Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

VfB Stuttgart – Hamburger SV

3:0

koniec (1:0)

01.06.2023, 20:45 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Baráž • Dávid Švec

Tipsport: 1.65 4.19 5.4

90+2

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Waldemar Anton, přichází Dan-Axel Zagadou.

90+1

Další velká šance Stuttgartu! Míč se dostal na levou stranu k Lucovi Pfeifferovi, který poslal přízemní centr na vzdálenější tyč. Tam si naběhl Konstantinos Mavropanos, jenž ve skluzu zakončoval do boční sítě!

89

Domácí mohli ještě navýšit! Na výborný centr Borny Sosy zleva si naběhl Luca Pfeiffer, který hlavičkoval těsně vedle vzdálenější tyče!

84

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Enzo Millot, přichází Lilian Egloff,
ze hřiště odchází Atakan Karazor, přichází Nikolas Nartey.

82

Domácí rychle dostali míč až k pokutovému území soupeře. Z jeho hranice to zkoušel pravačkou Tiago Tomás, který o decimetry minul levou tyč brány Heuera Fernandese!

77

Po ní se míč odrazil k Sonnymu Kittelovi. Jeho střela z levé strany šestnáctky by asi byla pro Müllera nechytatelná, ale za svým brankářem stál ještě Waldemar Anton! Domácí tak mohou být hodně rádi, že jejich stoper mohl zůstat na hřišti.

76

Domácí Atakan Karazor obdržel žlutou kartu. Hosté budou zahrávat standardku.

73

Žlutá karta pro tým Hamburger SV (Ransford Königsdörffer).

73

Hosté ale i v oslabení zahrozili! Robert Glatzer ostře vypálil ze střední vzdálenosti a Florian Müller vyrazil míč jen před sebe. Situaci dobíhal Ransford Königsdörffer, před kterým míč odehrál do bezpečí Waldemar Anton. Toho hráč HSV vzápětí trefil šlapákem a odnese si žlutou kartu.

69

Hostující Anssi Suhonen přišlápl dávno po odehrání míče stehno Joshy Vagnomana a rozhodčí Welz mu udílí přímou červenou kartu! Finský záložník byl na hřišti zhruba 9 minut! Další obrovský problém pro HSV.

68

Borna Sosa výborně odcentroval z levé strany. Míč směřoval na vzdálenější tyč, kam si z pozice stopera seběhl Konstantinos Mavropanos, který hlavou netrefil bránu!

67

Střídání v týmu VfB Stuttgart:
ze hřiště odchází Serhou Guirassy, přichází Luca Pfeiffer,
ze hřiště odchází Chris Führich, přichází Tiago Tomás.

65

Střídání v týmu Hamburger SV:
ze hřiště odchází Jean-Luc Dompé, přichází Ransford Königsdörffer.

60

Střídání v týmu Hamburger SV:
ze hřiště odchází Ludovit Reis, přichází Anssi Suhonen.

58

Hosté mohli snížit po standardní situaci! Muheimův centr letěl na vzdálenější tyč, kam si naběhl Robert Glatzer, jehož hlavičku vytěsnil rychle se přesouvající Müller do brankové konstrukce! Nakonec z toho bude roh pro HSV. Domácí brankář zaslouží za tento zákrok velkou pochvalu.

55

Stuttgart právě vstřelil branku!
Hamburgu se začíná sen o postupu do Bundesligy rozplývat! Borna Sosa si připisuje druhou gólovou asistenci po rohovém kopu. Na jeho přesný centr si tentokrát naběhl SERHOU GUIRASSY, jenž hlavičkou k levé tyči odčinil svá selhání v zakončení z první půle – 3:0.

51

Stuttgart právě vstřelil branku!
Švábi odskakují na rozdíl dvou gólů! Výborně hrající Chris Führich ustál souboj ve středu hřiště a našel průnikovou přihrávkou na levé straně nabíhajícího Enza Millota. Ten balón předložil JOSHAOVI VAGNOMANOVI, který ho placírou uklidil do poloodkryté brány. Heuer Fernandes se už nestihl ke své levé tyči včas přesunout – 2:0.

45+1

A byla z toho velká příležitost! Centr Borny Sosy si našel Konstantinos Mavropanos, který nebyl daleko od druhé trefy v utkání. Jeho hlavička skončila vedle levé tyče!

38

Jean-Luc Dompé se nalevo přehnal přes Mavropanose a dostal se ke střele pravačkou. Z hranice šestnáctky ale výrazně minul domácí bránu.

29

A naopak další velká šance Stuttgartu! Aktivní Chris Führich se uvolnil na levé straně šestnáctky a kousek od malého vápna pálil na bližší tyč. Heuer Fernandes ukázal výtečný reflex a vytáhl balón pravou rukou na roh!

27

Serhou Guirassy neuspěl! Zkusil ránu k levé tyči, která ale měla pro brankáře ideální výšku a Daniel Heuer Fernandes navíc vystihl směr. Míč tak dokázal vyrazit a drží Hamburg ve hře!

26

Pokutový kop potvrzen! Další velká nepříjemnost pro HSV.

25

Ludovit Reis, který už je pod žlutou kartou, fauloval na hranici šestnáctky Enza Millota. Rozhodčí ukazuje na penaltu, ale VAR zřejmě ještě bude prověřovat, kde k zákroku došlo!

23

Obrovskou šanci zahodil domácí útočník Serhou Guirassy! Mezi stopery HSV vznikla díra, do které poslal kolmici Josha Vagnoman. Guirassy utíkal sám na bránu hostí, ovšem volil nepříliš razantní přízemní střelu po pravé ruce Heuera Fernandese, který si připsal dobrý zákrok!

16

Další akci domácích přerušil faulem Ludovit Reis. Dostal za to žlutou kartu.

10

Po rohu Sosy se domácí hlásili o penaltu po domnělé ruce Jonase Davida. Rozhodčí ukazoval, že nic řešit nebude, ale přeci jen se ještě bude čekat na verdikt od VARu...

9

Tohle mohl být klidně druhý gól Die Schwaben! Chris Führich vběhl z levé strany míčem do šestnáctky a pálil na vzdálenější tyč. Výborný zákrok předvedl Heuer Fernandes, který balón vytáhl na roh!

1

Stuttgart právě vstřelil branku!
To je fantastický začátek pro Šváby! K exekuci rohového kopu se postavil Borna Sosa. Svou levačkou míč zakroutil přesně na hlavu KONSTANTINOSE MAVROPANOSE, který balón nechytatelně trkl do levé šibenice brány Heuera Fernandese.

VfB Stuttgart – Hamburger SV

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 1. Mavropanos (Sosa), 51. Vagnoman (Millot), 55. Guirassy (Sosa)

Karty:   76. Karazor (STU) – 16. Reis (HAM), 73. Königsdörffer (HAM)   69. Suhonen (HAM)

Nepremenená penalta: 27. Guirassy (STU), brankár Heuer Fernandes zneškodnil

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:9.

VfB Stuttgart: F. Müller – Mavropanos, Anton (90+2. Zagadou), Ito – Vagnoman, Karazor (84. Nartey), Endó (C), Sosa – Millot (84. Egloff), Führich (67. Tomás) – Guirassy (67. Pfeiffer).
Náhradníci: Seimen – Silas, Stenzel, T. Coulibaly.

Tréner: Sebastian Hoeneß

Hamburger SV: Heuer Fernandes – Heyer, David, Schonlau (C), Muheim – Kittel, Meffert, Reis (60. Suhonen) – Jatta, Glatzel, Dompé (65. Königsdörffer).
Náhradníci: Raab – Mikelbrencis, Heil, Bilbija, Montero, Krahn, Kisilowski.

Tréner: Tim Walter

Rozhodca: Welz – Thomsen, Borsch

Odveta: Hamburger - Stuttgart 1:3