Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Getafe CF

0:0

koniec (0:0)

23.01.2022, 18:30 • Reale Arena (San Sebastián) • 22. kolo • Michal Sadlek cz

To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:40:38)
Statistiky zápasu:

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 3:2.
Střely mimo: 4:3.
Rohy: 7:2.
Ofsajdy: 3:0.
Fauly: 17:13.
Druhý poločas byl, co se týče obrazu hry, pokračováním prvního. Real Sociedad měl územní převahu, narážel ale na velmi disciplinovanou obranu Getafe. Hosty navíc držel skvělými zákroky ve hře o body brankář Soria, jenž zákrokem zápasu vyrazil Le Normandovu střelu do břevna své branky. Hosté pak měli svou jedinou příležitost v tomto dějství, Oliverovu tečovanou hlavičku ale brankář Remiro vyrazil. Po ní už se Getafe téměř výhradně urputně bránilo, v úplném závěru ale mohl přece jen rozhodnout střídající Isak. Jeho pokus o přelobování brankáře Sorii ale odkopl Olivera a střela v poslední minutě skončila na břevně. Hosté tak navzdory obrovské aktivitě domácích dokázali vybojovat cenný bod.

Real Sociedad kvůli zisku jednoho bodu zůstává na pátém místě tabulky, ze kterého ztrácí na čtvrté Atlético Madrid dva body. Getafe je na 16. příčce s náskokem 4 bodů před 18. Cádizem.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Isak měl další možnost rozhodnout! Švédský útočník napřáhl ke střele z oblouku před šestnáctkou Getafe a krásnou střelou namířil do břevna Soriovy branky.

90+3

Jaime Mata nedoběhl nákop na útočnou polovinu a domácí gólman Remiro míč okamžitě vrátil na polovinu soupeře. Domácí se pokusí ještě o jeden útok.

90+2

Isak dostal skvělou přihrávku od Davida Silvy za obranu Getafe do šestnáctky, kde se pokusil obloučkem přelobovat brankáře Soriu. Jeho pokus ale těsně před brankovou čárou odkopl na roh Olivera.

90+1

Domácí se po levém křídle tlačili do šestnáctky, proniknout do ní se jim ale nepovedlo. Centr Davida Silvy zastavil skluzem Dakonam.

90

Bude se hrát ještě čtyři minuty.

90

Žlutou kartu za zakopnutí míče po přerušení hry dostává Jorge Cuenca (Getafe CF).

89

Mata ošetření nepotřeboval, z trávníku se mu ale vůbec nechtělo, což se nelíbí domácím hráčům ani fanouškům. Hráče Realu Sociedad uklidňuje hlavní rozhodčí.

88

David Silva zasáhl v souboji o míč Jaimeho Matu pod koleno. Útočník Getafe zůstává ležet na trávníku.

87

Real Sociedad ale i tak hrací předmět získal. Hosté už se zatáhli před vlastní šestnáctku bez jakékoli snahy o presink.

86

Krátký pokus hostů o postupný útok skončil ztrátou míče. Domácí hned nakopli míč na hrot útoku na Isaka, jenž ale vybíhal z ofsajdového postavení.

85

Domácí rozehráli přímý kop na útočné polovině nacvičeným signálem, Oyarzabal ale míč doběhl až na brankové čáře a jeho centr nakonec chytil brankář Soria.

85

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Darío Poveda.

83

Hostům jakoby pomalu docházely síly. Domácí snadno zachytávají jejich odkopy a hned se vracejí k šestnáctce Getafe.

82

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Jon Guridi, přichází Benat Turrientes.

82

Oyarzabal nakopl míč na pravou stranu šestnáctky Getafe, tam ale byl jen Le Normand, jenž navíc v těžké pozici hrací předmět nezpracoval.

81

Jejich akce ale k ohrožení domácí branky nevedla. Domácí hned po zisku míče přenesli hru na opačnou stranu, kde získali po faulu Dakonama přímý kop.

80

Getafe donutilo vysokým presinkem Zaldúu k nepřesné rozehrávce. Po autovém vhazování se pak hosté nastěhovali na útočnou polovinu.

78

Óscar Rodríguez nakopl z další standardky Getafe míč do domácí šestnáctky, kde předvedl jistý zákrok brankář Remiro.

77

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Jaime Mata.

76

Domácí opět stupňují svůj tlak na obranu Getafe. Hosté v této chvíli odvracejí z vlastní šestnáctky jeden nákop Realu Sociedad za druhým.

75

Oyarzabalův centr zprava z otočky tečoval David Silva, míč ale na branku Getafe nenasměroval a Guridi za ním už se ke střele nedostal.

74

Držení míče: 65 % : 35 %

73

Isak si zpracoval centr Portua téměř z brankové čáry, jeho střela z levé strany pokutového území ale byla zblokována. Míč se pak odrazil na kopačky hráčů Realu Sociedad.

72

Centr Óscara Rodrígueze z této standardky odvrátil hned první bránící hráč Realu Sociedad. Následný nákop za obranu Getafe na Oyarzabala odkopl před vlastní šestnáctkou do autu brankář Soria.

71

Dakonam si chtěl na pravé straně narazit míč s Damiánem Suárezem, při jeho náběhu ho ale srazil na trávník Rico. Přímý kop pro Getafe.

70

Damián Suárez si zpracoval pas na pravé křídlo a hned nakopl míč do šestnáctky Realu Sociedad. Centr dokázala domácí obrana odvrátit do bezpečí.

69

Olivera v souboji o míč před vlastním pokutovým územím špatně došlápl na levou nohou a po krátkém ošetření zamířil s lékařem Getafe za autovou čáru.

69

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Rafinha Alcântara, přichází David Silva.

69

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Portu.

67

Real Sociedad to proto zkusil kolmicí na pravé křídlo, Januzaj ale míč na hrací ploše nedoběhl.

66

Tato pasáž zápasu je v podaní Getafe jednoznačně nejlepší. Domácí mají s presinkem hostů obrovské problémy a vůbec se jim nedaří proniknout na útočnou polovinu.

65

Getafe tato příležitost zjevně povzbudila a hosté najednou napadají velmi aktivně na polovině Realu Sociedad.

64

Na centr Damiána Suáreze z rohového kopu si nejlépe vyskočil Olivera, jehož hlavička se odrazila od jednoho z hráčů v šestnáctce ke vzdálenější tyči. Gólman Remiro ji skvělým zákrokem dokázal vyrazit.

63

Getafe v posledních minutách zvýšilo svou útočnou aktivitu a Mayoral zblokovaným centrem z levého křídla získal pro svůj tým rohový kop.

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Sörloth, přichází Alexander Isak.

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Aritz Elustondo.

61

Olivera dlouhým vhazováním hodil míč do šestnáctky Realu Sociedad, od jednoho z fotbalistů Getafe se ale odrazil přímo do rukou brankáře Remira.

59

Oyarzabal si zpracoval na levém křídle nákop z vlastní poloviny hřiště, přihrávka na Guridiho se mu už ale nepovedla a jeho spoluhráč musel taktickým faulem zastavit hrozící protiútok Getafe.

58

Hosté vytlačili rozehrávající domácí obránce až před jejich šestnáctku. Míč se malou domů dostal dokonce až k brankáři Remirovi.

57

Óscar Rodríguez získal míč ve středu pole a rozběhl se směrem k šestnáctce Realu Sociedad. Během svého průniku obešel trojici protihráčů, těsně před pokutovým územím ale o míč přišel.

56

Obraz hry se ve druhém poločase zatím nezměnil. Domácí mají územní převahu, svými útoky ale narážejí na seřazenou obranu Getafe.

55

Trochu zoufalý Le Normandův nákop na Sörlotha skončil u gólmana Getafe Sorii. Ten s odkopem počkal až na okamžik, kdy k němu Sörloth doběhl.

54

Podobnou akci předvedl na opačné straně i Sörloth, také on si ale hrací předmět při kličce proti obránci předkopl za brankovou čáru.

53

Oyarzabal naštěstí ošetření nepotřeboval. Hra pokračovala průnikem Óscara Rodrígueze, jenž si na levé straně předkopl míč za brankovou čáru.

52

Óscar Rodríguez tvrdě vystřelil i z poměrně velké dálky, svou ránou ale napálil Oyarzabala přímo do hrudi. Kapitán Realu Sociedad zůstává otřesen ležet na trávníku.

51

První žlutou kartu zápasu dostává za držení rozběhnutého Olivery Igor Zubeldia (Real Sociedad San Sebastian). Standardka pro Getafe na útočné polovině.

50

Getafe se ve druhém poločase zatím pořádně nedostalo k míči, teď se mu ale povedlo alespoň vytlačit domácí za půlící čáru.

49

Januzajův centr z rohu se v šestnáctce Getafe odrazil k volnému Le Normandovi, jehož střelu zblízka fantastickým zákrokem vyrazil do břevna své branky gólman Soria.

48

Guridiho nákop hosté odhlavičkovali z vlastní šestnáctky. Míč se pak dostal na levou stranu k Ricovi, jehož centr odvrátil na rohový kop Cuenca.

47

Druhé dějství začíná tam, kde skončilo první – domácí se postupnou kombinací na útočné polovině přibližují k pokutovému území Getafe.

46

Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:36.
První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Domácí sice měli výraznou územní převahu, přes velmi disciplinovanou obranu Getafe se ale ke střeleckým příležitostem dostávali jen výjimečně. I tak měli několik zajímavých možností na gól, hosty ale výbornými zákroky především při střelách Oyarzabala a Guevary podržel brankář Soria. Jedinou brankovou možnost Getafe měl Óscar Rodríguez, kterého vychytal domácí gólman Remiro. Doufejme tedy, že ve druhém poločase uvidíme více zajímavých situací před brankami.

Statistiky po 1. poločase:

Držení míče: 68 % : 32 %
Střely na branku: 2:1
Střely mimo: 2:1
Rohy: 3:1
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 8:7

45+1

První poločas skončil.

45

Centr Óscara Rodrígueze odhlavičkovali domácí za vlastní šestnáctku k Arambarrimu, jenž z první z voleje vypálil výrazně mimo domácí branku.

44

Mayoral se tlačil na pravé straně za nákopem za Rica, jenž ho nedovoleně srazil na trávník. Přímý kop pro Getafe.

43

Nákop na Sörlotha ze středu pole zastavil Dakonam. Jeho spoluhráč Damián Suárez pak odkopem do napadajícího Guridiho získal alespoň autové vhazování.

42

Oyarzabal se hezky uvolnil na pravé straně a centrem zhruba do středu šestnáctky hledal nabíhajícího Sörlotha. Tomu chybělo několik centimetrů na to, aby míč zasáhl.

41

Akce Getafe skončila beze střely. Damián Suárez si nezpracoval kolmici na pravé křídlo a míč skončil mimo hrací plochu.

40

Tam v sérii soubojů o míč uspěli hosté, kterým se teď povedlo postupnou kombinací dostat až před pokutové území Realu Sociedad. Domácí se zatáhli hluboko do obrany.

39

Nákop na Mayorala pak skončil u brankáře Realu Sociedad Remira. Ten pod tlakem odkopl hrací předmět jen do středu pole.

38

Domácím se povedlo vytlačit hosty až k jejich šestnáctce, míč ale nezískali, protože Rafinha Alcântara podrazil Mitroviće.

37

Až teď se hosté konečně dostali k míči, jejich rozehrávka se ale zasekla ve středu pole na velmi dobře presujících hráčích Realu Sociedad.

36

Januzaj nezasáhl na přední tyči centr z rohu, míč se tak dostal až za šestnáctkou k Ricovi. Ten sice trefil ruku jednoho z obránců Getafe, podle rozhodčího se ale o porušení pravidel nejednalo.

35

Ten rozehrál nakrátko spolu s Rafinhou Alcântarou, jeho centr se ale stal snadnou kořistí brankáře Sorii.

34

Zdá se však, že domácí opět začínají zvyšovat obrátky a hosté najednou neví, kam dřív skočit. Oyarzabal získal zblokovaným centrem další roh.

33

Centr domácích z rohu nebyl povedený, míč se ale na hranici šestnáctky odrazil ke Guevarovi, jenž ho okamžitě z otočky poslal na branku Getafe. Gólman Soria střelu vyrazil a následná dorážka Sörlotha skončila na tribuně.

32

Oyarzabal potáhl míč na útočnou polovinu, před šestnáctkou si zasekl obránce a střelou po zemi namířil k pravé tyči. Jeho pokus vyrazil výborným zákrokem brankář Soria.

31

Hra se v posledních minutách vyrovnala a hosté už ani zdaleka nejsou pod takovým tlakem, jakému čelili před cca 10 minutami. Teď navíc drží míč na polovině soupeře.

29

Následný roh hostů nebezpečí pro domácí branku nepřinesl a střelu Aleñi z velké dálky zablokoval jeden z obránců Realu Sociedad.

28

Damián Suárez vysunul přihrávkou z první za domácí obranu rozběhnutého Óscara Rodrígueze, jehož střelu po zemi z pravé strany šestnáctky ke vzdálenější tyči musel brankář Remiro vyrazit na roh.

27

Hosté vytlačili kombinující domácí do středu pole, Real Sociedad to proto vyzkoušel nákopem na Januzaje. Tento úmysl přečetl vybíhající brankář Getafe Soria.

26

Domácí gólman Remiro odkopl míč přímo na Óscara Rodrígueze, ten ho ale nezpracoval a v následném souboji o něj fauloval Zubeldiu.

25

Domácí fotbalista naštěstí ošetření nepotřeboval a hra pokračuje prakticky tam, kde skončila – kombinací Realu Sociedad na útočné polovině.

24

Januzaj byl sražen u autové čáry v souboji o míč, ve kterém navíc špatně došlápl. Hra je přerušena.

23

Zaldúa nakopl míč za obranu Getafe na rozběhnutého Januzaje, jenž si míč zpracoval v šestnáctce hostů ramenem. Z její pravé strany pak vypálil do boční sítě.

22

Hostům se po delší době povedlo podržet míč na svých kopačkách, aktivní presink domácích je ale opět donutil jen k nákopu na hrot útoku. Míč bez problémů získali domácí obránci.

21

Tam opět nebyl ani jeden hráč Getafe a domácí tak vrátili kulatý nesmysl před šestnáctku hostů. Tlak na obranu Getafe se postupně zvyšuje.

20

Oyarzabal vystihl rozehrávku hostů a posunul míč na Sörlotha, se kterým si ho chtěl narazit. Zpětná přihrávka se ale k němu nedostala a hosté míč odkopli na polovinu Realu Sociedad.

19

Odkop obránců Getafe bez problémů získali domácí obránci. Ti si míč přihrávají v blízkosti půlící čáry a snaží se najít mezeru v obranném postavení Getafe.

18

Real Sociedad se i tak dokázal postupnou kombinací dostat k šestnáctce Getafe. Do ní se pokusil z levé strany prokličkovat Oyarzabal, míč mu ale při kličce proti Cuencovi odskočil.

17

Getafe konečně vyrazilo napadat rozehrávku domácích a i když míč nezískalo, tak domácí rozehrávku zdržel faulem na Rafinhu Alcântaru Mayoral.

16

Úvodní čtvrthodina je za námi. Domácí jsou sice aktivnější, hosté se ale dnes zjevně zaměřili na pozornou obranu a Realu Sociedad zatím nedovolili u své šestnáctky vůbec nic.

15

Tentokrát ale rozehrávku pokazili domácí. Míč se přihrávkami dozadu dostal k brankáři Soriovi, jenž ho opět velmi nepřesným odkopem vrátil domácím.

14

Oyarzabal si nezpracoval nákop na levé křídlo, okamžitě ale vyrazil napadat rozehrávající obránce Getafe a svým pohybem je donutil k odkopu míče do zámezí.

13

Brankář hostů Soria chytil nákop do vlastní šestnáctky, nepovedeným výkopem ale vrátil míč obráncům Realu Sociedad. Ti opět zakládají útok, kterým bude jejich tým bušit na obranu hostujícího celku.

12

Hosté se hned disciplinovaně zatáhli do obranného postavení před vlastní šestnáctku a domácí musí znovu útočit „do plných“.

11

Hosté následnou standardku rychle rozehráli a okamžitě přišla přihrávka za domácí obranu na Aleñu. Těsně před ním zastavil míč Le Normand.

10

Zaldúa se pokusil o individuální průnik po pravé straně, při kličce proti Oliverovi si ale míč předkopl daleko od nohy a v souboji o něj pak levého obránce Getafe fauloval.

9

Real Sociedad pak zacouval na vlastní polovinu a snaží se vytáhnout hosty výše. Zatím se to domácím příliš nedaří.

8

Januzaj vysunul na pravém křídle za obránce Sörlotha, jenž hledal na přední tyči dobíhajícího Oyarzabala. Před ním míč odkopl do bezpečí kapitán Getafe Dakonam.

7

Suárez pak už na vlastní polovině zastavil kolmici na rozběhnutého Oyarzabala. Míč odkopl do zámezí a po autovém vhazování přecházejí domácí k postupnému útoku.

6

Dakonam proto nakopl míč na pravé křídlo na Damiána Suáreze, jenž se dostal k centru. Jeho nákop chytil připravený domácí brankář Remiro.

5

Ve středu pole si pak hrací předmět vybojovali pod svou kontrolu hráči Getafe. Hosté se však i teď zasekli na seřazené obraně Realu Sociedad.

4

Hosté se dostali na útočnou polovinu, výborný presink domácích je ale vytlačil zpět za půlící čáru a po malé domů musel míč odkopnout co nejdále od své branky gólman Soria.

3

Rico po zhruba minutě nakopl míč na hrot útoku na Sörlotha, jenž si hrací předmět zpracoval v ofsajdu. Hosté se založením svého postupného útoku také nikam nepospíchají.

2

Real Sociedad zatím s rozehrávkou nespěchá a domácí si míč přihrávají v blízkosti středového kruhu. Hosté domácí nepresují.

1

Výkop utkání měli hosté. Hned první nákop Getafe nebyl přesný a míč skončil na kopačkách obránců domácího celku.

1

Utkání právě začalo.
Real Sociedad bude hrát v modro-bílých dresech, Getafe v červených.
Oba týmy právě vybíhají na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
Úvodní sestavy:

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, Zubeldia, Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara, Guevara, Guridi – Januzaj, Sörloth, Oyarzabal (C).

Náhradníci: Ryan, Ayesa – Illarramendi, A. Elustondo, Portu, Gorosabel, Isak, D. Silva, J. Pacheco, Turrientes, Lobete, Djouahra.

Trenér: Imanol Alguacil

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), S. Mitrović, Cuenca, Olivera – Aleñá, Arambarri, Nemanja Maksimović – B. Mayoral, Óscar Rodríguez.

Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Nyom, Florentino, Villar, Jaime Mata, J. Silva, Jankto, Poveda, Iglesias.

Trenér: Quique Sánchez Flores

Rozhodčí: Montero – Jiménez, Ruiz.


Vzájemné zápasy

Od návratu Getafe mezi španělskou elitu v sezoně 2017/2018 se tyto dva kluby utkaly v lize v 9 zápasech a vzájemná bilance za tuto dobu mluví ve prospěch Getafe, které vyhrálo nad Realem Sociedad pětkrát, remizovalo s ním jednou a prohrálo třikrát. Poslední tři zápasy s Getafe však Real Sociedad neprohrál včetně prvního vzájemného zápasu v této ligové sezoně v říjnu 2021 (1:1).

Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
6. 10. 2019: Real Sociedad – Getafe 1:2
29. 6. 2020: Getafe – Real Sociedad 2:1
3. 10. 2020: Real Sociedad – Getafe 3:0
14. 2. 2021: Getafe – Real Sociedad 0:1
3. 10. 2021: Getafe – Real Sociedad 1:1


Getafe CF

Getafe je skvělým příkladem týmu, u kterého zafungovala změna trenéra. Tým získal první bod až v osmém kole (shodou okolností právě v zápase s Realem Sociedad) a byl na poslední příčce, což vyprokovalo vedení k vyhození Míchela a příchodu Quiqueho Sáncheze Florese. Ten výrazně zlepšil obranu týmu a pod jeho vedením se Getafe rozehrálo do skvělé formy. Z posledních osmi ligových zápasů prohrálo Getafe jediný, vyhrálo dokonce i nad lídrem Realem Madrid (1:0) a v tabulce se posunulo už mimo sestupovou zónu, na 16. místo. Jediným výpadkem za tuto dobu byla ostudná porážka 0:5 v poháru na hřišti Baleares, která ukončila cestu Getafe touto soutěží už ve druhém kole. Dnes bude Getafe bojovat o svou první výhru na hřišti soupeře, protože spolu s Levante je jediným klubem, který venku v této ligové sezoně ještě nevyhrál.

Posledních 5 ligových zápasů:
Alavés – Getafe 1:1
Getafe – Osasuna 1:0
Getafe – Real Madrid 1:0
Sevilla – Getafe 1:0
Getafe – Granada 4:2


Real Sociedad San Sebastian

Real Sociedad se v posledním kole konečně dočkal výhry, když po šesti ligových zápasech bez vítězství zdolal doma Celtu Vigo 1:0. Tato výhra ho tak udržela v kontaktu s vedoucí čtveřicí, protože na čtvrté Atlético Madrid před dneškem ztrácel tři body. Právě Atlético Real Sociedad navíc vyřadil ve středu v osmifinále Španělského poháru (2:0). Dlouhá série bez výhry se výrazně podepsala i na útočné produktivitě tohoto týmu, protože od začátku listopadu vstřelil v osmi ligových zápasech jen 5 branek. Na domácím hřišti patří baskický klub mezi průměr španělské LaLigy a dnes tak bude hrát i o vylepšení domácí bilance.

Posledních 5 ligových zápasů:
Real Sociedad – Real Madrid 0:2
Betis – Real Sociedad 4:0
Real Sociedad – Villarreal 1:3
Alavés – Real Sociedad 1:1
Real Sociedad – Celta Vigo 1:0
Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Real Sociedad San Sebastian – Getafe CF. Utkání 22. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.

Real Sociedad San Sebastian – Getafe CF

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   51. Zubeldia (RSC) – 90. Cuenca (GET)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:13.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, Zubeldia (62. A. Elustondo), Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara (69. D. Silva), Guevara, Guridi (82. Turrientes) – Januzaj (69. Portu), Sörloth (62. Isak), Oyarzabal (C).
Náhradníci: Ryan, Ayesa – Illarramendi, A. Elustondo, Portu, Gorosabel, Isak, D. Silva, J. Pacheco, Turrientes, Lobete, Djouahra.

Tréner: Imanol Alguacil

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), S. Mitrović, Cuenca, Olivera – Aleñá, Arambarri, Nemanja Maksimović – B. Mayoral (77. Jaime Mata), Óscar Rodríguez (85. Poveda).
Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Nyom, Florentino, Villar, Jaime Mata, J. Silva, Jankto, Poveda, Iglesias.

Tréner: Quique Sánchez Flores

Rozhodca: Montero – Jiménez, Ruiz

Diváci: 27 638