Menu

Ďalšie

Oktagon MMA

Petr Kníže - Andrea Fusi

Víťaz: Kníže

koniec udalosti

01.05.2021, 23:32 • Dávid Švec

Petr Kníže: "Cítil som, že sadol už prvý úder. Pri pletive už bolo jasné, že moja sila je morbídna a mám navrch. Vôbec som nemyslel na armtriangle, chcel som nejaký pekný lakeť, alebo niečo podobné. Všetko sadlo ako malo. Nechcel som robiť žiadne submisie, ale keď už to tam bolo, tak snáď to nenechám tak." (23:39:34)

02:45

Neuveriteľné, je koniec! PETR KNÍŽE vo veku 43 rokov pohodlne ukončil na armtriangle talianského bojovníka Andreu Fusiho. Neskutočný výkon hodný legendy!

02:44

Kníže si vylepšil pozíciu a chytá si armtriangle!

02:33

Dva tvrdé lakte v podaní českého bojovníka.

01:55

Kníže je vo výbornej pozícii, ale ešte si ju vylepšuje. Talian sa zúfalo snaží o únik.

01:33

Kníže sa obtočil okolo talianského bojovníka a pohotovo ho strhol na zem.

01:01

Fusi sa na pletive bráni dobrými kolenami, následne pokus o zdvihák v podaní Taliana.

00:36

Kníže aktuálne natlačil Fusiho na pletivo.

00:20

Prvá kombinácia úderov v podaní Kníže, trafil hneď tvrdú prednú.

00:01

Prvé kolo sa práve začalo!
Ako druhý prichádza do klietky český bojovník Petr "Monster" Kníže. Veterán, legenda tohto športu u našich západných susedov.
Ako prvý prichádza do klietky v hlavnom zápase večera Talian Andrea "Il Barbarro" Fusi.
Hlavní duel večera obstará Petr „Monster“ Kníže (bilance 11-1), legenda českého MMA, který si dal ve svých 43 letech jeden velký cíl – vybojovat ve welterové váze titul organizace OKTAGON MMA a prvním krokem a zároven premiérou v této organizaci bude zápas proti Fusimu. Kníže se vrací do klece po hodně dlouhé době, naposledy bojoval v říjnu 2019 v organizaci IAF a hned v prvním kole porazil Simona Carlsena na TKO. Dnes bude velkým favoritem a výhrou se hodlá přiblížit svému cíli.

Ztížit mu to ale bude chtít Andrea „Il Barbaro“ Fusi (bilance 8-5). Ital má za sebou zápasy i ve světoznámé organizaci Bellator, kde má bilanci 1-1. Nejprve tam porazil Waltera Pugliesiho na body a poté stejnou metodou s ním prohrál odvetu. Ta se odehrála v říjnu 2019 a byl to zatím poslední Fusiho zápas.
Dobrý večer u akce organizace OKTAGON MMA. Společně se podíváme na zápas v catchweight do 80 kg, ve kterém se střetnou Petr Kníže a Andrea Fusi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:30.

Petr Kníže - Andrea Fusi

Víťaz: Kníže

koniec udalosti