Menu

Futbal

Anglická Premier League

Sheffield United – West Bromwich Albion

2:1

koniec (0:1)

02.02.2021, 19:00 • Bramall Lane, Sheffield • 22. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.17 3.35 3.76

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:01:57)
Ďalší program:

Sheffield United FC
23. kolo – 7. 2. 2021, 20:15: Sheffield – Chelsea

West Bromwich Albion
23. kolo – 7. 2. 2021, 13:00: Tottenham – West Bromwich
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 68 % : 32 %.
Strely na bránu: 6:4.
Strely mimo: 4:2.
Rohy: 9:2.
Ofsajdy: 0:3.
Fauly: 11:9.
Sheffield predviedol v druhom polčase skvelý výkon a úplne zaslúžene otočil nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas na svoju stranu. Domáci mali v niektorých pasážach až drvivý tlak a napokon sa dočkali odmeny zásluhou gólu Boglea. Hostia nepredviedli v druhom polčase smerom dopredu takmer nič, mohli však za vyrovnaného stavu strhnúť skóre na svoju stranu. Domácich ale pri zakončení Robinsona podržal zákrokom zápasu gólman Ramsdale a o extrémne dôležitom víťazstve Sheffieldu následne rozhodol Sharp. Hostia sa už v závere napriek snahe o tlak nezmohli na nič a domácu bránu ani neohrozili.

Sheffield je i po tejto výhre posledný, vďaka zisku troch bodov sa ale dotiahol na rozdiel jediného bodu na predposledný West Bromwich Albion. Sheffield stráca v tejto chvíli na 17. Brighton 10 bodov a WBA 9, pričom Brighton bude v tomto kole ešte len hrať.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Žltú kartu za faul v súboji o loptu dostáva Matheus Pereira (West Bromwich Albion). Týmto sa snaha hostí o vyrovnanie definitívne končí.

90+4

Lopta spadla po centri zo štandardky do stredu domácej šestnástky, domáci ju ale dokázali predsa len odkopnúť z nebezpečného priestoru.

90+3

Kvôli hádkam medzi hráčmi v šestnástke Sheffieldu sa rozohrávka tejto poslednej štandardky ešte posúva. Hlavný rozhodca upokojuje vášne.

90+2

Hostia znovu niekoľkokrát nakopli loptu na útočnú polovicu a po faule Egana získali priamy kop z ľavej strany polovice Sheffieldu. Na štandardku si do šestnástky domácich nabehol i brankár hostí Johnstone.

90+1

Domáci už si život nekomplikujú a hneď, ako sa k nim dostane lopta, ju odkopávajú čo najďalej a čo najsilnejšie to ide. Hostia sa preto museli vrátiť po loptu až na vlastnú polovicu ihriska.

90

Nadstavený čas sú tri minúty.

89

O'Shea trafil rukou v hlavičkovom súboji Ampadua, ktorý ešte zostáva ležať na trávniku. Pokračovať v hre však bude bez ošetrenia.

88

Burke svojou rozohrávkou trafil Bartleyho. Ten ale nemal na koho nakopnúť loptu a musel ju prihrať dozadu na spoluhráčov z obrany, ktorí si ju prihrávajú v strede poľa.

87

Hostia sa snažia dostať do záverečného tlaku, vôbec sa im to ale nedarí. Nepresný nákop do šestnástky Sheffieldu chytil brankár Ramsdale, ktorý si s loptou ochotne poležal pár sekúnd navyše na trávniku.

86

Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Billy Sharp, prichádza Oliver Burke.

84

Žltú kartu za podrazenie O'Shea ostrým sklzom dostáva David McGoldrick (Sheffield United FC).

84

Matheus Pereira jemným oblúčikom nacentroval loptu na zadnú tyč, ani jeden z jeho spoluhráčov však nedokázal loptu zasiahnuť a tá skončila za bránkovou čiarou.

82

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúceho Gallaghera John Fleck (Sheffield United FC).

82

Gallagher obral v strede poľa o loptu Ampadua a rozbehol sa do otvorenej obrany Sheffieldu. Fleck ho preto podrazil v strede vlastnej polovice, čím dal hosťom priamy kop.

Sheffield United – West Bromwich Albion

2:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 56. Bogle, 73. Sharp – 41. M. Phillips

Karty:   82. Fleck (SHU), 84. McGoldrick (SHU) – 90+4. Matheus Pereira (WBA)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:9.

Sheffield United: Ramsdale – Baldock (44. Lowe), Basham, Egan, Ampadu, Bogle – Lundstram, Norwood (46. McBurnie), Fleck – McGoldrick, Sharp (C) (86. Burke).
Náhradníci: Foderingham – Brewster, Bryan, Burke, Jagielka, Lowe, McBurnie, Ndiaye, Brunt.

West Bromwich Albion: Johnstone – O'Shea, Ajayi, Bartley, C. Townsend – M. Phillips (74. Gallagher), Livermore (C), Snodgrass, Matheus Pereira – Diagne (68. Robson-Kanu) – Robinson (68. Grant).
Náhradníci: Button – Furlong, Gibbs, Gallagher, Grant, Ivanović, Peltier, Robson-Kanu, Sawyers.

Rozhodca: Tierney – Betts, Lennard