Menu

Hokej

Tipsport extraliga (ČR)

HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno

2:3

koniec po predl. (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)

19.09.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • 5. kolo • Daniel Ježek cz

Tipsport: 1.65 4.6 4.47

62:24

62:24 Tomáš BARTEJS - 2:3

62:24

Kometa právě vstřelila branku!
Daniel Rákos pelášil sám na Kacetla, třineckého brankáře ale nepřekonal. Akce hostujícího celku nicméně pokračovala a puk se dostal na modrou, odkud pálil TOMÁŠ BARTEJS! Jeho tečovaný pokus skončil v horním rohu Kacetlovy branky! Kometa bere dva body! Bez asistence.

61:45

Rozhodnout na druhé straně mohl Tomáš Kundrátek, ten ale trefil jen tyč brněnské branky!

61:30

Kofroň v útočném pásmu ztratil kotouč, což hostům umožnilo rychlé přečíslení. Michal Krištof najížděl sám na Kacetla, třineckého brankáře ale nepřekonal!

54:17

Po rychlé souhře s Tomášem Marcinkem mohl Oceláře zpět do vedení poslat Miloš Roman, který stál zcela sám v prostoru mezi kruhy! Gólman Tomek ale dokázal vykopnout puk mimo svou branku!

54:14

První formace domácích dlouho držela kotouč v útočném pásmu. Do dvou střeleckých pokusů se dostal Marko Daňo, který v prvním případě trefil bránícího hráče, ve druhém pak z kruhu pro vhazování nechal vyniknout brankáře Tomka! Komerční přestávka.

51:31

Marko Daňo ve středním pásmu nedovoleně zastavil pronikajícího Martina Zaťoviče, třinecký útočník vyfasoval dvouminutový trest za faul kolenem. Druhá přesilovka pro Kometu.

44:51

44:51 Martin ZAŤOVIČ - 2:2

44:51

Kometa právě vstřelila branku!
Hosté nakonec svou početní výhodu využívají a srovnávají stav utkání! Vladimír Roth od modré viděl zcela nehlídaného Petera Muellera, který přihrávkou skrz Kacetlovo brankoviště našel MARTINA ZAŤOVIČE! Hostující kapitán nadvakrát protlačil kotouč pod Kacetlovou rukou! Asistence: Peter Mueller, Vladimír Roth.

43:12

První přesilovka pro Kometu. Miloš Roman v útočném pásmu podrazil jednoho z protihráčů a je vyloučen na dvě minuty.

36:13

Kometa stupňuje tlak, do další obrovské šance se dostal Petr Holík, který měl dostatek prostoru u levé tyče Kacetlovy branky. Holík si kličkou položil Kacetla na led, pak ale poslal kotouč vysoko nad třineckou branku!

34:47

Luboš Horký v útočném pásmu zachytil Marinčinovu rozehrávku, hostující útočník pak rychle hledal volného Martina Dočekala. Kotouč se nakonec odrazil od Dočekalových bruslí, Kacetl se musel hodně natahovat, aby kotouč vytěsnil mimo svou branku!

28:55

Oceláři se dostali do další akce, Hrehorčák v přečíslení sadovou hledal Romana, který zkusil střelu z první. Tomek vyrazil kotouč do rohu!

27:18

27:18 Luboš HORKÝ - 2:1

27:18

Kometa právě vstřelila branku!
Nedáš, dostaneš! Hosté se po Růžičkově akci vydali do svého protiútoku, který završili vstřelenou brankou! Hosté v útočném pásmu sehráli rychlou kombinaci, na jejímž konci byl zcela osamocen LUBOŠ HORKÝ! Brněnský útočník poslal kotouč mimo Kacetlův dosah! Asistence: Michal Krištof, Tomáš Vincour.

26:49

Martin Růžička mohl využít díry v hostující defenzívě a v nájezdu navýšit třinecké vedení. Elitní třinecký útočník zkusil střelu příklepem, Tomek vykopl kotouč pravým betonem!

25:42

Kometa je stále v útočném pásmu, nepříjemná střela Vladimíra Rotha Kacetlovi vypadla a kotouč lízl pravou tyč třinecké branky!

25:03

25:03 Martin RŮŽIČKA - 2:0

25:03

Třinec právě vstřelil branku!
Na led se dostala elitní třinecká formace a je z toho druhá branka domácích! Oceláři se v útočném pásmu protočili, od Doudery stojícího na modré čáře přišel námaz na MARTINA RŮŽIČKU, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Otázkou je, zda střelu ještě netečoval na brankovišti zaparkovaný Tomáš Marcinko. Asistence: Milan Doudera, Erik Hrňa.

24:06

Andrej Nestrašil se krásné položil do Romanovy žabky, bomba třineckého útočníka orazítkovala tyč Tomkovy branky!

23:31

Oceláři chvíli hráli ve výhodě, Peter Mueller se totiž v útočném pásmu provinil hákováním, čímž oslabil svůj tým. Třetí přesilovka pro domácí.

06:12

06:12 Andrej NESTRAŠIL - 1:0

06:12

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři se po rychlém protiútoku na chvíli usadili v útočném pásmu a radují se z úvodní branky! Druhá formace domácího celku si vytvořila celkem tři střelecké pozice, nakonec se ujala ta poslední, kdy se k ANDREJI NESTRAŠILOVI odrazila vyražená střela Ondřeje Kovařčíka. Nestrašil uklidil puk mezi Tomkovy betony! Asistence: Ondřej Kovařčík, Michal Kovařčík.

00:47

Douderovo nahození od modré šikovně tečoval Vrána, gólman Komety si ale věděl rady. Michal Gulaši následně při pokusu o vyhození kotouče do středního pásma poslal herní předmět do ochranné sítě, dvojnásobná přesilovka pro domácí.

00:23

Úvodní buly vyhrála Kometa, první formace hostujícího celku se ale v útočném pásmu neprosadila. Gólman Matej Tomek následně hrál mimo povolenou výseč, trest odpyká Petr Holík, první přesilovka pro Oceláře.

HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno

2:3

koniec po predl. (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 7. A. Nestrašil (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 26. Martin Růžička (M. Doudera, Hrňa) – 28. L. Horký (Krištof, Vincour), 45. Zaťovič (Mueller, Roth), 63. Bartejs

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Zahradníček, M. Adámek, Jaroměřský – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Miloš Roman – Kofroň, Dravecký (A), Hrňa.

HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – Ďaloga, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), D. Mikyska, Bartejs – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – M. Haščák, Krištof, Vincour – L. Horký, Dočekal, R. Pavlík – Mallet, Rákos, Magee.

Rozhodca: Šír, Mrkva – Lederer, Románek

Diváci: 3 415

Priebeh zápasu
1. tretina
00:23 KOM 2 Tomek, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku, odpyká P. Holík
00:47 KOM 2 Gulaši, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku
06:12 TRI 1:0 A. Nestrašil (O. Kovařčík, M. Kovařčík)
Po 1. tretine
2. tretina
23:31 KOM 2 Mueller, hákovanie
25:03 TRI 2:0 Martin Růžička (M. Doudera, Hrňa)
27:18 KOM 2:1 L. Horký (Krištof, Vincour)
Po 2.tretine
3. tretina
43:12 TRI 2 Miloš Roman, podrazenie
44:51 KOM 2:2 Zaťovič (Mueller, Roth)
51:31 TRI 2 Daňo, faul kolenom
Po 3.tretine
Predĺženie
62:24 KOM 2:3 Bartejs
koniec po predl.