový rozhodčí, který píská postavení mimo hru.

40:24

Markus Granlund si dobře vyměnil přihrávku se spoluhráčem, díky čemuž se dostal před Vasilije Košečkina, ale pálil jen do jeho výstroje!

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině se Ufa dočkala vyrovnání, i když to byla za šťastných okolností. Od té doby už sledujeme dost vyrovnanou podívanou, přičemž Metallurg je vepředu stále o něco nebezpečnější, ale vedení si zatím nedokázal vzít zpět. O případném vítězi tak bude muset rozhodnout závěrečná část.
Další třetina začne přibližně v 16:43.

40:00

Druhá třetina skončila.

40:00

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Čibisov – 2 min., nesportovní chování).

39:48

Do zakončení se ještě snaží dostat Andrej Čibisov, ale ten o kotouč přišel krátce po přechodu modré čáry.

39:13

Metallurg se dostává do útočného pásma až teď, kdy dokonce přicházela přihrávka před odkrytou bránu, ale ta byla nakonec zablokována.

38:22

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vjačeslav Soloduchin – 2 min., sekání).

37:45

Hosté začínají být výrazně aktivnější v závěru třetiny, protože se už pěkně dlouho drží v útočné třetině, kde si chtějí vytvořit gólovou příležitost.

37:13

Domácí brankář raději nahození Harriho Pesonena podrží ve své výstroji, což znamená vhazování po jeho levé ruce.

36:50

Arťom Zemčonok si nedokázal zpracovat prudkou přihrávku na modré čáře, Jegor Martynov tak musí rychle spěchat dozadu, aby mohl rozehrát.

36:08

Magnitogorsk už má početní nevýhodu za sebou, takže okamžitě hledá cestu dopředu, kde ale souboj o kotouč nezvládl.

35:39

Metallurg se dokonce v závěru oslabení dostala k několika střeleckým pokusům, které ale všechny výborně vychytal Juha Metsola, který nyní podržel svůj tým!

35:20

Salavat se po soupeřícím vyhozením sice rychle vrací dopředu, ale tam se stále nemůže dostat k žádným střelám, takže je to vlastně k ničemu.

34:55

Druhé oslabení už hosté brání v naprostém klidu, jejich brankář snad ještě nemusel ani jednou zasahovat.

34:10

Ufa je pevně usazená v útočném pásmu, kde se však nemůže dostat do žádné pořádné střely, takže se Magnitogorsk nakonec bez problémů osvobodil.

33:38

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Philip Holm – 2 min., podrážení).

33:24

Nahození od modré čáry končí sražené v ochranné síti, následovat tak bude vhazování před Vasilijem Košečkinem.

32:55

Michail Naumenkov dostal přihrávku jenom do středního pásma, kvůli čemuž se celá domácí pěti musí stahovat z útoku.

32:18

Sakari Manninen nahazuje do útočného pásma, kde hledal Markuse Granlunda, ale ten v souboji s protihráčem nebyl úspěšný.

31:42

Sergej Mozjakin využil špatné rozehrávky soupeře, mezi třemi protihráči se tak chopil puku, ale následně pálil jen do jednoho z nich.

31:31

Obrat mohl být dokonán, hosty však drží famózní Vasilij Košečkin! Ten si věděl rady s nahozením od modré čáry z hole Alexeje Semjonova, výborně zachytil i následnou dorážku!

30:48

Nyní už se domácí raději osvobozují vyhozením, o vydřené vyrovnání nechtějí rychle přijít.

30:18

Hosté se po delší době usazují v pásmu soupeře, kde měl nakonec dobou střeleckou pozici Jegor Jakovlev, který ale trefil jen prvního protihráče před sebou.

29:35

Harri Pesonen si dobře našel nahozený kotouč, od pravého hrazení následně nahazoval směrem na bránu, ale domácí bek srazil kotouč z nebezpečné zóny.

28:48

Salavat přece jen v posledních okamžicích začíná přebírat otěže hry, díky tomu už zase kombinuje v útočném pásmu, kde ale tentokrát zakončení nepřišlo.

28:08

Magnitogorsk tentokrát obranu zvládl a zahrozil z následného protiútoku zásluhou Andreje Nestrašila, který ale mířil jen do náruče Juhy Metsoly.

27:30

Ufě se konečně povedl přechod do útoku, díky čemuž se usazují v útočné třetině, kde už pomýšlí nad druhou brankou.

26:50

Juha Metsola se protáhne vyražením odraženého nahození, jeho spoluhráči ale následně rozehrávku moc dobře nevyřešili.

26:14

Metallurg se nehodlá s vyrovnaným stavem smířit a okamžitě se usazuje v útočném pásmu, kde si od modré čáry dobře sjel před bránu Grigorij Dronov, jehož následná přihrávka ale nebyla přesná.

24:35

24:35 Teemu HARTIKAINEN - 1:1

24:35

Ufa právě vstřelila branku!
Pří domácích stojí všichni hokejoví bohové, protože dost šťastným způsobem srovnávají krok! Tlak v přesilovce střelou od modré čáry zakončil Philip Larsen, který trefil jen stínícího TEEMU HARTIKAINENA, od kterého se kotouč odrazil do sítě. Vasilij Košečkin neměl šanci na reakci. Asistence: Philip Larsen, Markus Granlund.

24:04

Domácí se přece jen konečně na delší dobu usazují v útočném pásmu, kde se pokusil o zakončení Markus Granlund, ale ten skákající kotouč ani netrefil.

23:16

Ufa se sice po vhazování ihned usadila v útoku, ale tam velmi špatně kombinovalo, kvůli čemuž se hosté rychle osvobodili.

22:56

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Igor Švyrjov – 2 min., podrážení).

22:05

Salavat opět hledá cestu dopředu jen marně. To ale vzápětí platilo také o Metallurgu, kterému to ale moc nevadí.

21:36

Maxim Karpov také míří jen do výstroje domácího brankáře, který tentokrát vytasil svou rukavici a přerušil tak hru.

21:00

Domácí vybojovali kotouč v útočném pásmu po nahození, následně si ale připsali jen dvě zblokované rány, které je stáli útočnou třetinu.

20:30

Ufa zase ztroskotala při založení útočné akce ve středním pásmu, kvůli čemuž se musela bránit. Andrej Nestrašil se tak dostal do dobré příležitosti, ale Juha Metsola ho vychytal!

20:01

Začala druhá třetina.
V první dějství jednoznačně dominoval Magnitogorsk, který byl směrem dopředu efektivnější, díky čemuž se dostal rychle do vedení, které následně díky pevné obraně bez problémů držel. Ufa je navíc směrem dopředu docela tragická, takže pokud chce myslet na body, měl by směrem dopředu dost zabrat.
Další třetina začne přibližně v 15:51.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Juha Metsola si ještě musel pohlídat prostor u tyče, což zvládl na výbornou, jeho spoluhráči ho následně uklidnili vyhozením.

18:45

Domácí stále nemohou najít cestu ze své třetiny a vypadá to, že už se o to ani moc nesnaží.

17:20

Juha Metsola pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou, avšak domácí marně hledají cestu do útočného pásma, přičemž první perioda už se pomalu začíná blížit ke svému konci.

16:53

Harri Pesonen dobře vybojoval kotouč po nahození, díky čemuž může společně se spoluhráči zaútočit, ale další nahození už bylo nepřesné.

16:28

Julajev je o něco málo aktivnější, ale v útoku se dostává ke střelám jen stěží. Pokud chce myslet na vyrovnání, měl by s tím něco udělat.

15:24

Magnitogorsk sice zvládl souboj v rohu kluziště, ale pak nedokázal úspěšně rozehrát, kvůli čemuž musel zasahovat Vasilij Košečkin, který však potvrdil svou pozornost.

14:45

Sakari Manninen útočil do rozhozené obrany soupeře, ale přímém souboji s protihráčem neuspěl, navíc ztratil kotouč.

14:16

Hostům už nejspíš došla šťáva, protože dopředu se dostávají jen těžko, takže do přestávky chtějí udržet aktuální stav.

13:35

Ani Dennis Rasmussen nedokázal přesně přihrát, přesilovky hostujícího celku je tak rychle minulostí, přičemž Ufa ji zvládla naprosto bez problémů.

13:00

Pjotr Chochrjakov se dokonce mohl prosadit ve vlastním oslabení, kdy dobře přečetl přihrávku a jel tak sám na gólmana, ale pálil jen do jeho vyrážečky!

12:43

Tentokrát už se Ufa osvobozuje sama a následně docela dobře napadá, soupeře tak nepouští do své třetiny.

12:08

Metallurg už se usazuje v útočném pásmu, odkud se však vzápětí sám vyhání nepřesnou přihrávkou na modrou čáru.

11:36

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Kadějkin – 2 min., krosček).

11:04

Salavat začíná být pomalu aktivnější, vepředu se však stále nemůže dostat do pořádných šancí. Hosté naopak zase zahrozili z protiútoku, konkrétně pálil Andrej Čibisov, ale Juha Metsola jeho pokus srazil do ochranné sítě.

10:13

Magnitogorsk byl chvíli pod tlakem, osvobodil se tak čistým vyhozením, aby mohl vystřídat. Pětici na ledě mění také Ufa.

09:25

Domácí brankář je pod palbou, připisuje si další tři zákroky proti dalekonosným pokusům, až potom jeho spoluhráči vyhazují.

08:41

Semjon Košelev mohl svůj tým poslat už do dvoubrankového vedení, protože ujížděl sám na Juhu Metsolu, který ale jeho pokus vytáhl na brankovou konstrukci!

08:13

Metallurg se zase bez problémů ubránil a následně velmi opatrně rozehrává, směrem dopředu nechce nic uspěchat.

07:30

Vasilij Košečkin měl za svou bránou problémy s rozehrávkou, kvůli čemuž se domácí usadili v útočném pásmu, kde nyní hledají střeleckou pozici.

07:00

Hosté tráví v útočném pásmu mnohem více času, tentokrát se tam však ke střele nedostali, i když puk stále drží pod kontrolou.

06:28

Sergej Plotnikov na útočné modré čáře nezachytil odraženou přihrávku, takže nemohl do úniku, ale kotouč se následně ještě snaží vybojovat.

05:58

Tvrdou ránu z levé strany výborně vyrazil brankář Metallurgu, který zatím působí velmi jistým dojmem.

05:14

Igor Švyrjov sice dobře rozehrál, ale následně docela lacině ztratil kotouč ve středním pásmu, kvůli čemuž se společně se spoluhráči musí rychle vracet ke své bráně.

04:46

Ufa se pokouší o co nejrychlejší odpověď, proto se usazuje v útočném pásmu, kde si však Vasilij Košečkin s nahozením od modré čáry věděl rady.

03:32

03:32 Sergej PLOTNIKOV - 0:1

03:32

Metallurg právě vstřelil branku!
Magnitogorsk využívá úvodní aktivity již ve čtvrté minutě! Dennis Rasmussen zpoza brány přihrával na modrou čáru, odkud pálil Arťom Minulin. Jeho pokus Juha Metsola vyrazil jenom před sebe, kde byl k dorážce připravený SERGEJ PLOTNIKOV, který si domácího brankáře zkušeně obhodil a následně zasunul do prázdné klece. Asistence: Arťom Minulin, Dennis Rasmussen.

02:19

Salavat je v posledních chvílích s rozehrávkou dost rozpačitý, kvůli čemuž se nemůže dostat přes střední pásmo. Hru navíc nakonec musí přerušit Juha Metsola.

01:47

Semjon Košelev nahazuje za soupeřící klec, kde následně se spoluhráčem nedokázal kotouč vybojovat, takže se musí rychle vracet dozadu.

01:08

Ani tentokrát se Metallurg v útočném pásmu moc dlouho neohřál, následný protiútok domácích už musel likvidovat Vasilij Košečkin, který si tak připsal první zákrok.

00:25

Úvodní vhazování je ve prospěch hostů, kteří však pokazili rozehrávku, čehož mohl zkusit využít Sakari Manninen, ale jeho rána byla zablokovaná.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, Koledov, Naumenkov, J. Birjukov, Alexejev, A. Semjonov – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – V. Žarkov (A), Chochrjakov, Kadějkin – Baranov, Kugryšev, M. Vorobjov – Gimatov, Soloduchin, Alaljkin – Pimenov.

Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – J. Jakovlev (A), Martynov, Holm, Minulin, Dronov, Zemčonok, Va. Antipin – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, Mozjakin (C), A. Nestrašil – Několenko, Pesonen, Karpov – Košelev, Jurov, Potěchin – Švyrjov.

Rozhodčí: Birin, Olenin – Nikolajev, Maximovskij.
Československá stopa v utkání
Andrej Nestrašil (MET)
Metallurg Magnitogorsk
Magnitogorsk se naopak v poslední době dostává do pořádné formy, jelikož šňůru třech porážek za sebou spravil sérií čtyř výher v řadě. Díky tomu se vymrštil až na čtvrté místo Západní konference, přičemž stále je ve hře o vyšší příčky. Metallurg zahájil svou vítěznou sérii proti slabšímu Nižněkamsku, na což navázal výhrou nad Nižnij Novgorodem. Svou sílu pak potvrdil proti moskevskému Dynamu, kterému dokonce nadělil šest branek a následně těsně zdolal také Petrohrad. Dnešní hosté tak hrají v neskutečné pohodě, takže zkusí přidat pátou výhru za sebou.

Poslední tři utkání
Magnitogorsk vs. Petrohrad – 2:1
Dyn. Moskva vs. Magnitogorsk – 2:6
Nižnij Novgorod vs. Magnitogorsk – 2:4

Nejproduktivnější hráči
Andrej Čibisov 24 bodů (11+13)
Sergej Plotnikov 24 bodů (6+18)
Taylor Beck 20 bodů (8+12)
Salavat Julajev Ufa
Ufě se v poslední době zhoršuje forma, kvůli čemuž se propadá tabulkou. Z posledních pěti duelů vyhrála jenom dva, kvůli čemuž se propadl na páté místo Západní konference právě za svého dnešního soupeře. Jinak Salavat aktuálně drží dvě porážky za sebou, kdy docela jednoznačně nestačil na Jokerit a Dynamem Moskva. Dnes ho čeká další soupeř z podobné části tabulky, takže se může dokonce vrátit na třetí místo, ale uvidíme, jestli zlomí šňůru porážek.

Poslední tři utkání
Ufa vs. Dyn. Moskva – 0:3
Jokerit vs. Ufa – 3:1
Jekatěrinburg vs. Ufa – 0:1pp

Nejproduktivnější hráči
Teemu Hartikainen 34 bodů (16+18)
Markus Granlund 28 bodů (12+16)
Sakari Manninen 24 bodů (9+15)
Dobré odpoledne při ruském hokeji! Dnešní hrací den KHL odstartuje již prvním zápasem od 15:00, kdy se spolu utkají týmy z horší části tabulky, tedy Ufa a Magnitogorsk. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

HC Salavat Julajev Ufa – Metallurg Magnitogorsk

1:3

koniec (0:1, 1:0, 0:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 25. Hartikainen (Larsen, M. Granlund) – 4. S. Plotnikov (Minulin, Rasmussen), 53. Rasmussen (A. Nestrašil, J. Jakovlev), 60. S. Plotnikov

HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, Koledov, Naumenkov, J. Birjukov, Alexejev, Semionov – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – (A), Chochriakov, Kadejkin – Baranov, Kugryšev, M. Vorobjov – Gimatov, Soloduchin, Alaljkin – Pimenov.

Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – J. Jakovlev (A), Martynov, Holm, Minulin, Dronov, Zemčonok, Va. Antipin – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, Mozjakin (C), A. Nestrašil – Několenko, Pesonen, Karpov – Košelev, Jurov, Potěchin – Švyrjov.

Rozhodca: Birin, Olenin – Nikolajev, Maximovskij

Diváci: 2433

Priebeh zápasu
1. tretina
03:32 MET 0:1 S. Plotnikov (Minulin, Rasmussen)
11:36 UFA 2 Kadejkin, krosček
Po 1. tretine
2. tretina
22:56 MET 2 Švyrjov, podrazenie
24:35 UFA 1:1 Hartikainen (Larsen, M. Granlund)
33:38 MET 2 Holm, podrazenie
38:22 UFA 2 Soloduchin, sekanie
40:00 MET 2 Čibisov, nešportové správanie
Po 2.tretine
3. tretina
47:53 UFA 2 M. Vorobjov, nedovolené bránenie
51:48 UFA 2 Panin, nedovolené bránenie
52:08 MET 1:2 Rasmussen (A. Nestrašil, J. Jakovlev)
52:57 MET 2 Košelev, zdržiavanie hry / posunutá bránka
57:24 MET 2 J. Jakovlev, krosček
59:23 MET 1:3 S. Plotnikov
Koniec