Menu

Hokej

TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)

TSS GROUP Dubnica – HC Prešov

4:3

koniec po predl. (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)

15.11.2023, 18:00 • Zimný štadión Dubnica • 16. kolo • Ivan Harčár

Tipsport: 2.36 4.6 2.14

Dubničania si napokon nedali prerušiť peknú sériu šiestich víťazných duelov a natiahli ju na sedem. Šarišania odchádzali na reprezentačnú prestávku s prehrou z Považskej Bystrice a v rovnakom duchu sa niesol aj návrat. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:38:28)

Koniec zápasu.

62:37

Dubnica dáva gól! Do voľného priestoru dostal nahrávku nepokrytý OLIVER ĎURIŠ a jeho strelu bez prípravy zastavila sieť prešovskej bránky. Asistencie: Michal Kluka a Martin Hřebíček.

62:28

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
K. Jendroľ – 2 min., podrazenie.

61:39

Prešovu patrili tieto sekundy. Jakub Nemec sa pokúšal uspieť individuálne, a po ňom dobre dvakrát kombinoval Chalupa so Sojkom. Trenčan podržal Dubnicu.

60:01

Začalo sa predĺženie.
Predĺženie sa začne o 20:24.
Veľmi utrápený hokej z oboch strán. Prešov sa však pozbieral po druhej prestávke a aspoň vyrovnal. Uvidíme, či nasledujúcich päť minút postačí na meno víťaza, alebo si stredajší večer predĺžime sériami samostatných nájazdov.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:23

Považania získali puk v útočnom pásme. Rozhodnutie na hokejke si možno niesol skúsený útočník Ondrej Mikula, ale dokázal zakončiť len do stredu, kde bol Sabol.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

56:38

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

55:49

Opäť sa zrodila presilovková spolupráca Hřebíčka a Mareka Hovorku, ktorý to poriadne napálil na bránku východniarov. Sabol sa nedal prekonať.

54:38

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Toma – 2 min., vrazenie na mantinel.

53:52

Richard Sabol máločo videl a iba inštinktívne natiahol ľavý betón! Na ňom skončil nepríjemný dubnický pokus! Jozefovi Švecovi potom ešte zabrnkal na nervy Nemec!

Reklamná prestávka.

52:27

Michal Kluka vypálil lišiacku strelu, ktorá sa odrazila od zadného mantinelu. Sabol pri prvej možnosti okamžite puk zakryl.

51:12

Tábi prežil Ťavodov atak na zadnom mantineli. Na druhej strane to však nebolo nič nedovolené zo strany rázneho prešovského obrancu.

50:00

Pri Váhu hráme nerozhodne 3:3. Avšak nemôžeme chváliť tento duel. Je v ňom veľa nedostatkov a ani tempo nie je vražedné.

49:41

Tomáš Klíma hrá svoj prvý zápas za Prešov v tejto sezóne, kam sa vrátil po nevydarenom angažmáne v Liptovskom Mikuláši. Trenčana ale lepšie nepreveril, nakoľko nedostal na to väčší priestor od Chatrnúcha.

Reklamná prestávka.

47:10

Tím Prešov práve strelil gól! FRANTIŠEK POLIAČEK trpezlivo čakal na ľavej Trenčanovej žŕdke a nemal problém rozvlniť jeho sieť, pretože sa nestačil presunúť s prihrávkou Leščenka. Asistencie: Branislav Pavúk a Vladislav Leščenko.

45:33

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

45:04

Gleb Zyrjanov sa chcel presadiť sprava, no krátko na to vznikla šanca pre Juraja Milého. Bývalý mládežnícky reprezentant mieril nepresne.

44:12

Poliaček netrafil správny cieľ. Trenčana neohrozil, pretože zasiahol svojho spoluhráča Chalupu, ktorý sa pozbieral a odkríval na lavičku.

43:33

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
J. Švec – 2 min., podrazenie.

43:09

Kvalitnú individuálnu robotu odviedol Hrabčák. Ďalšiu časť prenechal Leščenkovi, ktorý zdvihol zrak a prihral Putalovi. Trenčan pomohol svojmu tímu.

42:19

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

42:03

Richard Sabol privalený hráčmi! Diváci už cítili gól vo vzduchu, ale na to si ešte budú musieť počkať!

41:09

Neuveriteľná práca Tybora! Pohral sa s hosťami ako mačka s myšou! Čo však nevyužil Michal Kluka je na zamyslenie! Vôbec netrafil poloprázdnu Sabolovu bránku!

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:50.
Dubnica sa vracia do formy, ktorú mala pred reprezentačnou prestávkou. Prešov naopak zaznamenáva pokles. Jeho hra je slabá, a takisto aj disciplína.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:02

Prešov hrá so štyrmi hráčmi.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:36

Dubnica dáva gól! MICHAL KLUKA je autorom tzv. gólu do šatne. Prešovčania si môžu spytovať svedomie za svoje správanie. Asistencia: Marek Hovorka.

38:19

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Ťavoda – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou + 2 min., nešportové správanie.

38:19

Identický zákrok Ťavodu na Tybora! No v tomto prípade pôjde o hru so zdvihnutou hokejkou! A ešte aj druhý menší trest za nešportové správanie!

37:24

Tybor v plnej miere pocítil Ťavodovu tvrdosť! Obranca Prešova ho trafil rukami do tváre, ale nebude za to potrestaný!

37:02

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
J. Nemec – 2 min., nešportové správanie.

36:41

Veľká príležitosť Dubnice! Branislav Pavúk chyboval v obrane, Ondrej Mikula zblízka vystrelil na Sabola, ktorý sa predviedol fantastickým zákrokom!

36:16

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

35:03

Adam Trenčan si našiel v náruči Pavúkovo zakončenie. Puk pevne držal v moci a Chalupa tak ostal bez možnosti dorážať.

34:16

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
M. Pobežal – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

33:29

Jozef Švec nesúc si na chrbte dvoch súperov podkúril Sabolovi vďaka dravosti. Pokus z dorážky sa následne ponúkol Gécimu, no prešovský gólman chytal s istotou.

Reklamná prestávka.

33:14

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

32:41

Hovorka sa prerátal. Zradili ho manévre tesne za modrou čiarou. Pozornosťou sa vyznačil Zyrjanov a zaviezol puk na opačnú stranu plochy.

32:04

Sabol na mieste! Radoslav Tybor si vytvoril streleckú príležitosť medzi kruhmi! Gólman Šarišanov mu nedoprial radosť z hetriku!

31:20

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

31:14

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
T. Klíma – 2 min., faul lakťom.

30:56

Chyba hostí. Lukáš Tábi ešte ako tak zachytil rýchlejší puk, ktorý nahadzoval medzi kruhy Hovorkovi. Bola to však veľmi ťažká prihrávka a ani taký skúsený matador nemal šancu poslať pokus na Sabola.

30:01

Konečne aspoň jedna kvalitná strela Prešovčanov. Trenčan vyrazil nepríjemné zakončenie obrancu Pavúka.

29:20

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
J. Švec – 2 min., podrazenie.

Reklamná prestávka.

28:16

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

27:56

Považania skvelo napádajú súpera vo výhode, ktorý sa s tým nedokáže vyrovnať. Cenné sekundy zaslúžene naskočili na ich konto.

27:14

Jedna veľká katastrofa. Inak sa ani nedajú pomenovať presilovky Prešova v tomto vystúpení. Zrejme to bude ďalšia premrhaná početná výhoda.

26:16

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
Tábi – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

25:23

Hráči musia pokračovať v hre. Trenčan skôr očakával a aj avizoval zakázané uvoľnenie, ale skutočnosť bola iná.

24:01

Hřebíček bol nápomocný vlastnému brankárovi Trenčanovi, keď ho ohrozil slabšou strelou Pulščák. Následne dubnický obranca upratoval priestor aj pri zadnom mantineli dôraznou hrou.

23:06

Dubnica dáva gól! Trestné strieľanie skúsene premenil RADOSLAV TYBOR. Puk si potiahol do bekhendového blafáku. Bez asistencie.

23:06

Trestné strieľanie pre Dubnicu! Enrik Švec naskočil z lavice hanby, ale v rámci hry neprekonal Sabola! Dominik Sojka sa previnil podrazením!

22:57

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

20:57

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
E. Švec – 2 min., podrazenie.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:53.
Trochu badať, že tímy vyšli na ľad po dlhšej prestávke. Ťažšie sa dostávajú do tempa, ale dopriali nám tri presné zásahy. O jeden viac strelili hostia zo Šariša.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:23

Prerušená hra. Tento krátky čas využíva domáci lodivod Dušan Gregor na dôrazné vysvetľovanie zverencom.

16:05

Tím Prešov práve strelil gól! Východniari znovu vedú. SAMUEL CHALUPA získal časovanú prihrávku. Bývalého spoluhráča z Michaloviec Adama Trenčana prekonal zakončením do protipohybu. Asistencia: Tomáš Klíma.

15:27

Pobežal si išiel vyskúšať osobný súboj. Nahodil si puk smerom k mantinelu, no nedokázal si poradiť s pozorným Putalom, ktorý nedávno zapríčinil vyrovnanie počas vylúčenia.

14:06

Dubnica dáva gól! Dlho to netrvalo a Prešov pyká za disciplínu. Hovorka s Hřebíčkom si dva razy vymenili prihrávku. RADOSLAV TYBOR clonil Sabolovi a od jeho hokejky zapadol puk do siete. Asistencie: Martin Hřebíček a Marek Hovorka.

13:52

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Putala – 2 min., hákovanie.

Reklamná prestávka.

13:17

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

12:44

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

12:06

Pavúk zrýchlil na prešovskej strane, no hostia sa vôbec nedokázali udržať v útočnej tretine.

11:17

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
Tábi – 2 min., nedovolené bránenie.

11:15

Marek Hovorka okamžite pálil do klbka pred Sabolom. Bol tam Ondrej Mikula, ktorý to nedokázal usmerniť na bránku.

10:44

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Semaňák – 2 min., nedovolené bránenie.

09:48

Jeden z čiarových rozhodcov pomohol do šance Šarišanom! František Poliaček však ponúknutú príležitosť zahodil!

Reklamná prestávka.

08:50

Tím Prešov práve strelil gól! DOMINIK SOJKA sa uvoľnil na pravom kruhu. Vďaka robustnej postave mal dostatočne pokrytý puk a zamieril presne nad vyrážačku Trenčana. Asistencia: Gleb Zyrjanov.

08:24

Domáci nepreverili Sabola. Zapríčinila to chýbajúca rýchlosť zakončujúceho útočníka. Hostia si pripísali obranný zákrok.

07:31

Veľkú aktivitu za prešovskou bránkou vyvinul Ďuriš. Dlho využíval svoje kilogramy v boji proti dvom hráčom, ale podľa predstáv nenašiel Kluku.

06:37

Dávidovi Kohútovi uvoľnili spoluhráči cestu do útočného pásma, no center prvej formácie iba nahadzoval na zadný mantinel.

06:00

Dubnica a Prešov hrajú s piatimi hráčmi.

05:16

Dubničania mali ťažké srdce na Samuela Chalupu z Prešova, hoci neprávom. Brankára Trenčana podrazil jeho obranca Dominik Trška. Rozhodcovia veľmi rýchlo dostali situáciu pod kontrolu.

04:00

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
J. Švec – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Ťavoda – 2 min., hrubosť.

04:00

Máme tu prvú pasovačku! Neprimeraný súboj zohral Jozef Švec s Ťavodom! Obaja najbližší čas strávia na trestnej lavici!

03:37

Jendroľovi sa nedarilo dostať na hokejku kvalitný puk. Pred útočnou modrou čiarou prišiel čistý atak Ďuriša a zároveň nahodenie hosťujúceho hráča hlboko do tretiny.

02:45

Priame nastrelenie hostí. Domáci gólman Adam Trenčan spracoval puk v lapačke, položil ho na ľad a hra pokračuje.

01:41

Prešovský brankár Richard Sabol likviduje úvodný puk do vlastného priestoru. Jakub Uram ho vyšpáral z klbka hráčov, ale svojim pokusom nechal vyniknúť muža v bráne Šarišanov.

00:21

Prešov mal zarobené na raketový gól! Ján Ťavoda po prihrávke zasiahol žŕdku Trenčanovej bránky, aj keď väčšia časť svätyne zívala prázdnotou!

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

TSS GROUP Dubnica: Trenčan – Hřebíček, E. Švec, D. Trška, Kapičák, D. Janík, Chatrnúch, Hruška, M. Hrenák – Mikula, Hovorka, Tábi – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – J. Uram, J. Švec, Géci – M. Pobežal, J. Haščák, Korbel.

Tréner: Dušan Gregor.

HC Prešov: Sabol – Semaňák, Putala, J. Nemec, Pavúk, Ťavoda, Pulščák, Bystroň – Leščenko, D. Kohút, Poliaček – Chalupa, Toma, T. Klíma – Zyrjanov, Ščurko, Sojka – K. Jendroľ, Hrabčák, Milý – Frič.

Tréner: Tibor Tartaľ.

Rozhodca: Valach, Bachúrik – Hanko, Rehák.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 16. kola TIPOS SHL medzi Dubnicou a Prešovom.

TSS GROUP Dubnica


Dubnica sa neskutočným spôsobom rozbehla a momentálne je z nej ťažko zastaviteľný vlak. Tím Dušana Gregora, ktorý bol v úvodných týždňoch sezóny kritizovaný a odpisovaný, uspel v šiestich stretnutiach po sebe, čo ho vynieslo na priebežné piate miesto. Reálne môže už atakovať prvú trojku.

HC Prešov

Šarišania sa musia mať na pozore, pretože cestujú do mesta, ktoré je vo forme. Okrem toho je tam už len rozdiel jedného bodu, takže oba tímy majú o čo hrať. Prešov si naposledy pripísal prehru na ľade Považskej Bystrice, kde síce dlhodobo bol vo vedení, ale súper zaznamenal víťazný obrat.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

TSS GROUP Dubnica – HC Prešov

4:3

koniec po predl. (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 15. Tybor (Hřebíček, Hovorka), 24. Tybor (t.s.), 39. Kluka (Hovorka), 63. O. Ďuriš (Kluka, Hřebíček) – 9. Sojka (Zyrjanov), 17. Chalupa (T. Klíma), 48. Poliaček (Pavúk, Leščenko)

TSS GROUP Dubnica: Trenčan – Hřebíček, E. Švec, D. Trška, Kapičák, D. Janík, Chatrnúch, Hruška, M. Hrenák – Mikula, Hovorka, Tábi – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – J. Uram, J. Švec, Géci – M. Pobežal, J. Haščák, Korbel.
Tréner: Dušan Gregor.

HC Prešov: Sabol – Semaňák, Putala, J. Nemec, Pavúk, Ťavoda, Pulščák, Bystroň – Leščenko, D. Kohút, Poliaček – Chalupa, Toma, T. Klíma – Zyrjanov, Ščurko, Sojka – K. Jendroľ, Hrabčák, Milý – Frič.
Tréner: Tibor Tartaľ.

Rozhodca: Valach, Bachúrik – Hanko, Rehák.

Priebeh zápasu
1. tretina
04:00 DUB 2 J. Švec, hrubosť
PEN 2 Ťavoda, hrubosť
08:50 PEN 0:1 Sojka (Zyrjanov)
10:44 PEN 2 Semaňák, nedovolené bránenie
11:17 DUB 2 Tábi, nedovolené bránenie
13:52 PEN 2 Putala, hákovanie
14:06 DUB 1:1 Tybor (Hřebíček, Hovorka)
16:05 PEN 1:2 Chalupa (T. Klíma)
Po 1. tretine
2. tretina
20:57 DUB 2 E. Švec, podrazenie
23:06 DUB 2:2 Tybor (t.s.)
26:16 DUB 2 Tábi, nebezpečná hra vysokou hokejkou
29:20 DUB 2 J. Švec, podrazenie
31:14 PEN 2 T. Klíma, faul lakťom
34:16 DUB 2 M. Pobežal, nebezpečná hra vysokou hokejkou
37:02 PEN 2 J. Nemec, nešportové správanie
38:19 PEN 2+2 Ťavoda, nebezpečná hra vysokou hokejkou+nešportové správanie
38:36 DUB 3:2 Kluka (Hovorka)
Po 2.tretine
3. tretina
43:33 DUB 2 J. Švec, podrazenie
47:10 PEN 3:3 Poliaček (Pavúk, Leščenko)
54:38 PEN 2 Toma, vrazenie na mantinel
Po 3.tretine
Predĺženie
62:28 PEN 2 K. Jendroľ, podrazenie
62:37 DUB 4:3 O. Ďuriš (Kluka, Hřebíček)
koniec po predl.