Menu

Futbal

Anglická Premier League

Sheffield United – West Bromwich Albion

2:1

koniec (0:1)

02.02.2021, 19:00 • Bramall Lane, Sheffield • 22. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.17 3.35 3.76

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:01:57)
Ďalší program:

Sheffield United FC
23. kolo – 7. 2. 2021, 20:15: Sheffield – Chelsea

West Bromwich Albion
23. kolo – 7. 2. 2021, 13:00: Tottenham – West Bromwich
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 68 % : 32 %.
Strely na bránu: 6:4.
Strely mimo: 4:2.
Rohy: 9:2.
Ofsajdy: 0:3.
Fauly: 11:9.
Sheffield predviedol v druhom polčase skvelý výkon a úplne zaslúžene otočil nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas na svoju stranu. Domáci mali v niektorých pasážach až drvivý tlak a napokon sa dočkali odmeny zásluhou gólu Boglea. Hostia nepredviedli v druhom polčase smerom dopredu takmer nič, mohli však za vyrovnaného stavu strhnúť skóre na svoju stranu. Domácich ale pri zakončení Robinsona podržal zákrokom zápasu gólman Ramsdale a o extrémne dôležitom víťazstve Sheffieldu následne rozhodol Sharp. Hostia sa už v závere napriek snahe o tlak nezmohli na nič a domácu bránu ani neohrozili.

Sheffield je i po tejto výhre posledný, vďaka zisku troch bodov sa ale dotiahol na rozdiel jediného bodu na predposledný West Bromwich Albion. Sheffield stráca v tejto chvíli na 17. Brighton 10 bodov a WBA 9, pričom Brighton bude v tomto kole ešte len hrať.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Žltú kartu za faul v súboji o loptu dostáva Matheus Pereira (West Bromwich Albion). Týmto sa snaha hostí o vyrovnanie definitívne končí.

90+4

Lopta spadla po centri zo štandardky do stredu domácej šestnástky, domáci ju ale dokázali predsa len odkopnúť z nebezpečného priestoru.

90+3

Kvôli hádkam medzi hráčmi v šestnástke Sheffieldu sa rozohrávka tejto poslednej štandardky ešte posúva. Hlavný rozhodca upokojuje vášne.

90+2

Hostia znovu niekoľkokrát nakopli loptu na útočnú polovicu a po faule Egana získali priamy kop z ľavej strany polovice Sheffieldu. Na štandardku si do šestnástky domácich nabehol i brankár hostí Johnstone.

90+1

Domáci už si život nekomplikujú a hneď, ako sa k nim dostane lopta, ju odkopávajú čo najďalej a čo najsilnejšie to ide. Hostia sa preto museli vrátiť po loptu až na vlastnú polovicu ihriska.

90

Nadstavený čas sú tri minúty.

89

O'Shea trafil rukou v hlavičkovom súboji Ampadua, ktorý ešte zostáva ležať na trávniku. Pokračovať v hre však bude bez ošetrenia.

88

Burke svojou rozohrávkou trafil Bartleyho. Ten ale nemal na koho nakopnúť loptu a musel ju prihrať dozadu na spoluhráčov z obrany, ktorí si ju prihrávajú v strede poľa.

87

Hostia sa snažia dostať do záverečného tlaku, vôbec sa im to ale nedarí. Nepresný nákop do šestnástky Sheffieldu chytil brankár Ramsdale, ktorý si s loptou ochotne poležal pár sekúnd navyše na trávniku.

86

Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Billy Sharp, prichádza Oliver Burke.

84

Žltú kartu za podrazenie O'Shea ostrým sklzom dostáva David McGoldrick (Sheffield United FC).

84

Matheus Pereira jemným oblúčikom nacentroval loptu na zadnú tyč, ani jeden z jeho spoluhráčov však nedokázal loptu zasiahnuť a tá skončila za bránkovou čiarou.

82

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúceho Gallaghera John Fleck (Sheffield United FC).

82

Gallagher obral v strede poľa o loptu Ampadua a rozbehol sa do otvorenej obrany Sheffieldu. Fleck ho preto podrazil v strede vlastnej polovice, čím dal hosťom priamy kop.

81

Sheffield už zhruba minútu kombinuje na útočnej polovici. Aj keď hostia nepúšťajú domácich k ich šestnástke, tak sa za nimi neúspešne behajú zo strany na stranu.

79

Hostia vytlačili domácich na ich polovicu ihriska a dokonca ich donútili k malej domov na brankára Ramsdalea. O loptu ich však neobrali a hráči Sheffieldu tak môžu znovu zaútočiť.

78

Baldockov center z ľavej strany doletel na zadnú tyč na Boglea, ktorý sa pretlačil k hlavičke cez Bartleyho. Jeho zakončenie skončilo vysokou nad bránou West Bromwich Albionu.

77

Sheffield si prihráva loptu v strede poľa a aj keď domácich hostia vysoko napádajú, tak je hrací predmet stále na kopačkách červenobielych.

76

McGoldrick však doslova vybojoval loptu v strede poľa a vypýtal si faul. Jeho spoluhráči hneď preniesli hru na ľavú stranu útočnej polovice, kde si loptu prihrávajú pri šestnástke hostí.

75

Hostia musia otvoriť hru a začínajú sa tlačiť dopredu. Domáci sa zatiahli na vlastnú polovicu ihriska.

74

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Matt Phillips, prichádza Conor Gallagher.

73

73. Billy Sharp (SHU) - 2:1

73

Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
Domáci otáčajú skóre! Bashamov center sprava nadvihol Ajayi na zadnú tyč, kde sa podarilo Eganovi posunúť loptu pred obrancom WBA na BILLYHO SHARPA a ten z prvej prestrelil brankára Johnstonea.

72

Bogle, povzbudený prvým gólom, si naviedol loptu na pravú stranu šestnástky a jeho strelu zrazil jeden z obrancov hosťujúceho tímu nad svoju bránu.

70

Sharp si spracoval výborný pas na pravé krídlo, jeho center na McBurnieho však v sklze zrazil k svojmu brankárovi Johnstoneovi Ajayi.

69

Nákop od rohovej zástavky hostia znovu vyriešili, znovu sa však lopta vrátila na kopačky domácich. Na Fleckov center zľava si potom na zadnej tyči nabiehal Sharp, ktorý v ťažkej pozícii nasmeroval loptu mimo brány WBA.

68

Fleck peknou kolmicou na ľavé krídlo vysunul za obranu hostí Sharpa, ktorého center zablokoval na ďalší rohový kop Sheffieldu Ajayi.

68

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Callum Robinson, prichádza Karlan Grant.

68

Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Mbaye Diagne, prichádza Hal Robson-Kanu.

66

Phillips si spracoval nákop na ľavé krídlo a prihrávkou do šestnástku posunul loptu na rozbehnutého Robinsona. Ten si ju ale predkopol až príliš ďaleko a prišiel o ňu v súboji s obrancom.

65

Bashamov center pred McBurniem odhlavičkoval Ajayi. I tentoraz sa ale hrací predmet odrazil na kopačky domácich a ich útok zakončil slabou strelou do stredu brány McGoldrick.

64

Sheffield získal ďalší rohový kop. Fleckov center hostia odvrátili za vlastnú šestnástku, odrazenú loptu ale znovu získali domáci hráči.

63

63. Callum Robinson (WBA)

63

Phillips našiel výborným centrom z pravej strany v strede šestnástky Sheffieldu Robinsona, ktorého pohotovú strelu však skvelým zákrokom zlikvidoval domáci brankár Ramsdale.

61

Na center z rohu si na prednej tyči nabehol Ampadu, ktorý však hlavou usmernil loptu vysoko nad Johnstoneovu bránu.

60

Fleck si z ľavého krídla naviedol loptu na os ihriska a cez obrancu zvnútra šestnástky vystrelil. Jeho slabú strelu po zemi chytil brankár WBA Johnstone.

59

McGoldrick sa popri bránkovej čiare dostal do šestnástky a prihrávkou dozadu našiel voľného McBurnieho. Jeho strelu hostia zablokovali a podobne dopadla i dorážka Lundstrama.

58

Ich ofsajdová pasca ale zafungovala a Diagne sa pri nábehu na center z pravej strany ocitol v postavení mimo hry.

57

Hostia sa až teraz, po inkasovanom góle, dostali na dlhšiu dobu k lopte a domáci, ktorí si asi potrebujú oddýchnúť, sa zatiahli k vlastnej šestnástke.

56

56. Jayden Bogle (SHU) - 1:1

56

Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
Domáci využívajú svoj tlak a vyrovnávajú! Basham sa snažil dostať k strele zo skrumáže v pokutovom území WBA, k lopte sa ale nedostal. Tá sa však odrazila pred voľného JAYDENA BOGLEA, ktorý ju z prvej poslal presne k ľavej tyči Johnstoneovej brány.

54

Tlak Sheffieldu sa postupne stupňuje. Fleck sa rozbehol do šestnástky WBA, k strele sa ale nedostal a McGoldrickov center bol zablokovaný.

53

Tentoraz sa domácim podarilo zatlačiť hostí hlboko k ich šestnástke, hráči West Bromwich Albionu ale stále odvracajú do bezpečia jeden center za druhým.

52

Sheffield odpovedá svojím útokom, ktorý sa ale znovu zasekol na žltozelených obranných líniách pred šestnástkou WBA.

51

Robinson nacentroval z ľavého krídla loptu do šestnástky na Diagnea, ktorý však vybiehal z ofsajdovej pozície.

50

Domáci brankár Ramsdale vyboxoval center Matheusa Pereiru. Hostia zastavili v strede poľa možný rýchly protiútok Sheffieldu a pokračujú vo svojej útočnej akcii.

49

Sharpov center zľava odkopol Ajayi. Odrazenú loptu získali hostia, ktorí majú prvú možnosť zaútočiť v druhom polčase.

48

Domáci vstúpili do druhého dejstva veľmi aktívne a ešte nepožičali hsoťom loptu. Tí sú, podobne ako v prvom polčase, zatiahnutí pred vlastnou šestnástkou.

47

Basham prenikol k šestnástke WBA po pravej strane, jeho prihrávku na dobiehajúcich spoluhráčov do druhej vlny však hostia z vlastnej šestnástky odkopli.

46

Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Oliver Norwood, prichádza Oliver McBurnie.

46

Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 20:03.
Prvý polčas súboja posledných dvoch tímov anglickej Premier League veľa zaujímavých momentov nepriniesol. Domáci mali výraznú územnú prevahu, okrem jednej veľmi nebezpečnej strely Ampadua sa ale k ohrozeniu brány WBA cez skvele zorganizovanú obranu hostí nedostali. Ani hostia nemali výrazne viac šancí, jednu z ich dvoch veľkých príležitostí ale premenil Phillips a v „šesťbodovom“ zápase sú tak po prvom dejstve bližšie k úspechu hráči West Bromwich Albionu.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 69 % : 31 %
Strely na bránu: 2:3
Strely mimo: 2:1
Rohy: 5:1
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 6:6

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Domáci sa opäť nasťahovali na útočnú polovicu, zhruba po minúte však o loptu prišli a v tvrdom súboji v strede poľa podrazil Fleck sklzom Snodgrassa.

45

Bude sa hrať ešte dve minúty.

44

Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza George Baldock, prichádza Max Lowe.

43

Baldock odchádza za autovú čiaru a zdá sa, že má svalové problémy. Na striedačke Sheffieldu sa už oblieka do zápasového dresu Max Lowe.

43

Baldock si sadol po šprinte na pravom krídle na trávnik a musí byť ošetrený. Už k nemu bežia lekári Sheffieldu.

41

41. Matt Phillips (WBA) - 0:1

41

West Bromwich Albion dal gól!
Hostia otvárajú skóre! Robinson si na konci rýchleho protiútoku naviedol loptu z ľavej strany do šestnástky a cez domáceho obrancu vystrelil. Jeho pokus domáci gólman Ramsdale vyrazil a aj keď bol na zemi, tak dokázal ďalším skvelým zákrokom zlikvidovať i dorážku Diagnea. Lopta sa však po druhom Ramsdaleovom zákroku odrazila do bránkoviska pred odkrytú bránu priamo k voľnému MATTOVI PHILLIPSOVI, ktorý ju už zblízka dostal do siete.

40

Fleckov center z rohu odhlavičkoval Bartley, lopta sa ale potom dostala k Lundstramovi, ktorý ju nacentroval na hranicu bránkoviska. Tam sa k hlavičke pretlačil domáci kapitán Sharp, ktorý však loptu nasmeroval mimo Johnstoneovej brány.

39

Vďaka ďalšiemu zablokovanému centru z krídla však získal Sheffield ďalší rohový kop. K rohovej zástavke ho beží opäť rozohrať Fleck.

38

Snodgrass podrazil pred vlastnou šestnástkou protihráča. Fleck zakrútil loptu z priameho kopu na zadnú tyč, kde ju pred nabiehajúcim si McGoldrickom odkopol do autu Bartley.

37

„The Blades“ už majú výraznú územnú prevahu a v tejto pasáži zápasu sa hostia prakticky nedostávajú k lopte. Domáci ale zo svojho tlaku stále nič nevyťažili.

36

Držanie lopty: 70 % : 30 %

35

Brankár hostí Johnstone musel dvakrát za sebou vyboxovať centre Flecka z rohového kopu. Tretí nákop domáceho hráča už potom dokázali odkopnúť do bezpečia jeho spoluhráči z obrany.

34

Ampadu si z ľavej strany útočnej polovice naviedol loptu bližšie k šestnástke WBA a zo zhruba 25 metrov vystrelil k ľavej tyči. Gólman hostí Johnstone strelu výborným zákrokom vyrazil.

33

Fleckov center na prednú tyč odkopol hneď prvý brániaci hráč hosťujúceho tímu. Odrazenú loptu následne opť získali domáci.

32

Ani teraz sa ale obrázok hry vôbec nemení a Sheffield sa cez žltozelenú stenu z hráčov WBA jednoducho nedokáže prekombinovať k pokutovému územiu.

31

Robinson v súboji o loptu zrazil zozadu na trávnik kapitána Sheffieldu Sharpa. Domáci znovu kombinujú v strede poľa.

29

A v tomto útoku sa im to už nepodarí, Bogle totiž odhlavičkoval center z ľavého krídla a odrazenej lopty sa potom zmocnili jeho spoluhráči. Hostia boli potom v šprinte na vlastnú polovicu opäť rýchlejší ako domáci.

28

O niečo aktívnejším tímom sú teraz hostia, ktorí kombinujú na útočnej polovici. Ani oni sa ale do dobrej streleckej pozície nedokážu dostať.

27

Baldock na vlastnej polovici zablokoval Pereirov center. Brazílčan sa potom pokúsil o sólový prienik do šestnástky, pri ňom však o loptu prišiel.

26

Ampadu našiel krásnym nákopom na pravé krídlo Baldocka, ten sa ale cez obrancu WBA nedostal. Domáci potom museli s loptou opäť zacúvať až k stredovej čiare.

25

Tempo hry akoby úplne opadlo. Oba tímy hrajú veľmi staticky, prakticky sa nenapádajú a je vidieť, že ani jeden z nich nechce zbytočne stratiť loptu.

24

O'Sheov nevydarený nákop z vlastnej polovice doletel až do rúk domáceho brankára Ramsdalea. Ten na nič nečakal a loptu hneď vykopol na útočnú polovicu.

22

Lundstramov center z pravej strany hostia odvrátili do bezpečia. Bogleov následný nákop na hrot útoku Sheffieldu chytil brankár hostí Johnstone.

21

Zápas zatiaľ nemá vysoké tempo. Domáci majú loptu častejšie na kopačkách, cez dobre organizovanú obranu WBA sa ale do blízkosti šestnástky príliš nedostávajú.

20

Ďalší pokus Sheffieldu o rozohrávku pokazil nepresnou prihrávkou v strede poľa Ampadu. Hostia však „športovo“ vrátili domácim loptu a obrancovia Sheffieldu tak môžu rozohrávať znovu.

19

Držanie lopty: 68 % : 32 %

18

Po dlhšej dobe sa na útočnú polovicu dostali i hostia. Snodgrass hľadal centrom z pravého krídla nabiehajúceho Diagnea, ten ale nedokázal loptu vo vzduchu zasiahnuť.

17

Fleck rozohral i roh domácich, jeho center však odhlavičkoval z vlastnej šestnástky do autu Robinson. Domáci po autovom vhadzovaní pokračujú v postupnej útočnej kombinácii.

16

Fleckov center z priameho kopu z ľavej strany útočnej polovice na zadnú tyč odhlavičkoval Bartley na prvý rohový kop Sheffieldu.

15

Hostia domácich vysoko nenapádajú, Sheffield sa preto s rozohrávkou neponáhľa. Loptu si prihrávajú obrancovia domáceho tímu na vlastnej polovici.

14

Sheffield prebral iniciatívu a domácim sa už niekoľkýkrát za sebou podarilo hostí obrať v strede poľa o loptu. Tentoraz ju domáci posunuli dozadu na obrancov.

13

McGoldrick sa rozbehol s loptou zo stredu poľa k šestnástke WBA a spoza nej vystrelil, svojím streleckým pokusom ale namieril priamo na pripraveného gólmana hostí Johnstonea.

12

Brankár hostí Johnstone nakopol hrací predmet na pravé krídlo na Phillipsa, ten ale vybiehal z ofsajdovej pozície.

11

Sheffield sa pokúsil odpovedať svojím útokom, opäť ale narazil na sformovanú obranu hosťujúceho celku. Domáci si loptu prihrávajú na útočnej polovici.

10

Robinson sa rozbehol do otvorenej obrany Sheffieldu, potiahol si loptu na hranicu šestnástky hostí a strelou po zemi cez domáceho obrancu tesne minul ľavú tyč Ramsdaleovej brány.

9

Norwood zakrútil z priameho kopu loptu výrazne mimo Johnstoneovej brány.

8

Bogle si naviedol loptu z ľavého krídla na stred a potom si ju narazil tesne pred šestnástkou s Norwoodom. O'Shea ho pri tom podkopol, domáci tak získali priamy kop z polkruhu pred pokutovým územím WBA.

7

O'Shea nakopol loptu na rozbehnutého Matheusa Pereiru, ktorý sa ale zamotal pred šestnástkou Sheffieldu v kľučkách a loptu stratil. Domáci otáčajú hru na opačnú stranu.

6

Domáci brankár Ramsdale odkopol loptu do stredu poľa, kde ju po niekoľkých súbojoch získali na kopačky jeho spoluhráči. Hostia sú zoradení v obrannom postavení a nútia domácich útočiť „do plných“.

5

Hostia sú však v úvode zápasu aktívnejší a i teraz sa opäť dokázali usadiť na polovici súpera. Nákop obrancov na Phillipsa však presný nebol a lopta skončila za bránkovou čiarou.

4

WBA získalo loptu v strede poľa a Diagne ju hneď nakopol na ľavé krídlo na Robinsona. Ten sa nedostal cez Baldocka a navyše o loptu prišiel.

3

Gólman Sheffieldu Ramsdale vyboxoval center z rohu a domáci vyrazili do rýchleho protiútoku. Jeho záver sa im však nevydaril a Sheffield tak musel s loptou zacúvať do stredu poľa.

2

WBA sa však v hustom daždi dokázalo udržať na útočnej polovici a Robinson získal zablokovaným centrom z ľavej strany prvý rohový kop pre svoj tím.

1

Výkop zápasu mali hostia, ktorí loptu hneď nakopli na útočnú polovicu. Domáci odvrátili z vlastnej šestnástky do bezpečia prvé dva nákopy hostí.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Sheffield bude hrať v červenobielych dresoch, West Bromwich v žltozelených.
Oba tímy práve vychádzajú na hraciu plochu, dôležitý záchranársky zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

Sheffield United FC: Ramsdale – Baldock, Basham, Egan, Ampadu, Bogle – Lundstram, Norwood, Fleck – McGoldrick, Sharp (C).

Náhradníci: Foderingham – Brewster, Bryan, Burke, Jagielka, Lowe, McBurnie, Ndiaye, Brunt.

West Bromwich Albion: Johnstone – O'Shea, Ajayi, Bartley, C. Townsend – M. Phillips, Livermore (C), Snodgrass, Matheus Pereira – Diagne – Robinson.

Náhradníci: Button – Furlong, Gibbs, Gallagher, Grant, Ivanović, Peltier, Robson-Kanu, Sawyers.

Rozhodca: Tierney – Betts, Lennard.

Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.


Vzájomné zápasy

Oba kluby sa doteraz v najvyššej anglickej súťaži míňali, ich prvý vzájomný zápas v tomto ročníku bol preto ich úplne prvým vzájomným súbojom v anglickej Premier League. West Bromwich ho v novembri 2020 vyhral doma 1:0.


West Bromwich Albion

Hostia sú na tom len o trochu lepšie ako domáci, ani ich situácia ale nie je ružová. West Bromwich Albion je na predposlednom mieste so štvorbodovým náskokom pred posledným Sheffieldom, súčasne však so stratou 9 bodov na 17. Brighton. Z posledných 11 zápasov vyhral jediný a celkovo získal v tomto období len šesť bodov. Čo sa týka útočnej produktivity, tak WBA je tretím najhorším tímom anglickej Premier League (17 strelených gólov) a hlavne má jednoznačne najhoršiu obranu súťaže (50 inkasovaných gólov). V 10 predošlých zápasoch na cudzích ihriskách získal šesť bodov a v tabuľke zápasov vonku je tiež na predposlednom mieste.

Posledných 5 ligových zápasov:
West Bromwich – Arsenal 0:4
Wolverhampton – West Bromwich 2:3
West Ham – West Bromwich 2:1
West Bromwich – Manchester City 0:5
West Bromwich – Fulham 2:2


Sheffield United FC

Napriek tomu, že tento ročník anglickej Premier League sa ešte len prehupol do svojej druhej polovice, tak sa zostup Sheffieldu zdá prakticky neodvrátiteľný. Sheffield je posledný a aj keď v posledných kolách konečne dvakrát vyhral (a to šokujúco i na ihrisku Manchesteru United), tak jeho strata na 18. Brighton je už 13 bodov. Nutne tak potrebuje začať zbierať body, aby mal aspoň teoretickú šancu na udržanie sa v súťaži, má však najmenej produktívny útok ligy (12 strelených gólov za 21 odohraných kôl) a štvrtú najhoršiu obranu súťaže (34 inkasovaných gólov). V tabuľke domácich zápasov je tiež najhorším tímom, keď v 10 zápasoch na vlastnom ihrisku získal len štyri body.

Posledných 5 ligových zápasov:
Crystal Palace – Sheffield 2:0
Sheffield – Newcastle 1:0
Sheffield – Tottenham 1:3
Manchester United – Sheffield 1:2
Manchester City – Sheffield 1:0
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Sheffield United FC – West Bromwich Albion. Stretnutie 22. kola anglickej Premier League sa začne o 19:00.

Sheffield United – West Bromwich Albion

2:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 56. Bogle, 73. Sharp – 41. M. Phillips

Karty:   82. Fleck (SHU), 84. McGoldrick (SHU) – 90+4. Matheus Pereira (WBA)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:9.

Sheffield United: Ramsdale – Baldock (44. Lowe), Basham, Egan, Ampadu, Bogle – Lundstram, Norwood (46. McBurnie), Fleck – McGoldrick, Sharp (C) (86. Burke).
Náhradníci: Foderingham – Brewster, Bryan, Burke, Jagielka, Lowe, McBurnie, Ndiaye, Brunt.

West Bromwich Albion: Johnstone – O'Shea, Ajayi, Bartley, C. Townsend – M. Phillips (74. Gallagher), Livermore (C), Snodgrass, Matheus Pereira – Diagne (68. Robson-Kanu) – Robinson (68. Grant).
Náhradníci: Button – Furlong, Gibbs, Gallagher, Grant, Ivanović, Peltier, Robson-Kanu, Sawyers.

Rozhodca: Tierney – Betts, Lennard