Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Hertha BSC – Bayern Mníchov

1:4

koniec (0:2)

23.01.2022, 17:30 • Olympiastadion, Berlín • 20. kolo • Michal Raška cz

Tipsport: 15.1 7.83 1.2

80

Hertha právě vstřelila branku!
Domácí se přece jenom dočkali branky a snižují na 1:4. Dayot Upamecano se totiž dopustil velké chyby, když dával pomalou malou domů a jako první se k ní dostal Stevan Jovetić, kterého Neuer ještě vychytal, ale na lob JURGENA EKKELENKAMPA už nedosáhl.

79

Bayern právě vstřelil branku!
A je to už 4:0 pro hosty! Joshua Kimmich skvělou přihrávkou vyslal po pravé straně SERGE GNABRYHO, kterému ještě nabíhal z levé strany Lewandowski, jenž ale byl bráněn a tak to vzal na sebe a zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Joshua Kimmich.

75

Bayern právě vstřelil branku!
Velká chyba domácích a je to 3:0 pro hosty! Alexander Schwolow se snažil v malém vápně přihrát Linusu Gechterovi, ale ten couval od míče, čehož využil LEROY SANÉ, který zakončil do prázdné brány.

45

Bayern právě vstřelil branku!
Hosté jdou těsně před poločasovou přestávkou do vedení 2:0! Skvěle nacvičený signál z volného kopu a po centru Kimmicha zakončil THOMAS MÜLLER zcela sám a z první poslal balón nechytatelně k levé tyči. Asistence: Joshua Kimmich.

25

Bayern právě vstřelil branku!
Tentokrát už velký tlak povolil a hosté jdou do vedení 1:0! Robert Lewandowski se dostal k míči pár metrů od rohového praporku a posunul jej na Kingsleyho Comana, který poslal skvělý centr do vápna, kde se dostal ke hlavičce CORENTIN TOLISSO a Alexander Schwolow se pouze díval. Asistence: Kingsley Coman.

Hertha BSC – Bayern Mníchov

1:4

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 80. Ekkelenkamp – 25. Tolisso (Coman), 45. T. Müller (Kimmich), 75. Sané, 79. Gnabry (Kimmich)

Karty:   70. Serdar (HER)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 3:20. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 9:8.

Hertha BSC: Schwolow – Gechter, Boyata (C), Dárdai (58. Plattenhardt) – Pekarík, Tousart, Darida (58. Ascacibar), Mittelstädt (58. Björkan) – Serdar – Belfodil (80. Ekkelenkamp), Maolida (69. Jovetić).
Náhradníci: Christensen – Ascacibar, K-P. Boateng, Ekkelenkamp, Jovetić, Klünter, Plattenhardt, Richter, Björkan.

Tréner: Tayfun Korkut

Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, Pavard, Süle, Lucas Hernández (80. Upamecano) – Tolisso (69. Sabitzer) – Gnabry (80. Musiala), T. Müller (80. Wanner), Sané, Coman (69. O. Richards) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Musiala, Nianzou, O. Richards, Roca, Sabitzer, Tillman, Upamecano, Wanner.

Tréner: Julian Nagelsmann

Rozhodca: Dankert – Rohde, Unger