Menu

Futbal

Európska konferenčná liga

FK Jablonec – Randers FC

2:2

koniec (1:1)

21.10.2021, 21:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Skupina D • Ondřej Belák cz

Tipsport: 2.65 3.35 2.72

90+3

Emoce planou. Petr Rada si za protesty vysloužil žlutou kartu, přidal se navíc Tomáš Čvančara (JAB), který je z pozice hráče na lavičce karetně rovněž oceněn.

90

90. Stephen ODEY - 2:2

90

Randers právě vstřelili branku!
A z penalty je vyrovnáno. STEPHEN ODEY pokutový kop suverénně proměnil. Jan Hanuš sice správně skákal ke své levé ruce, jenže na míč nedosáhl.

89

89. Ruka v pokutovém území znamená penaltu

89

Penalta pro Randers! Dnešní smolař Vojtěch Kubista šel do souboje při centru, rozhozený dal ruku daleko od těla a trefil míč. Velká šance pro Randers.

83

83. Považanec pořádně protáhl Carlgrena

83

A Jakub Považanec je v pořádku! Postaral se totiž o další krásnou ránu Jablonce z dálky, když mu míč skočil ideálně proti noze. Letící Patrik Carlgren střelu vyrazil.

83

Střídání v týmu Randers FC: ze hřiště odchází Lasse Berg Johnsen, přichází Marvin Egho.

77

Střídání v týmu Randers FC: ze hřiště odchází Erik Marxen, přichází Simon Graves Jensen.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Antonín Vaníček.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Martin Doležal, přichází Tomáš Hübschman.

74

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Tomáš Malínský.

73

Erik Marxen (RND) doslova stáhl k zemi Doležala, který prchal do šance po chybě Randers ve středu pole. Žlutá karta je na místě.

69

69. Parádní Krobovu bombu zastavila tyč!

69

To byla neskutečná rána! Jan Krob se z obrovské dálky opřel do možná životní střely, která se stáčela přesně k tyči. Nakonec ale právě brankovou konstrukci trefila. Patrik Carlgren si dnes na práci svých tyček opravdu nemůže stěžovat, pomohly mu už potřetí.

67

První žlutou kartu už vidí i hostující hráči. Václav Pilař a Mikkel Kallesöe si dokonale prohodili role z předchozího žlutého zákroku.

61

Střídání v týmu Randers FC: ze hřiště odchází Nicolai Brock-Madsen, přichází Vincent Onovo.
Střídání v týmu Randers FC: ze hřiště odchází Simon Tibbling, přichází Jakob Ankersen.

61

Václav Pilař (JAB) moc dobře věděl, že se proti Mikkelu Kallesöeovi provinil hodně tvrdým zákrokem. Žlutou kartu tedy přijímá bez protestů.

59

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Čvančara, přichází Martin Nešpor.

53

53. Tomáš ČVANČARA - 2:1

53

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonečtí si berou zpět vedení! Roh rozehrál z pravé strany Jan Krob nadýchaným centrem, na který si naskočil TOMÁŠ ČVANČARA a hlavou procedil míč za brankovou čáru. Patrik Carlgren balon vytáhl pozdě, tribuny jsou ve varu!

49

49. Čvančarova střela se otřela o Carlgrenovu tyčku

49

Tomáš Čvančara zatím hraje výborný zápas. Teď si míč navedl na pravačku a zpoza pokutového území vyslal krásný obstřel ke vzdálenější tyči. Balon se otřel o brankovou konstrukci a odrazil se do zámezí! Tyč zachránila Randers už podruhé – po závěru první půle i na začátku druhé.

46

Střídání v týmu Randers FC: ze hřiště odchází Oliver Bundgaard, přichází Mikkel Kallesöe.

45+1

45+1. Marxen si málem vstřelil vlastní gól

45+1

Dominik Pleštil poslal do šestnáctky ostrý centr, který se snažil hlavou odvrátit Erik Marxen. Místo toho ovšem trefil tyč vlastní brány! Ke gólu chyběly jen centimetry.

43

43. Brock-Madsen naštěstí pro domácí na centr Tibblinga nedosáhl

43

Simon Tibbling na pravém okraji pokutového území obehrál Vojtěcha Kubistu. Na následný centr před odkrytou bránou jen těsně nedosáhl urostlý Nicolai Brock-Madsen!

36

36. Stephen ODEY - 1:1

36

Randers právě vstřelili branku!
Dánský celek okamžitě vyrovnává. Střelu Simona Tibblinga zblokoval Jaroslav Zelený do vzduchu. Za míčem si poté šel brankář Hanuš, jenže dezorientovaný Vojtěch Kubista ho hlavou posunul za něj a STEPHEN ODEY doklepl míč do opuštěné brány.

35

35. Tomáš ČVANČARA - 1:0

35

Jablonec právě vstřelil branku!
Severočeši otevírají skóre! Nicolai Brock-Madsen chyboval ve středu hřiště a Jakub Považanec parádně vybojoval míč. Doběhl s ním po pravé straně až k pokutovému území, načež po zemi odcentroval. Balon patičkou tečoval TOMÁŠ ČVANČARA tak šikovně, že Patrik Carlgren neměl šanci zasáhnout! Opravdu nádherný gól.

31

31. Odey pálil do tyče jablonecké branky

31

Povedená akce Randers nekončí gólem. Simon Tibbling táhl míč z pravé strany na osu hřiště a podél hranice pokutového území naservíroval míč na nohu Stephena Odeyho. Ten z první vystřelil technicky pravačkou, Jablonec zachránila tyč!

20

20. Čvančara nedokázal lépe zakončit

20

Tomáš Čvančara si dělal prostor těsně před bránou Randers. Centrovaný míč ve výskoku skutečně hlavou zasáhl, ovšem netrefil ho dobře a z nadějně vyhlížející situace nakonec nic vážného nebylo.

9

9. Tibbling pálil do boční sítě

9

Ofenzivní ráz zápasu pokračuje. Simon Tibbling vedl brejk Randers a zakončoval jej sám, pravačkou nicméně rozvlnil pouze boční síť. Jan Hanuš si na míč ještě sáhl a bude to roh.

3

3. Čvančara Carlgrena neprostřelil

3

První zajímavá šance! V pokutovém území Randers si s trochou štěstí zpracoval míč Tomáš Čvančara, který se s ním otočil a poslal ho na branku. Patrik Carlgren dobře vyběhl a střelu vyrazil nohou.

FK Jablonec – Randers FC

2:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 35. Čvančara (Považanec), 53. Čvančara (Krob) – 36. Odey, 90. Odey (pen.)

Karty:   61. Pilař (JAB), 90+3. Čvančara (JAB) – 67. Kallesöe (RND), 73. Marxen (RND)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:7.

FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, V. Kubista, Zelený, Krob – Pleštil (74. Malínský), Kratochvíl, Považanec, Pilař (77. Vaníček) – Čvančara (59. Nešpor) – Doležal (C) (77. Hübschman).
Náhradníci: Vajner, Ježek – Vaníček, Hübschman, Malínský, Smejkal, Surzyn, Nešpor, Haitl, Ali-Abubakar.

Randers FC: Carlgren – Kopplin, Piesinger, Marxen (C) (77. Graves Jensen), O. Bundgaard (46. Kallesöe) – Kehinde, Hammershöy-Mistrati, Johnsen (83. Egho), Tibbling (61. J. Ankersen) – Odey, Brock-Madsen (61. Onovo).
Náhradníci: Dakir, Söndergaard – J. Ankersen, F. Bundgaard, Egho, Enggaard, Graves Jensen, Kallesöe, Klysner, Lauenborg, Lauridsen, Onovo.

Rozhodca: Aghajev – Zejnalov, Amirali (všichni Ázerbájdžán)

Diváci: 3 678