Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Bayern Mníchov – VfL Bochum

7:0

koniec (4:0)

18.09.2021, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • 5. kolo • Michal Raška cz

Tipsport: 1.06 17.9 35.0

79

Bayern právě vstřelil branku!
7:0 a tohle je už debakl! Leon Goretzka chtěl postrčit míč do vápna, což se mu povedlo až na podruhé a Thomas Müller zakončil, ovšem jeho pokus byl zblokován a následně se dostal do velké šance ERIC CHOUPO-MOTING, kterého napoprvé vychytal Manuel Riemann, posléze také na podruhé, ale napotřetí se už kamerunský útočník prosadil!

65

Bayern právě vstřelil branku!
Nádherná podívaná domácích pokračuje a máme tady tenisový kanár! Serge Gnabry skvělým lobem našel uvnitř vápna Leona Goretzku, který hlavou dostal do velké šance JOSHUU KIMMICHA, jenž zakončil o levou tyč za záda Riemanna. Asistence: Leon Goretzka.

61

Bayern právě vstřelil branku!
Je to už 5:0 pro domácí celek! Leroy Sané se z pravé strany dostal do vápna, kde chtěl míč přiťuknout Gnabrymu, ale balón špičkou trefil Robert Tesche, který jej ale posunul jen k ROBERTU LEWANDOWSKÉMU a ten zakončil z půl metrů do prázdné svatyně a prodlužuje svou sérii vstřelených branek na 17 zápasů!

43

Bayern právě vstřelil branku!
Nakonec se ještě před poločasem domácí znovu prosazují a vedou už 4:0! Thomas Müller chtěl uvnitř šestnáctky dostat do jasné příležitosti Roberta Lewandowského, ovšem k míči se dostal obránce VASILIS LAMPROPOULOS, který chtěl přiťuknout balón gólmanovi, ale ten se nacházel pár metrů vedle a je z toho vlastní branka.

32

Bayern právě vstřelil branku!
Další šance Mnichova už končí v síti a je to 3:0! Po nepovedeném útoku hostů přišel rychlý brejk, kdy Thomas Müller svou přihrávkou vyslal SERGE GNABRYHO do velké šance a ten po skvělém sprintu s míčem zakončil precizně k levé tyči. Asistence: Thomas Müller.

27

Bayern právě vstřelil branku!
A je to už 2:0 pro bavorský celek! Thomas Müller opět posouval míč do levé straně, kde byl Leroy Sané, který svou přihrávkou našel ve vápně neobsazeného JOSHUU KIMMICHA, který si zpracoval míč a následně z otočky zakončil přízemně k levé tyči, kdy ještě balón tečoval Armel Bella-Kotchap. Asistence: Leroy Sané.

17

Bayern právě vstřelil branku!
Tak tohle byla fantastická trefa a domácí celek otevírá brankový účet tohoto utkání a vede 1:0! Exekuce přímého kopu se nakonec ujal LEROY SANÉ, který vypálil exkluzivní střelu přes zeď soupeře a míč zapadl přesně k pravé tyči.

Bayern Mníchov – VfL Bochum

7:0

koniec (4:0)

Späť na online

Góly: 17. Sané, 27. Kimmich (Sané), 32. Gnabry (T. Müller), 43. Lampropoulos (vla.), 61. Lewandowski, 65. Kimmich (Goretzka), 79. Choupo-Moting

Karty:   52. Stanišić (BAY) – 35. Stafylidis (BOC)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 5:9.

Bayern Mníchov: Neuer (C) – Stanišić (62. B. Sarr), Süle, Lucas Hernández, A. Davies (46. O. Richards) – Kimmich (72. Nianzou), Goretzka – Gnabry, T. Müller, Sané (62. Sabitzer) – Lewandowski (68. Choupo-Moting).
Náhradníci: Ulreich – Choupo-Moting, Musiala, Nianzou, Pavard, O. Richards, B. Sarr, Sabitzer, Upamecano.

VfL Bochum: Riemann – Stafylidis (57. Bockhorn), Lampropoulos, Bella-Kotchap, Soares – Tesche – Pantovič (74. Antwi-Adjei), Losilla (C), Rexhbecaj (57. Löwen), Holtmann – Polter (57. Ganvoula).
Náhradníci: Esser – Antwi-Adjei, Blum, Bockhorn, Decarli, Ganvoula, Löwen, Mašović, Osterhage.

Rozhodca: Welz – Thomsen, Weickenmeier