Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

FC Nantes – FC Lorient

4:2

koniec (1:0)

23.01.2022, 15:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • 22. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25) cz

Tipsport: 2.3 3.14 3.67

87

87. Willem GEUBBELS - 4:2

87

Nantes právě vstřelili branku!
Jen na krátkou chvíli se Lorient dostával do jakéhosi laufu. Kanárci zase srazili jeho sebevědomí. Mendes si totiž počínal hodně mizerně a nedůrazně, byl přetlačen napadajícím WILLEMEM GEUBBELSEM, který pak jeho chybu tvrdě ztrestal a z blízkosti přelstil Nardiho. Bez asistence.

85

85. Sambou SOUMANO - 3:2

85

Lorient právě vstřelil branku!
Les Merlus se ještě dostávají zpátky do hry, pouhých pět minut před koncem normální hrací doby bez nastavení. Přihrávku od Monconduita do vápna nyní obdržel SAMBOU SOUMANO, úplně čerstvý muž na place, který si jnepříliš strážený v koncovce před brankářem Lafontem zkrátka věděl rady. Asistence: Thomas Monconduit.

69

69. Osman BUKARI - 3:1

69

Nantes právě vstřelili branku!
A zase Kanárci dostávají tenhle zápas pod vlastní kontrolu. Poměrně nešťastný moment pro Lorient, neboť pokus OSMANA BUKARIHO se odrazil od nohy bránícího Jenze přesně pod břevno. Gólman Nardi se po padajícím míči mohl jen smutně ohlédnout. Asistence: Samuel Moutoussamy.

56

56. Terem Igobor Moffi - 2:1

56

Lorient právě vstřelil branku!
Tak tohle je solidní zápletka pro toto utkání, rozhodně ano. Hostům se zdařilo bleskově snížit stav. Laurienté zprvu z blízkosti trefil stopera Andreie Girotta, pak ho vychytal napodruhé brankář Lafont, avšak k dorážce se propracoval TEREM IGOBOR MOFFI, který uklízel míč do poloprázdné brány. Bez asistence.

53

53. Randal Kolo Muani - 2:0

53

Nantes právě vstřelili branku!
Obránce Pallois zastavil možný brejk soupeře, po jeho dobrém počínání se Nantes dostalo do brejku, Fábio přihrál na RANDALA KOLOA MUANIHO, který si narovnal míč na svou levačku a dělovkou ho usměrnil na bližší šibenici. Mezi Nardim a brankovou konstrukcí zkrátka našel skulinku. Asistence: Fábio.

39

39. Andrei GIROTTO - 1:0

39

Nantes právě vstřelili branku!
Pořádně dlouhý rozběh během zahrávání přímáku zvolil ANDREI GIROTTO, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a to včetně brankáře Nardiho, a jeho pokus, tečovaný ještě ve zdi bránícím Moffim, znamená těsné vedení Kanárků. Nutno podotknout, že asi zasloužené. Bez asistence.

FC Nantes – FC Lorient

4:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 39. Girotto, 53. Kolo Muani (Fábio), 69. Bukari (Moutoussamy), 87. Geubbels – 56. Moffi, 85. Soumano (Monconduit)

Karty:   45+1. Moutoussamy (NAT), 77. Fábio (NAT), 83. D. Appiah (NAT)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 1:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:10.

FC Nantes: Lafont – Fábio (85. Corchia), D. Appiah, Girotto, Pallois, Merlin – Bukari (70. Geubbels), Moutoussamy (70. Pereira De Sa), Chirivella – Blas (86. Augustin), Kolo Muani (90. M'Bemba).
Náhradníci: Petrić – Geubbels, Coco, Manveljan, Pereira De Sa, Augustin, Corchia, M'Bemba, Achi Bouakline.

Tréner: Kombouaré

FC Lorient: Nardi – Hergault (84. Igor Silva), Jenz, Laporte, H. Mendes – Boisgard, Monconduit, Abergel (59. Lemoine), Le Fée (68. Diarra) – Moffi (84. Soumano), Lauriente.
Náhradníci: Dreyer – Diarra, Igor Silva, Lemoine, Mouazan, Soumano, Petrot, Innocent, Pagis.

Tréner: Pélissier

Rozhodca: Gaillouste – Danos, Torregrossa