Menu

Futbal

Anglická Premier League

Sheffield United – Aston Villa FC

0:5

koniec (0:4)

03.02.2024, 18:30 • Bramall Lane • 23. kolo • Karel Jedlička cz

Tipsport: 5.24 4.34 1.64

47

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí Auston Trusty sice udržel míč v souboji s Baileym na koncové čáře, jenže pak vzorně namazal Watkinsovi a po jeho nadýchaném centru napnul síť z voleje ÁLEX MORENO.

30

Aston Villa právě vstřelila branku!
Po opakovaném rohu se však již YOURI TIELEMANS prosazuje ještě lépe mířenou ranou. Od přední tyče míč odhlavičkoval Brereton přímo na kopačku nizozemského střelce, který si míč posunul podrážkou a práskl do něj z 15 metrů o břevno za brankovou čáru!

20

Aston Villa právě vstřelila branku!
Gang z Birminghamu si na sheffieldském stadiónu otevřel střelnici. Potřetí udeřili hosté z rychlého brejku, když Watkins těžil z vyhraného hlavičkového souboje Tielemanse a jeho přihrávku do běhu zužitkoval krátkou zasekávačkou mezi beky a křížnou ranou do šibenice LEON BAILEY.

16

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí Jayden Bogle namazel centrem ve slibné pozici Douglasu Luizovi, který vyslal znovu nádhernou šajtlí přes půl hřiště do úniku OLLIEHO WATKINSE a ten už tentokrát nepotřeboval při proměnění nájezdu přes skluzujícího Ahmedhodžiće ničí výpomoc.

12

Aston Villa právě vstřelila branku!
Vzápětí již favorit otevírá skóre! Douglas Luiz vyslal skvělou průnikovkou do běhu Ollieho Watkinse, jehož lob přes vybíhajícího brankáře se odrazil od tyče a dobíhající JOHN McGINN snadno doklepl do úplně prázdné brány.

Sheffield United – Aston Villa FC

0:5

koniec (0:4)

Späť na online

Góly: 12. McGinn (Watkins), 16. Watkins (Luiz), 20. Bailey (Watkins), 30. Tielemans, 47. Moreno (Watkins)

Karty:   44. Bogle (SHU)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:7.

Sheffield United: Foderingham – Bogle, Holgate, Ahmedhodžić (C), Trusty, Norrington-Davies (50. J. Robinson) – Ja. McAtee (72. T. Davies), Souza, A. Brooks (50. Osborn), Brereton (65. Archer) – Osula (46. Hamer).
Náhradníci: Amissah – Norwood, Larúsí, Oné.

Tréner: Wilder

Aston Villa FC: E. Martínez – Konsa (60. Cash), Carlos, Lenglet, Moreno – Luiz (46. J. Ramsey), Kamara – Bailey (60. Diaby), McGinn (C) (71. Iroegbunam), Tielemans (81. Rogers) – Watkins.
Náhradníci: Wright, Olsen – K. Hayden, C. Chambers.

Tréner: Emery

Rozhodca: Tierney – Hussin, Ledger

Diváci: 29 834