Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Getafe CF

0:0

koniec (0:0)

23.01.2022, 18:30 • Reale Arena (San Sebastián) • 22. kolo • Michal Sadlek cz

90+4

Isak měl další možnost rozhodnout! Švédský útočník napřáhl ke střele z oblouku před šestnáctkou Getafe a krásnou střelou namířil do břevna Soriovy branky.

90+2

Isak dostal skvělou přihrávku od Davida Silvy za obranu Getafe do šestnáctky, kde se pokusil obloučkem přelobovat brankáře Soriu. Jeho pokus ale těsně před brankovou čárou odkopl na roh Olivera.

90

Žlutou kartu za zakopnutí míče po přerušení hry dostává Jorge Cuenca (Getafe CF).

85

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Darío Poveda.

82

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Jon Guridi, přichází Benat Turrientes.

77

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Jaime Mata.

75

Oyarzabalův centr zprava z otočky tečoval David Silva, míč ale na branku Getafe nenasměroval a Guridi za ním už se ke střele nedostal.

69

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Rafinha Alcântara, přichází David Silva.

69

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Portu.

64

Na centr Damiána Suáreze z rohového kopu si nejlépe vyskočil Olivera, jehož hlavička se odrazila od jednoho z hráčů v šestnáctce ke vzdálenější tyči. Gólman Remiro ji skvělým zákrokem dokázal vyrazit.

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Sörloth, přichází Alexander Isak.

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Aritz Elustondo.

51

První žlutou kartu zápasu dostává za držení rozběhnutého Olivery Igor Zubeldia (Real Sociedad San Sebastian). Standardka pro Getafe na útočné polovině.

49

Januzajův centr z rohu se v šestnáctce Getafe odrazil k volnému Le Normandovi, jehož střelu zblízka fantastickým zákrokem vyrazil do břevna své branky gólman Soria.

33

Centr domácích z rohu nebyl povedený, míč se ale na hranici šestnáctky odrazil ke Guevarovi, jenž ho okamžitě z otočky poslal na branku Getafe. Gólman Soria střelu vyrazil a následná dorážka Sörlotha skončila na tribuně.

32

Oyarzabal potáhl míč na útočnou polovinu, před šestnáctkou si zasekl obránce a střelou po zemi namířil k pravé tyči. Jeho pokus vyrazil výborným zákrokem brankář Soria.

28

Damián Suárez vysunul přihrávkou z první za domácí obranu rozběhnutého Óscara Rodrígueze, jehož střelu po zemi z pravé strany šestnáctky ke vzdálenější tyči musel brankář Remiro vyrazit na roh.

23

Zaldúa nakopl míč za obranu Getafe na rozběhnutého Januzaje, jenž si míč zpracoval v šestnáctce hostů ramenem. Z její pravé strany pak vypálil do boční sítě.

Real Sociedad San Sebastian – Getafe CF

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   51. Zubeldia (RSC) – 90. Cuenca (GET)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:13.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, Zubeldia (62. A. Elustondo), Le Normand, Rico – Rafinha Alcântara (69. D. Silva), Guevara, Guridi (82. Turrientes) – Januzaj (69. Portu), Sörloth (62. Isak), Oyarzabal (C).
Náhradníci: Ryan, Ayesa – Illarramendi, A. Elustondo, Portu, Gorosabel, Isak, D. Silva, J. Pacheco, Turrientes, Lobete, Djouahra.

Tréner: Imanol Alguacil

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), S. Mitrović, Cuenca, Olivera – Aleñá, Arambarri, Nemanja Maksimović – B. Mayoral (77. Jaime Mata), Óscar Rodríguez (85. Poveda).
Náhradníci: Yáñez, Conde – Cabaco, Nyom, Florentino, Villar, Jaime Mata, J. Silva, Jankto, Poveda, Iglesias.

Tréner: Quique Sánchez Flores

Rozhodca: Montero – Jiménez, Ruiz

Diváci: 27 638