Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Celta Vigo – SD Eibar

1:1

koniec (1:0)

24.01.2021, 18:30 • Estadio Abanca Balaídos, Vigo • 20. kolo • Michal Sadlek

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:26:21)
Ďalší program:

Celta Vigo
21. kolo – 31. 1. 2021, 18:30: Granada – Celta Vigo

SD Eibar
21. kolo – 30. 1. 2021, 14:00: Eibar – Sevilla
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 56 % : 44 %.
Strely na bránu: 4:2.
Strely mimo: 3:4.
Rohy: 0:6.
Ofsajdy: 2:1.
Fauly: 10:16.
Druhý polčas priniesol otvorenejší futbal, ku ktorému pomohol hlavne vyrovnávajúci gól Gila. Po ňom sa obrany oboch tímov trochu otvorili, postupne ale iniciatívu prevzala Celta, ktorá mala niekoľko výborných gólových príležitostí na to, aby strhla vedenie na svoju stranu. Gólman hostí Dmitrović však za svoj chrbát nepustil už ani jednu loptu a svojimi zákrokmi doslova vychytal Eibaru, ktorý sa už s pribúdajúcim časom zameral na obranu, bod.

Celta Vigo tak zabodovala po troch prehrách za sebou a v tabuľke je priebežne na deviatom mieste. Eibar je na 15. priečke a pred 18. Alavésom má len dvojbodový náskok.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Nákop zo stredu poľa sklepol hlavou Yokuşlu za seba na Méndeza, ktorý sa v šestnástke s loptou otočil a po zemi ju poslal priamo do rúk pripraveného brankára Dmitrovića.

90+1

Hostia majú loptu na kopačkách a dostali sa na polovicu Celty. Ich útok ale pripomína skôr hádzanú než futbal a nakoniec sa skončil stratou lopty.

90

Nadstavený čas sú dve minúty.

89

Expósito získal loptu a rozbehol sa na útočnú polovicu, bol však sám proti piatim hráčom Celty. Jeho útok sa skončil stratou lopty zhruba v strede polovice domáceho celku.

88

Brankár Celty Blanco nakopol loptu na pravé krídlo na Yokuşlua, ktorý ju dokázal udržať. Hostia ale opäť dokázali hostí vytlačiť do stredu poľa.

87

Kombinácia hostí preto skončila neúspechom a keďže sa Eibar znovu okamžite zoradil na vlastnej polovici do obranného postavenia, tak musia domáci začínať svoj útok od obrancov zo stredu poľa.

86

Eibar sa snaží získať nejaký čas prihrávkami medzi vlastnými obrancami a dokonca sa dostal i na útočnú polovicu. Cieľom hostí je ale už zrejme len udržať nerozhodný výsledok.

84

Méndez to potom vyskúšal i individuálne, znovu sa ale nedostal do šestnástky Eibaru. Mallo následne o loptu prišiel a v súboji o ňu fauloval Expósita.

83

Méndez si nabiehal za nákopom na pravé krídlo, čisto ho ale od lopty odtlačil Bigas, ktorý ju nechal dokotúľať sa za bránkovú čiaru. Brankár hostí Dmitrović sa s odkopom od svojej brány príliš neponáhľa.

82

Obraz hry sa vôbec nemení. Domáci si loptu prihrávajú na útočnej polovici, cez zoradenú obranu Eibaru sa ale do bezprostrednej blízkosti jeho šestnástky nedostávajú.

80

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Nolito, prichádza Miguel Baeza.

80

Žltú kartu za úder lakťom do tváre Oliveiru dostáva i „mučeník“ tohto zápasu Santiago Mina (Celta Vigo).

79

Eibar je v týchto chvíľach pod tlakom a je zatiahnutý pri vlastnej šestnástke. Domáci obliehajú obranu súpera prihrávkami zo strany na stranu.

78

Bigas je v poriadku a pokračuje v hre. Tapiov center obrana Eibaru znovu zablokovala a Mallo potom v súboji o odrazenú loptu fauloval protihráča.

Celta Vigo – SD Eibar

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 9. Méndez – 53. Gil

Karty:   35. Tapia (CVG), 54. Yokuşlu (CVG), 66. Méndez (CVG), 80. S. Mina (CVG) – 2. Rafa (EIB), 43. Expósito (EIB), 64. Recio (EIB)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:16.

Celta Vigo: Blanco – Mallo (C), Murillo, N. Araujo, Olaza – Tapia – Méndez, Beltrán (75. González), Nolito (80. Baeza) – Mor (46. Yokuşlu), S. Mina.
Náhradníci: Villar – Holsgrove, Baeza, K. Vázquez, Caricol, Fontán, González, Aidoo, Yokuşlu.

SD Eibar: Dmitrović – Pozo, P. Oliveira, Bigas, Rafa – Recio (76. Papakouli Diop), S. Álvarez (63. Garcia) – Muto, Expósito, Gil – Kike García (C) (75. P. León).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Enrich, Burgos, R. Correa, Inuj, Quique, P. León, Cote, Papakouli Diop, Garcia.

Rozhodca: Fuertes – Vázquez, Moreno