Menu

Hokej

Tipsport extraliga (ČR)

HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec

2:4

koniec (1:2, 0:0, 1:2)

20.02.2022, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • 39. kolo • Michal Samiec (@MichalSamiec) cz

Tipsport: 1.65 4.65 4.4

59:32

59:32 Marek ZACHAR - 2:4

59:32

Liberec právě vstřelil branku!
Třinecké publikum je sice velmi nespokojeno, protože dle jejich názoru došlo před brankou Liberce k faulu na Martina Růžičku v útočném pásmu, na rozhodnutí sudích na ledě se ale nic nemění. Gól MARKA ZACHARA, který ze středního pásma trefil prázdnou branku, platí. Bez asistence. Stav utkání 2:4.

59:07

Oceláři vyhráli buly a ihned posílají puk do útočného pásma. Mazanec míří na střídačku.

59:00

59:00 Michal KOVAŘČÍK - 2:3

59:00

Třinec právě vstřelil branku!
Že by jiskřička naděje pro domácí! Kundrátek na modré získal puk z rohu od Draveckého, poslal jej před branku, kde byl úplně volný, ale rychle dostoupený Nestrašil, ale práci za něj dodělal rychlýma rukama MICHAL KOVAŘČÍK. Asistence: Andrej Nestrašil. Stav utkání 2:3.

57:58

A je to tak! Třinečtí se staví k buly v útočném pásmu v šesti. Mazanec zůstává na hráčské lavici.

57:29

57:29 Michal BIRNER - 1:3

57:29

Liberec právě vstřelil branku!
Tohle může být velmi výrazný krok ke třem bodům pro Liberec. MICHAL BIRNER dostal nabito na modrou čáru a přestože si Mazanec na puk sáhl, kotouč končí ve třinecké síti. Asistence: Ladislav Šmíd. Stav utkání 1:3.

57:19

Další útočná aktivita Ocelářů končí po faulu Martina Růžičky (TRI), který se v útočné zóně provinil podrážením. Hosté mají velkou šanci utkání definitivně rozhodnout nebo minimálně pošetřit velkou část zbývajícího času.

55:56

Další šance Ocelářů! Michal Kovařčík sám na ose na slotu, jeho střelu odrazil do strany Pavelka a z velkého úhlu Chmielewski minul.

50:30

Třinečtí jsou nastěhovaní před Pavelkou a další gólovka! Chmielewski zpoza branky uvolnil Michala Kovařčíka, který z hrany brankoviště přestřelil Pavelkovu branku.

48:53

Velký tlak Třince pokračuje! Rychlá výměna puku mezi Vránou a Zahradníčkem a pokus třineckého obránce dorážel Růžička ze strany těsně mimo.

48:04

Obrovská šance Třince! Kundrátek si povodil puk po pravém mantinelu, objel branku a už se zdálo, že zakončí, protože Pavelka nebyl na místě. Nakonec se kotouč odrazil do předbrankového prostoru, odkud zakončil Nestrašil těsně vedle!

38:40

Úplně volný Faško-Rudáš postupoval z levé strany na Mazance, ale přestřelil třineckou branku!

34:47

Faško-Rudáš se natlačil do samostatného úniku, ale zezadu jej bránil těsně Teper a liberecký útočník neměl moc prostoru na zakončení. Mazanec situaci ustál.

33:53

Aktivita domácích skončila na nahození Adámka od modré, které tečoval Doudera, ale hosté puk sebrali ještě před Pavelkou. Na druhé straně po ztrátě Adámka měli výbornou pozici dva na jednoho Klapka s Filippim, ale druhý jmenovaný puk napálil z pravého kruhu mimo.

32:24

Růžička podržel puk za brankou, Vrána si poodstoupil od bránícího hráče na slot, kde byl úplně volný a dostal tam přihrávku od svého spoluhráče. Třinecký kapitán se ale do puku netrefil pořádně, a tak Pavelka kryje puk do lapačky. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.

27:59

Oceláři ztratili v útočném pásmu puk a rychlý protiútok nezakončil Šír, i když dostal ještě dvě dorážky. Na druhý straně velká šance při akci dva na jednoho měl Chmielewski s Douderou, ale prvně jmenovaný nezakončil přesně.

22:29

Hybridní icing dojel jako první Ondřej Kovařčík, atakoval za brankou Pavelku, který nepřesně rozehrál. Puk získal Michal Kovařčík a nabruslil do zakončení před branku, které Pavelka vyrazil betonem. Následně ještě dojíždějící Jelínek málem srazil puk za záda svého brankáře.

16:16

Melancon dostal po chybě Třince v obranném rohu nabito na modrou čáru, ještě si potáhl puk, ale jeho střela z ideální pozice mířila nad!

12:13

12:13 Ondřej KOVAŘČÍK - 1:2

12:13

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři se samotným závěrem přesilové hry nakonec vykombinovali snižující branku. Puk putoval mezi holemi Arona Chmielewského a na modré operujícího Milana Doudery. ONDŘEJ KOVAŘČÍK byl střelcem branky, kdy se prosadil dorážkou z předbrankového prostoru. Asistence: Milan Doudera. Stav utkání 1:2.

10:13

Hosté jsou navíc potrestáni menším trestem za neúspěšnou trenérskou výzvu. Oceláři tak mají šanci ukrojit dvoubrankovou ztrátu. Trest odpyká Martin Faško-Rudáš (LIB).

10:13

Rozhodnutí z ledu je potvrzeno, gól není uznán. Při zkoumání bylo zjištěno, že došlo k porušení pravidla o brankovišti.

10:13

Po zmatku před třineckou brankou končí puk potřetí ve třinecké brance, ale rozhodčí, který situaci sledoval zpoza branky, okamžitě rozpažil. Ukázal, že důvodem neuznání branky je postavení útočícího hráče v brankovišti. Po konzultaci rozhodčích s hostující střídačku si útočící tým vybral coach's challenge.

10:05

Vrána teď objel z levé strany branku Pavelky, vylákal brankáře a poslal puk před odkrytou branku. Velkou šanci z třinecké strany ale nezužitkoval ani Hrehorčák, ani Vrána.

09:00

09:00 Jakub RYCHLOVSKÝ - 0:2

09:00

Liberec právě vstřelil branku!
No jenže to se rychle mění. JAKUB RYCHLOVSKÝ projel s pukem na holi střední pásmo a prosadil se individuálně střelou přes obránce Adámka, která zapadla do horních pater Mazancovy branky. Asistence: T.J. Melancon, Ladislav Šmíd. Stav utkání 0:2.

07:05

Situace si nakonec vyžádala první tresty utkání. Na trestnou lavici usedl domácí Aron Chmielewski (TRI) a liberecký Adam Klapka (LIB). Oba byli potrestáni za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.

06:46

Obrovský tlak třetí třinecké formace! Svou chybu před gólem Liberce mohl odčinil Kundrátek, jehož svižný pokus Pavelkovi propadl do brankoviště, ale nikdo z Ocelářů nedokázal střelu dorazit.

03:05

03:05 Jan ORDOŠ - 0:1

03:05

Liberec právě vstřelil branku!
JAN ORDOŠ se šikovně obtočil kolem Kundrátka ve středním pásmu a svůj nájezd ze strany od červené čáry zakončil přesnou střelou nad Mazancovým betonem k levé tyči třinecké branky. Asistence: Lukáš Derner, Marek Zachar. Stav utkání 0:1.

HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec

2:4

koniec (1:2, 0:0, 1:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 13. O. Kovařčík (M. Doudera), 59. M. Kovařčík (A. Nestrašil) – 4. Ordoš (Derner, M. Zachar), 9. Rychlovský (Melancon, L. Šmíd), 58. Birner (L. Šmíd), 60. M. Zachar

HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Adámek, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Teper, Zahradníček, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Hrehorčák – Svačina, A. Nestrašil, Kofroň – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Dravecký (A), Komorski, Bakoš.
Tréner: Marek Zadina

Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – L. Šmíd (A), Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Aubrecht, J. Šedivý – Birner (A), Filippi, Klepiš – Ordoš, Gríger, M. Zachar – A. Najman, P. Jelínek (C), Rychlovský – Faško-Rudáš, J. Šír, Klapka.
Tréner: Patrik Augusta

Rozhodca: Hradil, T. Veselý – L. Kajínek, Axman

Diváci: 3 158

Priebeh zápasu
1. tretina
03:05 LIB 0:1 Ordoš (Derner, M. Zachar)
07:05 TRI 2 Chmielewski, hrubosť
LIB 2 Klapka, hrubosť
09:00 LIB 0:2 Rychlovský (Melancon, L. Šmíd)
10:13 LIB 2 Faško-Rudáš
12:13 TRI 1:2 O. Kovařčík (M. Doudera)
Po 1. tretine
2. tretina
Po 2.tretine
3. tretina
57:19 TRI 2 Martin Růžička, podrazenie
57:29 LIB 1:3 Birner (L. Šmíd)
59:00 TRI 2:3 M. Kovařčík (A. Nestrašil)
59:32 LIB 2:4 M. Zachar
Koniec