Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – West Ham United

2:1

koniec (1:0)

28.11.2021, 15:00 • Etihad Stadium, Manchester • 13. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.27 6.19 12.2

90+4

90+4. Manuel Lanzini (WHU) - 2:1

90+4

West Ham United dal gól!
Hostia sa predsa len dočkali, no neskoro. Napriek tomu sme videli fantastický gólový moment, o ktorý sa postaral MANUEL LANZINI. Spred šestnástky zakončil volejom do rohu bránky, lopta sa od žrde odrazila do siete.

90+1

Bernardo Silva mohol korunovať svoj dnešný skvelý výkon aj gólom. Fernandinho mu poslal prihrávku za obranu, vychutnal si Fabiańskiho, no kvôli ofsajdu sa nakoniec nemohol tešiť.

90

90. Fernandinho (MAC) - 2:0

90

Manchester City dal gól!
Domáci definitívne rozhodujú o svojej výhre. Krásne to vykombinovali na ľavom krídle, Gabriel Jesus si naviezol loptu do vápna, prihral pod seba a jej hranicu a FERNANDINHO z prvej trafil k žrdi, kde Łukasz Fabiański nemohol zasiahnuť.

87

Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Fernandinho.

81

Raheem Sterling vysunul kolmicu do šestnástky, razom sa sám pred gólmanom ocitol v stopercentnej možnosti Ilkay Gündoğan. Chcel zakončiť okolo poľského brankára, Łukasz Fabiański vytiahol výborný zákrok ľavou rukou.

79

Declan Rice poslal z takmer 30 metrov veľmi štipľavý projektil. Jeho pokus však letel zhruba rovnakým smerom, nezmenil trajektóriu a šiel do miest, kde Ederson dočiahol.

75

Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Arthur Masuaku, prichádza Jarrod Bowen.

62

Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Aaron Cresswell, prichádza Vladimír Coufal.

61

Žltú kartu dostáva João Cancelo (Manchester City).

59

Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Saïd Benrahma, prichádza Manuel Lanzini.

57

Znova bol na ľavom krídle Raheem Sterling, poslal veľmi peknú prihrávku do vápna. Gabriel Jesus zakončoval okolo Fabiańskiho nie príliš dôrazne, obetavým sklzom odvrátil na roh Aaron Cresswell. Anglický obranca však následne nebezpečne narazil do žrde a potrebuje ošetrenie.

41

João Cancelo strieľal z diaľky, Łukasz Fabiański s ťažkým zákrokom iba vyrazil pred seba a v obrovskej šanci dorazil loptu Riyad Mahrez len do žrde.

37

Gabriel Jesus dostal prihrávku na pravú stranu pokutového územia, poslal prudkú strelu, ktorou prekonal Łukasza Fabiańskiho a lopta smerovala do siete. Na bránkovej čiare odkopol v poslednej chvíli Benjamin Johnson.

33

33. Ilkay Gündoğan (MAC) - 1:0

33

Manchester City dal gól!
Riyad Mahrez dostal pas na pravú stranu šestnástky, nakopol to do päťky a po jemnom teči Cresswella sa pred bránku dostal k lopte zle pokrytý ILKAY GÜNDOĞAN, ktorý ju rezolútne poslal do siete. Tento zásah už platiť bude.

29

Žltú kartu dostáva Aymeric Laporte (Manchester City).

17

Manchester City dal gól, keď Riyad Mahrez dostal loptu za obranu a z rohu päťky prestrelil Łukasza Fabiańskiho. Radosť domácich prerušilo ofsajdové postavenie, čo potvrdil aj VAR.

16

Aymeric Laporte si najlepšie naskočil na center z rohového kopu a hlavičkou trafil zadnú žrď hosťujúcej svätyne!

13

Michail Antonio sa sprava dostal až k päťke, obišiel Laporteho a riešiť to musel na bližšej žrdi i Ederson. Nakoniec sa ako posledný dotkol guľatého nezmyslu reprezentant Jamajky.

7

Manchester City usadený na útočnej polovici. Aktivitu ukončil strelou z nejakých 20 metrov obranca Kyle Walker a len tesne minul zadnú žrď bránky West Hamu.

6

Michail Antonio sa dostal k šestnástke, kde prihral pred päťku. Saïd Benrahma mohol mať veľkú šancu, nemal ideálne spracovanie a lopta mu ušla pri Laportem od nohy.

Manchester City – West Ham United

2:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Gündoğan, 90. Fernandinho – 90+4. Lanzini

Karty:   29. Laporte (MAC), 61. Cancelo (MAC)

Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, Cancelo – Gündoğan (C), Rodri, B. Silva – Mahrez, Jesus, Sterling (87. Fernandinho).
Náhradníci: Steffen, Carson – Stones, N. Aké, Zinčenko, Fernandinho, Palmer, McAtee.

West Ham United: Fabiański – Johnson, C. Dawson, K. Zouma, Cresswell (62. Coufal) – Souček, Rice (C) – Fornals, Benrahma (59. Lanzini), Masuaku (75. Bowen) – Antonio.
Náhradníci: Aréola – Coufal, Diop, Lanzini, Vlašić, Noble, Král, Jarmolenko, Bowen.