Menu

Futbal

Taliansky pohár

AS Rím – US Cremonese

1:2

koniec (0:1)

01.02.2023, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Štvrťfinále • Milan Huppert cz

Tipsport: 1.4 4.57 8.82

90+4

90+4. Andrea BELOTTI - 1:2

90+4

AS Řím právě vstřelil branku!
Římané koncovku pořádně dramatizují! Tammy Abraham z pravé strany přihrál na střed už dovnitř vápna ANDREOVI BELOTTIMU, jehož skákavá střela doputovala k pravé tyči, Sarr natahoval pravou ruku za míčem marně.

90+2

Gól naděje měl na kopačce Paulo Dybala. Po stříleném centru zleva se levačkou opřel do balónu, který napálil o kousek nad břevno. Střelecké trápení AS pokračuje.

90+1

Rychlé nohy ukázal Daniel Okereke. Na pravé straně se nechal doběhnout dvojicí konkurentů, přesto si zvládl míč navést na střed a technickou střelou jen těsně minul vzdálenější tyč.

83

Střídání v týmu US Cremonese:
ze hřiště odchází Michele Castagnetti, přichází Pablo Galdames.

81

Tak dlouho brankář Mouhamadou Sarr zdržoval s rozehrávkou odkopu od brány, až arbitrovi Fabbrimu přetekl pohárek trpělivosti a hostujícího gólmana potrestal žlutým kartónkem.

77

77. Abraham orazítkoval levou tyč

77

Tutovka kontaktní brankou nekončí! Tamm Abraham vyzrál na ofsajdovou pas a uvnitř vápna střílel nikým neatakovaný, pravačkou ovšem pouze orazítkoval brankovou konstrukci. Tato nevyužitá příležitost by mohla nejen anglického útočníka, ale celý tým pořádně mrzet.

69

Mouhamadou Sarr měl obrovské štěstí. Rána Paula Dybala totiž proletěla skrze zeď, míč proskákal těsně vedle pravé tyče hostující svatyně.

67

Střídání v týmu US Cremonese:
ze hřiště odchází Frank Tsadjout, přichází Daniel Ciofani.

64

Střídání v týmu US Cremonese:
ze hřiště odchází Charles Pickel, přichází Marco Benassi.

64

Pěkná akce římského AS kontaktním gólem nekončí! Zeki Çelik odcentroval do vápna a nůžky vystřihl Nicola Zalewski, avšak Mouhamadou Sarr včas zareagoval a pokus k levé tyči vyrazil.

62

Další žlutý kartónek, i v tomto případě do hostujících řad. Pěkně zblízka si jej prohlédl stoper Alex Ferrari, když zezadu stáhl za dres k zemi sprintujícího Belottiho.

60

Žlutému trestu neunikl ani Emanuel Aiwu. Rakouský stoper šel do skluzu, místo balónu sestřelil rozběhnutého Zalewského.

58

Poté, co arbitr Fabbri odpískal standardku ve prospěch Cremonese, tak za postranní čárou došlo ke slovní přestřelce mezi trenéry Josém Mourinhem s Davidem Ballardim, obě horké hlavy si vysloužily žlutou kartu.

57

Střídání v týmu AS Řím:
ze hřiště odchází Benjamin Tahirović, přichází Tammy Abraham.

49

49. Zeki ÇELIK vlastní - 0:2

49

Cremonese právě vstřelilo branku!
Šok je zase o něco blíže, hosté totiž odskakují do dvoubrankového náskoku! Okereke těžil z podklouznutí Ibañeze a zprava nahrál do vápna Valerimu. Následoval střílený centr, který lehce tečoval Tsadjout, čímž dokonale rozhodil ZEKI ÇELIKA. Přestože kolem sebe Turek nikoho neměl, tak míč nasměroval za záda vlastního gólmana a nutno podotknout, že kdyby míč pustil za sebe, tak by AS vhazovalo. Ale na kdyby se nehraje!

46

Střídání v týmu AS Řím:
ze hřiště odchází Cristian Volpato, přichází Paulo Dybala,
ze hřiště odchází Bryan Cristante, přichází Nicola Zalewski,
ze hřiště odchází Gianluca Mancini, přichází Chris Smalling,
ze hřiště odchází Maraš Kumbulla, přichází Nemanja Matić.

Střídání v týmu US Cremonese:
ze hřiště odchází Felix Afena-Gyan, přichází Emanuele Valeri,
ze hřiště odchází Cyriel Dessers, přichází David Okereke.

29

Při návratu na vlastní polovinu došlo k menšímu konfliktu mezi skórujícím Cyrielem Dessersem a stoperem Gianlucou Mancinim, oba fotbalisté vyfasovali na cestu kartónek žluté barvy.

28

28. Cyriel DESSERS - 0:1

28

Cremonese právě vstřelilo branku!
Balón si na bílý bod postavil sám faulovaný CYRIEL DESSERS. Poradil si s velkým přehledem, hrací předmět napálil nechytatelným způsobem k pravé tyči pod břevno. Favorit utržil tvrdou ránu, blíže k postupu má velký outsider.

26

26. Patrício podrazil Desserse, rozhodčí nařídil penaltu

26

Bude se kopat penalta! Obrovskou hrubku udělal Maraš Kumbulla, jehož dokonale zaskočil vysoko presující Cyriel Dessers. Osmadvacetiletý Nigerijec v úniku udělal kličku Rui Patríciovi, jenž konkurenta podrazil a po právu si vysloužil kartu žluté barvy.

13

13. Tahirović na Sarra nevyzrál

13

První velké příležitost domácího celku gólem nekončí! Bryan Cristante vyslal z pravé strany parádní přetažený centr na úplně volného Benjamina Tahiroviće, devatenáctiletý Švéd zakončoval z voleje přímo do prostoru, kde kraloval Sarr.

AS Rím – US Cremonese

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 90+4. Belotti – 28. Dessers, 49. Çelik (vla.)

Karty:   26. Patrício (ASR), 29. Mancini (ASR), 58. Mourinho (trenér) (ASR) – 29. Dessers (CRM), 58. Ballardini (trenér) (CRM), 60. Aiwu (CRM), 62. Ferrari (CRM), 81. Sarr (CRM)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:19.

AS Rím: Patrício – Mancini (46. Smalling), Kumbulla (46. Matić), Ibañez – Çelik, Cristante (46. Zalewski), Tahirović (57. Abraham), El Shaarawy – Pellegrini (C), Volpato (46. Dybala) – Belotti.
Náhradníci: Boer, Svilar – Bove, Camara, Faticanti, Llorente, Silva, Solbakken, Spinazzola, Wijnaldum.

Tréner: José Mourinho

US Cremonese: Sarr – Ferrari, Bianchetti (C), Aiwu – Ghiglione, Pickel (64. Benassi), Castagnetti (83. Galdames), Meïté, Tsadjout (67. Ciofani) – Afena-Gyan (46. Valeri), Dessers (46. Okereke).
Náhradníci: Carnesecchi, Saro – Borghesan, Galdames, Gardoni, Vásquez.

Tréner: Davide Ballardini

Rozhodca: Fabbri – Tolfo, Di Iorio