Menu

Futbal

Kvalifikácia ME

Ukrajina – Bielorusko

3:1

koniec (3:0)

05.09.2015, 18:00 • Ľvov Aréna • Skupina C • Lukáš Rastislav Ovšonka

Fortuna: 1.45 4.2 8.0

90+3

90+3. Červená karta po druhej žltej

90+3

Denis Garmaš vnikol do šestnástky a spadol, a tak sa snažil nafilmovať pokutový kop. Hlavný rozhodca mu, samozrejme, udelil žltú kartu. Noha tam síce bola, ale ukrajinský reprezentant si to pekne prifarbil. a po druhej žltej karte odchádza priamo do šatne! Ukrajina teda bude dohrávať zápas s desiatimi hráčmi.

78

Príležitosť na strelu si vypracoval ofenzívny záložník Ukrajiny Denis Garmaš, z ľavej strany sa dostal na stred pred šestnástku, ale odtiaľ jeho strela nebola veľmi razantná. Medzitým ho fauloval Martynovič, ten dostáva žltú kartu a v ďalšom zápase nebude môcť nastúpiť.

64

Ruslan Rotaň nevedel ubrániť rozbehnutého Kalačeva, preto volil nedovolené zastavenie a jeho zákrok znamená žltú kartu. Bielorusko má štandardku.

61

61. Žltá karta

61

Chačeridi fauloval v pokutovom území Sergeja Kornilenka a Bielorusi budú kopať pokutový kop!

40

Ukrajinci zahrávali rohový kop, v šestnástke však spadol Kravec, ktorému v zakončení bránil Sivakov a hlavný rozhodca nariadil pre Ukrajinu pokutový kop.

15

Ešte pred strelou však dostal Denis Garmaš žltú kartu za protesty kvôli ruke protihráča, ktorá sa odohrala v šestnástke Bieloruska a bola dobre viditeľná. Hlavný rozhodca si ju asi nevšimol a žltou kartou odmenil iba Garmaša.

Ukrajina – Bielorusko

3:1

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 7. Kravec, 30. Jarmolenko, 40. Konopljanka (pen.) – 62. Kornilenko

Karty:   15. Garmaš (UKR), 61. Chačeridi (UKR), 64. Rotaň (UKR) – 40. Sivakov (BLR), 78. Martynovič (BLR)   90+3. Garmaš (UKR)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:19.

Ukrajina: Pjatov – Fedeckij, Chačeridi, Rakyckyj, Ševčuk – Rotaň (C) (75. Rybalka), Stěpaněnko – Jarmolenko (69. Gusev), Garmaš, Konopljanka – Kravec (85. Hladkij).
Náhradníci: Bojko, M. Ševčenko – Morozjuk, Kučer, Piljavskij, Tymoščuk, Malinovskyj, Gusev, Malyšjev, Rybalka, Budkivskij, Hladkij.

Bielorusko: Gorbunov – Šitov, Martynovič (C), Filipenka, M. Volodko – Majewski, Sivakov (46. Gordejčuk) – Stasevič, Hleb (86. Bressan), Kalačev (72. Signevič) – Kornilenko.
Náhradníci: Ževnov, Černik – Drahun, Bressan, Kisljak, Něchajčik, Gordejčuk, Signevič, Begunov.

Rozhodca: Liany – Biton, Davidy – Borenstein (všetci Izrael)