Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Turín – U.S. Sassuolo Calcio

1:1

koniec (1:0)

23.01.2022, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín • 23. kolo • Petr Šatalík cz

Tipsport: 2.0 3.6 4.04

Ode mne je to pro dnešek už všechno. Přeji vám pěkný zbytek nedělního dne a někdy příště se budu těšit, na počtenou. (17:04:42)
Statistiky utkání:

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:1.
Střely mimo: 10:2.
Rohy: 4:3.
Ofsajdy: 5:1.
Fauly: 21:15.
Zápas mezi Turínem a Sassuolem tak nakonec končí plichtou 1:1. Býci byli po drtivou většinu utkání lepším celkem. Ve druhém poločase chtěli pečlivě střežit svůj těsný náskok. Přidat pojistku se jim ale nepovedlo a to se ukázalo být osudným. V 89. minutě totiž srovnal trefou z bezprostřední blízkosti Giacomo Raspadori na konečných 1:1 a rozhodl o tom, že si tak oba celky z tohoto utkání odnesou bod.

90+4

Krátce po závěrečném hvizdu naběhl hlavní trenér Turína Ivan Juric na sudího Fourneaua a seřval ho jako malého kluka. Arbitr si nejspíš ne zrovna příjemné poznámky na svou adresu vyslechl a ukázal hlavnímu trenérovi domácího celku červenou kartu.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Fotbalisté Sassuola se snaží držet míč co nejdál od své klece, Mert Müldür posílá balon k rohovému praporku, což je pro jeho celek nejlepší možné řešení.

90+3

Marko Pjaca se hnal po levém křídle kupředu, pláchl bekům, ale dostal se z ideálního palebného prostoru. Jeho nepříliš tvrdý a navíc nepřesný projektil na přední tyč chytá Andrea Consigli poměrně pohodlně do rukavic.

90+2

Ricardo Rodríguez ve středu hřiště tvrdě dohrál jednoho ze soupeřů a může být rád, že nevidí kartu. Sudí nastavil nad rámec základní hrací doby 4 minuty.

90+1

Zima nyní udržel Giorgose Kyriakopoulose na svých zádech a Vanja Milinković-Savić může honem ještě vykopávat od své klece.

90

Střelec vyrovnávací branky Giacomo Raspadori následně honem opouští hrací plochu, aby své místo v závěru duelu uvolnil Ruanovi.

89

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Sassuolo těsně před koncem srovnává na 1:1! Domenico Berardi předvedl parádní průnik po levé straně, kdy se s míčem dostal až na koncovou čáru. Už to vypadalo, že z akce nic nebude, ale Berardi poslal centr před klec Turína, kde se do míče opřel GIACOMO RASPADORI, jenž ranou z bezprostřední blízkosti srovnává na 1:1! Asistence: Domenico Berardi.

88

Turín se snaží držet balon co nejdál od své klece zpět do hry ho vrací autovým vhazováním Mert Müldür

87

Davide Frattesi dohrál u krajní lajny osobní souboj, který předtím prohrál, nyní letěl jeho soupeř až do zámezí. Sudí oceňuje judistický chvat žlutou kartou.

86

Černozelení se tlačili kupředu po levém křídle, kde však dobře zapracovali Daniele Baselli a Gleison Bremer.

85

Domenico Berardi zahrává standardní situaci téměř z poloviny hřiště, k hlavičce se prosadil Gian Marco Ferrari, ale svým nepříliš důrazným projektilem bližší tyč minul.

84

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Dennis Praet, přichází Daniele Baselli.

83

Fotbalistům Sassuola začíná pomalu docházet čas, také proto Andrea Consigli zrychluje svou rozehrávku ve vlastním pokutovém území.

82

Saša Lukić centroval od levého rohového praporku na malé vápno, kde se do hlavičky prosadil David Zima, jenž poslal míč jen těsně nad břevno svatyně soupeře!

81

Turín se znovu tlačil kupředu po levé straně, jenže balon je nakonec pouze sražen na další rohový kop.

80

Trenér Ivan Juric rozhodně umí použít i ostřejší slova. Důkazem toho je žlutá karta, kterou mu sudí za jeho výstup na lavičce uděluje.

79

Gianluca Scamacca a Davide Frattesi spolu kombinují u pravé lajny, využívají i Müldüra a snaží se probít po pravém křídle kupředu.

78

Na druhé straně konečně také zajímavější zakončení, zpoza vápna vystřelil Giorgos Kyriakopoulos, jeho pokus proplachtil kolem vzdálenější tyče do zámezí.

77

Obrovský závar před klecí Consigligo! Nejprve z pravé strany od Sanabrii dostal míč Vojvoda, jenž však svou ránu opřel jen o nejbližšího soupeře. Následně zakončoval také Singo. I jeho pokus byl zblokován.

76

Sassuolo začíná v posledních minutách přece jen trochu nabírat dech. Centr Giorgose Kyriakopoulose však sbírá ze vzduchu Vanja Milinković-Savić.

75

Tommaso Pobega nyní ve středu hřiště velice nešetrně a tvrdě došlápl na bok jednoho ze soupeřů podrážkou své boty a za žlutou kartu může být rád.

74

Obrovská šance pro Turín! Mërgim Vojvoda vyslal od levé lajny krásný nadýchaný centr, který však Gleison Bremer přetavil pouze v hlavičku do břevna svatyně Sassuola!

73

Marko Pjaca dobře zapracoval na levé straně hřiště, zbavil se soupeře a přihrál na osu zakončujícímu Pobegovi, jemuž však střela vůbec nesedla.

72

Mert Müldür a Giorgos Kyriakopoulos kombinují na vlastní polovině trávníku, pět metrů před svou šestnáctkou. Snaží se vymyslet ideální rozehrávku.

71

Mërgim Vojvoda se snažil na levé straně odcentrovat do šestnáctky soupeře, to se mu nakonec díky dvojicic bránících hráčů nepovedlo.

70

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Marko Pjaca.
Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Rolando Mandragora, přichází Tommaso Pobega.

69

Oba celky se nyní nepřesnou kombinací připravily o možnost vytvořit si nějakou zajímavější šanci.

68

Černozelení ztrácí jeden gól, přesto s kombinací nijak extrémně nespěchají. Gianluca Scamacca se nyní provinil faulem ve středu hrací plochy.

67

Antonio Sanabria dostal balon na malé vápno, obešel svého osobního strážce a v pádu vystřelil, mířil však dost nad břevno.

66

Andrea Consigli rozehrává ve středu hrací plochy. Akce Sassuola vyzněla v ránu Grégoireho Defrela, jenž však napálil jen prvního bránícího hráče ve vápně Turína.

65

Rohový kop z levé strany se v podání hráčů Sassuola opakoval. Následný centr na malé vápno už dokázal Vanja Milinković-Savić stáhnout do rukavic.

64

Giacomo Raspadori dostal míč na levou stranu šestnáctky Turína a rychle pálil na přední tyč, jeho pokus však byl sražen na rohový kop.

63

Dvě žluté karty, každá na jedné straně. Gleison Bremer i Gianluca Scamacca si zahráli na hokejové obránce a své soupeře poslali k zemi hitem, za který by se Radko Gudas nestyděl. Sudí zde je však odměňuje žlutou kartou.

62

Žlutou kartu nyní vidí Rolando Mandragora, který ve středu hřiště zezadu zkosil a navíc stáhl za dres zezadu k zemi Frattesiho.

61

Sassuolo si teď několikrát vyměnilo míč před šestnáctkou Sassuola. Střela Domenica Berardiho však byla zblokována.

60

Turín nyní kombinoval na pravé krajní lajně, kde si mičudu vyměňovali David Zima a Wilfried Stephane Singo, který zakládá další akci.

59

Vanja Milinković-Savić se po dlouhé době dostal k míči, který na chvíli zavítal do jeho šestnáctky. Díky odkopu brankáře Býků ji zase bleskově opustil.

58

Rolando Mandragora dostal loktem z boku do tváře od skákajícího Gianlucy Scamaccy, jenž se ve vzdušném souboji snažil získat balon.

57

Fotbalisté Turína se při standardní situaci dostali do ofsajdové pozice. Vykopávat od své klece tak bude Andrea Consigli.

56

Rolando Mandragora centroval z levé krajní lajny, na penaltě se nakonec probil k zakončení David Zima, jeho pokus však Consiglimu moc potíží nenaěal.

55

A je nutno střídat, Rogério už opouští hrací plochu a místo něj vbíhá na pažit Grégoire Defrel, který se pokusí zlepšit výkon Sassuola.

54

Josip Brekalo se na levém křídle snažil přejít přes Merta Müldüra, jenž mu podkopl stojnou nohu a sudí píská faul. Rogério se mezitím vrátil na trávník, jenže je opravdu zraněný, už zase kulhá.

53

Turín mezitím zahrál standardní situaci na pravé straně vedle vápna soupeře, Rolando Mandragora poslal krásný tvrdý nízký centr na malé vápno, odkud Antonio Sanabria hlavičkoval do břevna svatyně Consigliho!

52

Sám Rogério se při výskoku zranil a nyní sedí na hřišti a nechá si ošetřovat kotník, následně jen velmi ztěžka kulhá za postranní lajnu.

51

Vidíme první žlutou kartu utkání! Rogério vedle vlastního pokutového území zazmatkoval, nechal odkopnutí míče na poslední chvíli a nakonec musel naskočit nohou do Müldüra! Za žlutou může být podle mě rád.

50

Rolando Mandragora zahrával na levé straně vedle vápna Sassuola volný přímý kop. Jeho centr ale odvrátila obrana hostí do bezpečí.

49

Rolando Mandragora dostal trochu prostoru před šestnáctkou soupeře a nakonec i vypálil. Jeho ráně chyběla přesnost.

48

Josip Brekalo poslal něco mezi střelou a centrem na zadní tyč. Míč ostře napálil z levé strany, ale žádný jeho spoluhráč jej směrem na klec Consigliho nasměrovat nedokázal.

47

Po faulu ve středu hřiště rozehrávají svěřenci : Alessia Dionisia. Jejich kombinace však nedospěla ani za půlící čáru.

46

Sassuolo tak provedlo do druhé půle jednu změnu. Hráči Turína nerozehráli dobře, míč je brzy v náruči Andrey Consigliho.

46

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Abdou Harroui, přichází Rogério.

46

Začal druhý poločas.
Oba celky se vrací na hrací plochu, utkání bude pokračovat za malou chvilku.
Druhý poločas začne přibližně ve 16:00.
Statistiky 1. poločasu:

Držení míče: 58 % : 42 %
Střely na bránu: 3:0
Střely mimo: 4:0
Rohové kopy: 3:0
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 8:5
První poločas souboje Turína se Sassuolem skončil. Býci v něm zřetelně dominovali a pro Černozelené je poměrně zázrak, že prohrávají jen o jeden gól. Svěřenci Ivana Jurice totiž rozhodně měli na to, aby branek vstřelili víc, naopak svého protivníka nepustili vůbec k ničemu. O jedinou trefu se tak dosud v 16. minutě postaral hlavičkou Samuele Angori Uvidíme, zda stejný obraz hry bude dominovat i v druhé pětačtyřicítce.

45+0

První poločas skončil.

45

Rolando Mandragora dobře zapracoval směrem dopředu a po levé straně vysílá kupředu Antonia Sanabriu.

44

Wilfried Stephane Singo se nyní hnal z pravé strany na klec Sassuola, situaci chtěl ještě vyšperkovat přihrávkou před prázdnou bránu, ta se mu však hrubě nepovedla!

43

Andrea Consigli stojí skoro patnáct metrů před vlastním pokutový územím a vykopává, po jeho rozehrávce jdou jeho parťáci kupředu po pravé lajně.

42

Domenico Berardi dobře zpracoval vysoký míč ve středu hřiště na pravé lajně a posouvá pro Gianlucu Scamaccu směrem k vápnu soupeře.

41

Turín rozehrával po lehčím faulu standardní situaci z pravé strany. Následně to byl ale Wilfried Stephane Singo, kdo se provinil proti pravidlům faulem na Lópeze.

40

Rolando Mandragora dostal balon na osu hřiště asi pět metrů před šestnáctku soupeře a vyslal neskutečně tvrdou ránu, která zaduněla o tyč za Consiglim!

39

Wilfried Stephane Singo si počkal na centr v šestnáctce soupeře a následně předložil míč opět Sanabriovi, který podruhé poslal mičudu do sítě. Gól ale neplatí, Singo byl výrazně v ofsajdu.

38

Býci zase stupňují svůj tlak, po němž zahrávali tlak díky centru z levé strany, nyní jej kopnou od protilehlého praporku.

37

Sassuolo se po delší době vydalo středem hřiště kupředu, k ohrožení klece soupeře se však Domenico Berardi nakonec nedostal.

36

Antonio Sanabria dostal centr z pravé strany na přední tyč a v krkolomné pozici dokázal zakončit, zařízení však minul.

35

Brekalo nyní z levé krajní lajny poslal centr na zadní tyč, který však byl dlouhý i pro jeho spoluhráče, Singo tak musí skoro až k rohovému praporku.

34

Teď přišel do šestnáctky hostí centr z levé strany na zadní tyč, kam si naběhl David Zima, jehož hlavičku téměř z malého vápna však Andrea Consigli také chytá!

33

Po sraženém centru z pravého křídla se k zakončení dostal Antonio Sanabria. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti se štěstím vyráží Andrea Consigli!

32

Ricardo Rodríguez předvedl na levé straně krásný skkluz, když ukázkovýmobranným zárokem obral o balon Domenica Berardiho.

31

Saša Lukić se provinil před vápnem soupeře útočným faulem, sudí si toho všiml a píská do píšťalky ze všech sil.

30

Rolando Mandragora bude zahrávat standardní situaci pro Býky. Sudí kontroluje postavení zdi a vrací její kameny o dva metry zpět.

29

David Zima posunul míč na pravé křídlo, kde byl připraven Wilfried Stephane Singo, jeho přihrávka však končí v zámezí.

28

O chvíli později zahrával standardku za Býky Josip Brekalo. Jeho centr na velké vápno však neměl žádný úspěch.

27

Kapitán Sassuola Ferrari si něco vysvětluje s rozhodčím poté, co hlavní arbitr odpískal faul útočníka Sanabrii na stopera hostí.

26

Vysoký míč z vlastní poloviny mířil kupředu na Antonia Sanabriu, ten však byl důkladně bráněn hned dvojicí soupeřů, která dokázala zasáhnout.

25

Domenico Berardi dostal míč na střed hřiště, cestu kupředu však měl zcela zavřenou, takže balon raději vrací za sebe svým bekům.

24

Tommaso Pobega chytil za ruku Gianlucu Scamaccu a zatáhl za ni, takže jeho soupeř nemohl běžet k bráně Býků. Pobegovi je pískán faul.

23

Sassuolo může vhazovat na levé lajně u půlící čáry balon má Giorgos Kyriakopoulos, který naznačuje spoluhráčům, aby s k němu přiblížili.

22

Vanja Milinković-Savić v pohodě sbírá míč, který k němu hlavičkoval Domenico Berardi z opravdu hodně velké dálky a nyní už jej sám vyhazuje.

21

Andrea Consigli rozehrává se svým obránci na krátko. Giacomo Raspadori následně dostal prudkou přihrávku na levou lajnu, David Zima ho faulem zastavil, když se na svého soupeře pověsil jako ozdoba na stromek.

20

Wilfried Stephane Singo si na pravé straně nejprve hezky narazil míč, následně ale zpětný pas na hracá ploše nezachytil a aut bude házet soupeř.

19

Andrea Consigli rozehrává na kraji vlastního pokutového území, jeho pas našel Vlada Chiricheşe, jenž mu vrací mičudu zpět a naznačuje spoluhráčům, že by měli vystoupit výš.

18

Dennis Praet nyní na pravé straně hrací plochy nezpracoval vysokou přihrávku ideálně a bude muset vracet ke své kleci.

17

Turín jeho první zásah povzbudil a jeho hráči tak opět kombinují s mičudou na vlastní polovině, zapojuje se i Vanja Milinković-Savić.

16

16. Antonio SANABRIA - 1:0

16

FC Turín právě vstřelil branku!
Turín vede 1:0! Centr šel do vápna Sassuola z levé strany, Wilfried Stephane Singo vrátil míč na malý čtverec hostí a ANTONIA SANABRIA předvedl z bezprostřední blízkosti tvrdou hlavičku, na kterou Andrea Consigli neměl nejmenší nárok reagovat – 1:0 pro Býky! Asistence: Wilfried Stephane Singo.

15

David Zima vrací na pravé straně hrací plochy balon zpět vlastnímu brankáři Vanjovi Milinkovićovi-Savićovi, který následně posílá míč k protilehlé lajně.

14

Býci se drží na balonu, Mërgim Vojvoda jej z levé krajní lajny prací opět zpět na osu hřiště kde jsou jeho spoluhráči.

13

Antonio Sanabria dostal pěkný centřík z pravé strany do vápna a z první poslal balon na klec Sassuola, kterou minul jen o kousek!

12

Josip Brekalo se hnal z levého křídla do vápna Sassuloa, následně se však přiřítil Giorgos Kyriakopoulos a skluzem jej dokázal obrat o míč.

11

Po pravém křídle jdou kupředu fotbalisté Sassuola. Ti poslali balón do hry autovým vhazováním, po chvíli ovšem znovu musí hrát jejich gólman, Andrea Consigli.

10

Andrea Consigli opět vykopává od své klece, tentokrát však balon na útočnou polovinu nedostal, jeho výkop sbírají soupeři ve středovém kruhu.

9

Mërgim Vojvoda je aktivní na levém křídle, kde se nyní vysunul opravdu hodně dopředu, Vlada Chiricheşe však přejít nezvládl.

8

Giorgos Kyriakopoulos vhazuje na pravé straně hracího hřiště balón zpátky do hry. Jeho spoluhráči nejsou příliš napadání a jdou kupředu.

7

Po nezdařené akci Býků vykpáváá od své klece Andrea Consigli, míč z jeho kopačky se snesl k pravé krajní lajně, hosté vytěžili autové vhazování.

6

Mert Müldür si u pravé lajny zpracovává míč a v trojúhelníku si ho vyměňuje s dalšími dvěma spoluhráči, aby překonali defenzivu protivníka.

5

Wilfried Stephane Singo se snažil vyvézt míč o krajnici zezadu se ho ale lehce trefil kopačkou na lýtko Giacomo Raspadori, jemuž sudí píská faul.

4

Rolando Mandragora poslal k zemi Davide Frattesiho a sudí jej značně napomíná.Příšte to budě asi za kartu.

3

Býci jsou poprvé aktivnější v útočné fázi, centr na Antonia Sanabriu však šel jen do ofsajdu, kterého si krajní všiml.

2

Černozelení, kteří dnes hrají v bílých dresech a černých šortkách, se tlačí kupředu po pravé straně, následně ale ztratili mičudu a o kontr se snaží Dennis Praet.

1

Zápas začal. Úvodní výkop měli fotbalisté Sassuola, kteří rozehráli dozadu na své beky. Ti však ztratili míč záhy a do hry se poprvé zapojuje i brankář Turína, Vanja Milinković-Savić.

1

Utkání právě začalo.
Došlo na tradiční pozdravení kapitánů s rozhodčími a los o rozehrávku a výběr stran. Utkání za chvilku začne.
Oba celky jsou již na trávníku před liduprázdným stadionem. Utkání bude moci za chvilku začít.
Krásné nedělní odpoledne přeji všem příznivcům italského fotbalu. Za pár okamžiků začíná duel Turína se Sassuolem Níže si můžete prohlédnout sestavy obou celků.
Úvodní sestavy:

Turín FC: V. Milinković-Savić – Ricardo Rodríguez, Bremer, Zima – Vojvoda, Mandragora, Lukić, Singo – Brekalo, Praet – A. Sanabria.
Náhradníci: Gemello, Beriša – Buongiorno, Izzo, Ansaldi, Baselli, Linetty, Pobega, Pjaca, Warming, Zaza, Angori.
Trenér: Ivan Juric.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Kyriakopoulos, G. M. Ferrari, Chiricheş, Müldür – Maxime López, Frattesi – Raspadori, Harroui, D. Berardi – Scamacca.
Náhradníci: Pegolo, Satalino – Paz, Peluso, Romagna, Ruan, Rogério, Abubakar, Defrel.
Trenér: Alessio Dionisi.

Rozhodčí: Fourneau – Affatato, Avalos..
Češi a Slováci v týmech

David Zima (Turín FC) – obránce
Poslední vzájemný zápas

Oba celky už se střetly na začátku soutěže, v polovině září se hrálo na trávníku Černozelených. Sassuolo však nedokázalo výhodu domácího prostředí zúročit a podlehlo Turínu těsně 0:1. O jedinou trefu utkání se postaral v 83. minutě záložník Býků, Chorvat Marko Pjaca.

17.9.21 US Sassuolo Calcio – Turín FC 0:1
US Sassuolo Calcio

Černozeleným aktuálně patří 12. pozice v pelotonu Serie A se ziskem osmadvaceti bodů. Ztrácí tak pouhé tři bodíky na svého dnešního protivníka a v případě vítězství se na něj mohou dotáhnout. Následně by mohli přemýšlet třeba i o pohárové Evropě. Ta je jim však zatím hodně vzdálená.
Forma Sassuola je nevyrovnaná, z posledních čtyř ligových utkání vyhrálo jediné. Nejprve padlo doma s Bolognou zřetelně 0:4, následně opět před svými fandy jen plichtilo 1:1 s předposledním Janovem. Pak se ale vzmohlo k velké výhře, v Empoli vyhrálo jednoznačně 5:1! Před týdnem však opět na vlastním pažitu padlo s Veronou 2:4 a své příznivce tak nutně potřebuje obohatit body z venku. Na hřišti Býků to však bude mít složité.
Turín FC

Býci se v současné chvíli nacházejí na 10. místě italské nejvyšší soutěže se ziskem jednatřiceti bodů. Zajímat je tak ještě může boj o evropské poháry. Šestá příčka zajišťující účast v kvalifikaci do Evropské konferenční ligy je vzdálená jen pět bodů. Aktuálně patří Laziu.
Turín má parádní formu, vyhrál čtyři z posledních pěti ligových zápasů. My zmapujeme poslední čtyři výsledky. Býci nejprve udolali na své půdě Veronu 1:0. Následně stejným poměrem prohráli v Miláně se zdejším Interem. Před svými fandy pak rozstříleli Fiorentinu 4:0 a před týdnem uspěli na pažitu Sampdorie, kde urvali těsné vítězství 2:1. Od těchto úspěchů se dnes budou chtít odrazit.
Krásné dobré nedělní odpoledne přeji všem příznivcům kvalitního italského fotbalu. Serie A pokračuje svým 23. kolem a má dnes na programu hned šest zápasů. My se detailně zaměříme na souboj ze středu tabulky mezi Turínem FC a US Sassuolem Calcio.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

FC Turín – U.S. Sassuolo Calcio

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 16. A. Sanabria (Singo) – 89. Raspadori (D. Berardi)

Karty:   62. Mandragora (TUI), 63. Bremer (TUI), 75. Pobega (TUI), 80. Juric (trenér) (TUI) – 51. Rogério (SAS), 63. Scamacca (SAS), 87. Frattesi (SAS)   90+4. Juric (trenér) (TUI)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 21:15.

FC Turín: V. Milinković-Savić – Ricardo Rodríguez, Bremer, Zima – Vojvoda, Mandragora (C) (70. Pobega), Lukić, Singo – Brekalo (70. Pjaca), Praet (84. Baselli) – A. Sanabria.
Náhradníci: Gemello, Beriša – Buongiorno, Izzo, Ansaldi, Baselli, Linetty, Pobega, Pjaca, Warming, Zaza, Angori.

Tréner: Ivan Juric.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Kyriakopoulos, G. M. Ferrari (C), Chiricheş, Müldür – Maxime López, Frattesi – Raspadori (90. Ruan), Harroui (46. Rogério, 55. Defrel), D. Berardi – Scamacca.
Náhradníci: Pegolo, Satalino – Paz, Peluso, Romagna, Ruan, Rogério, Abubakar, Defrel.

Tréner: Alessio Dionisi.

Rozhodca: Fourneau – Affatato, Avalos.