Menu

Futbal

Európska konferenčná liga

Légia Varšava – Aston Villa FC

3:2

koniec (2:2)

21.09.2023, 18:45 • Stadion Wojska Polskiego, Varšava • 1 • Skupina E • Matěj Skula cz

Tipsport: 5.94 4.35 1.55

51

51. Ernest MUCI - 3:2

51

Legia Varšava právě vstřelila branku!
Legia jde potřetí z zápase do vedení! Digne ztratil na útočné polovině míč, čehož využil k rychlému brejku Marc Gual. Španělský útočník na sebe nalákal obránce a pak přihrál na ERNESTA MUCIHO, který sice byl trochu vytlačen obráncem z ideálního střeleckého úhlu, ale i tak nakonec vypálil. Jeho střela nebyla nijak silná, avšak lehce skákala a nekonec proskákala až do branky. Martinez si na ni sáhl, ale nevytěsnil.

39

39. Lucas DIGNE - 2:2

39

Aston Villa právě vstřelila branku!
Aston Villa srovnává, a to nádherným způsobem. Standardku rozehrál Tielemans do kraje na Baileyho, který centroval na vysoké hlavičkáře svého týmu. Obrana Legie míč sice odvrátila, avšak jen k McGinnovi, jehož ránu dokázali obránci zblokovat. Pak se ale míč odrazil na kopačku LUCASE DIGNEHO, který napřáhl zhruba z rohu pokutového území a jeho střela se nádherně stočila do pravé šibenice Tobiaszovy branky! Opravdu fotbalová nádhera.

26

26. Ernest MUCI - 2:1

26

Legia Varšava právě vstřelila branku!
A Poláci jdou znovu do překvapivého vedení! Gual u půli hřiště vybídl k náběhu pro pravé straně Wzsolka. Ten následně míč popovezl až k šestnáctce Aston Villy a poté centroval. Jeho přihrávka byla ke štěstí domácích od obránce ztečována přímo k ERNESTOVI MUCIMU, který se lépe zorientoval a střelou do protipohybu brankáře Martineze dává Legii vedení 2:1!

6

6. Jhon DURÁN - 1:1

6

Aston Villa právě vstřelila branku!
Ale o tři minuty později už je srovnáno! Zaniolo vybojoval míč ve středu hrací plochy a kousek s ním popošel směrem k brance Tobiasze. Asi z třiceti metrů poté vyslal skvělý projektil, který brankář varšavského týmu vyrazil jen na břevno. Od něj se pak balon odrazil přesně na hlavu JHONA DURÁNA, kterému již stačilo trefit prázdnou branku.

3

3. Paweł WSZOŁEK - 1:0

3

Legia Varšava právě vstřelila branku!
Šok pro Aston Villu! Ta ztratila míč na útočné polovině, kde se k míči dostali domácí. Míč se po kombinaci u levé lajny hřiště dostal až na kopačku Patryka Kuna, který na nic neváhal a hned centroval. Na jeho střílenou přihrávku si naběhl za obránce Chamberse PAWEL WSZOLEK a svou střelu umístil přesně k levé tyči Martinezovy branky.

Légia Varšava – Aston Villa FC

3:2

koniec (2:2)

Späť na online

Góly: 3. Wszołek (Kun), 26. Muci (Wszołek), 51. Muci (Gual) – 6. Durán (Zaniolo), 39. Digne

Karty:   19. Kun (LEG), 84. Ribeiro (LEG), 90+4. Tobiasz (LEG) – 53. Zaniolo (ASV), 71. Diaby (ASV)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:11.

Légia Varšava: Tobiasz – Pankov, Kapuadi, Ribeiro – Wszołek (90. Baku), Slisz, Elitim (90. Çelhaka), Kun – Josué (C), Gual (67. Pekhart), Muci (72. Rosołek).
Náhradníci: Hładun, Kobylak – Jędrzejczyk, Kramer, Sokołowski, Strzałek, Dias, Burch.

Tréner: Kosta Runjaić

Aston Villa FC: E. Martínez – Chambers (67. Cash), Konsa, Lenglet, Digne – Kamara (61. Luiz), Tielemans – Bailey, McGinn (C) (61. Diaby), Zaniolo (67. Ramsey) – Durán (61. Watkins).
Náhradníci: Marschall, R. Olsen – Dendoncker, Moreno, Torres.

Tréner: Unai Emery

Rozhodca: Manouchos – Nikolaidis, Psarris