Menu

Futbal

Prípravný zápas

FC Slovan Liberec – FK Dukla Praha

1:1

koniec (1:0)

06.07.2022, 11:00 • Mnichovo Hradiště • Martin Augustin (@ogy_16) cz

Tipsport: 1.45 4.3 6.07

85

85. Kim ve velké příležitosti nepřekonal Pešla.

85

Hráči Dukly krásně vykombinovali defenzivu soupeře. Po finální přihrávce Červenky z pravé strany zakončoval z bezprostřední blízkosti Kim, ovšem Pešl zachránil Slovan reflexivním zákrokem pravou nohou!

82

Ghali vběhl z pravé strany do pokutového území. Tam našel zpětnou přihrávkou Christiana Frýdka, který ve velké šanci vysoko přestřelil!

70

70. Jakub HODEK - 1:1

70

Dukla právě vstřelila branku!
Dukle se podařilo vyrovnat! Pavel Moulis dostal přihrávku na pravé křídlo a v pokutovém území přetlačil bránícího hráče. Z úrovně brankové čáry pak poslal balón do malého vápna, kde ho JAKUB HODEK zblízka dopravil do prázdné brány.

64

64. Pešl stačil zareagovat na zakončení z bezprostřední blízkosti po standardní situaci.

64

Dukla zahrozila po standardce! Centrovaný míč tečoval před Pešlem jeden z nabíhajících hráčů, ovšem brankář Liberce stačil zakročit.

48

Dalekonosná střela Kamsa Mary jen těsně minula bránu! Hodně dobrý pokus.

41

Pražané dokázali skórovat, ale gól platit nebude! Aleš Matějka doklepl míč zblízka do sítě, ovšem bylo to z ofsajdové pozice.

40

Tuším, že to byl Kamso Mara, který napřáhl z velké dálky a jeho střela prosvištěla jen těsně vedle levého horního rohu Štovíčkovy brány! Mezi diváky to jen zahučelo.

34

34. Kozel mířil v dobré příležitosti do boční sítě.

34

Mohlo být srovnáno! Dukle hezky vyšla akce na pravém křídle, po níž utíkal proti Vliegenovi David Kozel. Jeho střela však skončila jen na boční síti!

32

Nyní se ale musel činit liberecký brankář Vliegen! Jeden z hráčů Dukly ho prověřil střelou k bližší tyči ze střední vzdálenosti, kterou strážce svatyně Severočechů vyrazil na roh.

28

28. Imad RONDIĆ - 1:0

28

Liberec právě vstřelil branku!
Slovan se ujímá vedení! Theo Gebre Selassie na pravé straně předával míč Kozákovi. Tomu sice balón ustřelil od nohy protihráč, ale udělal to tak nešťastně, že hrací předmět přistál u kopačky IMADA RONDIĆE, který z hranice šestnáctky chytře přehodil brankáře Štovíčka. Ten neměl proti tomuto pohotovému zakončení šanci zasáhnout.

24

24. Hlavičku Rondiće vytáhl nad břevno Štovíček.

24

Po opětovné rozehrávce hned přišla šance Liberce! Hlavičku Imada Rondiće vytáhl nad břevno brankář Šťovíček.

5

5. Šance Matějky.

5

První velká šance celku z Julisky! Matějka dostal přihrávku do šestnáctky, kde se zbavil bránícího hráče a ocitl se před brankářem Vliegenem. Ten rychle vyběhl a nepříliš důrazné zakončení útočníka hostí vyrazil!

FC Slovan Liberec – FK Dukla Praha

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 28. Rondić – 70. Hodek

FC Slovan Liberec: 1. poločas: Vliegen – Gebre Selassie, Purzitidis, Plechatý, Mikula – Červ, Doumbia, Mara – Višinský, Rondić, Kozák. 2. poločas: Pešl – Fukala, Prebsl, Lehoczki, Mikula – Mara, Michal – J. Matoušek, Frýdek, Ghali – Rabušic.
Tréner: Luboš Kozel

FK Dukla Praha: Šťovíček – Svoboda, Holiš, Piroch, Barac – Havelka, Souček – David Kozel, Šebrle, Buchvaldek – Matějka.
Náhradníci: Čtvrtečka – Uhlíř, Peterka, Červenka, Moulis, F. Matoušek, Kim, Ullman, Hrubeš, Hodek, Konan.

Tréner: Rada