Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Bayern Mníchov – VfL Bochum

7:0

koniec (4:0)

18.09.2021, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • 5. kolo • Michal Raška cz

Tipsport: 1.06 17.9 35.0

87

Nakonec osmá branka Bayernu neplatí! Leon Goretzka vypálil ze střední vzdálenosti tvrdou ránu, kterou Manuel Riemann vyrazil jen před sebe, kde následně zakončil Thomas Müller, ale ten se nacházel ve velmi těsném ofsajdu.

79

Bayern právě vstřelil branku!
7:0 a tohle je už debakl! Leon Goretzka chtěl postrčit míč do vápna, což se mu povedlo až na podruhé a Thomas Müller zakončil, ovšem jeho pokus byl zblokován a následně se dostal do velké šance ERIC CHOUPO-MOTING, kterého napoprvé vychytal Manuel Riemann, posléze také na podruhé, ale napotřetí se už kamerunský útočník prosadil!

74

Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Miloš Pantovič, přichází Christopher Antwi-Adjei.

72

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Tanguy Nianzou.

68

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Eric Choupo-Moting.

65

Bayern právě vstřelil branku!
Nádherná podívaná domácích pokračuje a máme tady tenisový kanár! Serge Gnabry skvělým lobem našel uvnitř vápna Leona Goretzku, který hlavou dostal do velké šance JOSHUU KIMMICHA, jenž zakončil o levou tyč za záda Riemanna. Asistence: Leon Goretzka.

64

Silvere Ganvoula se sice radoval z první branky Bochumu, když prostřelil Neuera mezi nohy, ale vše to bylo po jednoznačném ofsajdu!

62

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Marcel Sabitzer.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Josip Stanišić, přichází Bouna Sarr.

61

Bayern právě vstřelil branku!
Je to už 5:0 pro domácí celek! Leroy Sané se z pravé strany dostal do vápna, kde chtěl míč přiťuknout Gnabrymu, ale balón špičkou trefil Robert Tesche, který jej ale posunul jen k ROBERTU LEWANDOWSKÉMU a ten zakončil z půl metrů do prázdné svatyně a prodlužuje svou sérii vstřelených branek na 17 zápasů!

57

Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Konstantinos Stafylidis, přichází Herbert Bockhorn.
Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Elvis Rexhbecaj, přichází Eduard Löwen.
Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Sebastian Polter, přichází Silvere Ganvoula.

52

Josip Stanišić zajel zezadu do Danila Soarese a uviděl od sudího kartu žluté barvy.

46

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Omar Richards.

43

Bayern právě vstřelil branku!
Nakonec se ještě před poločasem domácí znovu prosazují a vedou už 4:0! Thomas Müller chtěl uvnitř šestnáctky dostat do jasné příležitosti Roberta Lewandowského, ovšem k míči se dostal obránce VASILIS LAMPROPOULOS, který chtěl přiťuknout balón gólmanovi, ale ten se nacházel pár metrů vedle a je z toho vlastní branka.

35

Konstantinos Stafylidis stáhl k zemi Alphonso Daviese a uviděl tak od sudího žlutou kartu jako první hráč v tomto utkání.

32

Bayern právě vstřelil branku!
Další šance Mnichova už končí v síti a je to 3:0! Po nepovedeném útoku hostů přišel rychlý brejk, kdy Thomas Müller svou přihrávkou vyslal SERGE GNABRYHO do velké šance a ten po skvělém sprintu s míčem zakončil precizně k levé tyči. Asistence: Thomas Müller.

30

Leroy Sané se ocitl v obrovské šanci, ale jeho zakončení letělo pouze nad bránu soupeře!

29

Znovu se Alphonso Davies rozběhl po levé straně a po chvíli se Serge Gnabry ocitl po přihrávce Roberta Lewandowského ve velké šanci, ale jeho tvrdou ránu vyrazil Manuel Riemann!

27

Bayern právě vstřelil branku!
A je to už 2:0 pro bavorský celek! Thomas Müller opět posouval míč do levé straně, kde byl Leroy Sané, který svou přihrávkou našel ve vápně neobsazeného JOSHUU KIMMICHA, který si zpracoval míč a následně z otočky zakončil přízemně k levé tyči, kdy ještě balón tečoval Armel Bella-Kotchap. Asistence: Leroy Sané.

25

Domácí si vypracovali velice zajímavou příležitost, když uvnitř vápna pálil Serge Gnabry po výměně míče s Müllerem, ale trefil jen hostujícího obránce!

17

Bayern právě vstřelil branku!
Tak tohle byla fantastická trefa a domácí celek otevírá brankový účet tohoto utkání a vede 1:0! Exekuce přímého kopu se nakonec ujal LEROY SANÉ, který vypálil exkluzivní střelu přes zeď soupeře a míč zapadl přesně k pravé tyči.

Bayern Mníchov – VfL Bochum

7:0

koniec (4:0)

Späť na online

Góly: 17. Sané, 27. Kimmich (Sané), 32. Gnabry (T. Müller), 43. Lampropoulos (vla.), 61. Lewandowski, 65. Kimmich (Goretzka), 79. Choupo-Moting

Karty:   52. Stanišić (BAY) – 35. Stafylidis (BOC)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 5:9.

Bayern Mníchov: Neuer (C) – Stanišić (62. B. Sarr), Süle, Lucas Hernández, A. Davies (46. O. Richards) – Kimmich (72. Nianzou), Goretzka – Gnabry, T. Müller, Sané (62. Sabitzer) – Lewandowski (68. Choupo-Moting).
Náhradníci: Ulreich – Choupo-Moting, Musiala, Nianzou, Pavard, O. Richards, B. Sarr, Sabitzer, Upamecano.

VfL Bochum: Riemann – Stafylidis (57. Bockhorn), Lampropoulos, Bella-Kotchap, Soares – Tesche – Pantovič (74. Antwi-Adjei), Losilla (C), Rexhbecaj (57. Löwen), Holtmann – Polter (57. Ganvoula).
Náhradníci: Esser – Antwi-Adjei, Blum, Bockhorn, Decarli, Ganvoula, Löwen, Mašović, Osterhage.

Rozhodca: Welz – Thomsen, Weickenmeier