Menu

Ďalšie

Zjazdové lyžovanie

SuperG mužov, Kitzbühel

Víťaz: Vincent Kriechmayr (AUT)

koniec udalosti

25.01.2021, 10:45 • 1. kolo • Miroslav Revaj

50

No a dnešný pretek nám ukončil Matthieu Baile z Francúzska a zrejme najväčšie prekvapenie prišlo v samom závere! Baile sa s časom 1:13.92 dostal na 8. miesto, dnes sa tak dostal do najlepšej desiatky a bude výrazne bodovať! Tak, takýto moment tu zrejme nebol už poriadne dlho.

43

Kanadským reprezentantom sa dnes darí výborne a napodobniť svojich kolegov chcel aj Jeffrey Read. Od úvodu tak riskoval, išiel však aj napriek tomu veľmi zodpovedne a v cieli to stačí na predbežné 17. miesto, svoju radosť neskrýva a prvýkrát v kariére bude bodovať!

40

Nemecký reprezentant Dominik Schwaiger uzavrel štvrtú desiatku štartovnej listiny a opäť tu je veľký skok! Nemec predviedol svoj najlepší výkon v tejto disciplíne a predbežne je na 16. mieste!

39

A to sa aj stalo! Domáci reprezentant Daniel Hemetsberger príjemne prekvapil, po veľmi dobrej jazde sa dostáva na predbežné 15. miesto a to je ďalší výrazný posun hore oproti štartovnému číslu!

36

No a máme tu ďalší veľký skok hore! Brodie Seger z Kanady sa po výbornej jazde dostáva na 17. mieste a určite dnes bdue bodovať, vyzerá to ešte na zaujímavý zvyšok dnešného SuperG.

35

To švédsky reprezentant Felix Monsen môže byť veľmi spokojný. Išiel naozaj veľmi dobre a škoda trochu toho zaváhania v závere, v cieli však skáče od radosti, predbežne je na 14. mieste!

32

Jeho reprezentačný kolega Stefan Babinsky sa do cieľa už dostal a dnes bude výrazne bodovať! Babinsky išiel naozaj výbornú jazdu a dostáva sa na predbežné 7. miesto! V cieli dal svoju spokojnosť jasne najavo!

28

Tak toto je veľké prekvapenie! Kanadský reprezentant James Crawford si dnes odjazdil najlepší výsledok v kariére, zaradil sa na výborné 6. mieste a dnes bdue veľmi slušne bodovať, v TOP 10 ešte Crawford nikdy nebol.

5

Domáci reprezentant Vincent Kriechmayr bol považovaný za jedného z favoritov dnešného preteku. Úvod bol v jeho podaní trocha opatrnejší, ale potom dal do svojej jazdy všetko a v cieli je napokon rýchlejší o 12 stotín a ide na predbežné prvé miesto!

3

Prvým Švajčiarom na trati je Marco Odermatt. Ten sa v tejto disciplíne ešte na pódium v prebiehajúcej sezóne nedostal. Dnes zahájil svoju jazdu výborne, bol aj v zelených číslach a o 47 stotín je rýchlejší než Innerhofer!

2

Ďalším na trati bol taliansky reprezentant Christof Innerhofer, to je už skúsený veterán a vrátil sa späť po zranení kolena. Včera dokázal vybojovať konečné štvrté miesto, dnes je jeho čas 1:13.77 a je teda o 11 stotín rýchlejší než Walder!

SuperG mužov, Kitzbühel

Víťaz: Vincent Kriechmayr (AUT)

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Štartovná listina:
1. Christian Walder (AUT)
2. Christof Innerhofer (ITA)
3. Marco Odermatt (SUI)
4. Johan Clarey (FRA)
5. Vincent Kriechmayr (AUT)
6. Gino Caviezel (SUI)
7. Kjetil Jansrud (NOR)
8. Max Franz (AUT)
9. Matthias Mayer (AUT)
10. Loïc Meillard (SUI)
11. Alexis Pinturault (FRA)
12. Romed Baumann (GER)
13. Andreas Sander (GER)
14. Blaise Giezendanner (FRA)
15. Travis Ganong (USA)
16. Emanuele Buzzi (ITA)
17. Dominik Paris (ITA)
18. Hannes Reichelt (AUT)
19. Beat Feuz (SUI)
20. Nils Allegre (FRA)
21. Daniel Danklmaier (AUT)
22. Stefan Rogentin (SUI)
23. Miha Hrobat (SLO)
24. Brice Roger (FRA)
25. Josef Ferstl (GER)
26. Simon Jocher (GER)
27. Gilles Roulin (SUI)
28. James Crawford (CAN)
29. Adrien Théaux (FRA)
30. Boštjan Kline (SLO)
31. Raphael Haaser (AUT)
32. Stefan Babinsky (AUT)
33. Ralph Weber (SUI)
34. Martin Čater (SLO)
35. Felix Monsen (SWE)
36. Brodie Seger (CAN)
37. Roy Piccard (FRA)
38. Bryce Bennett (USA)
39. Daniel Hemetsberger (AUT)
40. Dominik Schwaiger (GER)
41. Florian Schieder (ITA)
42. Nils Mani (SUI)
43. Jeffrey Read (CAN)
44. Matteo Marsaglia (ITA)
45. Davide Cazzaniga (ITA)
46. Jared Goldberg (USA)
47. Manuel Schmid (GER)
48. Henrik Røa (NOR)
49. Jack Gower (GBR)
50. Matthieu Bailet (FRA)