Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester United – Burnley FC

3:1

koniec (0:0)

18.04.2021, 17:00 • Old Trafford, Manchester • 32. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.38 5.22 8.88

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (19:05:13)
Ďalší program:

Manchester United
33. kolo – 25. 4. 2021, 15:00: Leeds – Manchester United

Burnley FC
33. kolo – 25. 4. 2021, 13:00: Wolverhampton – Burnley
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 70 % : 30 %.
Strely na bránu: 9:3.
Strely mimo: 4:4.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 2:4.
Fauly: 9:12.
Dianie z prvého polčasu pokračovalo i v druhom dejstve. Domáci sa konečne dočkali gólu hneď na jeho začiatku, keď otvoril skóre Greenwood. Vzápätí ale vyrovnal po rohovom kope Tarkowski a aj keď boli domáci výrazne aktívnejším tímom, tak sa dlho nedokázali presadiť. Zlomový moment prišiel v 84. minúte, keď si zrazil Cork do vlastnej brány strelu Greenwooda a víťazstvo Manchesteru United definitívne spečatil v nadstavenom čase Edinson Cavani. Víťazstvo domácich sa dá považovať za úplne zaslúžené a v druhom polčase sa hostia okrem gólu nedostali smerom dopredu prakticky k ničomu.

Manchester United po tomto zápase stráca z druhého miesta tabuľky na prvý Manchester City 8 bodov, naopak pred tretím Leicesterom má 10-bodový náskok. Burnley je na poslednom nezostupovom 17. mieste, pred 18. Fulhamom má však šesťbodový náskok a jeden zápas k dobru.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

90+3. Edinson Cavani (MAN) - 3:1

90+3

Manchester United dal gól!
Hotovo, Manchester United dnes vyhrá! Bruno Fernandes na konci rýchleho protiútoku domácich vysunul na ľavú stranu šestnástky van de Beeka, ktorý loptu naservíroval ako na zlatom podnose do bránkoviska EDINSONOVI CAVANIMU. Ten loptu bez problémov dorazil zblízka do siete.

90+2

Vydra sa individuálne dostal zo stredu poľa až k šestnástke Manchesteru United, kde mu loptu zobrali domáci. Tí hneď vyrážajú do otvorenej obrany Burnley.

90+1

Van de Beek vyslal pätičkou na pravom krídle do šestnástky Greenwooda, ktorý sa pokúsil oblúčikom prelobovať vybiehajúceho brankára Peacock-Farrella. Ten loptu zastavil, tá sa ale odrazila k Brunovi Fernandesovi. Jeho strelu z ostrého uhla zrazil mimo svojej brány ramenom Tarkowski.

90

Bude sa hrať ešte štyri minúty.

90

90. Scott McTominay (MAN)

90

Domáci mohli definitívne rozhodnúť! Greenwood posunul prihrávkou za obrancu Burnley loptu do šestnástky na rozbehnutého McTominaya, ktorého strelu z prvej po zemi vyrazil vybiehajúci brankár Peacock-Farrell na rohový kop.

89

Žltú kartu za šliapnutie na nohu van de Beeka v strede poľa dostáva James Tarkowski (Burnley FC).

88

Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Johann Gudmundsson, prichádza Jay Rodriguez.

88

Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Josh Brownhill, prichádza Matěj Vydra.

87

Domáci napokon donútili hostí k strate lopty a zatiahli sa s ňou na vlastnú polovicu ihriska. Hráči Burnley ich teraz neúspešne napádajú.

86

Hostia sa po výkope po inkasovanom góle dostali pod tlak vysokonapádajúcich domácich hráčov, ktorí ich nepúšťajú ani len do stredu poľa.

84

84. Mason Greenwood (MAN) - 2:1

84

Manchester United dal gól!
Domáci sa druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Pogba po odvrátenom centri z rohu preniesol hru na pravú stranu šestnástky na MASONA GREENWOODA, ktorý si loptu naviedol na strelu ľavačkou. Jeho ranu potom pri snahe o blok zrazil do protipohybu bezmocného brankára Peacock-Farrella Cork.

Manchester United – Burnley FC

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 48. M. Greenwood, 84. M. Greenwood, 90+3. Cavani – 50. Tarkowski

Karty:   26. Wan-Bissaka (MAN) – 57. Cork (BLY), 89. Tarkowski (BLY)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:12.

Manchester United: D. Henderson – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw – McTominay, Fred (46. Cavani) – Rashford (84. van de Beek), B. Fernandes, P. Pogba – Greenwood.
Náhradníci: de Gea – Cavani, D. James, Mata, N. Matić, Telles, Tuanzebe, van de Beek, B. Williams.

Burnley FC: Peacock-Farrell – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Ch. Taylor – Gudmundsson (88. Jay Rodriguez), Cork, A. Westwood, Brownhill (88. Vydra), McNeil – Wood.
Náhradníci: Norris – Bardsley, Dunne, Nartey, Pieters, Richardson, Jay Rodriguez, D. Stephens, Vydra.

Rozhodca: Moss – Perry, Lennard