Menu

Futbal

Talianska Seria A

AC Miláno – U.S. Sassuolo Calcio

1:2

koniec (1:0)

21.04.2021, 18:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 32. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.96 3.87 3.9

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:25:22)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:13.
Je konec! Sassuolo nakonec otočilo vývoj utkání na hřišti AC Milán a vítězí 2:1. V první půli jsme však moc šancí neviděli. Domácí celek se dostal do vedení po půlhodině hry, kdy se krásnou technickou střelou prosadil Hakan Çalhanoğlu. Hosté mohli vyrovnat chvíli před přestávkou, ale Berardi trefil obětavého obránce. Po změně stran nejprve hrozil Obiang, který ještě nevyrovnal. V 77. minutě se však díky šťastnému odrazu prosadil Giacomo Raspadori. Stejný hráč o sedm minut později rozhodl o triumfu Sassuola.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Samuel Castillejo chtěl přihrávkou na hranici velkého vápna oslovit Mandžukiče, ale Raspadori se skvěle stáhl a odkopl míč na tribunu.

90+2

Rozhodčí si všiml útočného faulu jednoho z domácích hráčů a přerušil hru. Sassuolo bude rozehrávat ze své poloviny a nebude nikam spěchat.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Rade Krunić zahrával zajímavou standardní situaci v blízkosti pokutového území, ale prudkou přízemní střelou trefil jen prvního hráče Sassuola.

89

Domácí se sice dostali do další zajímavé možnosti, ale Rafael Leao si místo zakončení hlavou rovnal míč hrudníkem a důrazný stoper před ním balón odkopl.

88

Střídající Samuel Castillejo si navedl míč na hranici velkého vápna, jenže jeho technický pokus zablokoval skvěle postavený obránce Marlon.

87

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Samuel Castillejo.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Pierre Kalulu.

86

A z pohledu domácího mužstva mohlo být ještě hůře! Haraslín se totiž krásnou akcí prosmýkl do pokutového území, ale levačkou trefil jen nohu brankáře!

84

84. Giacomo RASPADORI - 1:2

84

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Sassuolo dokonalo obrat v dnešním souboji! Domácí jsou druhou brankou soupeře dokonale zaskočení! GIACOMO RASPADORI si znovu naběhl na přihrávku do šestnáctky, skvělým zpracováním si obhodil obránce a střelou o tyč rozvlnil síť!

84

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Lukáš Haraslín.

83

Po další akci domácího celku poslal Davide Calabria oblouček na malé vápno, nicméně ani jeho pobídka neoslovila adresáta.

82

Fikayo Tomori prošel po levé straně na polovinu soupeře, jenže míč nakopl jen na hranici velkého vápna, kde Mandžukič neuspěl v souboji s Marlonem.

81

Davide Calabria poslal přihrávku na levou stranu, jenže tam hlídkoval Maxime López, který míč zakopl na tribunu. AC bude vhazovat.

80

Mario Mandžukić dostal přihrávku na polovinu Sassuola, ale ihned se kolem něj vyrojili dva obránci v modrém, kteří chorvatského útočníka odstavili.

79

Manuel Locatelli se po další akci dostal do zakončení zpoza velkého vápna, jenže jeho rána levačkou prosvištěla vysoko nad břevnem.

77

77. Giacomo RASPADORI - 1:1

77

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Hostující Sassuolo se nakonec dočkalo odměny za svou aktivitu ve druhém poločase. GIACOMO RASPADORI se dostal do vápna a probil se k odraženému míči, který placírkou poslal do sítě!

76

Alexis Saelemaekers se na pravé straně zbavil Ferrariho a odcentroval do šestnáctky. Jeho pobídku ale odhlavičkoval mimo velké vápno Marlon.

75

Střídající Krunić chtěl překvapit obranu Sassuola nákopem na hranici velkého vápna, jenže další střídající hráč Mario Mandžukič jeho úmysl nepochopil.

74

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Rade Krunić.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Mario Mandžukić.

74

Andrea Consigli vyrazil ven z velkého vápna a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Sassuolo už se tlačí do útoku, ale zatím chybuje při kombinaci.

73

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Maxime López.

72

Alexis Saelemaekers střílel zpoza hranice velkého vápna, jenže nešťastně sestřelil svého spoluhráče, který navíc stál v ofsajdu.

71

Jeremie Boga dostal přihrávku na levou stranu, skvěle si míč přehodil na pravačku, ale jeho nadýchaný centr přiletěl na hlavičku domácího obránce.

70

Rafael Leao se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče. Hostující brankář si jeho projektil pohlídal a vytáhl důležitý zákrok.

69

Franck Kessié prosvištěl s míčem u nohy do pokutového území, jenže místo zakončení zvolil prudký centr na malé vápno, kam se nedostal nikdo z domácích hráčů.

68

Simon Kjaer se pustil do souboje na polovině hřiště, kde fauloval hostujícího Obianga. Sassuolo bude pokračovat v kombinaci.

67

67. Obiangovo zakončení

67

Pedro Obiang si naběhl na přihrávku do pokutového území a zakončil pravačkou. Jeho dělovka však prolétla kolem horního rohu domácí svatyně!

66

Fikayo Tomori si dal pozor na odražený míč a z vlastní poloviny jej před Berardim odkopl na polovinu soupeře. AC zatím brání na jedničku.

65

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Giacomo Raspadori.
Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Hamed Traorè.
Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mert Müldür, přichází Jeremy Toljan.

64

Giorgos Kiriakopoulos dostal další přihrávku na levé křídlo, kde chtěl obejít spoluhráče, nicméně jeho pokus o centr našel obránce v černočerveném.

63

Jeremie Boga se vracel na svou polovinu s rozběhnutým Calhanoglem a dopustil se přestupku proti pravidlům.

62

Žlutou kartu dostává Filip Djuričić (US Sassuolo Calcio).

61

Giorgos Kiriakopoulos prošel po levé straně na polovinu domácího AC, jenže musel rozehrát do zadních řad. Obrana AC Milán se mezitím stačila srovnat.

60

Je za námi hodina hry a domácí celek si stále drží svůj těsný náskok. Ani jeden z týmů se po změně stran prakticky nedostává do šancí.

59

Hakan Çalhanoğlu zahrával přímý kop domácího celku na polovině Sassuola. Centrovaný míč z jeho kopačky propadl na zadní tyč, kde se do zakončení nikdo z hostů nedostal.

58

Giorgos Kiriakopoulos dostal prostor na levé straně, přehodil si míč na pravačku a přihrál na střed hrací plochy. Gianluigi Donnarumma si ránu z velké dálky pohlídal.

57

Davide Calabria vhazoval na levé straně hrací plochy. Jeho pobídka směřovala na polovinu hřiště, kde neuspěl Rafael Leao.

56

Gianluigi Donnarumma se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brankář AC nakopl míč na pravou stranu, kde v souboji neuspěl Rebič.

55

Davide Calabria dostal přihrávku na pravou stranu a z první prodloužil míč na polovinu soupeře. Na jeho přihrávku však nedosáhl rozběhnutý spoluhráč.

54

Jeremie Boga se uvolnil na hranici velkého vápna a vyslal tvrdou ránu nártem. Proti jeho pokusu vystoupil Simon Kjaer, který míč srazil do bezpečí.

53

Simon Kjaer diriguje rozehrávku domácího AC na polovině hřiště. Zbytek fotbalistů domácího celku je po změně stran takový statický.

52

Domenico Berardi dostal přihrávku na pravou stranu, ale ihned k němu přistoupil domácí obránce Dalot, který hostující hvězdu obral o míč.

51

Davide Calabria si došel pro přihrávku na pravou stranu, sklepl míč pod sebe, ale Soualiho Meïté nákopem na hranici velkého vápna nenašel spoluhráče.

50

Jeremie Boga dostal přihrávku na levou stranu a prošel na polovinu AC Milán, kde neměl spoluhráče. Sassuolo se směrem vpřed i nadále trápí.

49

Filip Djuričić si navedl míč na hranici velkého vápna, kde se krásně zbavil obránce a zakončil levačkou. Jeho pokus skončil nad břevnem.

48

Na opačné straně se do pokutového území tlačil Ante Rebić, jenže do jeho rány vložil nohu jeden z obránců, který míč srazil mimo hřiště na roh.

47

Jeremie Boga dostal přihrávku na levou stranu, přehodil si míč na pravačku a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku si obrana pohlídala.

46

Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Jeho pobídka směřovala na pravou stranu, kde nebyl nikdo v červenočerném dresu.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího AC Milán. V první půli jsme však moc šancí neviděli. Domácí celek se dostal do vedení po půlhodině hry, kdy se krásnou technickou střelou prosadil Hakan Çalhanoğlu. Hosté mohli vyrovnat chvíli před přestávkou, ale Berardi trefil obětavého obránce. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

45+1

První poločas skončil.

45

Pedro Obiang dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde se chytře otočil kolem obránce a rozehrál na pravou stranu. Obrana AC však stojí v pevném bloku.

44

Mohlo být vyrovnáno! Berardi dostal přihrávku do pokutového území, ale obránce Dalot se mu obětavým skluzem vrhl pod nohy a srazil míč na roh!

43

Simon Kjaer si dal pozor na rozběhnutého Berardiho a uspěl ve sprinterském souboji. Zkušený stoper domácího mužstva míč odehrál do autu.

42

Franck Kessié poslal přihrávku na levou stranu, odkud do pokutového území odcentroval Diogo Dalot, jenže jeho pobídku si obránci pohlídali.

41

Giorgos Kiriakopoulos si naběhl na vysoký nákop na levou stranu, jenže jeho hlavička skončila u domácího stopera Tomoriho.

40

Domenico Berardi si na polovině hřiště dobře pokryl míč a Hakan Çalhanoğlu jej poslal k zemi. Hostujícímu hráči poté ruply nervy a sudí jej musel uklidnit.

39

Ante Rebić se hnal za nákopem na hranici velkého vápna, jenže obránci v modrozeleném mu nedali ani kousek prostoru na zakončení.

38

Obiang na polovině soupeře napadal rozehrávajícího Meiteho a podle rozhodčího se dopustil nedovoleného zákroku. Rozehrávat bude domácí AC.

37

Ante Rebić se v blízkosti vlastní šestnáctky skvěle otočil s míčem u nohy a rozjel akci AC Milán. Zadáci domácího celku následně uklidnili rozehrávku.

36

Sassuolo zahrávalo rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení. Odražený míč však hosté získali pro sebe.

35

Hakan Calhanoglu chtěl zrychlit akci domácího AC Milán, jenže jeho nákop na polovinu soupeře byl příliš prudký a skočnil v moci brankáře.

34

Franck Kessié potáhl míč středem hřiště na hranici velkého vápna, odkud zkusil technickou střelu, jenže to přehnal a poslal míč vysoko nad břevno.

33

Tomori si dal pozor na přihrávku na hranici velkého vápna a před dobíhajícím soupeřem odkopl míč daleko z vlastní poloviny.

32

Filip Djuričić se dostal do blízkosti velkého vápna, jenže místo zakončení ještě dloubl míč do vápna, kde se Berardi dopustil faulu.

30

30. Hakan ÇALHANOĞLU - 1:0

30

AC Milán právě vstřelil branku!
Domácí celek se po půlhodině hry dostává do vedení! HAKAN CALHANOGLU dostal přihrávku na hranici velkého vápna a krásnou technickou střelou pravačkou zakroutil míč ke vzdálenější tyči!

29

Calhanoglu se v pokutovém území natahoval po centru z levé strany, nicméně jeho dloubáček přeletěl přes branku hostujícího Sassuola.

28

Diogo Dalot prošel po levé straně na polovinu Sassuola, jenže jeho nadýchaný centr skončil v moci hostujícího brankáře. Pokračuje obrovský boj.

27

Gianluigi Donnarumma vyrazil ven z pokutového území a zapojil se do rozehrávky domácího AC Milán. Rebić byl následně faulován na polovině hřiště.

26

Soualiho Meïté nakopl míč na hranici velkého vápna, kde se uvolnil Rafael Leao, jenže zakončení levačkou v pádu mu vůbec nevyšlo a míč skončil nad břevnem.

25

Rafael Leao dostal přihrávku na polovinu hrací plochy a roztáhl hru na pravou stranu. Rozběhnutý Davide Calabria přízemním centrem trefil jen obránce.

24

Sassuolo zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna soupeře. Jeho rozehrávky se ujal Domenico Berardi, ale levačkou zakončil nad břevno.

23

Rafael Leao skvěle napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině, nicméně obránce Mert Müldür míč odkopl daleko od pokutového území.

22

Ante Rebić si naběhl na přihrávku na levou stranu, jenže si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu. Sassuolo bude mít rozehrávku.

21

Domácí stopeři uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Hráči AC stále nemohou najít recept na pozornou obranu Sassuola.

20

Mert Müldür prošel do blízkosti velkého vápna domácího celku, jenže jeho pobídka byla nepřesná a skončila v moci domácího obránce Calabrii.

19

Simon Kjaer na polovině hrací plochy uspěl v dalším hlavičkovém souboji a srazil míč k postranní čáře. Rozehrávat bude hostující Sassuolo.

18

Alexis Saelemaekers procedil zajímavou přihrávku do pokutového území, jenže jeho pobídka byla příliš prudká a míč propadl až do zámezí.

17

Diogo Dalot dostal přihrávku na levou stranu, ale centrem do šestnáctky našel jen prvního obránce v dresu hostujícího Sassuola.

15

Hra je přerušena! Jeden z domácích obránců zůstává po souboji ležet ve vlastním pokutovém území a bude potřebovat ošetření.

14

Grégoire Defrel se v pokutovém území tlačil za přízemním centrem z levé strany hrací plochy. Domácí stoper Tomori před ním míč odkopl do bezpečí.

13

Gianluigi Donnarumma nakopl míč na polovinu hostujícího Sassuola, kam spěchali fotbalisté domácího celku. Leao však neuspěl v souboji s Marlonem.

12

Rafael Leao dostal přihrávku za obranu Sassuola, jenže si moc nepotykal se zpracováním a předkopl si míč až ke gólmanovi Sassuola.

11

Alexis Saelemaekers táhl další akci domácího AC Milán středem hrací plochy. Šikovný hráč chtěl vnějším nártem najít spoluhráče, ale jeho pobídku zastavil skluzem Marlon.

10

Fikayo Tomori dostal přihrávku na levou stranu, odkud hledal rozběhnutého Rebiće, jenže jeho snaha o přihrávku do šestnáctky skončila na noze obránce.

9

Jeremie Boga si navedl míč na hranici velkého vápna, nicméně jeho zakončení pravačkou zablokoval dobře postavený stoper Simon Kjaer.

8

Filip Djuričić prošel na polovinu hřiště, kde si míč skvěle pokryl před napadajícím Hakanem Calhanoglem. Sassuolo zatím hraje velmi sympaticky.

7

Tomori diriguje rozehrávku AC Milán na polovině hřiště, nicméně nikdo v černočerveném dresu zatím moc nehýří aktivitou. Sassuolo stojí v pevném bloku.

6

Hakan Çalhanoğlu si po rychlém přechodu domácího celku do útoku navedl míč na hranici velkého vápna a zakončil pravačkou. Jeho přízemní ránu brankář udržel v rukavicích.

5

Hosté se po pádu Defrela v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí měl jeho střet s Tomorim přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.

4

Giorgos Kiriakopoulos táhl akci Sassuola po levé straně. Krajní obránce hostujícího celku odcentroval do vápna, ale našel jen hlavu Tomoriho.

3

Calabria se znovu zapojil do dění na vlastní polovině, jenže nedokázal rozehrát na levou stranu a míč poslal pouze do autu. Vhazovat bude Sassuolo.

2

Davide Calabria si dal pozor na nákop za obranu domácího celku a před rozběhnutým Berardim míč odhlavičkoval mimo nebezpečný prostor.

1

Sassuolo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale jeho akce skončila u pozorného Dalota.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v červenočerném, zatímco Sassuolo oblékne zelenomodré dresy.
Úvodní sestavy:

AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Tomori, Dalot – Meïté, Kessié – Saelemaekers, Çalhanoğlu, Rebić – Leao.
Náhradníci: Jungdal, Tătăruşanu – Castillejo, B. Díaz, Gabbia, Hauge, Krunić, Kalulu, Mandžukić, A. Romagnoli, Tonali.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Marlon, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Locatelli, Obiang – D. Berardi, Djuričić, Boga – Defrel.
Náhradníci: Pegolo – Bourabia, Haraslín, Chiricheş, Maxime López, Magnanelli, Oddei, Raspadori, Peluso, Rogério, Toljan, Traorè.

Rozhodčí: Sacchi – Baccini, Cecconi.
Vzájemný zápas

V podzimním souboji zvítězilo AC na půdě Sassuola 2:1.
AC Milán

Domácí celek se dlouhou dobu držel na samotném čele nejvyšší italské soutěže. Ve druhé polovině sezóny však přišlo několik zbytečných ztrát a AC je rázem druhé za městským rivalem Interem. Na svého konkurenta navíc ztrácí v boji o titul už devět bodů. Na domácí půdě přitom AC body rozdává opravdu často. V posledním kole však porazilo 2:1 FC Janov.
US Sassuolo Calcio

Hostující Sassuolo se i v letošním ročníku nejvyšší italské soutěže drží v horních patrech ligové tabulky. Po jednatřiceti odehraných zápasech má na svém kontě čtyřicet šest bodů a zatím drží osmou pozici. Na pohárové příčky však ztrácí dvanáct bodů. Poslední dva duely se Sassuolu vydařily skvěle. Po vítězství na půdě Beneventa dokázalo doma přehrát 3:1 Fiorentinu.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům italského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi AC Milán a Sassuolem. Výkop je stanoven na 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

AC Miláno – U.S. Sassuolo Calcio

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 30. Çalhanoğlu (Saelemaekers) – 77. Raspadori, 84. Raspadori (D. Berardi)

Karty:   62. Djuričić (SAS)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:13.

AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria (87. Kalulu), Kjaer, Tomori, Dalot – Meïté, Kessié – Saelemaekers (87. Castillejo), Çalhanoğlu (74. Krunić), Rebić (74. Mandžukić) – Leao.
Náhradníci: Jungdal, Tătăruşanu – Castillejo, B. Díaz, Gabbia, Hauge, Krunić, Kalulu, Mandžukić, A. Romagnoli, Tonali.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (65. Toljan), Marlon, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Locatelli, Obiang (73. Maxime López) – D. Berardi, Djuričić (65. Traorè), Boga (84. Haraslín) – Defrel (65. Raspadori).
Náhradníci: Pegolo – Bourabia, Haraslín, Chiricheş, Maxime López, Magnanelli, Oddei, Raspadori, Peluso, Rogério, Toljan, Traorè.

Rozhodca: Sacchi – Baccini, Cecconi