Menu

Futbal

Prípravný zápas

FC Sellier & Bellot Vlašim – FC SILON Táborsko

2:3

koniec (1:1)

06.07.2024, 11:00 • Stadion v Kollárově ulici, Vlašim • Michal Sklenařík cz

Tipsport: 2.67 3.4 2.28

Tohle by bylo z dnešního přenosu vše, děkujeme za pozornost. (12:53:49)
Máme za sebou konec dnešního přípravného utkání mezi Vlašimí a Táborskem, které nakonec skončilo vítězstvím Táborska 2:3. Hned v úvodu poslal hosty do vedení Kateřiňák po chybě soupeře v 8. minutě. Následně ve 40. minutě srovnal stav utkání na 1:1 Novák. V 53. minutě se prosadil Martin Šubert a Vlašim šla do vedení 2:1. V 67. minutě poté srovnal utkání na 2:2 Jakub Nečas. Vše již vypadalo, že skončí remízou, ale v 90. minutě utkání vstřelil Jakub Kubovský vítěznou branku na 2:3 a z Vlašimi si tak Táborsko odváží výhru.

90

Konec zápasu.

90

90. KUBOVSKÝ - 2:3

90

Táborsko právě vstřelilo branku!
Tak v závěru zápasu nám padla branka, kterou vstřelilo Táborsko. Jeden z jejich hráčů přihrál míč JAKUBOVI KUBOVSKÉMU na hranici pokutového území a ten pravačkou přehodil brankáře.

89

Jeden z hráčů Vlašimi se dostal ke střele uvnitř pokutového území Táborska, ale jeho rána byla z příliš velkého úhlu a skončila nad bránou hostů.

88

Na míči jsou nyní hráči Vlašimi, kteří se snaží dostat dopředu.

86

Faul jednoho z hráčů Táborska, který zezadu podrazil soupeře na polovině hřiště.

83

Další tvrdý střet, tentokrát fauloval hráč Táborska na vlastní polovině.

82

Hráč Táborska byl faulován hráčem soupeře a hosté tak budou rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.

79

Jeden z hráčů Vlašimi odcentroval míč z pravé strany hřiště na svého spoluhráče, který si míč zpracoval, ale ke střele se však nedostal.

77

Vlašim vymyslela opět dobrou přihrávku pod sebe uvnitř pokutového území Táborska, ale k zakončení se nedostali. Obrana hostů situaci vyřešila a míč vykopli do bezpečí.

75

Další nedovolený zákrok hráčů Vlašimi zhruba na polovině hřiště.

72

Hlavní arbitr opět přerušil hru z důvodu přestávky určené k občerstvení hráčů.

71

Vlašim vyslala tvrdou střelu po zemi na bránu hostů, ale s míčem si poradil golman Táborska.

70

Hráč Vlašimi byl faulován soupeřem kousek od poloviny hřiště.

67

67. NEČAS - 2:2

67

Táborsko právě vstřelilo branku!
Hosté vyrovnávají stav utkání na 2:2. Jeden z hráčů Táborska odcentroval z pravé strany do šestnáctky domácích, kde našel JAKUBA NEČASE, který z voleje míč umístil přímo k pravé tyči dolů.

66

Jeden z hráčů Táborska byl zezadu podražen soupeřem na polovině hřiště. Rozehrávat tak budou hosté.

63

Táborští se po delší době dostali k zakončení, ale to byla spíše taková "malá domů" pro brankáře, jelikož střela neměla vůbec žádnou razanci.

60

Hra je přerušena, jelikož došlo ke střetu dvou hráčů, kteří jsou aktuálně ošetřováni.

59

Vlašim opět pronikla do šestnáctky hostů, ale jedna z finálních přihrávek se jim nepodařila. Míč tak převzalo opět Táborsko.

56

Domácí hráče poslední branka hodně nabudila, jelikož aktuálně nasadili poměrně velký pressing a snaží se donutit soupeře k chybě.

53

53. ŠUBERT - 2:1

53

Vlašim právě vstřelila branku!
Rychlý protiútok domácích, kdy to z levé strany rozběhl jeden z jejich hráčů, a poté přihrával pod sebe do pokutového území MARTINU ŠUBERTOVI, který míč umístil k pravé tyči. Domácí tak jdou do vedení 2:1!

50

Domácí hráč velmi nebezpečně dojel jednoho z hráčů hostů a za tento zákrok obdržel žlutou kartu.

48

Jeden z hráčů Táborska se dostal k zakončení zpoza šestnáctky domácích levačkou, ale míč prošel kousek od levé tyče brány Vlašimi.

47

Hlavní rozhodčí odpískal faul na polovině hřiště, kterého se dopustil hráč Vlašimi.

46

Začal druhý poločas.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Poslední šance v úvodním poločase skončila střelou z hranice pokutového území hráčem Vlašimi. Ten však vystřelil přímo na brankáře hostů.

45

Další nedovolený zákrok hráčů Vlašimi, kteří opět faulovali zhruba na polovině hřiště.

44

Jeden z hráčů Vlašimi se dopustil faulu na polovině hřiště na hráče Táborska. Hosté tak budou rozehrávat.

42

Další střelecký pokus domácích, tentokrát z penaltového puntíku, kde se nacházel úplně volný hráč Vlašimi. Ten ale míč umístil přímo doprostřed brány na Pastornického.

40

40. NOVÁK - 1:1

40

Vlašim právě vstřelila branku!
Domácí vyrovnávají stav utkání na 1:1! Jeden z hráčů Vlašimi vymyslel krásnou přihrávku do běhu na MARTINA NOVÁKA, který zhruba z hranice pokutového území svou střelu umístil přímo k levé tyči dolů.

36

Táborští to nevymysleli úplně špatně, když krajní hráč dostal přihrávku do běhu od svého spoluhráče, a ten potom odcentroval míč do šestnáctky domácích. Tam ale jeho spoluhráč nestihl míč doběhnout.

34

Hra se přenáší z jedné strany hřiště na druhou, ale žádné větší šance si nyní žádný z celků nevytvořil.

30

Po delší době opět šance skórovat pro hosty. Jeden z jejich hráčů přihrál patičkou svému spoluhráči uvnitř šestnáctky Vlašimi, ale ten mířil těsně nad bránu domácích.

28

Vlašim aktuálně kombinuje na polovině soupeře a snaží se vytvářit šance. To jim ale zatím příliš neumožňuje obrana hostů.

24

Hlavní rozhodčí nyní přerušil hru z důvodu přestávky na občerstvení hráčů.

21

Vlašim teď velmi zatápí obraně hostů, kdy mířil do jejich šestnáctky centr z pravé strany a útočník hlavičkoval těsně nad bránu Pastornického.

18

Další střelecký pokus Vlašimi, tentokrát levačkou jednoho z jejich hráčů. Míč byl ještě tečován, ale brankář Pastornický si s míčem poradil.

17

Hráč Vlašimi se nebál vystřelit z dálky na bránu hostů, a jeho rána měla parametry. Míč proletěl těsně kolem levé spojnice brány Táborska.

16

Táborsko zahrávalo rohový kop, ale jeden z jejich hráčů se dopustil faulu uvnitř šestnáctky domácích, a ti tak budou rozehrávat.

13

Krajní hráč domácích se dostal k zakončení levačkou zpoza šestnáctky, ale tohle byla spíše chuťovka pro Pastornického, které neměla příliš velkou razanci.

12

Vlašim zahrávala svůj první rohový kop, ale obrana Táborska situaci zvládla s přehledem a míč se jim podařilo vykopnout až k brankáři domácích.

8

8. KATEŘIŇÁK - 0:1

8

Táborsko právě vstřelilo branku!
Úvodní branku dnešního utkání vstřelili hráči Táborska. Ti využili chyby v obraně domácích, kdy jeden z hráčů Vlašimi přihrál pod sebe v pokutovém území JIŘÍMU KATEŘIŇÁKOVI, který zakončil do poloprázdné brány přímo pod břevno.

6

Jeden z hráčů Vlašimi si skvěle obkličkoval několik hráčů a dostal se k zakončení. Míč šel těsně nad bránu Pastornického.

4

Hra se nyní celkem uklidnila, Vlašim kombinuje převážně na své polovině.

2

První větší šance zápasu, ve které se ocitlo Táborsko. Ti akci rozběhli z pravé strany a jeden z jejich hráčů přihrával pod sebe. Dostali se ke střele, ale ta byla vyražena na rohový kop.

1

Utkání právě začalo.
Výkop dnešního utkání obstarají hráči Táborska.
Hráči nastupují na hrací plochu. Domácí dnes budou hrát v bílých dresech, hosté pak v červeno-černých.
Hezké sobotní dopoledne všem příznivcům fotbalu. Dnes máme na programu přípravné utkání mezi Vlašimí a Táborskem. Zápas začne již za pár minut.
Vzájemné zápasy

12. 05. 2024 Vlašim – Táborsko 2:1
10. 02. 2024 Vlašim – Táborsko 4:3
FC Táborsko

Táborsko v minulé sezóně ve FNL skončilo na 3. místě s 49 body, což stačilo na postup do baráže o první ligu. Tam na ně čekaly České Budějovice, se kterými nejprve venku prohráli 2:1, ale poté doma uhráli remízu 1:1. To však ale nestačilo, jelikož celkově vyhrály České Budějovice poměrem 3:2. Táborští však jistě podali skvělý výkon proti prvoligovému klubu. Nyní je čeká ještě velká část letní přípravy, ve které zatím odehráli dvě utkání. Nejprve prohráli s Duklou Prahou 1:3, ale následně zdolali Chrudim 2:1. Teď je bude čekat druholigový soupeř, a to Vlašim.
FC Vlašim

Vlašim skončila v minulé sezóně ve FNL na 7. místě se 40 body, kdy na příčku zajišťující alespoň baráž o první ligu jim chybělo 7 bodů. V aktuální letní přípravě zatím odehráli dvě utkání. Nejprve hráli s Teplicemi, se kterými prohráli 0:2, a poté se utkali s dalším prvoligovým klubem, Mladou Boleslaví, se kterou prohráli 5:0. Vlašim tedy stále čeká na úvodní branku v letní přípravě, ale to by mohli napravit v dnešním utkání proti Táborsku, které bude o něco snažším soupeřem, než právě výše zmíněné prvoligové celky.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

FC Sellier & Bellot Vlašim – FC SILON Táborsko

2:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 40. Novák, 53. Šubert – 8. Kateřiňák, 67. Nečas, 90. Kubovský

FC SILON Táborsko: Pastornický – Novák, Plachý, Tusjkak, Bláha – Mach, Skopec, Kateřiňák, Nsunzu – Nečas, Varačka
Náhradníci: Kerl – Kopáček, Koné, Kubovský, Heppner, Coňk, Šplíchal

Tréner: Nádvorník R.