Menu

Futbal

Európska liga

AS Rím – Manchester United

3:2

koniec (0:1)

06.05.2021, 21:00 • Stadio Olimpico, Rím • Semifinále • Michal Sadlek

90+2

Žltú kartu za podrazenie rozohrávajúceho protihráča dostáva Brandon Williams (Manchester United).

86

Fred zablokoval strelu spoza šestnástky tak, že sa lopta odrazila priamo pred voľného Cristanteho. Ten pohotovo vystrelil pod brvno, gólman Manchesteru United de Gea ale výborným reflexívnym zákrokom loptu vyrazil.

84

Žltú kartu za taktický faul v strede poľa dostáva Bryan Cristante (AS Rím).

84

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Juan Mata.

83

83. Alex Telles (vla.) (ASR) - 3:2

83

AS Rím dal gól!
Rimania sa opäť dostávajú do vedenia! Santonov center podbehol Telles, za ktorým sa lopta dostala k Zalewskému a ten z prvej vystrelil tak, že smoliar tohto okamihu ALEX TELLES zrazil loptu priamo medzi nohy vlastného brankára de Geu.

76

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Pedro, prichádza Nicola Zalewski.

76

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Edin Džeko, prichádza Borja Mayoral.

74

Mchitarjan si narazil loptu s Pellegrinim, ktorý mu ju vrátil prihrávkou na ľavú stranu šestnástky a Armén následne z pomerne ostrého uhla trafil pravú tyč de Geovej brány.

73

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Edinson Cavani, prichádza Marcus Rashford.

72

Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Rick Karsdorp (AS Rím).

72

Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Edinson Cavani (Manchester United).

69

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Bruno Peres, prichádza Davide Santon.

68

68. Edinson Cavani (MAN) - 2:2

68

Manchester United dal gól!
Je opäť vyrovnané! Bruno Fernandes nacentroval loptu z ľavého krídla do stredu šestnástky, kam si spoza Manciniho nabehol EDINSON CAVANI a prudkou hlavičkou k zemi nedal šancu domácemu gólmanovi Mirantemu.

66

Bruno Fernandes potom vysunul prihrávkou na pravú stranu šestnástky AS Rím do streleckej pozície Greenwooda, ktorý strelou ponad padajúceho brankára Miranteho poslal loptu tesne mimo vzdialenejšej tyče domácej brány.

64

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Paul Pogba, prichádza Nemanja Matić.

62

Rimania mali hneď ďalšiu gólovú príležitosť! Pedrov center na prednú tyč tečoval Mchitarjan, ktorý trafil nohu stojaceho brankára de Geu. Od neho sa lopta odrazila tak, že skončila tesne pred bránkovou čiarou.

61

Rimania už mohli viesť o dva góly! Pedrov center z pravej strany šestnástky nasmeroval Džeko hlavou zblízka priamo do brankára de Geu, od ktorého sa lopta odrazila mimo brány United.

60

60. Bryan Cristante (ASR) - 2:1

60

AS Rím dal gól!
Domáci sa v priebehu zhruba troch minút dostávajú do vedenia! Lorenzo Pellegrini vypichol pred šestnástkou Manchesteru United Fredovi loptu tak, že sa trochu šťastne odrazila na hranici šestnástky k BRYANOVI CRISTANTEMU. Ten ju pohotovou strelou z prvej poslal k pravej tyči de Geovej brány.

58

Žltú kartu za šliapnutie na nohu Darboeho v strede poľa dostáva Fred (Manchester United).

57

57. Edin Džeko (ASR) - 1:1

57

AS Rím dal gól!
Je vyrovnané! Na center Pellegriniho takmer z bránkovej čiary z ľavej strany šestnástky si nabehol Pedro. Tomu sa strela vôbec nevydarila, loptu ale trafil tak, že ju mohol neobsadený EDIN DŽEKO zblízka hlavou doraziť do siete.

46

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Aaron Wan-Bissaka, prichádza Brandon Williams.

46

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Luke Shaw, prichádza Alex Telles.

45+2

Cavani si spracoval prihrávku z ľavého krídla a následne posunul loptu do šestnástky na Bruna Fernandesa, ktorý technickou strelou z prvej tesne minul ľavú tyč Miranteho brány.

42

Džeko posunul loptu z prvej po Pellegriniho prihrávke na ľavú stranu šestnástky, kde sa cez Baillyho pretlačil k hraciemu predmetu Mchitarjan. Ten hneď vystrelil mimo brankára de Geu, práve Bailly však jeho strelu pred bránkovou čiarou zastavil.

41

Greenwood si potiahol loptu na pravú stranu šestnástky domácich a pomalou strelou po zemi nakoniec len tesne minul bránu Miranteho.

39

39. Edinson Cavani (MAN) - 0:1

39

Manchester United dal gól!
Hostia otvárajú skóre dnešného zápasu a ešte výraznejšie navyšujú svoj náskok v dvojzápase! Fred vysunul na konci rýchleho protiútoku kolmicou za obranu AS Rím EDINSONA CAVANIHO, ktorý si loptu potiahol k šestnástke a tvrdou strelou prekonal vybiehajúceho brankára Miranteho.

34

Džeko si dlho navádzal loptu na strelu, ktorú napokon zrazil Maguire do ľavej strany. Odtiaľ hneď strieľal Pellegrini, jeho pokus ale letel priamo na brankára de Geu, ktorý loptu vyrazil.

31

31. Henrich Mchitarjan (ASR)

31

Džeko si spracoval nákop pred šestnástku a posunul loptu na pravé krídlo na rozbehnutého Pedra. Pri nábehu na jeho center potom predskočil brankára de Geu Mchitarjan, hlavičkou ale loptu usmernil mimo vzdialenejšej tyče brány Manchesteru United.

30

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Chris Smalling, prichádza Ebrima Darboe.

26

26. Edinson Cavani (MAN)

26

Ďalšia gólová príležitosť Edinsona Cavaniho! Uruguajčan dostal prihrávku na pravú stranu šestnástky AS Rím, strelu ale príliš neumiestnil a jeho tvrdú strelu pod brvno takmer presne do stredu brány gólman Mirante vyrazil.

20

20. Edinson Cavani (MAN)

20

Bruno Fernandes vysunul oblúčikom za obranu AS Rím do šestnástky Cavaniho, ktorý podobným oblúčikom preloboval vybiehajúceho brankára Miranteho. Gól však nestrelil, pretože lopta spadla na brvno domácej brány.

18

Prvú žltú kartu dostáva za podrazenie Peresa Aaron Wan-Bissaka (Manchester United).

5

5. Henrich Mchitarjan (ASR)

5

Center z rohu domáceho tímu sa dostal na zadnú tyč k Mchitarjanovi, ktorý zblízka nasmeroval hlavou loptu do bočnej siete de Geovej brány.

4

Pellegriniho center z priameho kopu si spracoval Mancini rukou v bránkovisku, čo uniklo rozhodcom, a zblízka pohotovo strieľal na bránu. De Gea skvelým reflexívnym zákrokom loptu vyrazil.

Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.

AS Rím – Manchester United

3:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 57. Džeko, 60. Cristante, 83. Telles (vla.) – 39. Cavani, 68. Cavani

Karty:   72. Karsdorp (ASR), 84. Cristante (ASR) – 18. Wan-Bissaka (MAN), 58. Fred (MAN), 72. Cavani (MAN), 90+2. B. Williams (MAN)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:15.

AS Rím: Mirante – Karsdorp, Smalling (30. Darboe), Ibañez, Peres (69. Santon) – Cristante, Mancini – Pedro (76. Zalewski), Lorenzo Pellegrini (C), Mchitarjan – Džeko (76. B. Mayoral).
Náhradníci: Boer, Fuzato – Santon, B. Mayoral, Kumbulla, Bove, Ciervo, Darboe, Zalewski.

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka (46. B. Williams), Bailly, Maguire (C), Shaw (46. Telles) – van de Beek, Fred – M. Greenwood, B. Fernandes (84. Mata), P. Pogba (64. N. Matić) – Cavani (73. Rashford).
Náhradníci: Grant, D. Henderson – Lindelöf, Mata, Rashford, A. Diallo, Telles, N. Matić, B. Williams, Tuanzebe, McTominay, Elanga.

Rozhodca: Brych – Borsch, Lupp (GER)

Prvý zápas: Manchester United - AS Rím 6:2