Menu

Ďalšie

Oktagon MMA

Robert Bryczek - Kaik Brito

Víťaz: Brito

koniec udalosti

01.05.2021, 23:13 • Dávid Švec

01:32

Je hotovo, je vymaľované, Bryczek skončil! Máme tu koniec zápasu, KAIK BRITO na zemi pohotovo tvrdými údermi ukončil zápas, ringový rozhodca Jan Voborník už nedovolil Bryczekovi pokračovať ďalej! (23:17:19)

01:20

Kaik Brito triafa ďalšie tvrdé údery!

01:10

Vzájomná zadná, Bryczek padá na zem!

00:59

Ďalšia tvrdá zadná od Brita dopadla presne!

00:52

Dve dobré predné v podaní Brita dopadli absolútne presne.

00:33

Prvý pokus o zadnú v podaní Brita.

00:20

Úvod zápasu je obojstranne opatrný.

00:01

Prvé kolo sa práve začalo!
Ako druhý vstupuje do klietky Poliak Robert Bryczek.
Ako prvý prichádza do klietky Brazílčan Kaik Brito.
O co-main event, ve kterém velmi pravděpodobně půjde o nového vyzyvatele o pás ve welterové váze, se postará Robert Bryczek (bilance 12-3), borec, který sice v posledním duelu v rámci organizace prohrál s Leandrem Silvou, dokázal už však zdolat Matého Kertesze a po porážce od Silvy se vrátil na vítěznou vlnu po úspěších proti Jacku Jedraszczykovi a Virigiliu Frasineacovi, v obou případech na TKO.

Zastavit jej ale bude chtít Kaik Brito (bilance 13-3), který se v organizaci představil v roce 2019, kdy na TKO porazil Gábora Borároše. Poté sice prohrál v Rusku v organizaci RCC s Pavlem Gordějevem, dnes si však chce bilanci vylepšit a stát se contenderem o welterový pás.
Dobrý večer u akce organizace OKTAGON MMA. Společně se podíváme na zápas v welterové váze, ve kterém se střetnou Robert Bryczek a Kaik Brito.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

Robert Bryczek - Kaik Brito

Víťaz: Brito

koniec udalosti