Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Turín – U.S. Sassuolo Calcio

1:1

koniec (1:0)

23.01.2022, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín • 23. kolo • Petr Šatalík cz

Tipsport: 2.0 3.6 4.04

90+4

Krátce po závěrečném hvizdu naběhl hlavní trenér Turína Ivan Juric na sudího Fourneaua a seřval ho jako malého kluka. Arbitr si nejspíš ne zrovna příjemné poznámky na svou adresu vyslechl a ukázal hlavnímu trenérovi domácího celku červenou kartu.

90+3

Marko Pjaca se hnal po levém křídle kupředu, pláchl bekům, ale dostal se z ideálního palebného prostoru. Jeho nepříliš tvrdý a navíc nepřesný projektil na přední tyč chytá Andrea Consigli poměrně pohodlně do rukavic.

90

Střelec vyrovnávací branky Giacomo Raspadori následně honem opouští hrací plochu, aby své místo v závěru duelu uvolnil Ruanovi.

89

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Sassuolo těsně před koncem srovnává na 1:1! Domenico Berardi předvedl parádní průnik po levé straně, kdy se s míčem dostal až na koncovou čáru. Už to vypadalo, že z akce nic nebude, ale Berardi poslal centr před klec Turína, kde se do míče opřel GIACOMO RASPADORI, jenž ranou z bezprostřední blízkosti srovnává na 1:1! Asistence: Domenico Berardi.

87

Davide Frattesi dohrál u krajní lajny osobní souboj, který předtím prohrál, nyní letěl jeho soupeř až do zámezí. Sudí oceňuje judistický chvat žlutou kartou.

85

Domenico Berardi zahrává standardní situaci téměř z poloviny hřiště, k hlavičce se prosadil Gian Marco Ferrari, ale svým nepříliš důrazným projektilem bližší tyč minul.

84

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Dennis Praet, přichází Daniele Baselli.

82

Saša Lukić centroval od levého rohového praporku na malé vápno, kde se do hlavičky prosadil David Zima, jenž poslal míč jen těsně nad břevno svatyně soupeře!

80

Trenér Ivan Juric rozhodně umí použít i ostřejší slova. Důkazem toho je žlutá karta, kterou mu sudí za jeho výstup na lavičce uděluje.

75

Tommaso Pobega nyní ve středu hřiště velice nešetrně a tvrdě došlápl na bok jednoho ze soupeřů podrážkou své boty a za žlutou kartu může být rád.

74

Obrovská šance pro Turín! Mërgim Vojvoda vyslal od levé lajny krásný nadýchaný centr, který však Gleison Bremer přetavil pouze v hlavičku do břevna svatyně Sassuola!

70

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Marko Pjaca.
Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Rolando Mandragora, přichází Tommaso Pobega.

67

Antonio Sanabria dostal balon na malé vápno, obešel svého osobního strážce a v pádu vystřelil, mířil však dost nad břevno.

63

Dvě žluté karty, každá na jedné straně. Gleison Bremer i Gianluca Scamacca si zahráli na hokejové obránce a své soupeře poslali k zemi hitem, za který by se Radko Gudas nestyděl. Sudí zde je však odměňuje žlutou kartou.

62

Žlutou kartu nyní vidí Rolando Mandragora, který ve středu hřiště zezadu zkosil a navíc stáhl za dres zezadu k zemi Frattesiho.

55

A je nutno střídat, Rogério už opouští hrací plochu a místo něj vbíhá na pažit Grégoire Defrel, který se pokusí zlepšit výkon Sassuola.

53

Turín mezitím zahrál standardní situaci na pravé straně vedle vápna soupeře, Rolando Mandragora poslal krásný tvrdý nízký centr na malé vápno, odkud Antonio Sanabria hlavičkoval do břevna svatyně Consigliho!

51

Vidíme první žlutou kartu utkání! Rogério vedle vlastního pokutového území zazmatkoval, nechal odkopnutí míče na poslední chvíli a nakonec musel naskočit nohou do Müldüra! Za žlutou může být podle mě rád.

46

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Abdou Harroui, přichází Rogério.

44

Wilfried Stephane Singo se nyní hnal z pravé strany na klec Sassuola, situaci chtěl ještě vyšperkovat přihrávkou před prázdnou bránu, ta se mu však hrubě nepovedla!

40

Rolando Mandragora dostal balon na osu hřiště asi pět metrů před šestnáctku soupeře a vyslal neskutečně tvrdou ránu, která zaduněla o tyč za Consiglim!

34

Teď přišel do šestnáctky hostí centr z levé strany na zadní tyč, kam si naběhl David Zima, jehož hlavičku téměř z malého vápna však Andrea Consigli také chytá!

33

Po sraženém centru z pravého křídla se k zakončení dostal Antonio Sanabria. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti se štěstím vyráží Andrea Consigli!

16

16. Antonio SANABRIA - 1:0

16

FC Turín právě vstřelil branku!
Turín vede 1:0! Centr šel do vápna Sassuola z levé strany, Wilfried Stephane Singo vrátil míč na malý čtverec hostí a ANTONIA SANABRIA předvedl z bezprostřední blízkosti tvrdou hlavičku, na kterou Andrea Consigli neměl nejmenší nárok reagovat – 1:0 pro Býky! Asistence: Wilfried Stephane Singo.

13

Antonio Sanabria dostal pěkný centřík z pravé strany do vápna a z první poslal balon na klec Sassuola, kterou minul jen o kousek!

FC Turín – U.S. Sassuolo Calcio

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 16. A. Sanabria (Singo) – 89. Raspadori (D. Berardi)

Karty:   62. Mandragora (TUI), 63. Bremer (TUI), 75. Pobega (TUI), 80. Juric (trenér) (TUI) – 51. Rogério (SAS), 63. Scamacca (SAS), 87. Frattesi (SAS)   90+4. Juric (trenér) (TUI)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 21:15.

FC Turín: V. Milinković-Savić – Ricardo Rodríguez, Bremer, Zima – Vojvoda, Mandragora (C) (70. Pobega), Lukić, Singo – Brekalo (70. Pjaca), Praet (84. Baselli) – A. Sanabria.
Náhradníci: Gemello, Beriša – Buongiorno, Izzo, Ansaldi, Baselli, Linetty, Pobega, Pjaca, Warming, Zaza, Angori.

Tréner: Ivan Juric.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Kyriakopoulos, G. M. Ferrari (C), Chiricheş, Müldür – Maxime López, Frattesi – Raspadori (90. Ruan), Harroui (46. Rogério, 55. Defrel), D. Berardi – Scamacca.
Náhradníci: Pegolo, Satalino – Paz, Peluso, Romagna, Ruan, Rogério, Abubakar, Defrel.

Tréner: Alessio Dionisi.

Rozhodca: Fourneau – Affatato, Avalos.