Menu

Tenis

French Open - štvorhra žien (antuka)

Ka. Plíšková, Kr. Plíšková – B. Krejčíková, K. Siniaková (2)

0:2 4:6, 4:6

koniec

08.06.2021, 12:12 • Kurt Simonne Mathieuové, Paříž (FRA) • Štvrťfinále • Milan Huppert cz

Tipsport: 3.45 1.31

České derby opanovaly favoritky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková, které porazily sestry Plíškovy po setech 6:4 a 6:4.

Turnajové dvojky zahájily zápas skvěle, když v prvním gemu získaly výhodu brejku, o tu však ve čtvrté gemu přišly. Touto skutečností se nenechaly rozhodit a v sedmé hře získaly výhodu zpět a udržely si ji až do koncovky, kdy Kateřina Siniaková na servisu odvrátila dva brejkboly, aby následně proměnila první setbol.

O osudu druhého dějství rozhodoval jediný brejk, který turnajové dvojky urvaly v devátém gemu čistou hrou při servisu Karolíny Plíškové, načež při podání Barbory Krejčíkové proměnila Siniaková druhý mečbol u sítě.

V semifinále se Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou utkají s vítězkami zápasu Linetteová/Peraová – Pavljučenkovová/Rybakinová. (13:39:16)

Konec zápasu

0:2; 4:6 - B. Krejčíková, K. Siniaková

4:6

Je konec! Barbora Krejčíková podle očekávání servírovala do bekhendu Kristýny Plíškové, která nalila na vítězný volej Kateřině Siniakové, královehradecká rodačka nezaváhala.

30-40

Buď a nebo. Karolína Plíšková zariskovala na returnu, bekhendem míček napálila po lajně. Krejčíková v záklonu chybovala.

15-40

První forhend Kristýny Plíškové ještě na základní čáru dopadl, avšak ten druhý až za ni. Turnajové dvojky mají dvě příležitosti k ukončení utkání!

15-30

Siniaková na síti ubránila nabíhaný forhend Karolíny Plíšková. Barbora Krejčíková následně hrála proti dvěma soupeřkám na síti a úspěšně vytloukla bloky Kristýny.

15-15

Bekhendový return Kristýny zastavila páska.

15-0

Cestu za vítězstvím nezačíná Barbora Krejčíková ideálně, dvojchybou.

4:5

Konec přestávky, podávat bude Barbora Krejčíková.

4:5

Následuje přestávka a výměna stran.

4:5

0:1; 4:5 - B. Krejčíková, K. Siniaková

4:5

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková jsou jedinou hru od postupu do semifinále. Na síti znovu úřadovala Kateřina Siniaková, rodačka z Hradce Králové ve finále gemu vyprodukovala vítězný volej.

0-40

Nasazené dvojky mají výhodu tří, možná rozhodujících brejkbolů! Dobrou práci odvedla Kateřina Siniaková, která u sítě nadvakrát prolomila defenzivu Kristýny.

0-30

Sestry si zadělávají na problémy! Kristýna Plíšková skvěle přeběhla, ale místo vítězného voleje trefila síť.

0-15

Dobré oko, ale nepřesná ruka. Karolína Plíšková zaregistrovala přeběhnutí Siniaková, ale forhend poslala do autu.

4:4

0:1; 4:4 - B. Krejčíková, K. Siniaková

4:4

Kateřina Siniaková proměnila okamžitě ten první, za servisem na téčko se Karolína Plíšková jenom podívala.

15-40

Přímý bod po podání ven z kurtu přináší dva gemboly.

15-30

U sítě stojící Kristýna Plíšková nechala celý průběh výměny na sestře, přestože měla dvakrát možnost se zapojit. Její sestra se neubránila.

15-15

Důležitý fiftýn pro turnajové dvojky. Kateřina Siniaková v přestřelce s Kristýnou Plíškovou uspěla, druhá z Češek napálila forhend pod pásku.

15-0

Pokud by dvojčata vybojovala tento gem, tak by se výrazně přiblížila zisku druhé sady. A začínají dobře, po forhendu Karolíny chybovala Siniaková.

4:3

Konec přestávky, podávat bude Kateřina Siniaková.

4:3

Následuje přestávka a výměna stran.

4:3

Čistá hra i na druhé straně. Kristýna Plíšková zaznamenala tři přímé body v řadě, tentokráte na podání neměla žádné problémy.

40-0

Bekhendový return Krejčíkové zastavila páska.

30-0

Přímý bod po podání na kříž.

15-0

Velmi dobrou práci odvedla Kristýna Plíšková. Všimla si pohybu Siniakové směrem na střed, a tak ji po lajně prohodila.

3:3

0:1; 3:3 - B. Krejčíková, K. Siniaková

3:3

Čistou hrou favoritky srovnaly stav druhého setu na 3:3. Kristýna Plíšková znovu returnovala slabě přímo do Siniakové, která nezaváhala ani při dalším voleji.

0-40

Nevynucená chyba Karolíny posouvá sokyně ke třem gembolům. Nalitý bekhend napálila vší silou do pásky.

0-30

Povedený servis ven z kurtu returnovala Kristýna Plíšková pouze do Kateřina Siniakové stojící na síti. Za vyprodukovala vítězný volej.

0-15

Barboru Krejčíkovou vůbec nerozhodil náběh Karolíny Plíškové na síť. Napoprvé její snahu o prohoz soupeřka zachytila, na druhý pokus už byla krátká.

3:2

Konec přestávky, podávat bude Barbora Krejčíková.

3:2

Následuje přestávka a výměna stran.

3:2

0:1; 3:2 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

3:2

Kateřina Siniaková si neporadila s druhým podáním Karolíny Plíškové, return umístila pod pásku. Tím také celý gem uzavřela.

A-40

Přímý bod po podání ven z dvorce.

40-40

Karolína Plíšková hrozbu ztráty podání, zatím, odvrátila. Poslala povedený servis na střed, Kristýna vzápětí na síti nezaváhala.

40-A

Třetí získaný fiftýn v řadě pramení v brejkbol! Dobře na síti zahrála Barbora Krejčíková, jež dokázala zahrát vítězný volej mimo dosah Karolíny.

40-40

Kristýna Plíšková měla na raketě zisk gemu, jenže v důležitý okamžik selhala. Zdánlivě snadný bekhendový volej poslala pod pásku.

40-30

Gem ještě nekončí. Kateřina Siniaková přeběhla proti forhendu Karolíny Plíšková a míček napálila mezi obě sestry.

40-15

Siniaková poslala bekhendový return do pásky.

30-15

Přímý bod po podání ven z kurtu.

15-15

Po returnu Kateřina Siniaková čelila dvěma smečím. S první od Kristýny si poradila, na druhou od Karolíny již nedosáhla.

0-15

Forhendový return Barbory Krejčíkové měl světové parametry. Karolína musela hodně couvat, v záklonu trefila pásku.

2:2

0:1; 2:2 - B. Krejčíková, K. Siniaková

2:2

Nejdelší výměnu střetnutí opanovaly nasazené dvojky. Přestřelku mezi Kateřinou Siniakovou a Kristýnou Plíškovou ukončila druhá zmíněná tvrdým forhendem do sítě.

30-40

Kristýna Plíšková naznačila přeběhnutí, avšak zůstala na místě, čímž Siniakovou překvapila a nahrála jí na vítězný volej.

15-40

Minimálně jednou ještě Kateřina Siniaková bude muset v tomto gemu odservírovat. Neporadila si totiž s tvrdým bekhendem Karolíny, míček umístila do sítě.

0-40

A do třetice pokažený return.

0-30

S returnem si následně neporadila ani Kristýna.

0-15

Return Karolíny Plíškové doletěl za základní čáru.

2:1

Konec přestávky, podávat bude Kateřina Siniaková.

2:1

Následuje přestávka a výměna stran.

2:1

0:1; 2:1 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

2:1

Hrát lob přes vysokou Karolínu Plíškovou je velká odvaha. Krejčíková si ale věřila a zkusila ji. Narazila, za prudkou smečí se jen ohlédla.

40-15

Čistá hra se nekoná. Kateřina Siniaková si dala hodně záležet na bekhendovém krosu, který poslala těsně nad páskou. Kristýna byla bez šance.

40-0

Příliš vysoký return Krejčíkové potrestala Karolína Plíšková bez servítek. Smeč napálila mimo dosah Siniakové.

30-0

Karolína Píšková doplnila sovu sestru na síti a výsledkem byl vybojovaný fiftýn. S volejem Kristýny si ještě Krejčíkové poradila, s tím od Karolíny již Siniaková nikoliv.

15-0

Kateřina Siniaková měla možnost přeběhnout, nicméně rozhodla se až na poslední chvíli a na dlouhou ruku poslala míček jenom do sítě.

1:1

Druhý gem druhého setu uzavřel Barbora Krejčíková esem na téčko.

0-40

Na síti si s těžkým volejem poradila Siniaková na jedničku. V záklonu jí pak Kristýna nahrála na smeč, kterou její krajanka nepohrdla.

0-30

Barbora Krejčíková si včas všimla, že Karolína Plíšková přebíhá. Brněnská rodačka bez problémů umístila bekhend na odkrytou polovinu kurtu.

0-15

Return Karolíny Plíškové zastavila páska.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Barbora Krejčíková.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

0:1; 1:0 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

1:0

První gem druhého setu zvládla dvojčata hravě. Karolína dělovým forhendem dostala pod tlak Krejčíkovou, výměnu pak na síti zakončila vítězným volejem Kristýna.

40-15

Přímý bod po podání ven z kurtu.

30-15

Barbora Krejčíková odvedla na returnu dobrou práci. Míček napálila pod nohy Karolíny, která v poměrně velkém záklonu přestřelila dvorec.

30-0

Opět hra přes Siniakovou, která pod tlakem nalila na smeč Kristýně Plíškové, jež vypálila nechytatelně na stranu Krejčíkové.

15-0

Siniakovou zradil nečekaný odraz míčku od antuky. Ještě natáhla ruku, ale balónek trefila jenom rámem.

0:0

Začíná druhý set.

4:6

0:1; 4:6 - B. Krejčíková, K. Siniaková

4:6

Nasazené dvojky využily hned první příležitost k ukončení setu. S nabíhaným bekhendem Kristýny Plíškové si Krejčíková poradila a napálila ji balónek pod nohy. Následný volej neměl šanci na úspěch.

40-A

Třetí příležitost k vyrovnání nepřichází, sestry naopak budou čelit brejkbolu. Karolína vymyslela příliš krátký lob, Siniaková výměnu zabila nekompromisním forhendovým volejem. První setbol.

40-40

I při druhém brejkbolu Kristýna chybovala na returnu.

A-40

Velmi chytře si počínala Karolína. Světová desítka ve dvouhře se podívala na postavení soupeřek, aby pak poslala míček přesně mezi ně.

40-40

Nekompromisně odvrácený. Kateřina Siniaková si u sítě smlsnula na příliš pomalém returnu Kristýny Plíškové.

40-30

Po smůle se na sestry usmálo i štěstí. Forhend Karolíny Plíškové přizvedla páska přesně tak, aby za míčkem neměla šanci ani jedna ze soupeřek doběhnout. Brejkbol!

30-30

Přímý bod po podání na kříž.

30-15

Dvojčata bojují. Po returnu zvládla Karolína i následný forhend, jenž umístila po lajně, následně Krejčíková chybovala bekhendem.

15-15

Smůla nyní potkala Kristýny Plíškovou, která získala navrch proti Krejčíkové, jenže závěrečný forhend napálila rámem rakety.

15-0

Return Karolíny Plíškové letěl těsně nad páskou, což Siniakové nadělalo velké problémy, její bekhendový volej nakonec zastavila páska.

4:5

Konec přestávky, podávat bude Barbora Krejčíková.

4:5

Následuje přestávka a výměna stran.

4:5

0:0; 4:5 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

4:5

Velmi blízko byly nasazené dvojky k prodloužení devátého gemu do shody. Kateřina Siniaková dobře mířila prohoz po lajně proti Karolíně, k její smůle však míček doletěl za základní čáru.

40-30

Slabšího druhého podání využila Barbora Krejčíková bez servítek, forhendový kros napálila zcela mimo dosah Kristýny.

40-15

A další výborný stopvolej v podání Karolíny Plíškové, i v tomto případě byla Siniaková bez šance.

30-15

Dvojčata si rychle berou vedení v gemu zpět. Karolína přeběhla proti returnu Krejčíkové, Siniaková neměla možnost včas zareagovat.

15-15

Lob Kateřiny Siniakové přes Karolíny neměl chybu. Rodačka z Hradce králové si následně věřila na volej proti vysokému bekhendu Kristýna, který trefila fantasticky, křížem ven z kurtu.

15-0

Přímý bod po servisu na kříž.

3:5

0:0; 3:5 - B. Krejčíková, K. Siniaková

3:5

Favoritky proměnily gembol a jsou jediný gem od vítězství v prvním setu. Dvojčata se dostala z pod tlaku, ale výměnu do vítězného konce nedotáhla, zastavil je bekhend Karolíny pod pásku.

40-A

Druhý fiftýn v řadě pro nasazené dvojky, které jsou ve výhodě gemboly. SIniaková vymyslela parádní kraťas na stranu Karolíny, jež zůstala stát na základní lajně.

40-40

Shoda. Minisouboj mezi Kateřinou Siniakovou a Kristýnou Plíškovou tentokráte dopadl úspěšně pro prvně jmenovanou, výměnu ukončil bekhend do sítě.

40-30

Gembol nebo brejkbol? Platí druhá možnost! Siniaková si zase musela odcouvat proti bekhendu Kristýny, aby vzápětí ze stejné strany poslala míček do autu.

30-30

Kristýna Plíšková umístila forhendový return o dobrý metr za základní lajnu.

30-15

Kateřina Siniaková trefuje dvojchybu, první svého páru.

15-15

Tentokráte si Siniaková poradila o poznání lépe. Delším bekhendem dostala Kristýnu pod tlak, i ona chybovala.

15-0

Kristýna Plíšková zatlačila Siniakovou pod tlak delším bekhendovým returnem. Rodačka z Hradce Králové v záklonu napálila míček z bekhendu do sítě.

3:4

Konec přestávky, podávat bude Kateřina Siniaková.

3:4

Následuje přestávka a výměna stran.

3:4

0:0; 3:4 - B. Krejčíková, K. Siniaková

3:4

Karolína Plíšková zariskovala, výsledkem je její čtvrtá dvojchyba. Nasazené dvojky tak opět vedou o brejk.

15-40

V posledních dnech výborně hrající Krejčíková dlouho dopředu avizovala přeběhnutí, přesto jí Karolína hrála do rakety. Na kratší volej reagovala Kristýna nepřesným úderem. Dva brejkboly!

15-30

Třetí dvojchyba Plíškových, všechny tři vyprodukovala Karolína.

15-15

S vyšším returnem si Kristýna Plíšková hravě poradila. Natáhla levou ruku a bekhendovým volejem posadila míče na lajnu.

0-15

Barbora Krejčíková opanovala přestřelku proti Karolíně Plíškové. Rozhodující byl kratší forhend ven z kurtu, na nějž soupeřka nedosáhla.

3:3

0:0; 3:3 - B. Krejčíková, K. Siniaková

3:3

Na čtvrtý pokus již sesterské duo zvládlo return, jmenovitě Kristýna. Ta ovšem hned vzápětí přestřelila z bekhendu.

0-40

Return následně nezvládla ani Karolína Plíšková.

0-30

Bekhendový return Kristýny Plíškové zastavila páska.

0-15

Krejčíková otevřela šestou hru esem na kříž.

3:2

Konec přestávky, podávat bude Barbora Krejčíková.

3:2

Následuje přestávka a výměna stran.

3:2

0:0; 3:2 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

3:2

Třetí pokažený return v řadě, druhý od Barbora Krejčíková, která pálila z forhendu do sítě. Dvojčata vybojovala třetí gem v řadě a poprvé v utkání vedou.

40-15

Forhendový return Siniakové doletěl za základní čáru.

30-15

Přímý bod po podání ven z dvorce.

15-15

Krejčíková výborně přeběhla, ale volej umístila ideálně pod tělo Karolíny Plíškové. Ta ji křížem prohodila, situaci už nezachránila ani Siniaková.

0-15

S velkým přehledem Barbora Krejčíková získala fiftýn. Forhendy trpělivě zásobovala Kristýna Plíškovou, tu donutila kapitulovat.

2:2

0:0; 2:2 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

2:2

Vyrovnáno! Barbora Krejčíková na síti sama proti dvěma neuspěla. Kristýna posléze poslala stopvolej na stranu Siniakové, jež neměla šanci balónek dostihnout.

40-15

Kristýna Plíšková returnovala rámem rakety do sítě.

40-0

Siniaková zaznamenává dvojchybu, dvojčata mají tři brejkboly!

30-0

Nasazené dvojky hrají častěji na Kristýnu Plíškovou, ta si ovšem počíná velmi solidně. Nyní opět výborně oběhala výměny, na jejímž konci Siniaková selhala při smeči.

15-0

Siniakové vůbec nevyšel bekhendový úder po podání. Její parťačka Krejčíková měla velké štěstí, že ji míček netrefil do hlavy.

1:2

Konec přestávky, podávat bude Kateřina Siniaková.

1:2

Následuje přestávka a výměna stran.

1:2

0:0; 1:2 - Ka. Plíšková, Kr. Plíšková

1:2

Musely hodně zabojovat, nakonec ovšem dvojčata slaví zisk prvního gemu. Fiftýn vybojovala Kristýna Plíšková, jež si skvěle počínala u sítě, proti kratšímu voleji Siniaková ve finále poslala míček v předklonu pod pásku.

A-40

Přímý bod po podání ven z dvorce.

40-40

Karolína Plíšková měla velké štěstí, že druhé podání vměstnala do vymezeného čtverce. Siniaková s problémy vybrala return, jímž nahrála na vítězný volej Kristýně.

40-A

Po gembolu brejkbol! Karolína Plíšková nejspíše hrála příliš dlouhý bekhend, avšak Kateřina Siniaková si věřila a bekhendovým volejem zapsala vítězný úder.

40-40

Druhá dvojchyba Karolíny, gem pokračuje.

A-40

Barbora Krejčíková zkusila zajímavě změnit rytmus hry a po lajně prohodit Kristýnu Plíškovou, avšak míček poslala o poměrně velký kus do autu.

40-40

Třetí gem čtvrtfinále čtyřhry míří do shody. Kateřina Siniaková zatlačila pod tlak Karolínu, ta jej neustála a chybovala.

40-30

Po nepřesném forhendovém returnu Krejčíkové mají dvojčata výhodu gembolu.

30-30

Karolína Plíšková vzápětí trefuje první dvojchybu zápasu.

30-15

Přímý bod po servisu na téčko.

15-15

Parádní forhendový return Kateřiny Siniakové proti slabšímu druhému servisu sokyně. Karolína pustila míček do autu, ten však ještě lízl lajnu.

15-0

Kristýna po výborném servisu dvojčete měla dostatek času na přeběhnutí proti slabému returnu Krejčíkové a stopvolejem nedala Siniakové šanci.

0:2

0:0; 0:2 - B. Krejčíková, K. Siniaková

0:2

Favoritky potvrdily brejk a vedou 2:0. Kristýna naznačila, že bude hrát volej, ale nakonec nechala sestru ve štychu. Karolína pak v těžké pozici chybovala.

15-40

Bekhendový return Kristýny doplachtil za základní čáru.

15-30

Return Karolíny na tělo neměl chybu. Barbora musela hodně couvat, v mírném záklonu poslala úder mimo vymezené území.

0-30

Přímý bod po podání ven z kurtu.

0-15

Barbora Krejčíková ukazuje, že v posledních týdnech hraje ve velké formě. Ze stojné pozice vypálila parádní forhend kros, Karolína neměla šanci.

0:1

Konec přestávky, podávat bude Barbora Krejčíková.

0:1

Následuje přestávka a výměna stran.

0:1

0:0; 0:1 - B. Krejčíková, K. Siniaková

0:1

Druhou příležitost ovšem Siniaková s Krejčíkovou využily a na úvod tak hned vybojovaly brejk. Kristýna Plíšková umístila bekhend za základní lajnu.

30-40

První možnost dvojčata úspěšně odvrátila. Kristýna poslala tvrdý servis na Siniakovou a neméně kvalitní forhend. Na druhou ránu hráčka na příjmu nedokázala reagovat.

15-40

Hned v prvním gemu nasazené dvojky disponují dvěma brejkboly. Úvodní hra zatím patří Siniakové, jež bekhendem naběhla k síti, načež výměnu do zdárného konce dotáhla smečující Krejčíková.

15-30

A znovu skvělá Siniaková! Na síti přeběhla a zahrála kratší bekhendový stopvolej, na nějž Kristýna nenašla odpověď.

15-15

Skvělou práci odvedla Kateřina Siniaková. Počkala si na přeběh Karolíny u sítě a prohodila ji bekhendem do protipohybu.

15-0

První výměnu uhrála pro svou dvojici Kristýna Plíšková. Po servisu musela hrát ještě bekhende, načež Krejčíková ze stejné strany chybovala.

0:0

Utkání právě začalo.
Všechny čtyři aktérky čtvrtfinále jsou na kurtu, kde momentálně probíhá rozpinkávání. Los vyhrály sestry Plíškovy, které si vybraly servis.
Vzájemné zápasy

Půjde o třetí vzájemný duel, bilance je zatím vyrovnaná 1:1. Před dvěma lety zvítězily v Cincinnati na tvrdém povrchu dvojčata Plíškovy, o rok později na exhibici v Česku vyhrály v supertiebreaku třetího setu Krejčíková se Siniakovou.
Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková

Tato česká dvojice spolu hraje výrazně častěji. Spolupráce funguje parádně a pro sebe a svou zemi sbírá další a další úspěchy. Na kontě mají bok po boku dva grandslamové tituly, jeden z French Open, druhý z Wimbledonu, oba z roku 2018. Letos byly Češky blízko třetímu úspěchu na grandslamu, avšak ve finále Australian Open nezvládly zápas s Mertensovou a Sabalenkovou. V rámci French Open nejprve porazily Hesseovou a Tanovou, následně Heinenovou a Peschkeovou, oba zápasy ovládly ve dvou setech. Tři sady potřebovaly Češky v osmifinále, ale nakonec i kanadské duo Dabrowská/Fernandezová udolaly.
Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková

Sestry Plíškovy hrají převážně dvouhru, ale v rámci druhého sezónního grandslamu se rozhodly zkusit štěstí a zatím se jim daří nad očekávání. Před Roland Garros spolu letos odehrály jediný turnaj, v Dubaji došly do osmifinále. Ve Francii dvojčata v prvním kole povolily Krunićové s Trevisanovou jediný gem. Na další dvě utkání potřebovaly tři sety, proti Xu/Čang a Niculescuová/Ostapenková byly v rozhodujícím dějství tou úspěšnější dvojicí.
Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné úterní poledne! Vítám vás při sledování čtvrtfinále čtyřhry žen na francouzském French Open, v němž se zaměříme na české derby, dvojčata Plíškovy se postaví krajankám Barboře Krejčíkové a Kateřině Siniakové.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Ka. Plíšková, Kr. Plíšková – Krejčíková, Siniaková

0:2 4:6, 4:6

koniec

Späť na online

Rozhodca: Renaud Lichtenstein (FRA)

Štatistiky:
čas zápasu: 1:15
2. set: 0:33
Ka. Plíšková, Kr. Plíšková - Krejčíková, Siniaková
2. set Stretnutie 2. set
Čas
0:33 1:15 0:33
získané body celkom
23 53 66 30
najdlhšia séria získaných bodov
5 6 8 8
Setboly
0 0 3 2
Mečboly
0 0 2 2
víťazné údery *
0 0
nevynútené chyby *
0 0
úspešnosť na sieti *
0 %
0 %
Štatistiky na podaní
Čas hier pri vlastnom podaní
0:11 0:28 0:29 0:13
Esá **
0 0 3 2
Dvojchyby **
0 4 3 1
udržané podania
4 / 5
80 %
7 / 10
70 %
9 / 10
90 %
5 / 5
100 %
Odvrátené brejboly
1 / 2
50 %
3 / 6
50 %
4 / 5
80 %
0 / 0
0 %
body pri vlastnom podaní
18 / 28
64 %
36 / 62
58 %
40 / 57
70 %
20 / 25
80 %
body po 1. podaní *
29 / 43
67 %
28 / 37
76 %
body po 2. podaní *
7 / 19
37 %
12 / 20
60 %
úspešnosť 1. podania *
69 %
65 %
úspešnosť 2. podania *
0 %
0 %
priemerná rýchlosť prvého podania *
priemerná rýchlosť druhého podanie *
najrýchlejšie podanie *
Štatistiky na príjme
Premenené brejkboly
0 / 0
0 %
1 / 5
20 %
3 / 6
50 %
1 / 2
50 %
body pri súperovom podaní
5 / 25
20 %
17 / 57
30 %
26 / 62
42 %
10 / 28
36 %
body po príjme 1, podania *
9 / 37
24 %
14 / 43
33 %
body po príjme 2. podania *
5 / 20
25 %
8 / 19
42 %
Informáciu ku štatistikám

Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne